|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LV czyli cyrk na kółkach
Cytat:
ale od wygiecia stopy halluks mnie rozbolal ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- hej bylam u mamci, bo dzis 9 lat juz mija jak ...... nie lubie slowa umarla i w nocy sobie dopowiedzialam : pokicała za teczowy most ![]() juz tyle lat minelo, ze sie troszke oswoilam, wiec i pozartuje nieraz
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej nie widziałaś w teog typu butach - zawsze jest w powietrzu
|
|
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
ale pamietam, ze jakos w tygodniu po musialam do niej napisac list
, a potem juz nie mialam takiej potrzeby, tak czulam i czuje jakby zawsze bylo kolo mnie i co mowie i tak slyszy ![]() ale moja G. dodala, ze makabra nawet po dupce nie mozna sie podrapac, bo ktos widzi ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() nie wiem czy sie rozejda, na pewno, ale ile trzeba sie nameczyc, moj P> by dodal : po co kurka takie buty niewygodne kupilas ![]() chyba, ze to przez net byly i znow źle wkładka wpisana
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#4474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Grosiu
![]() Eh nie wiem co mam zrobić z dniem teraz...toć dopiero powinnam wstawać Tym samym po powyższy rozważaniach doszłam do wniosku, że
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- No moja ocena Kasiowych butów wygląda tak: no troszkę sie wygina sprężyna ale zasadniczo idealnie dopasowane ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- O będzie samolot do Krakowa ![]() W ogóle wczoraj na spotkaniu z szefostwem, no szef tam trochę cisnął z tym prawkiem moim, ale chodzi o to, ze jak ośrodek jest np. w Wawie to nie ma problemu i sam woli jeździć pociągiem, albo <cytuje> "Polecam samolot". Moja pierwsza myśl - no ciekawe czy by zapłacili za ten samolot, czy stwierdzili - tniemy koszty jedź pociągiem
|
||
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
mnie kiedys P. wzial na jazde omega , a to wielka jak dla mnie i na takie uliczki boczne i mi sie wydawalo, ze ja sie nie zmieszcze i najgorzej bylo jak ktos jechal na przeciwko, dobrze, ze nie puszczalam kierownicy i nie piszczalam z zamknietymi oczami
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- a w ogole to chca mi wies do miasta przylaczyc i pare innych, a ja chce byc dalej wsiura ![]() juz prawie 10 lat jestem, to niech zostanie
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
O to nie mam tak, że puszczam kierownicę też
Całe szczęście ![]() Ale zawsze zapomnę liczyć ile razy mi zgasł ![]() Ogółem dziś prawie zepsułam Nie wyrobiłam przy zawróceniu i tam było nierówno jakoś tak i jakieś wyboje, a ja za mało skręciłam w prawo i wjechałam w te wyboje...on potem wylazł i z taką lekką dozą nieśmiałości paczył czy koło żyje Naprawdę dziwie się, że koleś mnie jeszcze nie zabił ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Ja bym to już dawno zrobiła ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/1087884/marze%C5%84sta.html Ooooo ![]() Znowu potwierdzenie mojego geniuszu ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- GROCHU! mam dla ciebie ![]() http://kwejk.pl/obrazek/1088019/przytul,zyrafke.html ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/1087756/dowc...ziom,hard.html ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Czemu Św. Mikołaj nie ma dzieci? Bo ma krzywą laskę i worek na plecach |
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
cofamy sie w rozwoju widze : psitul zilafke
no ludu
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
dzis mamy światowy dzień czekolady
![]() nawet nie wiedzialam wczesniej no i tak ![]() dla wszystkich dla Jusi ChocolateBrownie3.jpgdla Kamusi też mamy coś czekoladowego 1315125094_5008874_1-Zdjecia--Kocurek-Brytyjski-czekoladowy-dlugowlosy.jpgi moje ulubione czekolady 14_ Czekolada Klasyczna Gorzka nadziewana marcepanowa 90g.jpgritter sport marcepan.jpgi uwielbiam ciasta czekoladowe, mokre, najlepiej gorace i podsumowujac : życie bez czekolady byłoby smutne
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i mozemy jesc ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- http://www.zdrowa-czekolada.pl/ i tu fajny link
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
tez mialam juz wkleic takie cos czekoladowe
a ten to bedzie w maju ale ja sie go boje az, bo on tam taki wielki ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- reklama tu jest taka lekko i smacznie i takie zawijance sa z czyms i mi sie ciagle przypominaja moje roladki z papieru ryzowego, jakie to pyszne wyszlo ![]() smarowalam podwojny almette bazyliowym, na to bazylia, łosos, rzodkiewka, makaron tez ryzowy, papryka czerwona ale mozna dodawac co sie akurat ma i na pewno beda dobre ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- ale mam zimne łapki , ile to jeszcze tak bedzie ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Kasia to ma fajnie, codzien ma czekoladowe ciacho ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- http://muzyka.onet.pl/newsy/pop/czes...wiadomosc.html Kama, a wysłalas mu życzenia ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- http://dziecko.onet.pl/74963,6,9,dla...i,artykul.html ech i to mamy wlasnie tu
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Ksik, nie ma co żałować
![]() Kama dasz rade Grosiu Ty wieśniaro
Edytowane przez crystal glove Czas edycji: 2012-04-12 o 12:52 |
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
no dzieki
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- od tego zimna to siku mi sie wiecej chce , ale nie chce mi sie chodzic tam
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
siku oczyszcza organizm! Sik na zdrowie!
