Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-12, 09:24   #2821
happy_eve
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012

Dzięki dziewczyny za kciuki

Poni - za wyniki
Stary 2012-04-12, 09:28   #2822
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Teraz dopiero załapałam,tez bierzecie ślub Serdeczne gratulacje!!! Ale fajnie, naprawdę ciesze się.
To Ty będziesz sie przeprowadzać do Torunia?? Bo ja właśnie w nim mieszkam
tak przeprowadzamy sie)))ja bym chciala jak najszyb ciej ale pewnie we wrzesniu/sierpniu bo wynajmiemy to no a poza tymslub robimy w poznaniu bo rodzinka blizej bedzie meic
ato widzisz fajnie a powiedz mi gdzie najlepiej rodzic w toruniu bo ja juz na torun sie zalapie i jakiegos lekarza bede musiala szybko zalatwiuac..fajnie bede mogla sie ciebie radzic)))
trzymam kciuki za twojego maluszka zeby rósl i sie ladnie rozwijal!!

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
A chcesz kupić suknię czy wypożyczyć?

j.
ja nei wiem czego ja chce bo nei wiem ile to ksoztuje tzn wypożyczenie juz o tym dzisiaj pomyslalam , nie wiem chyba sie faktycznie rozejrze a to normalnie w salonach sukien sie wypozycza czy sa jakeis specjalnie moiejsca(sorry ale ja sie wogole nie znam))
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:29   #2823
judkama
Zakorzenienie

madzius90 to poszalejesz na weselichu fajnie, w sumie to tylko jedna taka noc, wiecej sie nie powtorzy.
Właśnie mam problem z prezentme dla meżą na rocznice nie mam pojecia co kupic. Najlepiej przez Internet bo nie mam kiedy chodzi po sklepach.

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:38   #2824
weronika23
Zakorzenienie

nooo pewnie że nic na sile zreszta nie da a mozna jeszcze bardziej zrazic dzieckoo

mnie dzis szwagierka rozwalila bo sie pyta czy sie nie boja nosic gabrysi bo moze przeciez cos sie stac wiec jej mowie ze wjscia nie mam skoro mam male dziecko owszem staram sie mniej ale sa sytuacje gdzie trzeba do samochodu do wanny do lzoeczka po schodach przeciez mi nie przefrunie rozwalaja mnie poprostu takie teksty

leeeee wszystkie z drugiego konca polski ale wam fajnie

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

madzius90 czarnamadonna1982 powiem wam ze moja siostra wypozyczala sukienke i super dala 400 zl i nic ja nie obchodzilo czyszczenie po weselu oddala i tyle ja tez chcialam wypozyczyc ale niestety wszytski byly za duzeee
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:39   #2825
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ja nei wiem czego ja chce bo nei wiem ile to ksoztuje tzn wypożyczenie juz o tym dzisiaj pomyslalam , nie wiem chyba sie faktycznie rozejrze a to normalnie w salonach sukien sie wypozycza czy sa jakeis specjalnie moiejsca(sorry ale ja sie wogole nie znam))
W każdym salonie również wypożyczają suknie
I z reguły jest to koszt mniej więcej połowę niższy niż cena sukni (przynajmniej tak jest u mnie w mieście).
Najlepiej jakbyś się rozejrzała po okolicznych salonach, co mają w ofercie

Cytat:
madzius90 to poszalejesz na weselichu fajnie, w sumie to tylko jedna taka noc, wiecej sie nie powtorzy.
Właśnie mam problem z prezentme dla meżą na rocznice nie mam pojecia co kupic. Najlepiej przez Internet bo nie mam kiedy chodzi po sklepach.
Pierwotnie chcieliśmy tylko przyjęcie, obiad, jakieś ciacho, tort, kawa, trochę tańców i do domu. Ale w praniu wyszło,że będzie weselicho. I cieszymy się, że tak wyszło.
Bo tak naprawdę koszty wyjdą podobne, a i my się pobawimy i goście i będzie co wspominać

A wolałabyś coś praktycznego dać dla męża na prezent?

