![]() |
#391 |
Przyczajenie
|
![]()
równo 2 tyg. od stosowania A. dalej ważę 82kg... byłam święcie przekonana, że niejedzenie słodyczy, kolacji i brak alkoholu coś zmieni, a tu...
![]()
19.03.2012 - 82kg ![]() 29.03.2012 - 81kg ![]() ......................... ......................... ......................... .......... cel numer 1 - powrót do wagi sprzed trzech lat: 65kg cel numer 2 - osiągnąć moje wymarzone 59kg |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
Dot.: Adipex retard
Pammee, a tak z ciekawości, spróbuj policzyć kalorie tego, co dziennie zjadasz. Ale tak dokładnie, wszystko (wiadomo, głupi sok pomarańczowy też ma kcal).
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
mam tak samo ;( juz 5 tygodni z a., zastój dalej...pije tylko wode, czasem nieslodzona herbate, na sniadanie Wasa z wedlina, obiad normalny - ale duuuuzo mniej niz zwykle i to wszystko, a waga jak stanela, tak stoi
![]()
#394 |
Raczkowanie
|
Hmm, u mnie to chyba jednak było też coś innego, że waga nie szła w dół.
Jakieś 4 dni temu zaczęłam ćwiczyć 8-minutówki i oczywiście zakwasy miałam takie, że nie mogłam normalnie chodzić. Dzisiaj poczytałam trochę na ten temat i (jakoś na to nie wpadłam) zakwasy, opuchnięte mięśnie zwiększają przecież wagę. Edytowane przez Lil_83 Czas edycji: 2012-04-06 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | ||
BAN stały
|
Cytat:
hejka , ja tez stosowałam adiego, i tak samo jak u ciebie , nie działał, był pierwszy ruch w spadku wagi , a później koniec , staneła jak zaklęta ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
hejka , u mnie było dokładnie to samo, może czas pomyśleć o czymś innym ? ja tak zrobiłam i efekty juz widac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Jeżeli po Adipexie nie czujesz się głodna - działa. Jeżeli odczuwasz głód taki jak zawsze - nie działa.
Nijak działanie ma się do wagi. Adpiex może działać, ktoś może nie czuć głodu, ale nadal jeść dużo, bo po prostu lubi jeść. Z drugiej strony, jeżeli ktoś nie czuje głodu i ogranicza jedzenie, a mimo to nie chudnie, to też raczej nie wina leku. Bo on swoje zadanie spełnia - hamuje apetyt. A dlaczego ktoś, mimo odchudzania się, nie chudnie - jest wiele powodów. Też miałam taki problem, przytyłam w ciągu roku 15 kg i żadne odchudzanie nic nie dawało. W moim przypadku problem okazał się medyczny - niedoczynność tarczycy. Jednak jest wiele innych przyczyn, często niezależnych od kogoś. Edytowane przez Lil_83 Czas edycji: 2012-04-06 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Przyczajenie
|
Lil_83 masz rację, spróbuję policzyć kalorię, gdy tylko okres świąteczny się skończy, a zacznie normalny dzień (teraz to zupełnie inaczej jadam przez post, a w niedziele pewnie wyżera;O), myślałam też o medycznych aspektach mojej nadwagi, bo już trochę się odchudzam, a efekty marne. Zbieram się do endokrynologa już trochę czasu i jakoś zebrać nie mogę... powinno mnie coś jeszcze niepokoić, jakieś szczególne objawy? Z tego co czytam w necie nie specjalnie coś pasuje, ale jakoś mnie na te badania ciągnie.
Adi działa na mnie na sto procent, odczuwam to w totalnie zmniejszonym apetycie (stąd też załamka, że nie schudłam, bo na prawdę mało jem w porównaniu z tym co było). Myślałam też o tym co już wcześniej pisałam, a mianowicie o czasie: organizm czasami musi przywyknąć do nowej sytuacji, żeby zobaczyć jak się zachowywać (może jest mądrzejszy ode mnie i kto wie, pewnie na początku, gdy zaczęłam jeść mniej wystraszył się, że już więcej nigdy nie dostanie i zmagazynował - stąd skok wagi na samym początku odchudzania, a teraz w końcu się zorientuje, że to stan permanentny i może se darować zapasy tłuszczu ![]()
19.03.2012 - 82kg ![]() 29.03.2012 - 81kg ![]() ......................... ......................... ......................... .......... cel numer 1 - powrót do wagi sprzed trzech lat: 65kg cel numer 2 - osiągnąć moje wymarzone 59kg |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
Pamme, jeżeli chodzi o endokrynologa, to najpierw jednak polecam lekarza rodzinnego i badanie TSH. Nawet prywatnie kosztuje (u mnie) 25 zł. Po tym już lekarz rodzinny ci powie, czy masz coś z tarczycą i czy warto wybrać się do specjalisty.
Inne objawy... mi wypadały włosy, ze szczotki ściągałam całe kłeby, ale z tego co wiem, nie zawsze ma się inne objawy. |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
HEJKA !
Czytam Was już od dłuższego czasu i postanowiłam się podzielić swoimi osiągnięciami ? ![]() Tak wiec a.r. zaczęłam stosować od 26 marca .po urodzeniu dziecka nie mogłam pozbyć sie 10 kg. nadwagi a kumpela mi opowiadała że to takie mega tabletki są, wiec postanowiłam wypróbować ![]() Moja waga wyjściowa to 62 kg. wzrost 160 cm. Zawsze ważyłam 50/52 i taką wagę chce osiągnąć - zobaczymy ... Próbowałam wielu diet, ale nic nie udało mi sie zrzucić . Faktycznie po adi nie chce się jeść , rano kawka,mała kanapka z chleba żytniego i chudą wędlinką<bez masła>,obiad gotowana fasolka, pieczona pierś z indyka, owoc,warzywko, kawka, itp.... Odstawiłam wegete,słodzę słodzikiem już rok i nie używam oleju. niestety piwosz jestem straszny i nie odstawiłam bro... ciężko mi tym bardziej że mąż tez lubi i mnie korci :/ Dziś sie ważyłam i i i 59.06 !!! ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za efektywne działanie A.R. !!! WESOŁYCH ŚWIĄT ![]() Edytowane przez Avolita Czas edycji: 2012-04-06 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Przyczajenie
|
Avolita kategorycznie NIE WOLNO ci pic zadnegi alkoholu p rzy braniu A
![]()
#401 |
BAN stały
|
hejka, jesli mogę się wtrącić
![]() ![]() Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-04-09 o 19:53 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-04-09 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Przyczajenie
|
ja wczoraj byłam u swojego ginekologa i przy okazji powiedziałam o swoim problemie z chudnięciem, dała mi skierowanie na zbadanie TSH.
jeśli wszystko wyjdzie dobrze to oznacza,że źle się odchudzam niestety i będę musiała przejść się do dietetyka, ech a jeśli nie wyjdą dobre wyniki no to mam przegwizdane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was i Życze jutro mokrego dyngusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
A może to zbyt mało ruchu, co? I jedno jest pewne, nie należy ograniczyć tylko ilości jedzenia do minimum, tylko jeść zdroworozsadkowo - na pewno powyżej 1000 kcal! A zmienić proporcje jedzenia - minimalizowac węglowodany (w tym cukry) na rzecz warzyw, chudego miesa czyli białka, bo to one a nie tłuszcz (Niezbędny z resztą do przyswajania witamin - w rozsądnych ilosciach, więc bład, że nie smarujesz kanapki) powodują brak efektów odchudzania. Głodzenie się ptrzynosi efekt odwrotny i tylko krótkotrwałe chudnięcie na czas brania a.. jojo murowane
Edytowane przez atoja Czas edycji: 2012-04-09 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, może którejś z Was zostało trochę adipexu i już nie potrzebuje? Nie mam możliwości zdobycia go, a potrzebuję czegoś, żeby zacząć odchdzanie :/
bardzo proszę, jeśli znacie jakieś sprawdzone źródło to poproszę o wiadomość. |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
BAN stały
|
hej , chcesz zaczynać odchudzanie od adiego czy od slimexu? czy jestes niezdecydowana? pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
witam po Świętach
![]() ![]() jak się cieszę że łykam A bo o dziwo nie ruszyłam ani jednego kawałka ciasta, co przed braniem tabl.byłoby niemożliwe taka łasa na słodycze byłam ![]() Jesli chodzi o wagę to cóż 65,5 kg ![]()
Wzrost: 160 cm. 23.03 ok.67-68 kg ![]() 31.03 ok.66 ehhh ale wolno idzie w dół ![]() 08.04 65,5 ![]() 03.05 62 ![]() ![]() 07.01.2013 znowu ok.68 kg ![]() biodra:102 cm ![]() udo:61 cm ![]() cel wymarzone 48-50 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
U mnie po świętach waga +2kg! Jak dla mnie to super, bo wcześniej potrafiłam dużo więcej złapać.
A. nie brałam, ograniczałam jedzenie ale najważniejsze to mniej pokus: pierwszy raz przygotowałam mniej potraw na święta, tylko jedno ciasto. I wystarczyło, a nawet zostało. Dziś jeszcze pojem 'resztek', a od jutra powrót do diety ![]() Lato tuż tuż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
BAN stały
|
Cytat:
hejka i jak ? znalazłaś kogoś kto polecił sprzedawce? Ja kiedyś kupowałam i miałam kontakt z facetem który sprzedaje adipex, jak znajde kontakt to podam( sama od niego kupowałam i było oki), a co do slimexu , nie pomogeL ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Przyczajenie
|
Witam, czytam wasze wszystkie posty z zapartm tchem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
BAN stały
|
hej Moonitka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
no ale za 30 tabl zapłaciłam 150zł - drogawo trochę chyba ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- moonitka ja po ciąży mam +30kg jak na razie schudłam 1.5 kg przez tydzień brania A. -trochę mało ale zawsze coś w dół ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Przyczajenie
|
Nic nigdy nie brałam , kiedyś ważyłam 60 kg a teraz 80 ;( .. Raczej jestem za Adipexem , ale ciężko go zdobyć a Was nawet nie pytam o namiar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
ehhhh mi też po ciąży zostały te kilogramy
![]()
Wzrost: 160 cm. 23.03 ok.67-68 kg ![]() 31.03 ok.66 ehhh ale wolno idzie w dół ![]() 08.04 65,5 ![]() 03.05 62 ![]() ![]() 07.01.2013 znowu ok.68 kg ![]() biodra:102 cm ![]() udo:61 cm ![]() cel wymarzone 48-50 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj się w końcu zmotywowałam i poszłam na siłownie
![]() ![]() ![]()
#418 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
BAN stały
|
![]() lukrecja222 ja ostatnio kupowałam adipex i mogę podać na meila nr telefonu do tej babeczki bo taby dostałam oryginalne. no ale za 30 tabl zapłaciłam 150zł - drogawo trochę chyba jakim cudem zakupiłaś 30 szt? tabl adiego? czyżby znalazł sie ktoś kto tnie blistry?( chyba tego nie robi !!!!!!!) |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja za 100 zapłaciłam 300 zł (z przesyłką ze sprawdzeniem), ale widzę na stronie, że babka ma też te 30 szt właśnie po 150 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.