Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-12, 12:48   #2251
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X

melduję się. póki co dzielnie. 13 nie ma wiec to żaden wyczyn, wiem. na śniadanie wypiłam miętę- bez cukru oczywiście. mam też zapas wody- mogę ruszać w miasto

Cytat:
Napisane przez Puchatek0807 Pokaż wiadomość
więc trzeba dziś zjeść kawałek
akurat dziś musi być ten dzień ale nie, czekolada mnie nie skusi!
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 12:52   #2252
jeu
Zakorzenienie

a ja dzisiaj poległam i popłynęłam - za mną 3bit xxl i snickers ten duży cóż, i na pewno zjem czekoladę którą mam w domu. ale mówię sobie, że dzień czekolady jest tylko raz do roku i że tak pechowo wypadł w tym roku, że po świętach... no nic płakać nie zamierzam, bo z dwóch ostatnich dni jestem zadowolona, więc myślę, że szybko wbiję się w rytm diety na nowo

i btw, usłyszałam dzisiaj, że nie widać w ogóle, że przytyłam - bardzo mnie to uszczęśliwiło
Stary 2012-04-12, 13:06   #2253
gogo1981
Raczkowanie

Miss Transept jak dokładnie przebiega proces reklamacji i odwołań powinnaś o to zapytać w sklepie w którym zakupiłaś buty. Ja pracyje w całkowicie innej branży i nie wiem czy to się tyczy wszystkich produktów ale u Mnie jezeli producent odrzuci reklamacje to mamy 14 dni na to zeby się odwołać. Za kazdym razem musi odpisać na pismie jaka była przyczyna bo później mamy dokument w razie rzecznika. Czasami po odrzuceniu odwołania zdaża sie ze piszemy kolejne i często udaje się coś wywalczyć.
gogo1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 13:09   #2254
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja bym, tak jak mówi gogo, zażądała pisemnego odrzucenia reklamacji z dokładnym powodem, dlaczego jej nie przyjęli. producent MUSI przyjąć reklamację i ją rozpatrzyć. nie może być tak, ze w sklepie mówią nie i po sprawie. masz prawo do reklamacji, to prawo konsumenta, które należy się każdemu i trzeba go przestrzegać.
Stary 2012-04-12, 13:25   #2255
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Chyba się nie zrozumiałyśmy Sklep przyjął moją reklamację, tyle że ją odrzucił. Więc napisałam odwołanie, a teraz będę szła sprawdzić co z tym odwołaniem. I zastanawiam się teraz czy jeśli odrzucą moją reklamację po raz drugi to iść do rzecznika czy pisać odwołanie do odwołania.

Wszystko oczywiście jest na piśmie także w przypadku wizyty u rzecznika nie będzie problemów.

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 13:46   #2256
gogo1981
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
Chyba się nie zrozumiałyśmy Sklep przyjął moją reklamację, tyle że ją odrzucił. Więc napisałam odwołanie, a teraz będę szła sprawdzić co z tym odwołaniem. I zastanawiam się teraz czy jeśli odrzucą moją reklamację po raz drugi to iść do rzecznika czy pisać odwołanie do odwołania.

Wszystko oczywiście jest na piśmie także w przypadku wizyty u rzecznika nie będzie problemów.

Miss Transept a czy o bezzasadności reklamacji orzekł producent czy sklep w którym kupiłś buty. U mnie o reklamacji orzeka hurtownia z której biorę towar, jeżeli się odwołuje to dokumenty zostają wysłane do bezpośredniego producenta i ten rozważa co dalej. Wtedy do klienta przychodzi bezpośrednio pismo i my nie musimy się wtedy wypowiadć
Stary 2012-04-12, 13:50   #2257
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez choco loco Pokaż wiadomość
smerfetko, miło się patrzy na twoje zdjęcia. Bije od ciebie taka radość

Dzisiaj dzień czekolady, więc na śniadanko zaserwowałam sobie naleśniki z czekoladą

Teraz uwaga. Bałam się zważyć po świętach. Więc przez ostatnie parę dni starałam się jeść w miarę ok, no może prócz śniadań, na które jem zawsze to co chcę i ile chcę. Wchodzę na wagę a tam 55,1 kg
Nie mogłam uwierzyć własnym oczom więc zważyłam się jeszcze kilka razy i waga taka sama. Wychodzi na to, że schudłam kilogram (a w święta jadłam sporo, szczególnie czekolady).
Moje ulubione leginsy już się zaczęły robić luźnawe...
Chyba jeszcze co najwyżej 2 kg i zakończę odchudzanie bo chude dziewczyny mi się nie podobają
a dziękuje staram się być wesoła bo życie jest za krótkie żeby się cały czas martwić a co do zgubienia to wielkie gratki

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
ja kupię tam na stronie gdzie mi Smerfetka podała, bo ceny są rozsądne albo pójdę do siebie na miasto w dwa miejsca, gdzie jest ponoć tanio ; ) normalnie nosze miesięczne soczewki, ale lepiej będzie jak przez jakiś czas będę nosić jednodniówki - są lżejsze po prostu i nie podrażniają tak oczu...

a co do astygmatyzmu to ja mam tylko na lewym oku i tylko ćwiartkę, więc mam do wyboru: nosić większą wadę albo mniejszą wadę z cylindrem, wybieram większą wadę bo taniej wychodzi a poza tym tak mi wygodniej, bo jednak widzę różnicę (niewielką, ale czuć). ja mam małą wadę: L: -1,5, P: -1,75 a od tamtego roku poleciała mi wada tylko o -0,25 na obu oczach. może niedługo wada mi się zatrzyma ale pamiętam jak miałam wadę -0,25 i -0,5, ehh. ;p ale to było z 5-6 lat temu

no fajnie, że masz taki żołądek, ja zjem z 6 dużych łyżek sałatki to jestem zapchana, ale szybko się robię głodna, bo tego w sumie mało jedzenia wychodzi w efekcie fajnie, że możesz tak dużo w siebie zmieścić : ) ja lubię mieszać smaki, choć czasami takie surowe lubię - szczególnie przy owocach : D

dzięki za stronę, faktycznie mają rozsądne ceny : * współczuję Ci. te oczy to jedna biedne są współcześnie, wszystko naraża je na szwank...

przegłodziłaś się i masz malutki żołądek ; ) napij się czegoś gazowanego to powinien się trochę poluzować i powinno być lepiej powodzenia!

i ślicznie wyglądasz : D i kto by pomyślał, że okres masz za kilka dni
kurka to masz malutką wadę a jak byłam mała miałam +12 to była katastrofa okulary mega grube w dodatku szklane to miałam caly czas nos zdrapany przez nie eh nie wspominam miło mojego dzieciństwa teraz już mam lepiej bo L: +7,5 a P: +7 wiem że i tak to jest dużo ale w porównaniu do tego co było to w miarę ok
a czemu nie widać żebym @ miała mieć? brzuch mi wywaliło tak że dramat
a ja na II zrobiłam naleśniki z ziołami a nadzienie bylo pomidor + ogórek żywy + cebulka + troszeczkę majonezu ciut dosłownie i bylo takie aż TŻ smakowało

Cytat:
Dodam łyżeczkę kakao do jogurtu i będzie poświętowane

Współczuję. Może spróbuj dziś zamiast tego poćwiczyć pilates albo callanetics? Coś gdzie nie ma skakania.

Bardzo ci ładnie w tym kolorze

Właśnie zjadłam drugie śniadanie, tylko dorzuciłam jeszcze batonika daktylowego. Jak już zrobiłam to nie mogłam się powstrzymać.
Ja też miałam owsiankę z kakaem i na tym poprzestanę a co do tego callanetics to podobne jest do jogi i tak jak Jeu mówiła dla mnie też troszkę nudne nie wiem może spróbuję potem tą skakankę zobaczymy a jak nie to jakieś brzuchy czy cuś

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja bym, tak jak mówi gogo, zażądała pisemnego odrzucenia reklamacji z dokładnym powodem, dlaczego jej nie przyjęli. producent MUSI przyjąć reklamację i ją rozpatrzyć. nie może być tak, ze w sklepie mówią nie i po sprawie. masz prawo do reklamacji, to prawo konsumenta, które należy się każdemu i trzeba go przestrzegać.
to super że się ładnie trzymasz oby tak dalej

