Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-11, 13:13   #1171
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
hej

Dobrze zobaczyć na wątku znajomą twarz

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 13:14   #1172
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o facetów to zauważyłam, że większość to same debile.
Ta, zupełnie jak kobiety.
Stary 2012-04-11, 13:16   #1173
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez pannanika Pokaż wiadomość
Boję się, że będę musiała zapłacić 300 zł w Levis'ie żeby dostać coś fajnego i wygodnego
jak już w jakimś droższym sklepie to warto poczekać do przyszłego tygodnia bo są zniżki z glamour(na 21.04) po 20-30%, a gazeta kosztuje 2,99

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 13:18   #1174
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ta, zupełnie jak kobiety.
Nie wiem czy to śmieszne ale ponoć ogólnie obniżył się poziom intelektualny.

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 13:22   #1175
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
A co do przedszkola i przytulania dzieci, ja co prawda w tym nie siedze i nie wiem jak POWINNO być, ale...

Jako rodzic na pewno nie zrobiłabym awantury, gdyby przedszkolanka przytuliła moje dziecko. natomiast jako przedszkolanka, wystrzegałabym się takich zachowań, bo rodzice są różni i nie wiadomo co takiemu przyjdzie do głowy.

Ja miałam przedszkolankę, która raz dziennie urządzała "klepaneczko". Dzieci ustawiały się w kolejce, a ona przekładała je przez kolano i każdemu dawała klapsa na tyłek. Wszystkie dzieciaki to uwielbiały i była to dla wszystkich jedna z najlepszych części dnia
Wyobrażacie sobie "klepaneczko" w dzisiejszych czasach?
a co miało na celu klepaneczko, nawet na tamte czasy to dla mnie niezrozumiałe
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Dobrze zobaczyć na wątku znajomą twarz
jakoś łatwiej i raźniej, prawda?
Stary 2012-04-11, 13:23   #1176
emememsik
po prostu Em :)

Bo to nie zależy od płci.
Stary 2012-04-11, 13:23   #1177
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
A co do przedszkola i przytulania dzieci, ja co prawda w tym nie siedze i nie wiem jak POWINNO być, ale...

Jako rodzic na pewno nie zrobiłabym awantury, gdyby przedszkolanka przytuliła moje dziecko. natomiast jako przedszkolanka, wystrzegałabym się takich zachowań, bo rodzice są różni i nie wiadomo co takiemu przyjdzie do głowy.

Ja miałam przedszkolankę, która raz dziennie urządzała "klepaneczko". Dzieci ustawiały się w kolejce, a ona przekładała je przez kolano i każdemu dawała klapsa na tyłek. Wszystkie dzieciaki to uwielbiały i była to dla wszystkich jedna z najlepszych części dnia
W tych czasach napewno byłoby to źle odebrane. Ja tam pamiętam tylko z przedszkola próby ucieczki z niego

Na blogu notka z zakupami wczorajszymi

A teraz lecę obiad gotować
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 13:26   #1178
karolcia198506
Zakorzenienie

A ja chyba niedługo będę musiała zawiesić bloga co najmniej na miesiąc nie wiem jak to przeżyję ale wyjeżdżam i nie będę mieć tam internetu
Stary 2012-04-11, 13:27   #1179
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Bo to nie zależy od płci.
Ja tam stwierdzam więcej idiotek niż idiotów, ale może to dlatego, że jestem przewrażliwiona na punkcie takich panienek a u facetów mi to tak nie przeszkadza
Stary 2012-04-11, 13:31   #1180
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Taką z henną? Moja była z henną i faktycznie miała czerwony kolor. Z tym że ja jej nie kupiłam w naturze tylko za granicą, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.
Chyba tak. dwie saszetki - jedna to szampon wzmacniający kolor a druga to właśnie maska farbująca.
Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
To była pierwsza myśl
Będą pięknie kontrastować
Cytat:
dziewczyny, a używacie może filtrów, albo macie jakąś notkę na blogach dla początkujących? Bo chciałabym zacząć swoją przygodę z filtrami...
O używam, jak mi się chce, bo specjalnie jakoś nie przykładam do tego uwagi i zdaję się na to, co siedzi w BB Creamach.

Przypomniałaś mi o tym, że muszę zrecenzować kilka filtrów, które sobie testowałam w poszukiwaniu najlepszego
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Baza Art Deco w tubce ja chcę nienawidzę grzebać w słoiczkach bo mi pod paznokcie włazi, muszę ją kupić
Też tego nie cierpię, ale znalazłam rozwiązanie - wydrapuję sobie trochę bazy wierzchem paznokcia i potem rozcieram na opuszku i wtedy nic nie wchodzi

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 13:31   #1181
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Ja na swojej uczelni też stwierdziłam deficyt fajnych facetów, zresztą co tu dużo mówić, mimo że wydział techniczny, to facetów jest mniej niż kobiet.;P
Ja jestem na nauczaniu angielskiego - na 50 osób na roku mam 5 facetów, w tym 2 dobrych kumpli, 2 całkiem spoko i jednego totalnie z innej planety ale i tak uważam to za niezłą średnią

Kasiu, szybkiego i przede wszystkim bezproblemowego rozpakowania!

Jeśli chodzi o Igrzyska Śmierci to 2 i 3 tom połknęłam w jeden dzień i pół nocy, na filmie się wynudziłam straszliwe, TŻ który książki nie czytał również. Moim zdaniem to jedna z gorszych ekranizacji ostatnich czasów, aż do tej pory nie mogę zrozumieć jak z naprawdę ciekawej i trzymającej w napięciu książki można zrobić tak nudny film...

Ciekawa jestem kiedy mój kundelek doleci do mnie zza oceanu...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 13:35   #1182
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam stwierdzam więcej idiotek niż idiotów, ale może to dlatego, że jestem przewrażliwiona na punkcie takich panienek a u facetów mi to tak nie przeszkadza
Zawsze mi się wydawało, że dziewczyna to jeszcze jakoś próbuje zatuszować jakiekolwiek ślady które by prowadziły do ukazanie jej jako 'głupiej'.

Po swojej rodzinie jednak widze, że to zależy od mentalności...
W okresie świąt oczywiście znów dowiedziałam sie, że rodzinka się powiększa a właściwie to kuzynka zaszła w ciąże (17 letnia).
Moja kuzynka rok ode mnie młodsza która tam mieszka blisko mi napisała, że zapytała ją czy zostawić jej wózek dla dziecka a ta się aby śmiała jakby faktycznie miała z czego .
Widocznie jeszcze do Niej nie doszło, że jest w 5 miesiącu

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi

Edytowane przez Bayje
Czas edycji: 2012-04-11 o 13:41
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 13:39   #1183
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
oj dziewczyny są w dzisiejszych czasach często gorsze od facetów, albo to się tak rzuca, bo kobieta ma być damą, ale zawsze będzie mnie razić solara, która mówi co drugie słowo na 'k' z r w środku. A jak jest ładna dziewczyna i tak bluźni to masakra
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Przypomniałaś mi o tym, że muszę zrecenzować kilka filtrów, które sobie testowałam w poszukiwaniu najlepszego
to ja czekam na recenzje
Stary 2012-04-11, 13:45   #1184
enn_
Zakorzenienie

Ja też uważam, że inteligencja i mentalność nie zależy od płci (acz to raczej oczywiste), ale tu wszystko jeszcze zależy od tego, co kto postrzega jako "głupotę" i co komu przeszkadza. Jedni uważają za ową głupotę i płytkość skoncentrowanie na kosmetykach zajmując się przez 90% wolnego czasu samochodami wyścigowymi, inni przeciwnie, znajdą się też tacy, dla których przejawem idiotyzmu jest plotkowanie z przyjaciółkami przy Reddsie, a jeszcze ktoś stwierdzi, że każdy kto nie przeczytał Ulissesa powinien się schować.
W każdym razie głupota to pojęcie dość względne, chociaż w moim odczuciu twierdzenie, że np. "faceci są głupi" jest śmieszne, wydaje mi się być oznaką zupełnego braku samokrytycyzmu (tudzież krytycyzmu wobec swojej płci).
Edit: I oczywiście w drugą stronę tak samo, twierdzenie, że "laski są głupie" (nie to, co faceci).

Edytowane przez enn_
Czas edycji: 2012-04-11 o 13:48
enn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 13:49   #1185
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
oj dziewczyny są w dzisiejszych czasach często gorsze od facetów, albo to się tak rzuca, bo kobieta ma być damą, ale zawsze będzie mnie razić solara, która mówi co drugie słowo na 'k' z r w środku. A jak jest ładna dziewczyna i tak bluźni to masakra

to ja czekam na recenzje
To mi nawet nie chodzi o przeklinające solary, tylko o na pierwszy rzut oka normalne dziewczyny... Dopóki się nie odezwą Nie mówiąc o tym, że tłumaczysz takiej jak chłop krowie na rowie prostą rzecz trzy razy a ona i tak ma problem, żeby zrozumieć.
Stary 2012-04-11, 14:01   #1186
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

mam problem z zamieszczeniem posta na blogu... gdy naciskam 'opublikuj' nic się nie dzieje i wszystko stoi w miejscu

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość

mam problem z zamieszczeniem posta na blogu... gdy naciskam 'opublikuj' nic się nie dzieje i wszystko stoi w miejscu
edit: już dałam radę, ale przez 'projekt'
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 14:10   #1187
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Ja też uważam, że inteligencja i mentalność nie zależy od płci (acz to raczej oczywiste), ale tu wszystko jeszcze zależy od tego, co kto postrzega jako "głupotę" i co komu przeszkadza. Jedni uważają za ową głupotę i płytkość skoncentrowanie na kosmetykach zajmując się przez 90% wolnego czasu samochodami wyścigowymi, inni przeciwnie, znajdą się też tacy, dla których przejawem idiotyzmu jest plotkowanie z przyjaciółkami przy Reddsie, a jeszcze ktoś stwierdzi, że każdy kto nie przeczytał Ulissesa powinien się schować.
W każdym razie głupota to pojęcie dość względne, chociaż w moim odczuciu twierdzenie, że np. "faceci są głupi" jest śmieszne, wydaje mi się być oznaką zupełnego braku samokrytycyzmu (tudzież krytycyzmu wobec swojej płci).
Edit: I oczywiście w drugą stronę tak samo, twierdzenie, że "laski są głupie" (nie to, co faceci).
jeśli chodzi o przykład pierwszy to fajnie jak ktoś ma pasje, lubie takich ludzi i nieważne co to za pasje czy kosmetyki, samochody czy nawet znaczki a jeszcze jak łączą to sprawnie z codziennymi obowiązkami to już całkiem podziwiam
jeśli chodzi o plotkowanie przy Reedsie to jeden woli to inny np. wino i już wygląda to inaczej xD, a odmóżdżenie każdemu się przyda
a tak w ogóle mimo, że pokazałam swoje zdanie w tym temacie to trudno się nie zgodzić z całością
Cytat:
To mi nawet nie chodzi o przeklinające solary, tylko o na pierwszy rzut oka normalne dziewczyny... Dopóki się nie odezwą Nie mówiąc o tym, że tłumaczysz takiej jak chłop krowie na rowie prostą rzecz trzy razy a ona i tak ma problem, żeby zrozumieć.
ja mam taką jedną na studiach. Mój kolega, nasz wspólny znajomy, nazwał ją sztuczną inteligencją, bo oceny o dziwo dobre miała w liceum (podobno), a najprostszych rzeczy nie idzie jej przetłumaczyć nawet jak się jej tłumaczy jak chłop krowie na rowie zero wyobraźni...
Stary 2012-04-11, 14:11   #1188
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

doopa chyba z postu nici... tylko ja mam dzis problem z blogspotem??
Stary 2012-04-11, 14:25   #1189
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
doopa chyba z postu nici... tylko ja mam dzis problem z blogspotem??
ja nie wiem, ja mam posty zaplanowane, ale moderowanie komentarzy i dodawanie jest u mnie ok
Stary 2012-04-11, 14:29   #1190
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:

to ja czekam na recenzje
To za jakieś 3-4 dni się pojawią, bo na razie mam 3 wpisy zaplanowane

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 14:39   #1191
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Siedzę od godziny nad dokładnym kosztorysem wycieczki zaplanowanej przeze mnie, wymiękam już
Ale w sumie wyszła mi dość tania jak na razie i chętnie sama bym na nią pojechała ^^
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 14:42   #1192
dzolls
Zakorzenienie

Przylazłam, uwaga, będzie długi post
Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Dzięki że pytasz
Ja nadal w ciąży ale już mi tak okropnie ciężko i niewygodnie. Nawet jak się maluję to kilka razy muszę przerwę robić i zmieniać pozycję bo w jednej nie wyrabiam - stąd przestój w blogowaniu - bo pisać też nie daję rady bo sporo leżę itp.
A długo jeszcze?
Przyłączam się do życzeń wszelakich, co by było ładnie i kolorowo
Cytat:
hej

poważnie? a u nas nie ma faceta żadnego ubolewam tym bardziej, że mówiłaś, że Twój brat to przystojniak. Mam TŻ, ale miło by było popatrzeć.
a pracuje w zawodzie? Bo oglądałam kiedyś program o chłopaku, który jest 'przedszkolankiem' i dzieci najbardziej go lubią. Tylko mężczyźni mają trochę przechlapane, bo kobieta przytuli dziecko jak płacze i jest ok, a na faceta patrzą jak na pedofila
No właśnie, że faceci są mile widziani, ale jest im na bank trudniej, bo przede wszystkim to przedziwne uczucie, jak rodzice oddają dziecko do przedszkola a tam pan
Miałam na licencjacie jednego chłopaka, ale po wakacjach po 1 roku nie wrócił. Był strasznie lubiany, nasza koleżanka
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
[I]Tak, studiował. Ale on ma w tym momencie 33 lata, więc to było ponad 8 lat temu Robił tylko staż w przedszkolu i wszystkie dzieciaki go wręcz uwielbiały. Teraz jest informatykiem w radiu
Ale świetnie!
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
ja mogę poczekać :P

ja już w sumie mogę ale moge tez poczekać, tak aby wszystkim było dobrze

kobiety też nie mogą.. ale fakt, dzieci bardzo lubią facetów jako opiekunów i z mojego doświadczenia pracy z dziećmi wiem, że facet do pomocy w pracy z nimi się przydaje :P
Lele - eyeliner Gosia może zamówić na przyszły czwartek

A faceci faktycznie się przydają w przedszkolu

cdn..

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 14:45   #1193
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Też tego nie cierpię, ale znalazłam rozwiązanie - wydrapuję sobie trochę bazy wierzchem paznokcia i potem rozcieram na opuszku i wtedy nic nie wchodzi
Potrzeba matką wynalazców fajny pomysł

Ja sobie właśnie wymyśliłam podstawkę do pędzli i Tż będzie mi tworzył z drewna jak będzie gotowa to się pochwalę
Stary 2012-04-11, 14:50   #1194
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
o proszę, jakie przekwalifikowanie

naprawdę kobiety nie mogą? ja jestem w szoku, bo nam nikt o tym nie mówił, a nawet jedna z wykładowczyń wspominała, że nam jest łatwiej niż mężczyznom, bo można przez przytulenie wyciszyć dziecko. Do tego jak byłam na praktykach w przedszkolu to było normalne, że kobiety, a potem i ja, brałyśmy dziecki na kolana i przytulałyśmy. Na pewno nie można
Zyskowa, za czasow mojej rekrutacji, kierunek ten nazywał się na alma mater kwiwp z dod. specjalnością, a teraz na UŚ Zewiwp
Cytat:
wiesz co, ja od 4 lat już z dziećmi nie pracuję. Ale gdy jeszcze pracowałam, bardzo duży nacisk na wszelkich szkoleniach, aby dzieci nie przytulać i nie zostawać samemu z dzieckiem w pomieszczeniu przy zamkniętych drzwiach... Najgorsze było to, że faktycznie dzieci same się chciały tulić, same czasem przybiegały i łapały za nogi... Może po prostu ta organizacja była tak przewrażliwona? Chodziło o to, aby nikt nie miał podstaw by posądzić kogoś o pedofilię...
Cytat:
ja miałam praktyki w prywatnym przedszkolu ciekawe jak by to było w publicznym. Aż zapytam koleżanek
Pracowałam w publicznym, 2 lata to wiem i to jest raczej przewrażliwienie, ale też rodzice bulą większe pieniądze, to też inaczej. Ale to są dzieci, je trzeba przytulać.. I nam nic nie mówili, ze absolutnie nie wolno, tylko raczej, żeby uważać, ale nie przeginać w drugą stronę i nie trzymać się od dzieci na kilometr. Pamiętajcie, związkofobia to poważna choroba!
Cytat:
w sumie. Dzolls też może nam powiedzieć :P
I powie
Cytat:
to czekamy na Dzolls
Z przytulaniem to jest tak: nie powinno się bo to wszytsko niby podpada pod patologię, ALE to są dzieci, konieczne jest im zapewnienie bezpieczeństwa, a czują się bezpieczne, jak budują taką relację z nauczycielką. Ja mam ten problem, że dzieci strasznie do mnie lgną (czemu? / Zoila, będzie dużo dzieci na zupę xD) i się do mnie przytulają i moje panie dyrektorki chyba raczej uznały to za dobre i nie zwracały mi na to uwagi, bo te dzieci mi ufały z rodzicami (oprócz jednej mamy) też na szczęście było bez problemów, a miałam hardkor, bo w jednej grupie miałam 3-4-5-latki, więc było dużo płaczu, walk - o uwagę i o zabawki. Nie powinno się przesadzać, jak ze wszystkim, ale nastawienie NIE WOLNO przytulać, też jest bez sensu. Nie z powodu każdej pierdoły, że na dzień dobry i w ogóle, ale jak dziecko potrzebuje, to to rozwijać, bo wyrośnie taki związkofob jak ja One się do mnie przytulały, ja do nich mniej, nie umiałam tego przeskoczyć na początku, przez rodziców właśnie
Cytat:

A ten klaps... Ciekawe metody jakoś na to nie wpadłam :P

curl it, baby!

Edytowane przez dzolls
Czas edycji: 2012-04-11 o 15:07
Stary 2012-04-11, 14:56   #1195
tylkokasia
Moderator

Dziewczynki dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa . Został mi tydzień. Ale ciąża jest już donoszona od tygodnia więc może się zacząć w każdej chwili... (Stracha mam jak ch...)

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 14:57   #1196
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa . Został mi tydzień. Ale ciąża jest już donoszona od tygodnia więc może się zacząć w każdej chwili... (Stracha mam jak ch...)
Będzie dobrze, nic się nie bój

curl it, baby!
Stary 2012-04-11, 15:05   #1197
Takajakaya
Wtajemniczenie

Witam się

Ja myślę, że głupoty jest po równo.

Orlica
biznesplan? O ja...ja nigdy nie planuję tak wydatków. No, ale i później źle na tym wychodzę.. Na wycieczkach za to żyję chwilą

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 15:11   #1198
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Witam się

Ja myślę, że głupoty jest po równo.

Orlica
biznesplan? O ja...ja nigdy nie planuję tak wydatków. No, ale i później źle na tym wychodzę.. Na wycieczkach za to żyję chwilą
To na studia potrzebuję
W ramach przedmiotu "Obsługa ruchu turystycznego" muszę zaprojektować właśnie taki wyjazd z dopracowaniem wszelkich szczegółów takich jak odpowadzanie vatu czy śniadanie dla kierowcy autokaru
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 15:17   #1199
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
ja nie wiem, ja mam posty zaplanowane, ale moderowanie komentarzy i dodawanie jest u mnie ok
już dało radę i wiem czemu tak się działo: pisałam post z tagiem i kopiowałam zdjęcia kosmetyków ze stron a jak zapisałam te zdjęcia na kompie i ładowałam do posta to było wszystko ok
Stary 2012-04-11, 15:21   #1200
Takajakaya
Wtajemniczenie

Orlica no, to zmienia postać rzeczy

Też tak miałam, że nie chciało dodawać zdjęć z innych stron.

Dzolls widzę, że masz takie postanowienie jak ja w marcu Za to dziś wybiorę się na jakieś mini zakupy.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości