| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-04-12, 10:56 | #4861 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17

Cytat: 
  Mi też najbardziej pasuje. W kupie raźniej. no i pomyslmy logicznie...  Dobra, inaczej... Zastanówmy się  I tak ponad pół nocy spędziny na piciu i gadaniu i siedzeniu w jednym pokoju. A jak przy okazji na takim siedzeniu w kupie można zaoszczędzić, to czemu nie   | |
|     | 
|  2012-04-12, 11:04 | #4862 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17

JUuuuhuu   a ile Was w końcu będzie?  Gienie wchodze tu a Ty w ogóle nieprzygotowana. własciwie to ja nieprzygotowana. kto mi da link do doma bo zagubiłam   jak narazie to nie wiem jak ja kupuje bilety i prawdopodobnie beda drozsze niż poprzednio z racji tego, że bedą na dwa mecze w jednym dniu. 
				__________________ so are you game?   nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,  że nie wiem o czym mówię  Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2012-04-12 o 11:09 | 
|     | 
|  2012-04-12, 11:04 | #4863 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Mazury ;) 
				 | 

, niemożliwe  , zszokowałaś mnie taa, taką ferajną  Cytat: 
  przez chwile nie zajarzyłam o jaką Karoline ci chodzi  , ale już skumałam 
				__________________ What you see here What you do here What you hear here Let it stay here  2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni    | |
|     | 
|  2012-04-12, 11:09 | #4864 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Za to jak oddzwoniła to sobie pogadałyśmy, bo to ona płaciła  Wyskakuje raczej to samo jak się wpisze "tanie noclegi Katowice"  Mwhahahaha  Juuuhuuuuu  Przyjęłam Ją po prostu za pewniak. Jak tylko coś wspominałyśmy o LŚ na początku to wiadomo było, że Gien Spodunia nie daruje, bo ma najbliżej. No i jakoś tak wyszło  Wybaczysz mnie Siostro, rajt  Nadal mnie kochasz i jestem Twoja ulubiona siostrzyczką  ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- No to, Gienie. Zeznawaj: - na ile dni idziesz? - jakie kcesz miejsca? - gdzie nocujesz? - idziesz tylko na halę, czy opcja "przed telebimem" też Ci pasi na któryś dzień?  Będziemy się dogadywać   | |
|     | 
|  2012-04-12, 11:10 | #4865 | ||
				 | 

Cytat: 
  innej opcji nigdy nie bierzemy pod uwagę  Cytat: 
   Patrz Bełchatów  o Gienik   
				__________________ What you see here What you do here What you hear here Let it stay here  2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni    | ||
|     | 
|  2012-04-12, 11:12 | #4866 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 no wyalienowała mnie ot tak po prostu  se to zapamietam   o kuźwa to aż tyle?  moja niewiastę żonę nieskalaną myśleniem   Gieniku mój Ty usmarkany nie wiem na ile dni ja mogę być tam codziennie właściwie; pod telebimem i na  , nocuje w domu u siebie a gdzie?  nie wiem za ile bilety bo nie wiem po ile bedą   
				__________________ so are you game?   nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,  że nie wiem o czym mówię  Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2012-04-12 o 11:15 | |
|     | 
|  2012-04-12, 11:21 | #4867 | |||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  pamiętam jak gienik raz opisywał swoją drogę do Spodka, jak sie przedzierała przez błoto  ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat: 
  a ty sie 3 osób spodziewałaś?      
				__________________ What you see here What you do here What you hear here Let it stay here  2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni    | |||
|     | 
|  2012-04-12, 11:21 | #4868 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
   to w zeszłym roku było 2 dzień z Brazylami   i Ci mili wspólkibicie którzy stali na Spodku i zamiast wchodzić obserwowali Nasze zmagania z okrzykami na ustach 'Polskaaa Biało Czerwoni'   
				__________________ so are you game?   nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,  że nie wiem o czym mówię  | |
|     | 
|  2012-04-12, 11:23 | #4869 | 
| Pojawiam się i znikam >.< Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Dobry    
				__________________  2020: 65 filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" | 
|     | 
|  2012-04-12, 11:27 | #4870 | 
| Zadomowienie | 

niech nie liczy na taryfe ulgową  nie ale jak zobaczyłam szarańcza to liczyłam na co najmniej 7  dobry  myślałam ze Tsvetan na Twoim avatarze tuli kota   źle ze mną   
				__________________ so are you game?   nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,  że nie wiem o czym mówię  | 
|     | 
|  2012-04-12, 11:34 | #4871 | ||
				 | 

Cytat: 
  ale że na dachu?   ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat: 
   na początku, jak go wstawiła też tak myślałam, i czasasmi mi sie zdarza tak pomysleć   
				__________________ What you see here What you do here What you hear here Let it stay here  2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni    | ||
|     | 
|  2012-04-12, 11:34 | #4872 | |||
| Zakorzenienie | 

haHa. Źle nie było. Tylko Bjuti psuła toalety    Cytat: 
  Ano. Jakoś tak. Wakacje, czas wolny. Ciepło, na wylotówce się zarobi i się Nas uzbierało  No właśnie dlatego pytam teraz, bo może byś się skusiła na nocleg z Nami  I czy macie juz ustalony wstępnie jakis sektor? Czy czekacie na ceny? Cytat: 
  Cytat: 
       Polscy kibice- najlepsi na świecie Siema   W sumie mozna się pomylić. Dobrze, że nie pali_kota   | |||
|     | 
|  2012-04-12, 11:48 | #4873 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  przy ziemi jest zwykle wejście nie na dachu  sponiewieramy Giena  o jak dobrze, ze nie jestem sama w swoim dziwactwie   Cytat: 
  wielkie otwarcie sezonu  przetarcie szlaków..   czekamy bardziej na info a później na ceny  oj tak żarliwości im nie można było odmówić  masz skojarzenia jak lato z radiem palikot pff   
				__________________ so are you game?   nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,  że nie wiem o czym mówię  | ||
|     | 
|  2012-04-12, 11:56 | #4874 | ||
				 | 

Cytat: 
  kto ma wylotówkę to ma  daj sie skusić  a jak     ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat: 
         ani słowa o skojarzeniach 
|     | 
|  2012-04-12, 11:58 | #4875 | 
| Zakorzenienie | 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2...l20to1_500.png  ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Eeeejjjj. Nieeeee. Nie zgadzam się. Nie będziecie mnie łajdaczyć!   Przetarcie? Ok. Byle nie obtarcie  Dlaczego? Całkiem smiesznie było   | 
|     | 
|  2012-04-12, 12:02 | #4876 | |
				 | 

Cytat: 
  tam pewnie nie jedna ustawka sie szykuje    
				__________________ What you see here What you do here What you hear here Let it stay here  2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni    | |
|     | 
|  2012-04-12, 12:10 | #4877 | |
| Zadomowienie | 

SKOJARZENIA  Cytat: 
  moje motto: nie rób czegoś, co już kiedyś zostało zrobione  nie wnikam co Wy tam ze szwagrem wyprawiacie..  dlatego też musisz przyjechać  wejdziecie tym samym na wyższy lvl   
				__________________ so are you game?   nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,  że nie wiem o czym mówię  | |
|     | 
|  2012-04-12, 12:15 | #4878 | |
				 | 

Cytat: 
  niż wylotówka     a da sie jeszcze wyższy? 
|     | 
|  2012-04-12, 12:19 | #4879 | 
| Zadomowienie | 

to tak samo jak z alkoholem: można sie bawić bez alkoholu, ale po co sie męczyć?  zawsze   
				__________________ so are you game?   nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,  że nie wiem o czym mówię  | 
|     | 
|  2012-04-12, 12:21 | #4880 | 
				 | 

A ta w ogóle to śnił mi się koszmar, że przegapiłam bilety na Kato i, że dla mnie ich zabrakło i, że mnie olałyście   To tak w skrócie     
				__________________  2020: 65 filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2012-04-12 o 12:24 | 
|     | 
|  2012-04-12, 12:28 | #4881 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Toś mnie podsumowała. A ja po raz kolejny Wam wypomnę, że uczę się od najlepszych i to wszystko przez Was  Masz rację. Nie wnikaj  AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! !!! Ale, że ze szwagrem, że z Twoim szwagrem a mym Menrzem... Nie że ja z moim szwagrem, czyli ze Zbyszkiem!? Jezus Maria az się spociłam ze stresu  Cytat: 
  HaHa. Ej. Bo Wy jeszcze Ewuni nie widziałyście na lajfie, nie?  Och, dziewicza podróż  A teraz konkretnie: kto ma konto na ticketpro, żeby nam ewentualnie bilety klepnąć. Bo ja ni mam a nie chce mi się zakładać  Mogę zamawiać z kupbilet na Skrę   | ||
|     | 
|  2012-04-12, 12:34 | #4882 | |
| Zakorzenienie | 

Oooo, to tak jak my zrobimy z Karolą lvl up! jeśli chodzi o slo-mo! Pamiętaj, Siostra, makarena czeka       Cytat: 
    Rzucę następnym, bo odpowiedź na pytanie o zwierzę mnie zabiło  http://www.youtube.com/watch?v=Xm5i3...feature=relmfu 
				__________________ bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!<  If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere | |
|     | 
|  2012-04-12, 12:44 | #4883 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 zawsze możesz na mnie liczyć  jeszcze masz szwagra od Dżoany tylko niestety umknęło mi gdzies który to jestem na etapie Bartosza Gie  ale chodziło mi o Twego prawowitego małżonka w tym przypadku  teraz to sie dopiero powinna bać po tym zapewnieniu  jak to? a w telewizji kto mnie na żywo ogladał w Częstochowie reca do góry       dobra. wiem o co chodziło nie tłumacz   niah niah tez sie ciesze ale skończe juz bo majtków nie dopiere  jak chcecie przez ticeta kupowac to powinna mieć wiecej niż jedna osoba bo na lige jest ograniczenie do 10 biletów na 1 konto. ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat: 
  ja znam dobrze układ choreo z aserejeeee  ja deje de☠☠☠e tu de☠☠☠e deseri iowa a mavy an de bugui an de güidibidi łu łu łuuuuuh      
				__________________ so are you game?   nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,  że nie wiem o czym mówię  | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-04-12, 12:50 | #4884 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Taaaakkkk!!!! To będzie miazga totalna  Co Ty za starocie wyciagasz  Już to oglądałam   I z Możdżonem też jest   Cytat: 
  Ufff. kamień z nerki. Nikogo innego nie tykam... Poza Winiarem i Pliną z doskoku  I Tsvetanem i Raphaelem... Ale wierna jestem, żeby nie było   Chyba więcej jak 10 się Nas nie uzbiera... Tak sądze  ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat: 
  Ale żeby nie było tak prosto i przewidywalanie, to odje*iemy makarenę w slo mo. Tego jeszcze nikt nie robił   Musiałam 3 razy przeczytać zanim załapałam, że to jest tekst tego. Ja spiewam zawsze aserehe ha ehe ehememdfhduf kjgoiefhntea iofgurntuerop oprtkmretier aserehe  Dlatego mnie zmyliłaś   | |||
|     | 
|  2012-04-12, 12:51 | #4885 | 
				 | 

"Długo wyczekiwana informacja przez fanów siatkówki: Jutro tj. 13.04.2012 godz. 10:00 rusza sprzedaż biletów na LIGĘ ŚWIATOWĄ (Katowice)"   JA CHCĘ CENY, NOOO!!! :szura_butem:   
				__________________  2020: 65 filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2012-04-12 o 12:52 | 
|     | 
|  2012-04-12, 12:54 | #4886 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ale wcale nie jestem pewna, czy chcę Ich wżeniać do rodziny, z Karolą    Ja Cię widziałam w tiwi! Ja!  Z makareną to jakoś tak wyszło  Nie mów, że nie znasz słów!  http://www.tosussa.com/wp-content/up...7/Macarena.jpg 
				__________________ bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!<  If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere | |
|     | 
|  2012-04-12, 12:55 | #4887 | 
| Zakorzenienie | 

A cen podać to juz nie łacha :/ Łaski bez   Uciekam do domu. Wpadnę wieczorkiem jak wrócę od szwagra... Szwagra- szwagra- nie Zbyszka ani Bartka ani Lucka xD | 
|     | 
|  2012-04-12, 13:00 | #4888 | |||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  no, to nie jest ze mną tak źle jak myślałam  wierność to Twoje drugie imię.. wierność sobie  ale jak chcecie kupować bilety na 2 dni to się to liczy w puli tych 10 na jedno konto  zróbcie mi taki pokaz jak przyjadę na korfantego  ja tez zawsze bredze cokolwiek słowa sa nieważne najważniejszy ten jakze skomplikowany układ!  Cytat: 
 wreszcieee  Cytat: 
 uhu zapisuje w kajecie  sława    znam ! '[..] eee macarena ajj'    
				__________________ so are you game?   nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,  że nie wiem o czym mówię  | |||
|     | 
|  2012-04-12, 13:02 | #4889 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  O nienienie! Nawet z Nimi się Nimi nie podzielę  Więc żadne "do podziału"  Ale 10 w sumie. Bo jak liczycie jeszcze sobotę...   Nasze lingwistki  Cytat: 
 Oby nie zaszaleli    Ej, a rok temu nie było Memo w Spoduniu? Jak cenowo było?   
				__________________ bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!<  If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere | ||
|     | 
|  2012-04-12, 13:10 | #4890 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  różne były ceny od 30 złotych w góre  ale LŚ jest zawsze droższa. 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.