|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj poległam i popłynęłam - za mną 3bit xxl i snickers ten duży
płakać nie zamierzam, bo z dwóch ostatnich dni jestem zadowolona, więc myślę, że szybko wbiję się w rytm diety na nowo ![]() i btw, usłyszałam dzisiaj, że nie widać w ogóle, że przytyłam - bardzo mnie to uszczęśliwiło
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
Miss Transept jak dokładnie przebiega proces reklamacji i odwołań powinnaś o to zapytać w sklepie w którym zakupiłaś buty. Ja pracyje w całkowicie innej branży i nie wiem czy to się tyczy wszystkich produktów ale u Mnie jezeli producent odrzuci reklamacje to mamy 14 dni na to zeby się odwołać. Za kazdym razem musi odpisać na pismie jaka była przyczyna bo później mamy dokument w razie rzecznika. Czasami po odrzuceniu odwołania zdaża sie ze piszemy kolejne i często udaje się coś wywalczyć.
|
|
|
|
#2254 |
|
amor vincit omnia
|
ja bym, tak jak mówi gogo, zażądała pisemnego odrzucenia reklamacji z dokładnym powodem, dlaczego jej nie przyjęli. producent MUSI przyjąć reklamację i ją rozpatrzyć. nie może być tak, ze w sklepie mówią nie i po sprawie. masz prawo do reklamacji, to prawo konsumenta, które należy się każdemu i trzeba go przestrzegać.
|
|
|
|
#2255 |
|
Zadomowienie
|
Chyba się nie zrozumiałyśmy
Sklep przyjął moją reklamację, tyle że ją odrzucił. Więc napisałam odwołanie, a teraz będę szła sprawdzić co z tym odwołaniem. I zastanawiam się teraz czy jeśli odrzucą moją reklamację po raz drugi to iść do rzecznika czy pisać odwołanie do odwołania. Wszystko oczywiście jest na piśmie także w przypadku wizyty u rzecznika nie będzie problemów.
|
#2256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miss Transept a czy o bezzasadności reklamacji orzekł producent czy sklep w którym kupiłś buty. U mnie o reklamacji orzeka hurtownia z której biorę towar, jeżeli się odwołuje to dokumenty zostają wysłane do bezpośredniego producenta i ten rozważa co dalej. Wtedy do klienta przychodzi bezpośrednio pismo i my nie musimy się wtedy wypowiadć |
|
|
|
|
#2257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zgubienia to wielkie gratki ![]() ![]() Cytat:
a jak byłam mała miałam +12 eh nie wspominam miło mojego dzieciństwa teraz już mam lepiej bo L: +7,5 a P: +7 wiem że i tak to jest dużo ale w porównaniu do tego co było to w miarę ok ![]() a czemu nie widać żebym @ miała mieć? brzuch mi wywaliło tak że dramat ![]() a ja na II zrobiłam naleśniki z ziołami a nadzienie bylo pomidor + ogórek żywy + cebulka + troszeczkę majonezu ciut dosłownie i bylo takie aż TŻ smakowało ![]() Cytat:
i na tym poprzestanę a co do tego callanetics to podobne jest do jogi i tak jak Jeu mówiła dla mnie też troszkę nudne nie wiem może spróbuję potem tą skakankę zobaczymy a jak nie to jakieś brzuchy czy cuś ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
oby tak dalej ![]() Agaaa, siemka imprezowiczu mały
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja coś czuję, że mnie po świętach przybyło ![]() Eldo - trzymaj się
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się właśnie obżeram sałatką ze świeżych warzyw (pomidor, papryka, cebulka, awokado, ser feta, oliwki, odrobina oliwy i octu balsamicznego) do tego grzanka z ciabaty i plasterek schabu pieczonego. pojadłam strasznie
|
#2260 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Boru zielony, tak się nażarłam tymi tortillami na obiad, że raczej nie zjem wszystkiego co miałam dziś w planie.
