|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015
#4442 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do sesji - coś wam kurcze zawsze przeszkadza ![]() a co do ostatniego.... Madzia możesz rodzić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kubuś zasnął, ja pochłonęłam michę bigosu, zaraz sobie herbatkę zrobię i będę leżeć przed TV ![]() ![]()
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, wabi się Bono
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj Madzia już niedługo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Blog taki zwyczajny, niestety z braku czasu ostatnio mocno zaniedbany ![]() ![]() O nie, tylko nie blog kulinarny! ![]() Rzut berecikiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuję ![]() Mnie wczoraj też męczył ból głowy i niestety dziś się z nim obudziłam, więc od rana miałam romans z Solpą... Ciśnienie czy co?
![]() |
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę poprzeglądać w domu na kompie, czy mam jakieś zdjęcia pokoju ![]() ![]() A Twoje kociaki przesłodkie! Ale futra pewnie wszędzie pełno ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#4449 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
sliczne te wasze psiaki
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też ładnie! ![]() Abby wrzucałaś linka do bloga? Bo gdzies mi uciekło? Ja też mam kociaka, a dokładniej wredną persice ![]()
![]() |
#4451 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() my mamy jednego siersciucha - rudego Kajtka ![]() ![]() haha klaczki haha ![]() Cytat:
![]() szukam pomyslu na jutrzejszy obiad ![]() ![]() ![]() dzis robilam cos takiego http://zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/spanakopita/ i powiem ze jest pyyyszneeee ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Mój pies jest tylko jeden
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję Ci, Kochana, za komplement ![]() ![]() Na co masz ochotę na obiad? Za mną ostatnio chodzą tarty znowu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wredoty - wszystkie koty są wredne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kłaczki, Kłaki, Kłaczyska, Kłaczorexy, Futra, Futerka... Wymieniać dalej? ![]() Po takiej reklamie i ja zgłaszam się do adopcji! ![]()
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
Ups, dwa razy mi się ten sam post wysłał...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co no wlasnie chodzi za mna cos bezmiesne ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
haha no boskie okreslenia haha ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to Kotku, sałatkę z kurczakiem, albo może z łososiem? Ja robię fajną sałatkę z makaronem, kurczakiem, brokułem i suszonym pomidorem. Ale jak miałaś wczoraj carbonarę, to za dużo tego makaronu by było. Ja mam chętkę na tartę z serkiem, szynką suszoną, oliwkami i rukolą, albo na zwykłe ziemniaki z kefirem ... mniam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może i mi wymyślicie coś na obiadek? Tylko ja mówię o dzisiejszym ![]() ![]() Ryzowiec?! ![]() Z resztą - zerknij tutaj. Był kiedyś wpis o tym ![]()
![]() |
#4458 |
Wtajemniczenie
|
Butter a mi nie ładuje się Twój blog
![]() Guciu, a co możemy przecież dziewczynom robić smaka o drinkach i piwie ![]() ![]()
#4459 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o matko i na ta tarte Twoja tez bym miala ochote ![]() Cytat:
![]() ![]() wlasnie zaczytuje sie w Twoim blogu ![]() ps. cos za okreslenia ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Abby to ja nie widzę... no ale poszukam linka ![]() Butter o takich pysznościach piszecie, ze ja też chętnie zacznę na Twój blog zaglądać jak już zacznie działać ![]() A co do tarty, to jeszcze nigdy nie robiłam, a chętnie bym spróbowała ![]()
![]() |
#4462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do łososiowej, to potrzebujesz miękkie awokado, dużo wędzonego łososia, pół sałaty lodowej, ze 2 pomidory, 2 łyżki majonezu i 1/3 dużego kubka jogurtu greckiego. 1/3 awokado gnieciesz widelcem, resztę kroisz, kropisz cytryną i dodajesz do niego pokrojone pomidory, sałatę, łososia. W miseczce zgniecione awokado mieszasz z jogurtem i majonezem, dodajesz pieprzu, soli, ewent. jakichś ziół do smaku (np. koperek) i wszystko mieszasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale 4 to zdecydowanie za wysoko jak dla mnie, ale cos kojarze ze Madzia bedzie w piwnicy zostawiac stelaz ![]() Cytat:
![]() A dzis jestem na niego obrazona i niech sobie zje pizze mrozona ![]() Ja mam obiad z wczoraj i juz sie grzeje, a Seba jadl w złobku ![]() Onyks sliczne miejsce ![]() Butter fajny psiak ![]() Strasznie zmienna pogoda dzis u mnie jest ![]() Wracalismy ze zlobka to wialo i padało, teraz swieci słonce ![]()
![]() |
#4464 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4465 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja ugotowałam dzisiaj zupę pomidorową i zaraz będę jeść, nie bardzo mi się chce ale trzeba coś ciepłego na żołądek żeby zaczął pracować. No i musze się ubrac w końcu bo jeszcze w piżamie jestem ![]()
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko chciałam dodać, że moje koty nie są absolutnie wredne, ani złośliwe. To niesamowicie ciepłe zwierzęta i kochające. Zawsze nas witają w progu i gadają do nas.
Przychodzą co chwilę się przytulić, albo dać dziubka. W nocy śpią wtulone w nas i w siebie. Kiedyś, jak przyszedł kolega ze swoim kotem i ten nie dawał im spokoju, a ma nieobcinane pazurki w przeciwieństwie do naszych to jedna syknęła na niego. Byliśmy w szoku, bo nigdy nie słyszeliśmy tego dźwięku u naszych kotów. Nie wiem, jak brzmią sycząc, prychając i tak dalej. Za to mruczą na zawołanie i dają ze sobą zrobić wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chcesz bardziej treściwe, to może pierś z kurczaka pokroić na małe kawałki, lekko doprawić i na chwilę wrzucić na patelnię. Usmażonego buch do sałatki! Musiałabym zrobić aktualizację określeń - parę doszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też nigdy tarty nie robiłam - a baaardzo chętnie bym wszamała ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
Witają nas w drzwiach i musimy szybko je łapać, bo zwiewają na klatkę. Chodzą za nami krok w krok, tulą się i mruczą dopóki nie dostaną jeść. Później zapominają, że istniejemy - aż do następnego ataku głodu ![]() W nocy przychodzą do nas - najczęściej koło 4, kiedy stwierdzają, że pora na napełnienie żołądków. Hera warczy jak tylko usłyszy kogoś na klatce albo kiedy jakiś pies szczeka pod blokiem. Też mamy kochane koty! ![]()
![]() |
#4468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na bloga zapraszam... tylko go TŻ uruchomi ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Brzmi całkiem dobrze ![]() ![]() Que? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
aaby, nasze koty nie zapominają o nas ani na moment. Jak chcą jeść, to czekają aż się zbliżymy w okolice kuchni i wtedy gadają głośno, jakie to one nie są głodne
![]() ![]() ![]() Kiedy jednego z nas nie ma, a zbliża się pora przyjścia to czujnie siedzą koło drzwi, lub na lodówce, w której widać nas w oknie, jak parkujemy przed blokiem. Mąż nigdy nie musi dzwonić do drzwi, bo ja od razu po kotach widzę, że idzie do bloku ![]() A jak zdarzy się, że dłużej nie ma któregoś z nas to chodzą po domu i marudzą. Jęczą, wołają tę drugą osobę i się skarżą, że kogoś nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
bao ty weź mnie kobieto w panikę nie wpędzaj
![]() Mieszkam na 4 ![]() ![]() kotku co wygrałam ![]() I potwierdzam - mnie Butter też by mogła karmić ![]() Butter powiedz męzowi, ze jak ci szybko bloga nie naprawi to tam zaraz banda głodnych wizażanek wpadnie ![]() stokrotko w sumie 12 kg. Ale też nic nie chudłam na początku. Gin mi kiedyś mówił, ze wszystko zależy od wagi wyjściowej. Jeśli ma sie normalną wage to powinno sie przytyć 10-13 kg, nadwage 6-8 kg, niedowagę 13-16 kg. o ja... to ja sie kułam z ang. a wy tu o takich pysznościach pisałyście... dostałam ślinotoku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.