Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-11, 17:13   #1441
bluesky89
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Kilianna, piękna sukieneczka i butki też super!

Justyna, dwa tygodnie wcześniej?
to chyba nieistotne czy zapowiedzi się czyta w Kościele czy nie, chodzi o to, że one muszą wisieć/być wygłoszone przez 3 niedziele. Więc coś mi się tu nie podoba i ja na miejscu tej Twojej koleżanki już bym pędziła do księdza. Dziwie się, że ona tak z tym zwleka.
Stary 2012-04-11, 17:13   #1442
maruda80
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Co myślicie o tej ?
Zastanawiam się czy ją kupić na drugi dzień - krój jest super do mojej figury (mam szerokie biodra a sukienka ten fakt maskuje)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SUKIENKA_DAMSKA_SSU0501.jpg (89,4 KB, 46 załadowań)

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 17:14   #1443
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Ona jak się kłóci z moim TŻ i wie że nie da mu rady to wtedy naskakuje na mnie, ale jej chyba coś ogólnie padło na głowę bo nawet z teściową się kłóci ale to tak że
masakra, co za laska!

Cytat:
No tak tylko najlepsze jest to że rok temu mówiła że będzie pierwszym gościem obok mnie i będzie ze mną piła a teraz nawet na mnie nie spojrzy, nawet chciałam ją wziąć na świadkową tylko się właśnie tego bałam że coś może odwalić

Bardzo ładna sukienka i buciki

bluesky89 mi się suknia podoba tylko nie przepadam za takim świecącym materiałem
co jej odbiło taka zmiana... szok. dobrze, że nie zaproponowałaś jej, aby była Twoją świadkową.

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

Świetna kiecka
dziękuję
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Bardzo ładne buty

Protokół miesiąc przed to rozumiem ale godzinę ustalać? To kiedy gości będą zapraszać?
dziękuję

chciałam taką sukienkę i buty, by później jeszcze założyć do innych okazji
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 17:16   #1444
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy to możliwe, żeby spisywać protokół miesiąc przed ślubem??
Pytałam koleżanki i której ma ślub bo mamy dość daleko, a ona mi mówi, że jeszcze nie wie bo miesiąc przed pójdą rezerwować datę. Mi się wydawało, że zapowiedzi muszą być co najmniej miesiąc wcześniej jak nie dwa.
Jest to możliwe, zapowiedzi wiszą 3 niedziele po rząd.
Do ślubu cywilnego potrzeba minimum 30 dni, nie wiem jak jest w konkordatowym
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 17:16   #1445
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Co myślicie o tej ?
Zastanawiam się czy ją kupić na drugi dzień - krój jest super do mojej figury (mam szerokie biodra a sukienka ten fakt maskuje)
Nie w moim typie. Jakoś tak mi nie podpasowała.
Stary 2012-04-11, 17:17   #1446
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość

to chyba nieistotne czy zapowiedzi się czyta w Kościele czy nie, chodzi o to, że one muszą wisieć/być wygłoszone przez 3 niedziele. Więc coś mi się tu nie podoba i ja na miejscu tej Twojej koleżanki już bym pędziła do księdza. Dziwie się, że ona tak z tym zwleka.
dziękuję kochana
Szczerze to ja też się dziwię tej koleżance, chyba coś kręci... dziwne.

Cytat:
Co myślicie o tej ?
ciekawa, dosyć oryginalna, na pewno późnej ją wykorzystasz więc nie będzie leżeć w szafie.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 17:19   #1447
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Rzeczywiści jest inna i pewnie na żywo wygląda jeszcze ładniej.

No właśnie też jej mówiłam, że nie możliwe, ale ona twierdzi, że jej kolega ma ślub w maju i wybiera się dwa tygodnie wcześniej, a przecież na pewni nikt by mu bez spisania protokołu zapowiedzi nie przyjął. Nie mam pojęcia. U mnie np zapowiedzi wiszą w gablocie i się ich na mszy nie czyta.
Powiem Ci tak mój brat poszedł z narzeczoną 2 miesiące wcześniej bo wcześniej miała być inna data ale wyszło tak że musieli przyśpieszyć ślub no i ksiądz im powiedział że dopiero w maju może dać im ślub lub w czerwcu bo przyszli za późno ale się zlitował i się zgodziła na kwiecień. A dlatego księża każą przychodzić tyle wcześniej bo tak nie wszyscy mają od razu odbytą poradnię i ksiądz daje karteczki a w poradni Panie ustalają jak chcą i mogą nawet co miesiąc mieć tylko jedno spotkanie, no i zapowiedzi muszą być przynajmniej dwie z tego co wiem, no i nie każdy też ma już ten kurs przedmałżeński i księża dlatego chcą żeby co najmniej 3 miesiące wcześniej przyjść. Ale swoją drogą troszkę dziwna ta dziewczyna miesiąc wcześniej iść ustalać datę i godz.
Stary 2012-04-11, 17:24   #1448
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

No ja też nie wiedziałam ze ona ma takie plany tylko dzisiaj sie dowiedziałam jak pytałam ją o date bo Tz musi sie na urlop już wypisać.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Powiem Ci tak mój brat poszedł z narzeczoną 2 miesiące wcześniej bo wcześniej miała być inna data ale wyszło tak że musieli przyśpieszyć ślub no i ksiądz im powiedział że dopiero w maju może dać im ślub lub w czerwcu bo przyszli za późno ale się zlitował i się zgodziła na kwiecień. A dlatego księża każą przychodzić tyle wcześniej bo tak nie wszyscy mają od razu odbytą poradnię i ksiądz daje karteczki a w poradni Panie ustalają jak chcą i mogą nawet co miesiąc mieć tylko jedno spotkanie, no i zapowiedzi muszą być przynajmniej dwie z tego co wiem, no i nie każdy też ma już ten kurs przedmałżeński i księża dlatego chcą żeby co najmniej 3 miesiące wcześniej przyjść. Ale swoją drogą troszkę dziwna ta dziewczyna miesiąc wcześniej iść ustalać datę i godz.
No właśnie a co oni napiszą na zaproszeniach...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png

Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2012-04-11 o 17:28
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 17:28   #1449
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
masakra, co za laska!

co jej odbiło taka zmiana... szok. dobrze, że nie zaproponowałaś jej, aby była Twoją świadkową.
No nawet mnie TŻ namawiał że porozmawia z nią a to jeszcze było rok temu że chce ją wziąć ale ja jakoś miałam dziwne przeczucie
Ona nawet potrafiła się ciepnąć mojej mamy co nawet kobiety nie zna, ale ja wiem o co jej chodzi, a teraz nawet teściowa za nią nie obstaje bo zawsze tak było ostatnio za mną i za TŻ obstaje

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
No ja też nie wiedziałam ze ona ma takie plany tylko dzisiaj sie dowiedziałam jak pytałam ją o date bo Tz musi sie na urlop już wypisać.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

No właśnie a co oni napiszą na zaproszeniach...:confused :
Nie wiem może u tej dziewczyny są jakieś inne obyczaje, ale nigdy nie spotkałam się z czymś takim
Stary 2012-04-11, 17:29   #1450
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie a co oni napiszą na zaproszeniach...
Data będzie ustalona w późniejszym terminie
nie chciało nam się wcześniej iść i stwierdziliśmy, że miesiąc wcześniej wystarczy, najwyżej ślubu nie będzie

<-- tak się tylko podśmiewuję
Stary 2012-04-11, 17:35   #1451
bluesky89
Zakorzenienie

ja się dziewczyneczki żegnam i lecę do pracy.
Miłego wieczorku Wam życzę
Stary 2012-04-11, 17:38   #1452
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Data będzie ustalona w późniejszym terminie
nie chciało nam się wcześniej iść i stwierdziliśmy, że miesiąc wcześniej wystarczy, najwyżej ślubu nie będzie

<-- tak się tylko podśmiewuję
No chyba tak będzie. Ale przecież już pomijając fakt księdza ze może sie nie zgodzić przecież już może nie być mszy bo w wakacje jest dużo ślubów zazwyczaj.