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi sie nie chce isc w te ponura aure
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam wam napisać...jechałam dziś na jazdę <dziwne w sumie sformułowanie
> i se siedzę w busie <bo starszym paniom nie wypada stać > i tak nagle dostrzegam, że taaaaaaaaaaaaaaakie ciacho się na mnie gapi I co gorsza tych ciachów było więcej Ja taka zawstydzona, bo prawie, że saute a tu taka akcjaaaa ![]() Laska miała torbę z Majkolem ![]()
|
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gronek to zawsze jest w porę ale miałam ochotę ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- zrobiłam siku dopiero drugie dziś
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, że mnie ostrzegłaś, chyba wyczułam to telepatycznie bo się wcześnie rano ewakuowałam z miejsca zagrożenia... :P ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- gdzie samolot? z Bydzi do Krk? ale super ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- o jaaa, ale super ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- wcale nie są drogie te bilety, bo nawet za 99 zł można kupić z GDA do KRK - to za pociąg czy paliwo też by tyle wyszło, za paliwo to nawet więcej... a jaka oszczędność czasu |
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Od 1 lipca ponoć i też za 99 zeta właśnie, co I klasa w pociągu tyle kosztuje a jedzie 7h <tak piszą w gazecie
>
|
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż jak leciałam awionetką LOTu do WAW z BDG to muszę przyznać, że nie był to najprzyjemniejszy lot w moim życiu ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- i też nie najtańszy bo kosztował więcej niż podróż do Milano
|
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się boję latać
A latam 3-4 razy w miesiącu w sumie...
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
słuchajcie to zabrzmi dziwnie ale muszę kotu pobrać mocz i nie wiem jak się do tego zabrać
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Lusiu, to nie będzie łatwe
http://www.vetopedia.pl/article309-1...oczu_kota.html
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Ale rozmawiałam z takim włochem, z którym pare razy zdarzyło mi się lecieć i on zawsze się ze mnie śmieje, że dziwne jest to, że z czasem, zamiast coraz mniej, coraz bardziej się boję i to nie jest normalne
pierwszy raz jak leciałam, to się w ogóle nie bałam ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- W sumie może dlatego że z początku byłam bardziej przejęta, że tam lecę
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
fakkkkk nie wiem jak ja to zrobię
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- e nieprawda znam osoby, które latają przynajmniej raz w tygodniu i np. jeżeli nie wezmą nasennych albo nie walną sobie sety to ciężko im w ogóle wsiąść do samolotu. Madzia to u niektórych normalne
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Lu, bo ja się czuję jak wariatka jakaś
Wystarczą jakieś turbulencje, ja bledne i oczy wychodzą mi na wierzch rozglądam się, a wszyscy rozmawiają i śmieją się
|
|
#4499 | ||
|
Zakorzenienie
|
dopiero wrocilismy od weta, bo jeszcze na kawke poszlam, bo musialam dzis juz sie pocieszyc jak wydalam wiecej
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ale cudnie w sumie, w tami zwyklym busie Majkol ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]()
||
|
|
|
#4500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no właśnie, kiedy? nooo a tak serio to jest mistrzem. tylko skąd MÓJ BRAT o niej wie a tym bardziej, że ja chcę chciałam?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

pierwszy raz jak leciałam, to się w ogóle nie bałam 
Wystarczą jakieś turbulencje, ja bledne i oczy wychodzą mi na wierzch