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
Po pracy muszę wyskoczyć na małe zakupy skończyła mi się mąka na chlebek( piekę sama tzn. maszyna wyrbia i piecze
), tuńczyk jakąś rybkę wędzoną, wiórki kokosowe i przy okazji zalicze solarium żeby się wygrzać i podwędzić |
|
|
|
#2262 |
|
Raczkowanie
|
A ja wypiję kawkę i ruszam na rower. O ile nie zacznie padać...
![]() W tym roku jeszcze nie jezdziłam .
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Miss, oj to CCC
a co do okularów to miałam prze***bane jak byłam mała wrr dobrze że mogę nosić soczewki to teraz czuję się bardzo dobrze a z czym miałaś te tortillki? ja zaraz zmykam na racuchy z jabłkami mała przerwa w nauce dobrze mi zrobi Gogo, oh jak ja dawno na solarium nie byłam uwielbiam to chodzić bo jest takie ciepełko i szybko mnie to "słoneczko"łapie w ogóle szybko mnie łapie no bo przecież jak człek obtłuszczony to jakże by inaczej ![]() Loco, ja też już tyle się na rower wybierałam i nici bo nawet go z piwnicy nie wyjęłam
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2012-04-12 o 14:55 |
|
|
|
#2264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ja okulary zakładam tylko do czytania i jak muszę się czemuś przyjrzeć z bliska więc nie jest źle. A tortille miałam z sałatą, papryką, avocado, cebulką, pomidorem i smażonymi grzybkami.
|
|
#2265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kurka u Ciebie to były dużo lepsiejsze niż u mnie
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
aj Laski, sorry że ja nie na temat
ale mój TŻ właśnie dostał awans!!!!! rozpiera mnie duma normalnie ^^""""Eldo - jak się trzymasz? ![]() Miss - wrzucisz przepis na te tortille ?Smerfetka - ale masz plusy, jak będziesz długo siedzieć przed kompem to wada Ci będzie malała :P bo komputer powoduje minusy. moja koleżanka miała +2 i teraz ma piękne 0 i mówi, ze to właśnie praca na kompie ![]() eh to Ty bez okularów ślepa jesteś ale uwierz mi, że ja mam niby małą wadę, ale nic nie widzę na więcej niż 100m - takie rozmazane :/
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
Smerfetko ja chodzeę na solarium od czasu do czesu.Lepiej się czyje w lekko okopconej skórce
![]() Właśnie wszamałam obiadek sałatka z makaronu razowego z gotowaną piersia z kurczaka, ogórkiem konserwowym, papryką i dużą ilością szczypiorku. Idę teraz umyć ząbki co by klienta nie odstraszyć oddechem . właśnie parzy mi się zielona
|
|
|
|
#2269 |
|
Zadomowienie
|
ja wpadam tylko na chwilkę,nadrobię Was wieczorem.
Ale jaka masakra, przedobrzyłam. Zjadłam szybko śniadanko rano (tylko jajecznicę, b mało czasu) i pognałam na siłownię. tam 40minut szybkiego marszu pod górkę + kilka siłowych i pędęm na 1,5h tenisa. I w międzyczasie zapomniałam zjeść czegokolwiek. Po tenisie poczułam się tak słabo, jakbym miała zwymiotować, tylko nie miałabym czym (chyba że wodą) . Tak więc od 7 do 14 na samym śniadanku z wodą, to było niemądre. Dobrze, że nie spowodowałam wypadku za kółkiem ![]() I przez to się przespałam troche i najadłam teraz sporo i już jest ok. Miłego popołudnia, ja idę zadbać trochę o pazurki do kosmetyczki ![]() edit: jeu, mi kiedyś wyliczono przed maturą z fizyki na zajęciach - ja mam odległość dobrego widzenia 8cm, więc nie narzekaj na rozmazanie przy 100m
Edytowane przez annini Czas edycji: 2012-04-12 o 15:36 |
|
|
|
#2270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pogratuluj TŻtowi od nas i duma wręcz musi Cię rozpierać ![]() ![]() też nie wiedzę za dobrze z odległości, jak ktoś idzie to muszę się dopatrywać czy to ktoś znajomy czy nie
|
|
#2271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze poważnie?? to od dziś siedzę tylko na kompie aaaa i ogromne gratki dla TŻcika!!! Cytat:
|
|
#2272 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2273 | ||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
aaa, no tak, ewidentnie nie zrozumiałysmy się wybacz.ja bym nie pisała odwołania do odwołania, tylko jak najszybciej załatwiałabym to przez rzecznika. oni będą wiedzieli jak to załatwić. właśnie wróciłam do domku... za mną dziś 2 herbatki miętowe i woda niegazowana... narazie się trzymam zobaczymy...jak się nie uda to nic, nie będę płakac. to pierwsza próba. i tak już jakiś tam mały sukces by był, gdyby i tka skończyło się na tym 1, zdrowym posiłku za godzinę Cytat:
na jakim stanowisku teraz będzie pracował?
|
||
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
był junior developerem, a stał się developerem
![]() z najniższego stanowiska w branży informatycznej, gdzie się specjalizuje wskoczył troszkę wyżej ale to i tak ogromny sukces, bo zazwyczaj dają awanse dopiero jak ktoś pracuje rok albo ponad, a on pracuje dopiero od lipca 2011 (a kwiecień-czerwiec 2011 miał w tej firmie pratyki ;p) także jestem dumna, bo nieźle musiał się wykazać... co zresztą udowadniają jego nadgodziny. ma chyba z tydzień wolnego z samych nadgodzin muszę go zmusić do jakiegoś urlopu ![]() Eldo i tak super ale jak poczujesz głód to spróbuj go najpierw zwalczyć wodą, bo jest szansa, że minie mnie ostatnio nie tyle głód pokonał, co łakomstwo i pełna lodówka ![]() Smerfetka no nie bierz mnie tak dosłownie nie wiem jak to działa, ale ja mam wadę na - od kompa i wszystkich, którzy znam i mają - to zazwyczaj od komputera właśnie.... a pewnie jakoś + można zredukować - :P wiesz jak to jest plus i minus dają minus
Luxembourg Edytowane przez jeu Czas edycji: 2012-04-12 o 16:42 |
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo, jak już do tej pory dałaś radę to do wieczora spokojnie wytrzymasz tak mi się wydaję tylko oglądaj te seriale o których wczoraj pisałaś
![]() Jeu, nie no prawda jest taka że bez szkieł czy binokli nic a nic nie widzę więc spokooo w sumie już dawno nie byłam u pana oczkowego lekarza więc nie wiem czy coś lepiej czy nie muszę się wkońcu wybrać kurcze to ten Twój TŻ to ładnie mądry jest i pracoholik chyba oj to jak będziecie małżeństwem nie będziesz musiała pracować Miss, eee to ja naleśniki smażyłam takie cieniutkie i do ciasta dodałam dużo ziółek jakiś taki instynkt kucharski mi się włączył bo z TŻ oglądaliśmy "Przepis na życie"
|
#2276 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
chociaż nie tyle ile bym chciała, bo mam słaby wzrok i ostatnio bardzo przemęczony... komputer to potęguje tylko
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu no to gratulację dla tŻ
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2279 |
|
amor vincit omnia
|
kupiłam wczoraj garść suszonej żurawiny na wagę... no NIE MA!!! diabeł ogonem przykrył
|
|
|
|
#2280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() mam swoje w kuchni:P ale szybko napisalyscie kilka stron dziewczyny gratuluje zakupow ja swoja aktywacje robie, jak juz nic nie bedzie w lodowce!! niby biegam, ale jem resztki ciast by sie nie zmarnowaly:P
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

ale nie, czekolada mnie nie skusi!

płakać nie zamierzam, bo z dwóch ostatnich dni jestem zadowolona, więc myślę, że szybko wbiję się w rytm diety na nowo 

a jak byłam mała miałam +12
eh nie wspominam miło mojego dzieciństwa 
aż TŻ smakowało