Laura

Stary 2012-04-11, 17:40   #1453
niusia_87
Zakorzenienie

Patrzę na pogodę, co portal, to inna pogoda, która prawdziwa?
Mam nadzieję, że za 10 dni będą kwiaty na drzewa, w szczególności na czereśniach, w ogóle niech już są
Stary 2012-04-11, 17:58   #1454
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Ależ ja wam zazdroszczę że macie śluby później niż ja i już przymiarki sukien. Ja muszę czekać do końca maja
A ja przymiarkę mam zaplanowaną na 25 lipca czyli na miesiąc przed ślubem. Trochę mnie to dobija bo chciałbym ją znowu zobaczyć na sobie (niestety nie mam żadnych zdjęć jak ją przymierzałam). A zwłaszcza w momencie gdy dopadają mnie nieuzasadnione wątpliwości

Cytat:
Oto i on. Oczywiście zdjęcia marnej jakości.
Bardzo ładny ;D

Cytat:
Dziewczyny, którą maskę kupić?? Z tego co wyczytałam obie mają dobre opinie i nie mogę się zdecydować dalej. Już z trzech zostały 2.

http://allegro.pl/chantal-maska-wani...259644086.html

http://allegro.pl/kallos-crema-al-la...258551283.html
Ja mam kallosa i jestem bardzo zadowolona. Lubię jej zapach i efekty jakie daje moim włosom

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Czwartek i Piątek - dowóz wszystkich rzeczy do sali ( wódka, wino, szampan, ciasto, owoce, nasze rzeczy do pokoju)

Czwartek - moje paznokcie (żel na rece i stopy)

Piątek wieczór - odjazd do świadkowej (Lublin)
Wieczorem kąpiel, depilacja, peelingi, balsamy itp rzeczy.

Sobota :
5.20 Pobudka
5.30 Prysznic
6.10 Śniadanie (o ile w ogóle coś przełknę)
6.30 -6.40 Wyjazd do fryzjera
7.00 - 9.00 Czesanie ( ja i świadkowa)
9.00 - 9.30 Dojazd do domu świadkowej
9.30- 11.30 Make up ( Ja i świadkowa)
11.40 - 12.30 Dojazd do mnie do domu
12.40 - 13. 00 Ubieranie
13. 20 - przyjazd Tż po mnie
13.45 - Nasz wyjazd z domu
15.00 Ślub
O! Dobrze wiedzieć. Niestety będę wtedy w szkole także muszę sobie przepisać plan bo zwariuję w niewiedzy

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Witam

Przyszły moje buty lecz są na mnie za duże i to sporo a zawsze mam rozm. 40 a tym razem okazało się, że powinnam zamówić 38 a więc jutro je wymieniam.
Bardzo łądne

Cytat:
przyszły moje buty poprawinowe są niesamowite i z miejsca się zakochałam. zakładam do nich kieckę jak w załączniku (dopiero zamówiłam więc nie wiem jak leży i w ogóle wygląda na żywo).

a jutro przymiarka sukni, jeju jak się cieszę.
Faktycznie są niesamowite! Ja nie mam w ogóle koncepcji na drugi dzień... ;(

Cytat:
To ja Wam coś wkleję.
I czekam na opinię
Mi się podoba

Cytat:
Co myślicie o tej ?
Ja tam lubię dekolty...