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
mnie dzis szwagierka rozwalila bo sie pyta czy sie nie boja nosic gabrysi bo moze przeciez cos sie stac wiec jej mowie ze wjscia nie mam skoro mam male dziecko owszem staram sie mniej ale sa sytuacje gdzie trzeba do samochodu do wanny do lzoeczka po schodach przeciez mi nie przefrunie rozwalaja mnie poprostu takie teksty
No niestety jak już ma się małe dziecko to trzeba czasem je podźwigać.
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 09:41   #2826
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
tak przeprowadzamy sie)))ja bym chciala jak najszyb ciej ale pewnie we wrzesniu/sierpniu bo wynajmiemy to no a poza tymslub robimy w poznaniu bo rodzinka blizej bedzie meic
ato widzisz fajnie a powiedz mi gdzie najlepiej rodzic w toruniu bo ja juz na torun sie zalapie i jakiegos lekarza bede musiala szybko zalatwiuac..fajnie bede mogla sie ciebie radzic)))
trzymam kciuki za twojego maluszka zeby rósl i sie ladnie rozwijal!!

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

W Toruniu niestey jest tylko jedna porodówka wiec wyboru nie ma
ewentualnie w szpitalach w pobliskich miejscowosciach czyli w Chełmzy albo Bydgoszczy, ale Bydgoszcz troche daleko, wiec ja bym się nie zdecydowała. A co do chełmzy sama chciałam tam rodzić,no ale mieszkam tuz obok toruńskiej porodówki więc jak odeszły mi wody to wyjscia nie było. O Toruniu sa różne opinie, ale tak naprawde to zależy od połoznej na jaka sie trafi i lekarza, kóry ma dyzur. Teraz jestem zdecydowana na toruń ze zwgledu na dobra opiekę nad dzieckiem po porodzie. No i tutaj stawia sie na naturalne karmienie i połozne w tym bardzo pomagaja. To, ze akurat mały się urodził niedotleniony nie jest wina lekarzy, gdyby było inaczej pewnie nie zdecydowałabym sie na ten szpital. A colekarzy ja mam proawdzacego, który jest ordynatprem w Chełmzy nie narzekam na niego, ale ma duzo pacjentek. Dobry jest Łojko, Migda Marchwińska-Palacz, Kozankiewicz i jeszcze by sie ktos znalazl. Jest prywtan przychodnia matopat i tam tez fajni ginekolodzy tylko nie pamietam uz jak sie nazywaja.

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-04-12, 09:42   #2827
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
madzius90 czarnamadonna1982 powiem wam ze moja siostra wypozyczala sukienke i super dala 400 zl i nic ja nie obchodzilo czyszczenie po weselu oddala i tyle ja tez chcialam wypozyczyc ale niestety wszytski byly za duzeee
Ja swoją też wypożyczyłam
Będzie mnie kosztowała 800 zł w sumie.
I mam farta, bo jest z nowej kolekcji, jest nowiutka jeszcze nikt jej przede mną nie nosił, nie wypożyczał

A babka w salonie mówiła, że we wtorek byli u niej ludzie- rodzice panny młodej, która ma niedługo ślub i chcieli kupić jej suknie, bo ona jest za granicą i nie będzie miała jak jej przymierzyć
No nie wiem, według mnie ta suknia nie była wcale ładna i ciekawe co będzie jak się nie spodoba córce

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-12, 09:45   #2828
judkama
Zakorzenienie

madzius90 no własnie moze byc praktyczniejsze, tylko nie mam zadnego pomyslu

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-04-12, 09:49   #2829
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
madzius90 no własnie moze byc praktyczniejsze, tylko nie mam zadnego pomyslu
Ciężko coś doradzić, bo Ty najlepiej znasz swojego męża
Stary 2012-04-12, 09:52   #2830
weronika23
Zakorzenienie

a moze zrob mu kolacje ja zawsze na rocznice robie kolacje przy swiecach za to prezent kupie mu na dzien taty bo w tamtym roku dostal i strasznie sie ucieszyl
Stary 2012-04-12, 09:59   #2831
judkama
Zakorzenienie