Agaaa, siemka imprezowiczu mały
Stary 2012-04-12, 13:50   #2258
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez choco loco Pokaż wiadomość
Teraz uwaga. Bałam się zważyć po świętach. Więc przez ostatnie parę dni starałam się jeść w miarę ok, no może prócz śniadań, na które jem zawsze to co chcę i ile chcę. Wchodzę na wagę a tam 55,1 kg

ja coś czuję, że mnie po świętach przybyło

Eldo - trzymaj się
Stary 2012-04-12, 13:58   #2259
Puchatek0807
Wtajemniczenie

ja się właśnie obżeram sałatką ze świeżych warzyw (pomidor, papryka, cebulka, awokado, ser feta, oliwki, odrobina oliwy i octu balsamicznego) do tego grzanka z ciabaty i plasterek schabu pieczonego. pojadłam strasznie

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.
Puchatek0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 14:04   #2260
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
Napisane przez gogo1981 Pokaż wiadomość
Miss Transept a czy o bezzasadności reklamacji orzekł producent czy sklep w którym kupiłś buty. U mnie o reklamacji orzeka hurtownia z której biorę towar, jeżeli się odwołuje to dokumenty zostają wysłane do bezpośredniego producenta i ten rozważa co dalej. Wtedy do klienta przychodzi bezpośrednio pismo i my nie musimy się wtedy wypowiadć
Sklep, ale to sieciówka (CCC) więc u nich to się tak odbywa, że orzeka sklep. No i można tak sobie skolko ugodno latać z odwołaniami, na które odpowiedź dostaje się z tego samego miejsca. Często jedyną opcją żeby odzyskać kasę, albo uzyskać naprawę jest właśnie rzecznik.
Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
kurka to masz malutką wadę a jak byłam mała miałam +12 to była katastrofa okulary mega grube w dodatku szklane to miałam caly czas nos zdrapany przez nie eh nie wspominam miło mojego dzieciństwa teraz już mam lepiej bo L: +7,5 a P: +7 wiem że i tak to jest dużo ale w porównaniu do tego co było to w miarę ok
Oj, nie zazdroszczę. Też byłam okularnicą z denkami w dzieciństwie, teraz nareszcie prawie całkiem wada mi się cofnęła, jest bardzo mikra, ale niestety taka, że z bliska widzę podwójnie Więc okulary muszę mieć i tak.
Cytat:
a co do tego callanetics to podobne jest do jogi i tak jak Jeu mówiła dla mnie też troszkę nudne nie wiem może spróbuję potem tą skakankę zobaczymy a jak nie to jakieś brzuchy czy cuś
No, nie da się ukryć, Callanetics jest nudny, ale pamiętam że jak ćwiczyłam go regularnie to efekty były super.

Boru zielony, tak się nażarłam tymi tortillami na obiad, że raczej nie zjem wszystkiego co miałam dziś w planie.

Stary 2012-04-12, 14:38   #2261
gogo1981
Raczkowanie

Po pracy muszę wyskoczyć na małe zakupy skończyła mi się mąka na chlebek( piekę sama tzn. maszyna wyrbia i piecze), tuńczyk jakąś rybkę wędzoną, wiórki kokosowe i przy okazji zalicze solarium żeby się wygrzać i podwędzić
Stary 2012-04-12, 14:46   #2262
choco loco
Raczkowanie

A ja wypiję kawkę i ruszam na rower. O ile nie zacznie padać...
W tym roku jeszcze nie jezdziłam .

choco loco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 14:54   #2263
smerfetka2808
Zakorzenienie

Miss, oj to CCC masakra u nich z reklamacjami ale może Tobie się uda a co do okularów to miałam prze***bane jak byłam mała wrr dobrze że mogę nosić soczewki to teraz czuję się bardzo dobrze a z czym miałaś te tortillki? ja zaraz zmykam na racuchy z jabłkami mała przerwa w nauce dobrze mi zrobi

Gogo, oh jak ja dawno na solarium nie byłam uwielbiam to chodzić bo jest takie ciepełko i szybko mnie to "słoneczko"łapie w ogóle szybko mnie łapie no bo przecież jak człek obtłuszczony to jakże by inaczej

Loco, ja też już tyle się na rower wybierałam i nici bo nawet go z piwnicy nie wyjęłam a pogoda taka niepewna u mnie dziś jest ale mimo wszystko bardzo przyjemnie

Edytowane przez smerfetka2808
Czas edycji: 2012-04-12 o 14:55
smerfetka2808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 15:01   #2264
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
Miss, oj to CCC masakra u nich z reklamacjami ale może Tobie się uda a co do okularów to miałam prze***bane jak byłam mała wrr dobrze że mogę nosić soczewki to teraz czuję się bardzo dobrze a z czym miałaś te tortillki? ja zaraz zmykam na racuchy z jabłkami mała przerwa w nauce dobrze mi zrobi
Oj, nie pocieszyłaś mnie... Nie wiedziałam, że u nich z reklamacjami jest tak źle. No nic, najwyżej będę latać do rzecznika w tę i z powrotem, zwłaszcza że mam jeszcze jedne buty od nich, które muszę odnieść...

No ja okulary zakładam tylko do czytania i jak muszę się czemuś przyjrzeć z bliska więc nie jest źle.

A tortille miałam z sałatą, papryką, avocado, cebulką, pomidorem i smażonymi grzybkami.

Stary 2012-04-12, 15:03   #2265
Puchatek0807
Wtajemniczenie

Cytat:

A tortille miałam z sałatą, papryką, avocado, cebulką, pomidorem i smażonymi grzybkami.

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.
Stary 2012-04-12, 15:14   #2266
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, nie pocieszyłaś mnie... Nie wiedziałam, że u nich z reklamacjami jest tak źle. No nic, najwyżej będę latać do rzecznika w tę i z powrotem, zwłaszcza że mam jeszcze jedne buty od nich, które muszę odnieść...

No ja okulary zakładam tylko do czytania i jak muszę się czemuś przyjrzeć z bliska więc nie jest źle.

może u Ciebie będzie lepiej trzymam kciuki

O kurka u Ciebie to były dużo lepsiejsze niż u mnie
Stary 2012-04-12, 15:29   #2267
jeu
Zakorzenienie

aj Laski, sorry że ja nie na temat
ale mój TŻ właśnie dostał awans!!!!! więc dzisiaj i tak nie byłoby dietetycznie, bo trzeba uczcić szampanem! rozpiera mnie duma normalnie ^^""""

Eldo - jak się trzymasz?
Miss - wrzucisz przepis na te tortille ?
Smerfetka - ale masz plusy, jak będziesz długo siedzieć przed kompem to wada Ci będzie malała :P bo komputer powoduje minusy. moja koleżanka miała +2 i teraz ma piękne 0 i mówi, ze to właśnie praca na kompie
eh to Ty bez okularów ślepa jesteś ale uwierz mi, że ja mam niby małą wadę, ale nic nie widzę na więcej niż 100m - takie rozmazane :/
Stary 2012-04-12, 15:30   #2268
gogo1981
Raczkowanie

Smerfetko ja chodzeę na solarium od czasu do czesu.Lepiej się czyje w lekko okopconej skórce. Pozatym jak wychodzę na normalne słońce to później łapie mnie na brązowo, bo jak miałam jasną cerę to po pobycie na słońcu często wyglądałam jak burak , zeszła mi skóra i dalej byłam blada

Właśnie wszamałam obiadek sałatka z makaronu razowego z gotowaną piersia z kurczaka, ogórkiem konserwowym, papryką i dużą ilością szczypiorku. Idę teraz umyć ząbki co by klienta nie odstraszyć oddechem. właśnie parzy mi się zielona
Stary 2012-04-12, 15:34   #2269
annini
Zadomowienie

ja wpadam tylko na chwilkę,nadrobię Was wieczorem.

Ale jaka masakra, przedobrzyłam. Zjadłam szybko śniadanko rano (tylko jajecznicę, b mało czasu) i pognałam na siłownię. tam 40minut szybkiego marszu pod górkę + kilka siłowych i pędęm na 1,5h tenisa. I w międzyczasie zapomniałam zjeść czegokolwiek. Po tenisie poczułam się tak słabo, jakbym miała zwymiotować, tylko nie miałabym czym (chyba że wodą) . Tak więc od 7 do 14 na samym śniadanku z wodą, to było niemądre. Dobrze, że nie spowodowałam wypadku za kółkiem

I przez to się przespałam troche i najadłam teraz sporo i już jest ok.
Miłego popołudnia, ja idę zadbać trochę o pazurki do kosmetyczki

edit: jeu, mi kiedyś wyliczono przed maturą z fizyki na zajęciach - ja mam odległość dobrego widzenia 8cm, więc nie narzekaj na rozmazanie przy 100m

Edytowane przez annini
Czas edycji: 2012-04-12 o 15:36
annini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 15:34   #2270
Puchatek0807
Wtajemniczenie

Cytat:
ale mój TŻ właśnie dostał awans!!!!! więc dzisiaj i tak nie byłoby dietetycznie, bo trzeba uczcić szampanem! rozpiera mnie duma normalnie ^^""""

Eldo - jak się trzymasz?
Smerfetka - ale masz plusy, jak będziesz długo siedzieć przed kompem to wada Ci będzie malała :P bo komputer powoduje minusy. moja koleżanka miała +2 i teraz ma piękne 0 i mówi, ze to właśnie praca na kompie
eh to Ty bez okularów ślepa jesteś ale uwierz mi, że ja mam niby małą wadę, ale nic nie widzę na więcej niż 100m - takie rozmazane :/
Pogratuluj TŻtowi od nas i duma wręcz musi Cię rozpierać

też nie wiedzę za dobrze z odległości, jak ktoś idzie to muszę się dopatrywać czy to ktoś znajomy czy nie

Stary 2012-04-12, 15:48   #2271
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:

Eldo - jak się trzymasz?
jestem i to ja kura!! dlatego na wykładach muszę troszkę bliżej siedzieć ale z racji tego że jestem dalekowidz to za blisko siedzieć też nie mogę o kurcze poważnie?? to od dziś siedzę tylko na kompie
aaaa i ogromne gratki dla TŻcika!!!

Cytat:
Napisane przez gogo1981 Pokaż wiadomość
Smerfetko ja chodzeę na solarium od czasu do czesu.Lepiej się czyje w lekko okopconej skórce. Pozatym jak wychodzę na normalne słońce to później łapie mnie na brązowo, bo jak miałam jasną cerę to po pobycie na słońcu często wyglądałam jak burak , zeszła mi skóra i dalej byłam blada
ja tez kiedyś chodziłam od czasu do czasu ale w sumie mogę powiedzieć że mi jeszcze NIGDY ale to nigdy skóra nie schodziła piec owszem piekło jak diabli ale żeby schodziła to nie obym nie zapeszyła
Stary 2012-04-12, 16:21   #2272
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
Gratulacje dla TŻ
Cytat:
Tortille były sklepowe (leń mi się włączył ), a co do nadzienia to składniki surowe należy pokroić, grzybki usmażyć, a następnie wszystko zawinąć w placki.

Stary 2012-04-12, 16:37   #2273
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

aaa, no tak, ewidentnie nie zrozumiałysmy się wybacz.

ja bym nie pisała odwołania do odwołania, tylko jak najszybciej załatwiałabym to przez rzecznika. oni będą wiedzieli jak to załatwić.

Cytat:
a
to super że się ładnie trzymasz oby tak dalej
Cytat:
Napisane przez Pstra Pokaż wiadomość
Eldo - trzymaj się
Cytat:
Eldo - jak się trzymasz?
właśnie wróciłam do domku... za mną dziś 2 herbatki miętowe i woda niegazowana... narazie się trzymam chociaż nie wiem ile wytrwam... jak będę czuła za godzinę że jest ciężko to będę wolała zjeść coś zdrowego- 1 posiłek, niż wpierdzielić mnóstwo innych rzeczy za 3 godz jak nie wytrzymam zobaczymy...jak się nie uda to nic, nie będę płakac. to pierwsza próba. i tak już jakiś tam mały sukces by był, gdyby i tka skończyło się na tym 1, zdrowym posiłku za godzinę

Cytat:
gratuluję na jakim stanowisku teraz będzie pracował?
Stary 2012-04-12, 16:40   #2274
jeu
Zakorzenienie

był junior developerem, a stał się developerem
z najniższego stanowiska w branży informatycznej, gdzie się specjalizuje wskoczył troszkę wyżej ale to i tak ogromny sukces, bo zazwyczaj dają awanse dopiero jak ktoś pracuje rok albo ponad, a on pracuje dopiero od lipca 2011 (a kwiecień-czerwiec 2011 miał w tej firmie pratyki ;p) także jestem dumna, bo nieźle musiał się wykazać... co zresztą udowadniają jego nadgodziny. ma chyba z tydzień wolnego z samych nadgodzin muszę go zmusić do jakiegoś urlopu

Eldo i tak super ale jak poczujesz głód to spróbuj go najpierw zwalczyć wodą, bo jest szansa, że minie mnie ostatnio nie tyle głód pokonał, co łakomstwo i pełna lodówka ale zdarza się

Smerfetka no nie bierz mnie tak dosłownie nie wiem jak to działa, ale ja mam wadę na - od kompa i wszystkich, którzy znam i mają - to zazwyczaj od komputera właśnie.... a pewnie jakoś + można zredukować - :P wiesz jak to jest plus i minus dają minus a jak Ci wada spadła to kto wie, może właśnie od kompa

Edytowane przez jeu
Czas edycji: 2012-04-12 o 16:42
jeu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 16:54   #2275
smerfetka2808
Zakorzenienie

Eldo, jak już do tej pory dałaś radę to do wieczora spokojnie wytrzymasz tak mi się wydaję tylko oglądaj te seriale o których wczoraj pisałaś

Jeu, nie no prawda jest taka że bez szkieł czy binokli nic a nic nie widzę więc spokooo w sumie już dawno nie byłam u pana oczkowego lekarza więc nie wiem czy coś lepiej czy nie muszę się wkońcu wybrać kurcze to ten Twój TŻ to ładnie mądry jest i pracoholik chyba oj to jak będziecie małżeństwem nie będziesz musiała pracować

Miss, eee to ja naleśniki smażyłam takie cieniutkie i do ciasta dodałam dużo ziółek jakiś taki instynkt kucharski mi się włączył bo z TŻ oglądaliśmy "Przepis na życie"
Stary 2012-04-12, 16:56   #2276
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Eldo, jak już do tej pory dałaś radę to do wieczora spokojnie wytrzymasz tak mi się wydaję tylko oglądaj te seriale o których wczoraj pisałaś
nooo, będę dziś nadrabiać chociaż nie tyle ile bym chciała, bo mam słaby wzrok i ostatnio bardzo przemęczony... komputer to potęguje tylko
Stary 2012-04-12, 17:00   #2277
zielone_oko
Zakorzenienie

Jeu no to gratulację dla tŻ
Stary 2012-04-12, 17:00   #2278
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
nooo, będę dziś nadrabiać chociaż nie tyle ile bym chciała, bo mam słaby wzrok i ostatnio bardzo przemęczony... komputer to potęguje tylko
A no to pewnie nie ma się co przemęczać bo to nie ma żartów lepiej sobie drzemkę strzelić
Stary 2012-04-12, 17:08   #2279
Eldo_rado
amor vincit omnia

kupiłam wczoraj garść suszonej żurawiny na wagę... no NIE MA!!! diabeł ogonem przykrył
Stary 2012-04-12, 17:17   #2280
aso
Raczkowanie

Cytat:
kupiłam wczoraj garść suszonej żurawiny na wagę... no NIE MA!!! diabeł ogonem przykrył
uwielbiam
mam swoje w kuchni:P
ale szybko napisalyscie kilka stron
dziewczyny gratuluje zakupow
ja swoja aktywacje robie, jak juz nic nie bedzie w lodowce!!
niby biegam, ale jem resztki ciast by sie nie zmarnowaly:P

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości