|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII
|
|
|
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
witam w nowej częsci
![]() mi pomaga naturalny jogurt , pół kubeczka wystarczy, bo mleka nie lubie dziś byłam wymienić książki w bibliotece i skoczyłam na "ciuchy" oto moje zdobycze |
|
|
|
#303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sporo tych zdobyczy Ja też się jutro chyba wybiorę do ciuchlandu popatrzeć, może coś fajnego upoluję i powoli zacznę w końcu kompletować tą wyprawkę..
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#306 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Cytat:
|
||
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
A mój brzuch znów ciężki jak napompowany
![]() Momentami się zastanawiam czy to nie jest po prostu z przejedzenia, wzdęć itp. Zawsze miałam takie tendencje, nawet perzed ciążą.. To byłaby w sumie wersja optymistyczna... |
|
|
|
#308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#310 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, co tam u muminka ?? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie chodzisz na szmaty??Witam was w kolejnej części. O dziwo w miarę udało mi się nadrobić, ale pędzicie jak szalone... Miałam wykańczający dzień w pracy, ubrałam do tego za ciasne nie-ciążowe spodnie, myślałam, że zwariuje! Jutro już czwartek, jeszcze tylko 2 dni. Miło było wrócić do pracy, lubię to, co robię, jednak ciężko mi się siedzi 8h w jednej pozycji, albo znowu lata i załatwia sprawy. Kilogramy i rosnący brzuch dają się we znaki. Gdyby nie to, na pewno bym chciała pracować do końca, nie widzę przeszkód. |
|||||
|
|
|
#311 |
|
Wtajemniczenie
|
ale słodkie potwory
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- pumcia http://www.mamaija.pl/mutsy-evo-woze...sc-,d1807.html a tu 3w1 ale z jakimś dziwnym fotelikiem? http://www.mamaija.pl/mutsy-evo-woze...sc-,d2038.html |
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
coś bym zjadła ale nie wiem co
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam, ja juz wiem ze nie dałabym rady w pracy |
|
|
|
|
#314 |
|
Wtajemniczenie
|
i 2w1 http://www.mamaija.pl/mutsy-evo-woze...sc-,d1802.html
![]() u mnie ten zestaw kosztuje 1599 Edytowane przez ooolllccciiiaaa Czas edycji: 2012-04-11 o 21:11 |
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam znowu napiety brzuch :/
mam ochote na cos niezrowego np kebaba.... ale wiem ze zrobilambym gryza i byloby tyle z jedzenia bo jestem najedzona :P |
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Olcia, dotarłam w końcu do tej strony hehe. Wózek jest super, szkoda, że ma takie kijowate kolory... Zastanowimy się jeszcze, a wy zdecydowaliście się na niego ? My być może... Chyba, że coś innego wpadnie nam w oko.
Phdwao, z tym kłuciem to się zdarza, nie ma co sobie przybierać do głowy, tak myślę. zapytam się gina we wtorek, o co chodzi A z pracą to wiesz... szybciej dni lecą do porodu Ale wszyscy mnie pytają, do kiedy zostaję, bo coś długo mi schodzi ewakuacja - a ja bronię jak lwica swojego biurka hehe.
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, zdecydowanie szybciej mi lecialo w pracy |
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
To dopiero drugi dzień w pracy po świętach, ale tyle się już wydarzyło, a do tego mam za sobą 28 tygodni i wypatruję 3 z przodu
|
|
|
|
#319 |
|
Wtajemniczenie
|
pumcia właśnie mnie też wkurzyły te kolory
myślałam że będą takie jak w transporterze, tam jest super szary i fiolet a tu doopa tak jak Wy jeszcze się zastanawiamy ale evo jest w ścisłej czołówce
|
|
|
|
#320 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja pisałam o dawce maksymalnej podanej na ulotce, ale może więcej też można brać. Jak gin się mnie pytał ile magnezu i jakiego biorę, to powiedział, że ok i tak mam dalej brać Cytat:
znalazłam dzisiaj wózek tako jumper z fotelikiem maxi cosi cabrio fix w zestawie za 1540zł (czy coś koło tego) i kurier gratis kolor już wybrany, teraz tylko poczekamy aż przyjdzie czas na jego kupno hehe.A tak podliczałam, ile jeszcze na wyprawkę potrzebujemy kasy, i mimo tego, że mamy już ciuszki, jakieś chusteczki nawilżające, grzebyk, szczotkę z miękkim włosiem, fridę, pieluchy tetrowe i flanelowe itp. i prawie całą moją wyprawkę do szpitala (brak tylko klapek chyba) i łóżeczko, to i tak razem z wózkiem jeszcze koło 2500zł trzeba liczyć
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta ktora sie pierwsza rozpakuje, zalozy watek w odchowalni i zacznie liste. Zaraz beda 2, tam nie bedzie duzego ruchu, ale zawsze bedzie mozna napisac o czyms co sie dzieje przy dziecku. I powoli, powoli wszystkie sie tam przeniesiemy. Przeciez i tak ruch nie bedzie zbyt duze. A te ktore sie nie rozpakowaly, nie beda musialy tam zagladac, chociaz beda mogly i beda mile widziane.
|
|
#324 |
|
Rozeznanie
|
pumas
dziś byłam na Rajskiej w bibliotece i tam złowiłam płaszczyk, a reszta w Robanie koło Bagatelii mega ciucholand z piętrem. W poniedziałek nowy towar , część rzeczy wyceniona , gorsze na wagę.poza tym bliżej: na Limanowaskiego Davo(wycena) przy Rynku Podgórskim i obok zaraz Roban(na wagę) i na Starowiślnej 2x Dawo i 1 Roban. I tyle
|
|
|
|
#325 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tobie ewidentnie czas leci lepiej w pracy ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Ja piszę pracę dalej..już mnie dupa od siedzenia boli...napisałam parę stron i tak czytam i już połowę skasowałam Niech mnie jakaś wena złapie!
|
|||
|
|
|
#327 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia, w szoku jestem ile masz już rzeczy !! Woww, zmotywowałaś mnie do kupowania
O kasie nawet nie myślę i nie liczę, bo się załamię Houserka, Ty łowco okazji ! Ja nie chodzę w ogóle po szmateksach, ale może w wolnej chwili, czyli na L4 się wybiorę na jakieś łowy Olcia, kolory dupne, dlatego biorę pod uwagę też wózek mamas&papas Sola - piękny fiolecik w kółka
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o ciuchlandy polecam jeszcze biga styl. Jak sobie w google wklepiesz to zobaczysz, gdzie mają sklepy w Krk. Większość rzeczy z wyceny, ale mają tego tyle, że można dostać oczopląsu, czasem można upolować nówkę z metką, a dużo rzeczy w ogóle z wyglądu jak nówki. My tam ostatnio 150zeta zostawiliśmy i bardzo jesteśmy z ciuchów (dla nas) zadowoleni. Dla dzieci też coś mieli, ale nie patrzyłam, bo mam i tak już po znajomych tyle, że nie ma sensu żebym coś kupowała. Jeszcze może od cioci dostanę ciuszki dla dziewczynki, coś przebąkiwała w święta, że mi może odłożyć te, z których jej wnuczka już wyrosła
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
co myślicie o wózku Chicco Trio Enjoy Fun http://www.bobowozki.com.pl/product_...roducts_id=708 ??? tylko szczerze prosze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

myślałam że będą takie jak w transporterze, tam jest super szary i fiolet a tu doopa
, część rzeczy wyceniona , gorsze na wagę.