Szkoda ze rocznica wypada w srodku tygodnia, bo tak bym moze cos wymyslila ciekawego. No nic mam jeszcze troche czasu, moze zrobie kolacje.

synuś
córeczka
synuś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-12, 10:07   #2832
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda ze rocznica wypada w srodku tygodnia, bo tak bym moze cos wymyslila ciekawego. No nic mam jeszcze troche czasu, moze zrobie kolacje.
Właśnie kolacja to byłby świetnby pomysł
Stary 2012-04-12, 10:18   #2833
Poni
Raczkowanie

Cytat:
leeeee wszystkie z drugiego konca polski ale wam fajnie
Do mnie masz troszkę bliżej.

A właśnie
Są tu jakieś mamusie z Krakowa?

Cytat:
a współlokatorowi jego nowy szczeniaczek z radości, że się coś dzieje wesolutkiego na łóżku - podszedł i polizał jajeczka
Poni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:23   #2834
weronika23
Zakorzenienie

a noooo faktycznie blizej nawet jedziemy w maju do krakowa do kuzynki na noc i doo zooo bo chce moja niunie zabrac
Stary 2012-04-12, 10:29   #2835
Poni
Raczkowanie

Cytat:
a noooo faktycznie blizej nawet jedziemy w maju do krakowa do kuzynki na noc i doo zooo bo chce moja niunie zabrac
Ooo fajnie. Może się spotkamy na jakimś spacerku?
Jak będziecie się wybierać, to napisz mi na PW.

Cytat:
a współlokatorowi jego nowy szczeniaczek z radości, że się coś dzieje wesolutkiego na łóżku - podszedł i polizał jajeczka
Poni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:32   #2836
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Też jade w maju z TŻetem i jego bratankami do ZOO do Krakowa ..

Ogólnie w Krakowie jestem czesto bo jest po drodze między Kielcami a Rabką ( miasto rodzinne TŻeta) Także średnio raz w miesiącu jesteśmy ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:43   #2837
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

judkama-now idzisz nie wiedzialam ze wyboru nie ma , w poznaniu jest pelno tego dzieki bardzo za nazwiska lekarzy sobie zapisalam i faktyczniemaja dobre opinie niby jeszcze troche czasu do pzreprowadzki ale juz wole teraz myslec a nie pozniej latac jak z owsikami zreszta moj tż jest co dzien w tygodniu w toruniu to tak naprawde moze mnie już keidys zawiezc do jednego z lekarzy zebym zobaczyla co i jak (on spi w hotelach ale ma zwracane koszty wiec raz ja moge z nim jedynie sie dopłaci za jedna osobe))
rodzice tża niezadowoleni ze przeprowadzka ze jeszcze przed porodem ale ja sobie tez inaczej nie wyobrazam po 1. michal ma z torunia do pracy 20 km a z poznania ponad 150 wiec dla niego to męczarnia po 2. ja sobie nei wyobrazam z malym dzieckiem sama przez 4 dni w tygodniu i jeszcze na 4tym pietrze bez windy
a tak wynajmiemy tu mieszkanko studentom i bedzie zawsze kasa a z tego co patrzelismy meiszkania w toruniu duuuzo tansze wynajem niz tutaj-tutaj wynajem dwupokojowego to 1600 i w gore i to wcale nie jakies duze , a w toruniu juz widzielismy za 1100-1200 fajne w centrum
kurcze to musze poptarzec po tych salonach bo to dobry pomysl tylko no weronika u mnie tez pewnie problem z rozmiarem bo 36 w porywach , biust niby mam ale 38 to przeze mnie przeleci wiec 34-36 musze szukac

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
zazdroszce wam tego krakowa my planujemy wypad majowy wlasnie tam chociaz na jeden dzien bo tak pieknie ale zobaczymy jaka pogoda
Stary 2012-04-12, 10:45   #2838
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Poni Pokaż wiadomość
Do mnie masz troszkę bliżej.

A właśnie
Są tu jakieś mamusie z Krakowa?

Ja jestem z Krakowa

A teraz UWAGA! Dzisiaj mam 15 rocznicę ślubu!!!

Wieczorem idę z mężem i z dziećmi na kolację.Pierwszy raz nie mam dla męża prezentu Nie miałam siły chodzić po sklepach,a i pomysłu brak.Zresztą stwierdziłam,że dostanie niedługo najpiękniejszy prezent
GRATULACJE dla dziewczyn,które biorą niedługo ślub.Ja brałam ślub,jak byłam baaaardzo młoda miałam 19 lat i byłam 5/6 miesiąc ciąży.Miałam duże i udane wesele,ale nie wspominam tego zbyt dobrze,byłam bardzo zmęczona,każdy chciał ze mną tańczyć,rozmawiać,a ja marzyłam o tym,żeby pójść spać.I poszłam o 7 rano!!!!
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:49   #2839
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
moj tż ma na poczatku maja urodziny i ja juz jestem chora bo nie wiem co kupic a teraz tyle wydatkow ze ja nei wiem za co się złapac ..tez nie mam pomyslu na pewno zrobie jakąs fajna kolacje moze mu kupie juz cos co na ślub np krawat chociaz wolałabym by sam wybieral.

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Ja jestem z Krakowa

Wieczorem idę z mężem i z dziećmi na kolację.Pierwszy raz nie mam dla męża prezentu Nie miałam siły chodzić po sklepach,a i pomysłu brak.Zresztą stwierdziłam,że dostanie niedługo najpiękniejszy prezent
GRATULACJE dla dziewczyn,które biorą niedługo ślub.Ja brałam ślub,jak byłam baaaardzo młoda miałam 19 lat i byłam 5/6 miesiąc ciąży.Miałam duże i udane wesele,ale nie wspominam tego zbyt dobrze,byłam bardzo zmęczona,każdy chciał ze mną tańczyć,rozmawiać,a ja marzyłam o tym,żeby pójść spać.I poszłam o 7 rano!!!!
gratuluje rocznicy!!!

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

madzius90- a wy jestescie zaręczeni czy nie bo my nei ejstesmy powiedzialam tzowi zeby mi juz nei kupowal pierscionka zareczynowego ale z tego co widze wzial mi pierscionek jeden (pytal o rozmiar ale nie znam) i pewnie kupi...dla mnie to zbedny wydatek zwłascza ze zaraz trzeba obraczki. a wy mieliscie zaręczyny?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-12, 10:53   #2840
Cecilia89
Zadomowienie

czarnamadonna1982 - to moja pierwsza ciąża. Strasznie się boję, że sobie nie poradzę itd. Normalne obawy, jak chyba każdej kobiety przy pierwszym dziecku. A Ty? Pierwsze dziecko?

madzius90 - również witam

Jakie polecacie kremy na rozstępy? Przymierzam się do kupna... Tylko nie wiem jakiej firmy.
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 10:54   #2841
EdziaO
Zakorzenienie

Hej

Dziewczyny nie będę się mogła udzielac zbytnio póki co. Wniedzielę wieczorem mój synek trzasnął mnie niechcący w oko. W poniedziałek pojechałam na dyżur okulistyczny bo już nie szło wyrobić. No i niestety uszkodził mi oko. Na szczęście najprawdopodobniej samo się naprawi. Dostałam tylko delikatny antybiotyk i żel na odbudowę tkanki. Dwa dni przesiedziałam w ciemni, dziś już lepiej no ale nie mogę się przesilać. Bolało jak cholera bo podziękowałam za środki przeciwbólowe i tak ten antybiotyk mi nie po drodze. Także niestety unikam kompa, tv i ... światła

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:05   #2842
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Hej

Dziewczyny nie będę się mogła udzielac zbytnio póki co. Wniedzielę wieczorem mój synek trzasnął mnie niechcący w oko. W poniedziałek pojechałam na dyżur okulistyczny bo już nie szło wyrobić. No i niestety uszkodził mi oko. Na szczęście najprawdopodobniej samo się naprawi. Dostałam tylko delikatny antybiotyk i żel na odbudowę tkanki. Dwa dni przesiedziałam w ciemni, dziś już lepiej no ale nie mogę się przesilać. Bolało jak cholera bo podziękowałam za środki przeciwbólowe i tak ten antybiotyk mi nie po drodze. Także niestety unikam kompa, tv i ... światła
ojej biedna to odpoczywaj i zdrowiej
cecilia moja tez pierwsza ciąza tez wszytsko dla mnie nowe , teraz juz jest lepiej i jestem bardziej wyluzowana ale na poczatku to chodzilam zestresowana i wydawalo mis ie ze zaraz bede krwawic albo cos
Stary 2012-04-12, 11:05   #2843
weronika23
Zakorzenienie

Edzia wspoczucie zdrowiej mnie dzis moja kopla w brzuch

co do pierscionkow zareczynowych to tez nie chcialam bo bylismy 7 lat ze soba i przed zareczynami podjelismy decyzje o slubie ale kupil wiec jest

carolla piekna rocznica udanej kolacji zycze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-12, 11:06   #2844
syla2098
Raczkowanie

Smile Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012

Witam wszystkie mamuśki

Też jestem jedną z listopadowych mam. Termin wypada mi na 14 listopada Bardzo się cieszymy z mężem, bo staraliśmy się ponad pół roku, ale w końcu się udało. Mamy naszą malutką fasolke. Wizyte u gin i badania mam już za sobą i wszystko jest ok

Dziecko to uwidoczniona miłość.

Następna wizyta w maju
syla2098 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:10   #2845
Cecilia89
Zadomowienie

EdziaO - wracaj do zdrowia
czarnamadonna - który to tydzień?
syla2098 - ja mam termin na 10 listopada. Teraz wydaje mi się, że to jeszcze termin odległy, ale czas jednak szybko leci.
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:11   #2846
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
rodzice tża niezadowoleni ze przeprowadzka ze jeszcze przed porodem ale ja sobie tez inaczej nie wyobrazam po 1. michal ma z torunia do pracy 20 km a z poznania ponad 150 wiec dla niego to męczarnia po 2. ja sobie nei wyobrazam z malym dzieckiem sama przez 4 dni w tygodniu i jeszcze na 4tym pietrze bez windy
a tak wynajmiemy tu mieszkanko studentom i bedzie zawsze kasa a z tego co patrzelismy meiszkania w toruniu duuuzo tansze wynajem niz tutaj-tutaj wynajem dwupokojowego to 1600 i w gore i to wcale nie jakies duze , a w toruniu juz widzielismy za 1100-1200 fajne w centrum
Dacie sobie radę z przeprowadzką
Z tych względów, które napisałaś jest ona konieczna.
I dobry pomysł z wynajmem

Cytat:
kurcze to musze poptarzec po tych salonach bo to dobry pomysl tylko no weronika u mnie tez pewnie problem z rozmiarem bo 36 w porywach , biust niby mam ale 38 to przeze mnie przeleci wiec 34-36 musze szukac
To już będzie problem salonu, jeśli się zdecydujesz na jakąś suknię, aby dopasowali ją do Ciebie tak, aby wszędzie pasowała

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Gratulacje!!

Cytat:
moj tż ma na poczatku maja urodziny i ja juz jestem chora bo nie wiem co kupic a teraz tyle wydatkow ze ja nei wiem za co się złapac ..tez nie mam pomyslu na pewno zrobie jakąs fajna kolacje moze mu kupie juz cos co na ślub np krawat chociaz wolałabym by sam wybieral.
Mój TŻ ma urodziny 1 maja.
I już od dawna mam dla niego wymyślony prezent, który sam chciał - pokrowce na siedzenia do samochodu

Cytat:
madzius90- a wy jestescie zaręczeni czy nie bo my nei ejstesmy powiedzialam tzowi zeby mi juz nei kupowal pierscionka zareczynowego ale z tego co widze wzial mi pierscionek jeden (pytal o rozmiar ale nie znam) i pewnie kupi...dla mnie to zbedny wydatek zwłascza ze zaraz trzeba obraczki. a wy mieliscie zaręczyny?
Tzn. u nas było tak, że TŻ się oświadczył mi, ale bez pierścionka
Miały być zaręczyny z pierścionkiem za jakiś czas, ale teraz, skoro już mamy zaklepany termin ślubu, większość rzeczy jest załatwiona, za trzy tygodnie będą obrączki to już nie ma sensu
I tak już jesteśmy narzeczeni
No i tak jak piszesz, teraz jest dużo wydatków i dla mnie pierścionek w tym momencie jest zbędny

Jak dostaniesz pierścień to się pochwal koniecznie!

Cytat:
Hej

Wracaj do zdrowia szybko
Stary 2012-04-12, 11:14   #2847
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
syla2098 - ja mam termin na 10 listopada. Teraz wydaje mi się, że to jeszcze termin odległy, ale czas jednak szybko leci.
wg miesicazki ejst to 8tydzien 2 dzien, wg usg 6 dni mniej
Stary 2012-04-12, 11:15   #2848
syla2098
Raczkowanie

Smile Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość

Z jednej strony już nie moge się doczekać dzidzi, a z drugiej obawiam się, że nie dam rady, bo to moje pierwsze dziecko. A masz jakieś dolegliwości?
syla2098 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 11:20   #2849
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
judkama-now idzisz nie wiedzialam ze wyboru nie ma , w poznaniu jest pelno tego dzieki bardzo za nazwiska lekarzy sobie zapisalam i faktyczniemaja dobre opinie niby jeszcze troche czasu do pzreprowadzki ale juz wole teraz myslec a nie pozniej latac jak z owsikami zreszta moj tż jest co dzien w tygodniu w toruniu to tak naprawde moze mnie już keidys zawiezc do jednego z lekarzy zebym zobaczyla co i jak (on spi w hotelach ale ma zwracane koszty wiec raz ja moge z nim jedynie sie dopłaci za jedna osobe))

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

zazdroszce wam tego krakowa my planujemy wypad majowy wlasnie tam chociaz na jeden dzien bo tak pieknie ale zobaczymy jaka pogoda
Tutaj jest sporo mieszkań na wynajem właśnie w mniej więcej takich cenach ok 1200 plus ewentualne oplaty za fajne mieszkanie. Im dalej od centrum tym taniej, nie polecam tylko wynajmowac mieszkania za mostem, czyli na Podgórzu i okolicach, lepiej w centrum, albo na chełmińskim przedmieściu czy Rubinkowie, bo most jest jeden i okropne korki.
Cytat:
Hej

Bardzo współczuje, mam nadzieje że szybko się wyleczysz i do nas wrócisz

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-04-12, 11:20   #2850
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syla2098 Pokaż wiadomość
Z jednej strony już nie moge się doczekać dzidzi, a z drugiej obawiam się, że nie dam rady, bo to moje pierwsze dziecko. A masz jakieś dolegliwości?
na poczatku ciazy-tak do 6tyg mailam duzo dolegliwosci, teraz czuje sie swietnie mam apetyt jak slon, bola mnie bardzo mocno piersi, urosly i maja żylki neibieskie, oprocz tego czasem zgaga i niestrawnosc ale to chyba z ilosci jedzenia, od paru dni boli mnie glowa , wczesniej mialam tez mocne bóle w dole brzucha ale mi przeszly
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości