|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
aaaaaa w ogóle od nie wiem kiedy mam Ci Szyrku donieść, że dałam Twoje sukienki Blair, bo miałą się z Tobą widzieć. Dziękuję za pożyczenie
OMD- będę miała do Ciebie prośbę i podejrzewam, że będziesz w swoim żywiole w święta okazało się że w tym roku czekają mnie 3 wesela z czego na 1 będę starszą więc co? potrzebuję kiecki i zostałąś wylosowana do pomocy i służenia radą![]() w tym momencie wymyśliłam sobie zwiewną różową i nude szpilki, koniecznie wyyysokie! ja to właśnie zawsze tak mam że coś sobie ubzduram w głowie i potem tego znaleźć nie mogę dlatego już czuję, że będę miała problem (zwłaszcza z moim zapałem do łażenia po sklepach) więc przyda mi się pomoc eksperta![]() edit. skleroza Cholerko- dzięki za breloczki, zrobiły absolutną furorę
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-04-12 o 12:32 |
|
|
|
#1112 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie w normalnej, bez promocji
Ja jestem między 150, a 110, ale z naciskiem na 150. Jeśli używasz 180, tzn że jesteś beż. Możesz spokojnie 150 spróbować, w najgorszym przypadku nieco go czymś innym przyciemnisz. |
|
|
|
#1113 |
|
Copyraptor
|
Gg, super
![]() Mistrzyni, naj naj naj naj naj! I pamiętaj - \o/ |
|
|
|
#1114 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Mac Pro Longwear Concealer 3. SkinFood Salmon Dark Circle Concealer Cream 4. Benefit Boing Concealer To są najlepsze najbardziej kryjące korektory jakie znam |
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zadomowienie
|
Wątek nadrobię wieczorem, ale:
1. Mistrzyni spełnienia marzeń!!! 2. Cytat:
Taki? http://www.bing.com/images/search?q=...=0&FORM=IDFRIR JA!!! Jedną sztukę ![]() PS. Kolor tuszu czarny?
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-04-12 o 13:13 |
|
|
|
|
#1116 |
|
maszyna, nie człowiek
|
MS sto lat
|
#1117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to stwierdzam, że BB crem ma właściwości przyciągające facetów-na ulicy mnie ostatnio kilka razy ktoś zaczepił Uczę się laszczenia od najlepszych-czyli od Ciebie ![]() Cytat:
![]() Zwiewną różową mam z awantii-pamiętasz ją? Wkleję zdjęcie wieczorem, może Ci podpasuje bo czasem nie ma po co kupować kiecki tylko na wesele |
||
|
|
|
#1118 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie będę kradła cudzych zdjęć, muszę znowu powysyłać prośby o zgodę, ale ostatnio dostałam odmowy...
Nie mam pojęcia, bo nie miałam dostępu do internetu przez parę dni. W ogłoszeniu były podane namiary.
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33489466]
Ja jestem między 150, a 110, ale z naciskiem na 150. Jeśli używasz 180, tzn że jesteś beż. Możesz spokojnie 150 spróbować, w najgorszym przypadku nieco go czymś innym przyciemnisz.[/QUOTE] do tej pory wydawało mi się że jest ok, ale jak pomaźdam się jeszcze tym max factorem to mam wrażenie że jednak się odcina. dzięki, spróbuję w takim razie 150 Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1120 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1121 | ||
|
Zakorzenienie
|
właśnie dostałam kwiatka w ramach przeprosin za 1 niefartownie wypowiedziane zdanie
Cytat:
![]() tiaaaaa ode mnie się uczysz laszczenia, już się nie podlizuj i nie udawaj takiej skromnej co Cię zaczepiali? mnie nikt ostatnio nie zaczepiałnie pamiętam jaką zamawiałaś ale chętnie zobaczę ![]() gdzie oprócz gumtree zamieścić ogłoszenie o pokoju? bo mam czarną dziurę i mi wszystkie nazyw portali wyleciały z głowy Cytat:
ale w sumie bazę masz sporą więc masz z czego wybierać ![]() poszukam i zadzwonię
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1122 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33489466]No właśnie w normalnej, bez promocji
[/QUOTE] Czyli takie osoby naprawdę istnieją, ciekawe. Tak, na pewno powodem był BB a nie Twoje długie włosy/długie nogi/ krótka spódnica/ lub olśniewający uśmiech. |
|
|
|
#1123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do laszczenia-u Ciebie widać taką dużą pewność siebie, strasznie mi się to podoba ![]() Gumtree jest najlepsze, ewentualnie jeszcze tablica.pl ale na wynajem jednak polecam gumtree ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1124 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam sporą bazę, ale nie oznaczyłam, które mogę użyć
|
|
|
#1125 |
|
Konto usunięte
|
nie przesadzacie czasem z tymi zdjeciami, laleczka to laleczka
a nie czyjaś twarz
|
|
|
|
#1126 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ale to czyjeś dzieło, podobnie jak zdjęcia kosmetyków na blogu vexgirl.
|
|
#1127 |
|
Konto usunięte
|
ok, już nic się nie odzywam
|
|
|
|
#1128 |
|
Pani Buka
|
kurde, a ja chciałam sobie kupic jakiegoś kwiatka dziś, hiacynta może, żonkile, coś żeby postało trochę, nie wiem... to nic nie znalazłam w żadnym sklepie po drodze
a nie miałam siły szukać, zwłaszcza że czuję się dzisiaj jakby ktoś mnie walcem przejechal ![]() gdzie mogę szukać? gg22, znalazłam chyba Twoje ogłoszenie na gumtree tam na pewno najwięcej osób wchodzi, nie wiem gdzie jeszcze możesz wrzucić... jak nie będziesz miała chętnych to możemy spróbować z lepszymi zdjęciami w świetle dziennym w weekend, hm? i poza tym chciałabym skorzystać z pralki jeśli można
|
#1129 |
|
Nie depcze krokusów
|
Byłabym zła, gdyby ktoś mojego kotka sobie używał... Tyle głupich rzeczy robiłam, by się tak popatrzył i nie ruszał
![]() Problem kopiowania w internecie jest poważny. Poprzednie laleczki znajdowałam w necie jako cudze avatary, zresztą 2x na tym wątku dostałam cynk, że ktoś wygląda jak ja
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-04-12 o 14:05 |
|
|
|
#1130 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Hard, a jakby ktoś znalazł Twoje foto gdzieś i zrobił sobie z Twojej buzi avatar? Ludzie do tego podchodzą w ten sposób.
|
#1131 |
|
Konto usunięte
|
nicRu, co innego zrobienie sobie z czyjejś buzi avatara a co innego z laleczki któa jest zabawką (rzeczą) a nie człowiekiem. To może jak zechcę sobie dac lalę Barbie do avika to będę pisała do firmy Mattel (producenta)???
a jak ktoś się w realnym zyciu stylizuje na żywą lalkę to ok, jego prawo. |
|
|
|
#1132 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja? pewny krok? głowa w górze? omg ależ to pozory! dzięki. aaa odblokowało mi się! no przecież jeszcze szybko.pl ![]() Cytat:
![]() 2. nieee, wcale. prawda Cholerka? ![]() 3. bez przesady. jeśli ktoś wykorzystałby moje zdjęcie do ava to nie miałabym nic przeciwko temu. co innego jak podpisuje się pod nim jako autor i wysyła np. na jakiś konkurs Cytat:
taaa to moje co Ci się w moim świetle nie podoba? ![]() a tak serio to robiłam na szybko bo musiałam Sis oddać aparat więc jeśli dysponujesz jakimś lepszym to bardzo chętniea na pranie zapraszam chyba najlepiej w weekend nie?takie sobie buty znalazłam: http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...platforms.html tylko chyba mogą być trochę za ciężkie przez tą platformę ![]() znowu mam wyrwę w pamięci w jakim sklepie mogę szukać
||||
|
|
|
#1133 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
może jutro... na pranie w weekend, wcześniej i tak nie będzie kiedy. co do zdjęć - kuchnia, łazienka ok, ale można spróbować tak żeby było bardziej widać sam pokój, bo tak trudno sobie wyobrazić wielkość może w weekend będę dysponować, jak pożyczę od Sz. ps. i wydaje mi się, że ostatecznie będziesz musiała troszkę zejść z ceny, bo ogrzewanie gazowe jednak odstrasza - co innego C.O w czynszu., a co innego dopłacać jeszcze zimą ~100zł miesięcznie. ![]() zabiłabym się w takich butach najgorzej że chyba też mnie jakieś wesele czeka...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-04-12 o 14:15 |
|
|
|
|
#1134 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
? Jakby mi ktoś podwędził moje obrazeczki, które wrzucałam na deviantarta np. to nie byłabym zadowolona. Jeśli się da znaleźć jakiś kontakt, to zwyczajowo pytam, czy mogę.Może tak - przedmiot użytkowy np. krzesło, laleczka, prawami autorskimi chyba objęty nie jest, ale zdjęcie tego przedmiotu zrobione przez osobę X i opublikowane przez nią to już inna bajka.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-04-12 o 14:19 |
|
|
|
|
#1136 |
|
Konto usunięte
|
od tego są formułki o prawach autorskich wpisywane na deviantarcie czy na blogu
jak ktoś sobie zastrzega tok, a jak nie to jego problem ![]() mi się kiedyś nie spodobało że sąsiadka-świruska zrobiła sobie zdjecia w swoich koszmarnych stylizacjach w swoim ogródku, ale dom rodziców był w tle. Ale co ja mogę, dom to element krajobrazu :P |
|
|
|
#1137 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Zdjęcia laleczek robią pasjonatki-profesjonalistki, które na swoich dziełach zarabiają, więc starałam się odnaleźć autora fotki i uzyskać zgodę na jej przerobienie.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-04-12 o 14:29 |
|
|
|
|
#1138 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Z tego co wiem, to formułki typu copyright są wymagane w USA. W naszym prawie wygląda to ciut inaczej, a dopiero po upublicznieniu utworu (czy to literackiego czy zdjęcia) zyskuje on prawa autorskie, więc np. wiersz schowany do szuflady nie jest nimi objęty. Do tego dochodzą jeszcze -w przypadku obrazów i zdjęć) jakieś zastrzeżenia dotyczące poziomu tego dzieła plus niuanse w stylu tego, czy mona lisę z wąsem traktować jako osobne dzieło sztuki czy nie, ale to już musiałby się wypowiadać ktoś kto na prawie autorskim się zna
W każdym razie utwór upubliczniony, nie będącą kopią etc takimi prawami jest objęty i - jeśli ktoś zechce - to może się do tego przyczepić. Dlatego o ile to możliwe lepiej się pytać o zgodę
|
#1139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. Nawet Ci mogę pożyczyć na pomalowanie .
|
||
|
|
|
#1140 |
|
Copyraptor
|
Panda bardzo ładna! Proszę nie mówić, że nieładna, bo mu smutno będzie i się zamknie w sobie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

w święta okazało się że w tym roku czekają mnie 3 wesela
z czego na 1 będę starszą więc co? potrzebuję kiecki
i zostałąś wylosowana do pomocy i służenia radą
dlatego już czuję, że będę miała problem (zwłaszcza z moim zapałem do łażenia po sklepach) więc przyda mi się pomoc eksperta

ale koleżanka mojej Sis szuka

może w weekend będę dysponować, jak pożyczę od Sz.