A swoją drogą, wczoraj gdy byliśmy na kursie tańca to jedna dziewczyna miała ubrane buty ślubne. Były bardzo ładne, z takimi "super" kokardkami, tylko, że po 5 minutach tańczenia jej odpadły Dobrze, że nikt ich nie podeptał bo by pewnie nie dało się ich przykleić, a bez nich była taka wielka plama od kleju (a ślub w sobotę).
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 17:59   #1455
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Witam

Przyszły moje buty lecz są na mnie za duże i to sporo a zawsze mam rozm. 40 a tym razem okazało się, że powinnam zamówić 38 a więc jutro je wymieniam.
Nie w moim stylu, ale ładne Takie delikatne

Cytat:
To ja Wam coś wkleję.
I czekam na opinię
Bardzo mi się podoba Sama na początku o właśnie takiej myślałam, ale w końcu wybrałam rybkę

Cytat:
może i lepiej niż gdyby miała przyjść i na wszystko psioczyć, narzekać, a później obgadać

ehehheheh to musiał jej gul skoczyć

przyszły moje buty poprawinowe są niesamowite i z miejsca się zakochałam. zakładam do nich kieckę jak w załączniku (dopiero zamówiłam więc nie wiem jak leży i w ogóle wygląda na żywo).

a jutro przymiarka sukni, jeju jak się cieszę.
Piękna sukienka piękne buty Daj koniecznie znać jak z sukienką jak już Ci przyjdzie Na zdjęciu wygląda przepięknie
Stary 2012-04-11, 18:14   #1456
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość

A ja przymiarkę mam zaplanowaną na 25 lipca czyli na miesiąc przed ślubem. Trochę mnie to dobija bo chciałbym ją znowu zobaczyć na sobie (niestety nie mam żadnych zdjęć jak ją przymierzałam). A zwłaszcza w momencie gdy dopadają mnie nieuzasadnione wątpliwości

Bardzo ładny ;D

).

To sobie wyobraź że u mnie 25 maja minie rok jak ostatnio ją widziałam a za jakiś tydzień minie rok jak ją znalazłam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 18:17   #1457
misiak17
Wtajemniczenie

Hej hej.

Pamiętacie mnie ?

Wczoraj myślałam cały dzień o Gosi naszej, że on już ma ten swój dzień
A jak pomyślę, że my za 10 dni to

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 18:18   #1458
justyna_g4
Zakorzenienie

Dziewczyny pomóżcie!!! Które??
http://allegro.pl/srebrny-komplet-sw...230735528.html
http://allegro.pl/duze-azurowe-kule-...250178963.html

http://allegro.pl/swarovski-helios-c...253049727.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0004k.jpg (123,7 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marabu-25000(1).jpg (89,7 KB, 37 załadowań)

Laura

Stary 2012-04-11, 18:25   #1459
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Pogoda Goszy dopisała, było ładnie ale wietrznie.

Orszak ślubny prowadził wóz straży pożarnej, coś pięknego. Za wozem szła Gosza z TŻtem. Wyglądali prześlicznie dawno nie widziałam tak pięknej PMki Miała prześliczną fryzurę i śliczny bukiecik chyba z frezji Pod kościołem czekała na nich brama z krasnoludkiem i Śnieżką Młodzi przyszli do kościoła 10 minut za wcześnie i miałam okazję chwilę porozmawiać z Goszą.

Potem weszliśmy do kościoła. Ksiądz pięknie poprowadził mszę, wygłosił piękne kazanie, oprawa muzyczna była zniewalająca. A potem przyszła pora na przysięgę. Przysięgli sobie miłość i wierność bez drżenia w głosie. TŻ miał problemy z nałożeniem Goszy obrączki ale w końcu mu się udało
Po mszy oczywiście sypanie ryżem i pieniążkami, dzieci miały radochę

Gosza kazała Was pozdrowić a ja na dodatek wstawiam Wam zdjęcia słodkości, które dostaliśmy z TŻtem

uroczystość była przecudna, duży wpływ miał na to kościół-prześliczny i w związku z tym nie myślałam by robić zdjęcia tylko chłonęłam chwilę

Ale jedno zdjęcia Goszy i TŻta zrobiłam ale zgodnie z jej prośbą wstawię je jedynie na pocztę

Przepraszam za chaotyczny opis ale jestem pod ogromnym wrażeniem
świetna relacja a Gosza wyglądała przecudnie. normalnie aż się wzruszyłam
Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Zaraz biorę się za nadrabianie reszty ale najpierw dziele się obiecanymi zdjęciami Dla porównania wersja z białym i czarnym pasem. Ta sukienka to model salonowy dlatego czarny pas jest tylko nałożony na biały. Wstawiam tez zdjecia proponowanego mi bolerka - nie wiem czy sie zdecyduje bo raczej nie planowalam ale wiem ze niektóre z Was poszukują takiego a ten salon wypożycza je za 50 zl.
ślicznie wyglądasz. jestem "za" czarnym pasem suknia staje się wtedy taka wyrazista
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

A dziewczyny u nas już minął termin potwierdzania przez gości. I tak nie będzie mojej babci ani rodzeństwa mojej mamy wszyscy mają mnie w dupie przyjdą na ślub ale na wesele nie tak to jest jak się ma powalonego ojca nikt go nie lubi on z resztą też i dlatego mi goście odmawiają. Także z najbliższej rodziny będą rodzice rodzeństwo jedna siostra cioteczna jedna babcia i tyle jak dobrze pójdzie to z moich gości przyjdzie max. 25 osób a najmniej 19.
smutne ale przecież goście mają przyjść tam dla WAS (Ciebie i TŻta), a nie dla Twojego ojca...
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
zespol ma- galeria-muzyka

31.08.2013
Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Właśnie dzwoniła pani z salonu... jutro przymiarka ...boję się
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Czwartek i Piątek - dowóz wszystkich rzeczy do sali ( wódka, wino, szampan, ciasto, owoce, nasze rzeczy do pokoju)

Czwartek - moje paznokcie (żel na rece i stopy)

Piątek wieczór - odjazd do świadkowej (Lublin)
Wieczorem kąpiel, depilacja, peelingi, balsamy itp rzeczy.

Sobota :
5.20 Pobudka
5.30 Prysznic
6.10 Śniadanie (o ile w ogóle coś przełknę)
6.30 -6.40 Wyjazd do fryzjera
7.00 - 9.00 Czesanie ( ja i świadkowa)
9.00 - 9.30 Dojazd do domu świadkowej
9.30- 11.30 Make up ( Ja i świadkowa)
11.40 - 12.30 Dojazd do mnie do domu
12.40 - 13. 00 Ubieranie
13. 20 - przyjazd Tż po mnie
13.45 - Nasz wyjazd z domu
15.00 Ślub

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Mam madra ksiazke ktora zwie sie "Lekarz domowy" i sklada sie ona z diagramow, gdzie jesli cos komus dolega to odpowiadajac na pytania dochodzi do wyniku, ktory podaje jaka choroba moze byc spowodowana objawami, ktore sie ma. I tak np. wg tej ksiazki mam juz raka mozgu, zawal serca, polpasiec, depresje itp.
Zrobilam sobie diagramik dzisiaj i wyszlo ze mam skurcze porodowe i zaraz zacznie sie akcja porodowa. Mam natychmiast wezwac lekarza
padłam

Pierwszy dzień w pracy po długiej przerwie zaliczony. Znów powoli wdrażam się w stary schemat
Ale pięknie jest na dworze! Właśnie pobiegałam trochę z psem

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 18:33   #1460
Madziuniusia
Zakorzenienie

jesteeem

spodziewałam się, że więcej mi rozjaśni... a tu ledwo drgnęło... co ja narobiłam malując włosy na brąz
Stary 2012-04-11, 18:39   #1461
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
jesteeem

spodziewałam się, że więcej mi rozjaśni... a tu ledwo drgnęło... co ja narobiłam malując włosy na brąz
poka

Zmykam pisać konspekty lekcji

Trzymajcie się!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 18:44   #1462
magdalennne
Wtajemniczenie

TŻ wrócił do domu po pracy z kwiatkiem dla mnie

Moja przyszła szwagierka była z nami połazić po sklepach, bo obie szukamy butów na sobotę i tak marudziła, że miałam ochotę jej nagadać. Na dodatek dostała też to zaproszenie na panieński i się wybiera... Ale rozwaliła mnie. Pytam jej co kupujemy A. na panieński. Na co ona "to kubek nie wystarczy?". Skąpe, wredne dziewuszysko.

Kessi ale jak to? Powiedziała wam, że nie chce zaproszenia? Jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić Przykre niesamowicie
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 18:48   #1463
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Hej hej.

Pamiętacie mnie ?

Wczoraj myślałam cały dzień o Gosi naszej, że on już ma ten swój dzień
A jak pomyślę, że my za 10 dni to
Pamiętam, uprzedzałaś, że Ci nie będzie dłuższą chwilę. Ślubujemy w ten sam dzień. Jak tam się sprawy mają?
Stary 2012-04-11, 18:48   #1464
misiak17
Wtajemniczenie

Jakoś cicho u Was. Już nie mogę się doczekać aż zaopatrzymy się w laptopa i znowu na codzień będę z Wami.

Co do Wesela to sporo osób nam odmówiło i jesteśmy trochę zawiedzeni. Gdybyśmy wiedzieli, że tak będzie to zrobilibyśmy tylko jakieś przyjęcie.

Mieszka nam się super. Nie mieliśmy jakiś większych problemów narazie.

I żałuję, że nie mogę być z Wami na bieżąco.

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
Stary 2012-04-11, 18:51   #1465
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakoś cicho u Was. Już nie mogę się doczekać aż zaopatrzymy się w laptopa i znowu na codzień będę z Wami.

Co do Wesela to sporo osób nam odmówiło i jesteśmy trochę zawiedzeni. Gdybyśmy wiedzieli, że tak będzie to zrobilibyśmy tylko jakieś przyjęcie.

To jak dużo osób wam odmówiło? I ile zapraszaliście?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 18:51   #1466
madzia2306
Zakorzenienie

nie bierz tych drugich, mam je na sklepie i wyglądają tandetnie na żywo.. to wygląda jak plastik...
pierwsze jak najbardziej, będą się fajnie nosic i angielskie zapięcie bardzo wygodne w noszeniu nie będziesz zahaczac... matko mówię jak w sklepie
te trzecie mi się jakoś nie widzą, a nie myślałaś o takich svarowskich kręconych jak tu wklejałam? takie chciała kupic niusia.. nawet wklejała link z allegro

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2012-04-11 o 18:55
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 18:51   #1467
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:

Ile zaprosiliście, a ile będzie?
Stary 2012-04-11, 18:53   #1468
ona8686
Zakorzenienie

Te http://allegro.pl/srebrny-komplet-sw...230735528.html
bądź te
http://allegro.pl/duze-azurowe-kule-...250178963.html

Chociaż bardziej by mi tu pasowały dłuższe, wiszące kolczyki i jakaś bransoletka.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-11, 18:54   #1469
misiak17
Wtajemniczenie

Zapraszaliśmy ok 120 a odmówiło nam już ok 30.

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
Stary 2012-04-11, 18:59   #1470
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Zapraszaliśmy ok 120 a odmówiło nam już ok 30.
Nie mieliście podanego terminu potwierdzeń? Czemu jeszcze odmawiają?

Co Wam jeszcze zostało do załatwienia?

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Madzia, jak się prezentują te kolczyki na uszach, a raczej w dziurkach od uszu http://allegro.pl/srebrny-komplet-sw...230735528.html
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości