zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54! - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-12, 09:41   #331
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!

hej,
a ja przez święta schudłam nie było zmiłuj od diety, bo po co w dwa dni tracić to co robie od miesięcy

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:42   #332
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
hej,
a ja przez święta schudłam nie było zmiłuj od diety, bo po co w dwa dni tracić to co robie od miesięcy
mocna zawodniczka z Ciebie! Ja bym nie wytrzymała przy takiej wyżerce

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:44   #333
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Cześć pisze do Was z lozka)) spalam dzisiaj 10 godzin,a w ramach uczczenia wolnego ide niedługo na przepyszne lody))
chyba lubie mieć wolne
jak ja Ci zazdroszczę wszystkiego oprócz ciąży (choć pewnie będąc w Twojej sytuacji, chciałabym mieć dziecko ), to sobie dziewczyno nie wyobrażasz... jedynie kota nie masz, no i mieszkasz w stolicy, której nie lubię, ale poza tym Twoje życie to dla mnie bajka i jeszcze teraz leżysz w łóżeczku, a potem idziesz na lody, no normalnie idylla...
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
jesteś rewelacyjna ja wciąż wierzę, że mi samo przejdzie
jak ja bym tak cierpiała jak Ty, to prędzej bym sobie ten pęcherz wyrwała, niż znosiła to zapalenie. ja jak tylko zaczynam częściej sikać, ale krótko i pod koniec boleśnie, to od razu biorę urosept. i pomaga.
raz brałam antybiotyk jakiś nawet (nie pamiętam nazwy, ale chyba na r...?), bo mi się często odnawia zapalenie pęcherza, no i niby pomógł, ale ruszać się po nim nie mogłam, więc odstawiłam - mialam permanentne skurcze wszystkiego! nawet kciuków, żuchwy, biodra wszystkiego. w nocy budziłam się po kilka razy przez skurcze, w dzień łapały mnie jeszcze częściej, a jadłam w zasadzie same pomidory i banany plus brałam witaminy i uzupełniałam magnez. never ever.
w domowych warunkach, na wsi, pomogły mi nasiadówki z rumianku

to się wygadałam
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:44   #334
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
No mnie łaśnie boli, ale raz jest lepiej, raz gorzej...

No właśnie mi zazwyczaj samo przechodziło, nawet nie musiałam się Uroseptem wspierać. A teraz? Masakra. Zaczęłam Urosept zażywać, ale ja się nie nadaję do tabletek, bo wiecznie zapominam wziąć, więc od 2 dni nie biorę nic.
tego niestety nie da się wyleczyć co jakiś czas wraca najlepszy jest antybiotyk, bierzesz 3 dni i jak ręką odjął...

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
temat jest raczej zamknięty także wątpie ... ja się ciągle nieswojo czuje tak jakbym to ja była czemuś winna
no a kto się nie czuje, szczerze? chcę wiedzieć o co biega. nie zamknęłam się na rozmowy, bo to nie dla mnie, ale jak o coś byłyśmy osądzone to powinnyśmy wiedzieć o co. Już wystarczająco czasu minęło, żeby Ktos sobie poukładał swoje skretowane sprawy
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:47   #335
kkasia007
Zadomowienie

Cytat:
temat jest raczej zamknięty także wątpie ... ja się ciągle nieswojo czuje tak jakbym to ja była czemuś winna

powiedzcie mi że sukienka którą zalicytowałam na allegro mi dojdzie na wesele...

O to jest nas więcej ja czuje się nadal jak intruz , Trzymam kciuki żeby sukienka doszła na czas
kkasia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:47   #336
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Elizko, nie pomogę Ci za bardzo z buzią, bo ja mam kurację od dermatologa... Chociaż u mnie to tak wyglądało, że przez tydzień nic nie pomagało, aż w końcu zrobiłam sobie po raz drugi samodzielne oczyszczanie i od razu nałożyłam maść - zeszło dużo ale mam blizny teraz. Co Ci mogę polecić - krem Acne-Mat bez recepty i Skinoren (krem, nie żel!), który mi zawsze pomagał. Buzię myję Białym Jeleniem w płynie i tylko to się spisuje i wracam do kosmetyków drogeryjnych, może paradoksalnie nie wyrządzą mi krzywdy.
A co do Joanny - rozjaśni ciemne! Tylko Ty masz farbowane, więc nie wiem, jak się zachowa, ale moja koleżanka psikała włosy bardzo ciemne, między brązem a czernią, tylko nie farbowane. No i teraz ma na głowie przepiękny karmel

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

I kolega z pracy powiedział mi dzisiaj, że mam bardzo ładne włosy początki pielęgnacji wzmożonej przynoszą efekty

właśnie pamiętałam że byłaś u dermatologa to się głupio pytam muszę i ja się wybrać,bez makijażu trzeba być?

co do włosów to teraz już sporo nie mam farbowanych ale niedługo na wesele muszę farbę położyć bo masakra. Nie mam już ciemnych bardzo bo schodzę to może chociaż trochę coś by rozjaśniło ( odrosty białe,reszta ciemne ) Może gdzieś znajdę tą Joannę
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:50   #337
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie pamiętałam że byłaś u dermatologa to się głupio pytam muszę i ja się wybrać,bez makijażu trzeba być?

co do włosów to teraz już sporo nie mam farbowanych ale niedługo na wesele muszę farbę położyć bo masakra. Nie mam już ciemnych bardzo bo schodzę to może chociaż trochę coś by rozjaśniło ( odrosty białe,reszta ciemne ) Może gdzieś znajdę tą Joannę
Jak masz naturalne i farbowane, to tym bardziej nie decydowałabym się na Joannę - będziesz miała tęczę na głowie. W ogóle jeśli chcesz rozjaśnić, to odpuść farbowanie na wesele, albo zafunduj sobie szamponetkę (Casting Creme Gloss polecam, bo się szybko wypłukuje).

Stary 2012-04-12, 09:50   #338
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
mocna zawodniczka z Ciebie! Ja bym nie wytrzymała przy takiej wyżerce
wszystko zależy od motywacji i tego ile kg mamy do zrzucenia, im ich więcej tym jest to realniejszy problem, bo kilka zawsze sobie wytłumaczysz, że później, że w miesiąć - u mnie na to nie ma szans, więc i łatwiej wytrwać

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:52   #339
stygmatek
Zakorzenienie

początek dnia dopiero a Wy już o cipuszkach

Mi rośnie chyba jakaś pipa na oku. Wczoraj mnie bolała powieka, ale nic się nie działo. Dzisiaj boli i już trochę spuchła. Może przejdzie samo, ale ja mam już wizję, że mi wyrąbie ogromnego, obrzydliwego syfa na oku :/

A poza tym nic mi się nie chce. Jeszcze po świętach jestem jakaś taka dziwnie rozlazła. Najchętniej leżałabym zagrzebana w łóżku 24h/dobę.

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:53   #340
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
No mnie łaśnie boli, ale raz jest lepiej, raz gorzej...

PRZEPRASZAM!!!

No właśnie mi zazwyczaj samo przechodziło, nawet nie musiałam się Uroseptem wspierać. A teraz? Masakra. Zaczęłam Urosept zażywać, ale ja się nie nadaję do tabletek, bo wiecznie zapominam wziąć, więc od 2 dni nie biorę nic.
no żeby mi to ostatni raz było! od dzisiaj grzejesz cipuszkę codziennie! a tż twojego wyślę sprawdzić czy na pewno bedzie badał czy odpowiednio ciepła
Stary 2012-04-12, 09:54   #341
Zwies
Zakorzenienie

Hej,
kupiłam tą mydelniczkę - jest dużo większa niż mydełko, ale ślicznie się prezentuje w łazience
Jest do niej zestaw pojemników http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40222607/
ale nie widzę potrzeby na coś takiego. Nawet nie wiem, gdzie mogłabym to wrzucić do łazienki.

Odkryłam jedną rzecz w rossmannie ( i jedną w lidlu), ale to wrzucę pewnie na bloga, może jutro, bo dzisiaj pewnie czasu nie będzie.

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:55   #342
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
tego niestety nie da się wyleczyć co jakiś czas wraca najlepszy jest antybiotyk, bierzesz 3 dni i jak ręką odjął...

no a kto się nie czuje, szczerze? chcę wiedzieć o co biega. nie zamknęłam się na rozmowy, bo to nie dla mnie, ale jak o coś byłyśmy osądzone to powinnyśmy wiedzieć o co. Już wystarczająco czasu minęło, żeby Ktos sobie poukładał swoje skretowane sprawy
Cytat:
Napisane przez kkasia007 Pokaż wiadomość
O to jest nas więcej ja czuje się nadal jak intruz , Trzymam kciuki żeby sukienka doszła na czas
tyle że ja jestem od pierwszej częsci także całkiem nieswojo się czuje po prostu sobie uświadomiłam bardzo niemiłą rzecz..

ale nic już na ten temat nie pisze bo i po co

mam wątek i będę się udzielać chociaż też chciałabym wiedzieć czy komuś już te nieprzyjemności związane z tą sprawą się skończyły
Stary 2012-04-12, 09:56   #343
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
no żeby mi to ostatni raz było! od dzisiaj grzejesz cipuszkę codziennie! a tż twojego wyślę sprawdzić czy na pewno bedzie badał czy odpowiednio ciepła
On sam będzie rozgrzewał, tak że odpuszczę nasiadówki

Stary 2012-04-12, 09:57   #344
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupiłam dzisiaj ten olejek z Alterry limonkowo-oliwkowy. Przypomnijcie mi proszę jak się go stosuje
ooo ja też bym chciała spróbować go w końcu

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
i w ogóle to chcę zaręczyn w maju - luby wyjeżdża na Mazury wtedy, może klęknąć przed wyjazdem lub od razu, jak wróci. Bardzo tego chcę

Melduję się!

Święta u mnie bardzo intensywnie, w niedziele wielka imprezka rodzinna (w naszej sali weselnej) było super, dawno się tam nie naśmiałam i nie wybawiłam A wujek co chwilę podchodził do nas i wypytywał o każdą potrawę, czy nam smakują i czy chcemy takie na wesele
W poniedziałek teściowie byli u nas na obiedzie i obiad przeciągnął się do 22 więc też było fajnie
wróciłam na tydzień do Poznania, w przyszły czwartek jadę do TŻta i zostaję u niego do 9 maja!!! Zaczynam się powoli przeprowadzać i zwozić rzeczy
Stary 2012-04-12, 09:58   #345
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak masz naturalne i farbowane, to tym bardziej nie decydowałabym się na Joannę - będziesz miała tęczę na głowie. W ogóle jeśli chcesz rozjaśnić, to odpuść farbowanie na wesele, albo zafunduj sobie szamponetkę (Casting Creme Gloss polecam, bo się szybko wypłukuje).
i tak mam w sumie tęczę rozjaśniać przez weselem tą Joanną na pewno bym nie rozjaśniała, do blondu po weselu też nie, nie chce być blondynką

Cytat:

e tam to nie ma sensu! może nie grzać a przy nim zawsze się zrobi ciepła
Stary 2012-04-12, 10:02   #346
capriola_87
Zakorzenienie

C do odchudzania, jestem trochę z siebie dumna, bo mam wrażenie że z tego świątecznego obżarstwa strasznie utyłam, ale jak weszłam na wagę to okazało się że z zrzuconych 3,5 kg wróciło mi tylko 0,5 kilo! także dalej biorę się za siebie znów

A po kiepskim poprzednim "razie" miałam w Swięta taki seks życia że zapomniałam jak się nazywam 3 razy
Stary 2012-04-12, 10:04   #347
karola991
Zakorzenienie

jak mam częste sikanie to najbardziej mi pomaga bańka z gorącą wodą miedzy nogi i cała owijam sie kołdrą godzinę tak posiedzę i już mi mija

stygma ale to jakis jeczmien ci sie robi czy co?
Stary 2012-04-12, 10:07   #348
patuska18
Zakorzenienie

Józia przez jaki czas używałaś Skinoren? Widzisz różnicę? Mi właśnie dermatolog na trądzik i przebarwienia przepisała to i jeszcze Isotrexin. Tylko, że ten Isotrexin mam stosować tylko wieczorem.

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:08   #349
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkasia007 Pokaż wiadomość
Cytat:
tyle że ja jestem od pierwszej częsci także całkiem nieswojo się czuje po prostu sobie uświadomiłam bardzo niemiłą rzecz..

ale nic już na ten temat nie pisze bo i po co

mam wątek i będę się udzielać chociaż też chciałabym wiedzieć czy komuś już te nieprzyjemności związane z tą sprawą się skończyły

nie no po co to wytłumaczyć, lepiej zignorować- sprawy nie było....
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:15   #350
stygmatek
Zakorzenienie

Karola nie wiem co mi się robi bo nic nie widać poza lekką opuchlizną i bólem :/

Stary 2012-04-12, 10:16   #351
elizka773
Wtajemniczenie

stwierdzam że jednak ten olejek Alterry nie jest dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto
Stary 2012-04-12, 10:17   #352
patuska18
Zakorzenienie

Cytat:
stwierdzam że jednak ten olejek Alterry nie jest dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto
Czemu? Przetłuszcza włosy?
patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:19   #353
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
matko, Ty przecież 5 lat temu byłaś jeszcze z panem psychicznym
Pięc lat temu to ja jeszcze miałam dobre parę miesięcy do pierwszej rozmowy z moim Mężem
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja nie używam olejów na noc. Nie będę chodzić do łóżka z reklmaówką na głowie bo to mało seksi
Ja też nie używam na noc - nie będę spać w reklamówce na głowie, bo i tak śpię zbyt mało, żeby się wyspać, a nie będzie się przecież Mąż przytulał w nocy do mojej naolejowanej głowy
Zawijam sobie na kilka godzin włosy w sobotę albo niedzielę i efekt jest super
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
5:25 to środek nocy!
Naprawdę, weź mnie nie denerwuj
O tej porze siedzę już w autobusie do pracy, a on nie ma numeru jak nocny, więc to nie może być noc
Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Mi rośnie chyba jakaś pipa na oku. Wczoraj mnie bolała powieka, ale nic się nie działo. Dzisiaj boli i już trochę spuchła. Może przejdzie samo, ale ja mam już wizję, że mi wyrąbie ogromnego, obrzydliwego syfa na oku :/
Jakkolwiek głupio to nie brzmi - zawiąż sobie na palcu czarną nitkę - mój Tata to wymyślił i działa bez pudła na wszystkie naoczne syfy podświadomość chyba je zwalcza
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:20   #354
karola991
Zakorzenienie

stygm u mojego taty6 tak sie jeczmien objawia ma spuchniete bolace i czerwone oko
Stary 2012-04-12, 10:20   #355
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Why? A co do Joanny jeszcze to nie do całkowitego blondu, gópia to tylko trochę za każdym razem rozjaśnia, więc stopniujesz sobie sama efekt
Pati, mi Skinoren znacząco rozjaśnił przebarwienia, pomógł też trochę na trądzik, ogólnie bardzo go chwalę ale właśnie jako uzupełnienie terapii, nie samodzielnie. U mnie wkurzał mnie tylko tym, że się świeciłam krótko po nałożeniu, no i piecze trochę buzia przez parę chwil.

Stary 2012-04-12, 10:20   #356
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem

Jusia ktory to ten rozjasniacz, wczoraj mnie zainspirowalas i robilam sobie smoothie z babana truskawek i kiwi dodalam jeszcze troche soku z cytryny bylo boskie. jak pecherz wogle ??

co do odchudzania akutalnie mam @ wiec sie nei waze
od jutra zaczynam bieganie

Miko na pecherz pij wode z duza iloscia soku z cytryny

a i mam podobnie jakNajeczka jak tylko czuje ze cos sie bedzie dzialo pije duzo wody i wcinam furagin a i ładuje zad do wanny z goraca wodą
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
to i ja Was zanudzę jednym tematem

idę zaraz pobiegać na siłownię, a dzisiaj TŻ kupił sobie loda i mnie też proponował, ale nie chciałam
no wiesz co wyrodna żona jestes

cos mialam jeszcze napisac ale zapomnialam

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa byłam dzis w Lidlu maja swietne bluzy po 33 zl kupilam czarna http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_25956.htm jest naprawde rewelacyjna
2 pary skarpet http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_25960.htm
i czarny stanik http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_25957.htm
tez swietny i nie splasszcza obimbalenia

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2012-04-12 o 10:21
czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:22   #357
stygmatek
Zakorzenienie

Karola teraz mnie przestraszyłaś... nie chcę jęczmienia

Rain nie dam się przekonać, bo nie wierzę w takie przesądy chyba prędzej to zwalczę wmawianiem sobie "nic się nie dzieje"

Stary 2012-04-12, 10:23   #358
karola991
Zakorzenienie

tez znam metode nitki musi byc na palcu i przechodzi i jeden dzień
Stary 2012-04-12, 10:24   #359
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Rain nie dam się przekonać, bo nie wierzę w takie przesądy chyba prędzej to zwalczę wmawianiem sobie "nic się nie dzieje"
Też nie wierzę, niemniej kiedyś w jakiś sposób zwalczyłam kiełkujący jęczmień stosując jedynie i li czarną nitkę
Cytat:
tez znam metode nitki musi byc na palcu i przechodzi i jeden dzień
Piąteczka!
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:25   #360
kasia0912
Zakorzenienie

a na jęczmień to jeszcze złoto nie działa?

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości