|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
|
#1172 |
|
po prostu Em :)
|
Ta, zupełnie jak kobiety.
|
|
#1173 |
|
zawsze mam racje
|
jak już w jakimś droższym sklepie to warto poczekać do przyszłego tygodnia bo są zniżki z glamour(na 21.04) po 20-30%, a gazeta kosztuje 2,99
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to śmieszne ale ponoć ogólnie obniżył się poziom intelektualny.
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakoś łatwiej i raźniej, prawda ?
|
|
#1176 |
|
po prostu Em :)
|
Bo to nie zależy od płci.
|
|
#1177 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na blogu notka z zakupami wczorajszymi ![]() A teraz lecę obiad gotować
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba niedługo będę musiała zawiesić bloga co najmniej na miesiąc
nie wiem jak to przeżyję ale wyjeżdżam i nie będę mieć tam internetu
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam stwierdzam więcej idiotek niż idiotów, ale może to dlatego, że jestem przewrażliwiona na punkcie takich panienek a u facetów mi to tak nie przeszkadza
|
|
|
|
#1180 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Będą pięknie kontrastować ![]() Cytat:
Przypomniałaś mi o tym, że muszę zrecenzować kilka filtrów, które sobie testowałam w poszukiwaniu najlepszego ![]() Cytat:
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak uważam to za niezłą średnią ![]() Kasiu, szybkiego i przede wszystkim bezproblemowego rozpakowania! Jeśli chodzi o Igrzyska Śmierci to 2 i 3 tom połknęłam w jeden dzień i pół nocy, na filmie się wynudziłam straszliwe, TŻ który książki nie czytał również. Moim zdaniem to jedna z gorszych ekranizacji ostatnich czasów, aż do tej pory nie mogę zrozumieć jak z naprawdę ciekawej i trzymającej w napięciu książki można zrobić tak nudny film... Ciekawa jestem kiedy mój kundelek doleci do mnie zza oceanu... |
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po swojej rodzinie jednak widze, że to zależy od mentalności... W okresie świąt oczywiście znów dowiedziałam sie, że rodzinka się powiększa a właściwie to kuzynka zaszła w ciąże (17 letnia). Moja kuzynka rok ode mnie młodsza która tam mieszka blisko mi napisała, że zapytała ją czy zostawić jej wózek dla dziecka a ta się aby śmiała jakby faktycznie miała z czego . Widocznie jeszcze do Niej nie doszło, że jest w 5 miesiącu
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2012-04-11 o 13:41 |
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja czekam na recenzje
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uważam, że inteligencja i mentalność nie zależy od płci (acz to raczej oczywiste), ale tu wszystko jeszcze zależy od tego, co kto postrzega jako "głupotę" i co komu przeszkadza. Jedni uważają za ową głupotę i płytkość skoncentrowanie na kosmetykach zajmując się przez 90% wolnego czasu samochodami wyścigowymi, inni przeciwnie, znajdą się też tacy, dla których przejawem idiotyzmu jest plotkowanie z przyjaciółkami przy Reddsie, a jeszcze ktoś stwierdzi, że każdy kto nie przeczytał Ulissesa powinien się schować.
![]() W każdym razie głupota to pojęcie dość względne, chociaż w moim odczuciu twierdzenie, że np. "faceci są głupi" jest śmieszne, wydaje mi się być oznaką zupełnego braku samokrytycyzmu (tudzież krytycyzmu wobec swojej płci). Edit: I oczywiście w drugą stronę tak samo, twierdzenie, że "laski są głupie" (nie to, co faceci).
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-04-11 o 13:48 |
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mówiąc o tym, że tłumaczysz takiej jak chłop krowie na rowie prostą rzecz trzy razy a ona i tak ma problem, żeby zrozumieć.
|
|
|
|
|
#1186 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
mam problem z zamieszczeniem posta na blogu... gdy naciskam 'opublikuj' nic się nie dzieje i wszystko stoi w miejscu ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze jak łączą to sprawnie z codziennymi obowiązkami to już całkiem podziwiam![]() jeśli chodzi o plotkowanie przy Reedsie to jeden woli to inny np. wino i już wygląda to inaczej xD, a odmóżdżenie każdemu się przyda ![]() a tak w ogóle mimo, że pokazałam swoje zdanie w tym temacie to trudno się nie zgodzić z całością Cytat:
zero wyobraźni...
|
|
#1188 |
|
w krainie snu i marzeń
|
doopa chyba z postu nici... tylko ja mam dzis problem z blogspotem??
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem, ja mam posty zaplanowane, ale moderowanie komentarzy i dodawanie jest u mnie ok
|
#1190 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
|
|
|
#1191 |
|
Konto usunięte
|
Siedzę od godziny nad dokładnym kosztorysem wycieczki zaplanowanej przeze mnie, wymiękam już
![]() Ale w sumie wyszła mi dość tania jak na razie i chętnie sama bym na nią pojechała ^^ |
|
|
|
#1192 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Przylazłam, uwaga, będzie długi post
![]() Cytat:
Przyłączam się do życzeń wszelakich, co by było ładnie i kolorowo ![]() Cytat:
![]() Miałam na licencjacie jednego chłopaka, ale po wakacjach po 1 roku nie wrócił. Był strasznie lubiany, nasza koleżanka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A faceci faktycznie się przydają w przedszkolu ![]() cdn..
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie właśnie wymyśliłam podstawkę do pędzli i Tż będzie mi tworzył z drewna jak będzie gotowa to się pochwalę
|
|
|
|
|
#1194 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i to jest raczej przewrażliwienie, ale też rodzice bulą większe pieniądze, to też inaczej. Ale to są dzieci, je trzeba przytulać.. I nam nic nie mówili, ze absolutnie nie wolno, tylko raczej, żeby uważać, ale nie przeginać w drugą stronę i nie trzymać się od dzieci na kilometr. Pamiętajcie, związkofobia to poważna choroba!I powie ![]() Z przytulaniem to jest tak: nie powinno się bo to wszytsko niby podpada pod patologię, ALE to są dzieci, konieczne jest im zapewnienie bezpieczeństwa, a czują się bezpieczne, jak budują taką relację z nauczycielką. Ja mam ten problem, że dzieci strasznie do mnie lgną (czemu? / Zoila, będzie dużo dzieci na zupę xD) i się do mnie przytulają i moje panie dyrektorki chyba raczej uznały to za dobre i nie zwracały mi na to uwagi, bo te dzieci mi ufały z rodzicami (oprócz jednej mamy) też na szczęście było bez problemów, a miałam hardkor, bo w jednej grupie miałam 3-4-5-latki, więc było dużo płaczu, walk - o uwagę i o zabawki. Nie powinno się przesadzać, jak ze wszystkim, ale nastawienie NIE WOLNO przytulać, też jest bez sensu. Nie z powodu każdej pierdoły, że na dzień dobry i w ogóle, ale jak dziecko potrzebuje, to to rozwijać, bo wyrośnie taki związkofob jak ja One się do mnie przytulały, ja do nich mniej, nie umiałam tego przeskoczyć na początku, przez rodziców właśnie ![]() Cytat:
jakoś na to nie wpadłam :P
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2012-04-11 o 15:07 |
||||
|
|
|
#1195 |
|
Moderator
|
Dziewczynki dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa
. Został mi tydzień. Ale ciąża jest już donoszona od tygodnia więc może się zacząć w każdej chwili... (Stracha mam jak ch...)
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#1197 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() Ja myślę, że głupoty jest po równo. Orlica biznesplan? O ja...ja nigdy nie planuję tak wydatków. No, ale i później źle na tym wychodzę.. Na wycieczkach za to żyję chwilą
|
#1198 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W ramach przedmiotu "Obsługa ruchu turystycznego" muszę zaprojektować właśnie taki wyjazd z dopracowaniem wszelkich szczegółów takich jak odpowadzanie vatu czy śniadanie dla kierowcy autokaru
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
i wiem czemu tak się działo: pisałam post z tagiem i kopiowałam zdjęcia kosmetyków ze stron a jak zapisałam te zdjęcia na kompie i ładowałam do posta to było wszystko ok
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Wtajemniczenie
|
Orlica no, to zmienia postać rzeczy
![]() Też tak miałam, że nie chciało dodawać zdjęć z innych stron. Dzolls widzę, że masz takie postanowienie jak ja w marcu Za to dziś wybiorę się na jakieś mini zakupy.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

?

ubolewam tym bardziej, że mówiłaś, że Twój brat to przystojniak. Mam TŻ, ale miło by było popatrzeć.
? ja jestem w szoku, bo nam nikt o tym nie mówił, a nawet jedna z wykładowczyń wspominała, że nam jest łatwiej niż mężczyznom, bo można przez przytulenie wyciszyć dziecko. Do tego jak byłam na praktykach w przedszkolu to było normalne, że kobiety, a potem i ja, brałyśmy dziecki na kolana i przytulałyśmy. Na pewno nie można
i wiem czemu tak się działo: pisałam post z tagiem i kopiowałam zdjęcia kosmetyków ze stron a jak zapisałam te zdjęcia na kompie i ładowałam do posta to było wszystko ok