|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27
Cytat:
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobie wyliczanke i zamowie ten co wypadie hehe, taki mały psikus :P (no coz, nie moja wina tylko klijentki )
|
|
|
|
|
#1383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
a nie możesz zamówić obu i potem jedną zwrócić?
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
nie robiłam nigdy zwrotow, tym bardziej ze o "głupie" 9,90 nie chce mi sie ;D ewentualnie zamowie dwie, i jedna sobie zostawie, albo sprzedam kolezance, jesli te kolory faktycznie sa takie rozowe :P jak zobaczylam kiedys na jej ustach ICED CHAMPINK z ColorTrend - to az zaniemowilam - sztuczny roz to byl dla mnie
|
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1387 |
|
szeryfcio
|
Wpłać na ten sam rachunek co faktury. To jest jeden jedyny twój indywidualny numer rachunku.
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Zadomowienie
|
Ja się cały czas zastanawiam nad farbami do włosów. Kolory fajne, podoba mi sie czekoladowy brąz i złoty mahoniowy brąz. Ale poszłam do COK-u i tam patrze na pudełka i na pudełkach te kolory są takie straszne blade, dużo jaśniejsze.. trochę pod jasny brąz.. a ja chce mieć ciemne z nutką mahoniu..
![]() znów z coku są takie próbki włosów i te farby inaczej kompletnie wyglądają.. także nie wiem już w jaki kolor wierzyć przy wybieraniu :/ I mam jeszcze pytanie o ten program motywacyjny z solutions. Czy błyszczyk i woda doda się sama? czy mam sama wpisać kody do zamówienia? Edytowane przez madzik_91 Czas edycji: 2012-04-11 o 16:41 |
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Zadomowienie
|
ale gdzie wybrać kolor? wpisać kod do zamówienia? a wody już nie wpisywać?
sorki że tak się głupio pytam ale to mój pierwszy program motywujący w którym spełniłam warunki
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co trzeba do zamówienia wpisać, czego nie itp Wody się nie wpisuje, a błyszczyk tak, bo się wybiera kolor.
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Chciałabym dzisiaj złożyć zamówienie z katalogu 6,ale pisałyście kiedyś,że te zamówienia realizowane są w poniedziałek. Naprawdę nie ma szans by ta paczuszka bya w piątek ,nawet jesli wzięłabym płatnego kuriera? |
|
|
|
#1395 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli złożysz zamówienie do piątku do godziny 11 na kuriera to paczuche będziesz miała w poniedziałek... ewentualnie jak weźmiesz na in-post to dziewczyny pisały że mają nieraz w sobotę paczkę... a ogólnie pierwsze paczki są dostarczane od poniedziałku...
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Inpost
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje Pani chce zamowic Rare Gold albo rare pearls, mam tylko probke tego rare gold a rare pearls mozna do czegos porownac??
podoba jej sie tez far away exotic jak to cos pomoze przy pomocy ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
żółta kropa przy: MYDLO W PLYNIE SERENITY i czarnym pekaczu. (katalog-06)
|
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest mdły, ciężki i jakiś taki słodki, ale ciężko mi do czegoś ten zapach przykleić. Jest bardzo trwały - nie mogłam tego świństwa zmyć z nadgarstka ![]() EDIT: w internecie znalazłam informację, że jest on podobny do Today. Tego zapachu nie wąchałam, więc nie porównam. Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-04-11 o 17:47 |
|
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a paczki dopiero w poniedziałek - jeśli chodzi o nowy katalog
|
|
|
|
#1405 |
|
Raczkowanie
|
U mnie juz tysiączek przekroczony z kat 6 a jeszcze jedna klientka zawsze o 20 do mnie dzwoni z zamówieniem, wiec mysle ze troszke jeszcze ponad bedzie. Załapałam sie też na perfumki z programu solutions ( chyba Koroniewska pomogła bo wczesniej nikt tych kremów u mnie nie kupował hehe). Tak mysle ze moge tez wpisac kod za przekroczenie tysiaca w poprzednim katalogu ale niewiem czy warto, jaki jest kosmetyk?
|
|
|
|
#1406 |
|
Wtajemniczenie
|
Żółte światło przy kremie zmiękczającym do stóp, a zielone przy tym zestawie z wiśniami z Naturalsa.
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam klientkę na Forever
|
|
#1408 |
|
Zadomowienie
|
może któraś z was ma pofarbowane włosy naszą farbą w kolorze czekoladowy brąz lub złoty mahoniowy brąz??
jak tak to bardzo prosze o fotki bo chciałam zobaczyc jak wygląda na włosach..
|
|
|
|
#1409 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, wybaczcie żółtodziobowi, jeśli to gdzieś było, ja z szukajem nie znalazłam
Piszecie tu już któryś raz o kodzie na prezent przy przekroczeniu tysiąca. Skąd się bierze taki kod? Ja nic o tym nie wiem. Czy może będę go miała dopiero po skończeniu tps? Szkoda, że Liderka mi nie powiedziała albo ja ślepota jestem i nie znalazłam, bo miałam teraz prawie za 1500 zamówienie. Ten kod jest stały, a tylko prezent się zmienia czy jak to jest? Gdzie można zobaczyć, co jest w danym katalogu? W ogóle będę wdzięczna, za jakiś link do wszelkich info na ten temat![]()
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i takie samo przy zestawie do paznokci z demo. Złożyłam zamówienie z dostawą kurierską licząc, że w piątek będzie paczka a tu lipa, bo dopiero w poniedziałek :ryczy: |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

Kolezanka z pracy dała jej katalog, i zaznaczyła na szmince ze ta chce, zamiast na odcieniu przy kodzie, i teraz badz czlowieku madry
licze na WAS Kobietki 

A może zadzwoń na infolinię? Może będą wiedzieć przypadkiem? Bo ja też bym te dwa odcienie brała pod uwagę, ale jeśli już to skłoniłabym się do Rose Light.
)

- nawet sie nie mam jak skontaktowac z nia 

i takie samo przy zestawie do paznokci z demo.