|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perumy (próbki, odlewki) i parę kosmetykówWĄTEK NIEAKTUALNY Wymienię: Delia, Mineral Velvet Skin, Mineralny fluid liftingująco - kryjący: zużycznie małe ok 5mm opakowania, kolor nr. 11 BEŻ, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...lvet-skin.html Błyszczyk L'oreal Glam Shine kolor 154 - tylko otwarty, by sprawdzić kolor. - zdjęcie, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ne.html&next=1 Farmona, Tutti Frutti, Masło do ciała Karmel i Cynamon - zostało trochę więcej niż 50% - zdjęcie, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 Prostownica Eldom - sprawna, zdjęcie, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...2.html&next=1; wymienię za jakiś drobiazg. Próbki i odlewki perfum: Bvlgari, Petits et Mamans 5ml Demeter, Heart Breaker 4ml L'Artisan, Ile Bourbon 2,5ml (at.) lub 10ml (at.10ml) L'Artisan, Tea for Two 1-2,5ml L'Artisan, La Haie Fleurie 2,4ml L’Artisan, Dżongha 0,4ml L'Artisan Parfumeur, La Chasse aux Papillons 0,2ml L'Artisan, L'Eau du Navigateur 2ml L'Artisan, Navegar 5ml bez ok. 4 psików Organza Indecence (nowa wersja), 2ml Reminiscence, Les Notes Gourmandes, Do Re 1ml Lolita Lempicka, Si 1-2,5ml Oriflame, By Marcel 1,5ml Valentino, Absolu edp 1,5ml Demeter, Mulled Cider ok.1ml Histoires de Parfums, Moulin Rouge 1,2ml F,Malle Lipstick Rose 0,7ml F,Malle Une Fleur de Cassie 0,5ml Lady Shiloh Hors La Monde 0,8ml Maitre Parfumeur et Gantier Perfumes, Bois De Turquie 1,7ml Farmacia SS Annunziata, Isos 0,8ml Smok edp, ok. 1,5ml Andy Tauer, L'Air du desert marocain 0,8ml Andy Tauer, Miriam 1,6ml L'Erbolario Corteccia 2,4ml L'Erbolario Muschio 2,4ml L'Erbolario Legni Fruttati 2,3ml L'Erbolario Vaniglia e Zenzero 2,3ml Guerlain, Shalimar Parfum Initial 2ml Guerlain Shalimar Ode a la Vanille 1,5ml Guerlain, Shalimar 1,5ml Prada, Prada 2,4ml Shiseido Zen 2,4ml Stella Sheer 2008 1ml Christiane Celle, Calypso Ambre 5ml Un Air de Samsara Guerlain ok.1ml Frapin, Esprit de Fleurs edp ok. 1,5ml Hermes, Eau claire des merveiles 2ml (z wymianki) Parfumerie Generale, Papyrus ok.1ml Parfumerie Generale,15 Ilang Ivohibe ok.0,8ml PG15 Ilang Ivohibe, L'Oiseau de Nuit ok. 1,2-1,3ml Honore des pres, Chaman's Party 0,7ml? l'Eau D'Issey 0,1-0,2ml Bvlgari, Eau Parfumée Au Thé Rouge 0,2ml ROBERT PIGUET: Fracas ok. 1,2ml Fumidus 1,5-2ml CdG, Jaisalmer ok.2ml L’Artisan, Dżing ok.2ml Andy Tauer, Zeta 0,8ml Andy Tauer, Une rose Vermeille 0,8ml Serge Lutens, Tubéreuse Criminelle 1,2ml Van Cleef& Arpels, Bois D'Iris 5ml bez 2-3 psików BIOCHEMIA: 1. Mlaczan sodu 50ml - nowy, nieotwarty, ważny do 03.2013 2. Glukonolakton - odsypka do 50g, ważny do 02.2013 3. Owies hydrolizowany - odsypka do 10ml (nie wiem ile to gram), ważny do 08.2012 4. Betaina - odsypka, ważny do 07.2012 5. Ekstrakt z czerwonej konieczyny - odsypka do 5g, ważny do 03.2013 6. Pantenol - odlewka max 10ml, ważny do 12.2012 A szukam głównie: niszy, której nie znam A w szczególności: Hermes, Hermessence prawie wszystkie, a szczególnie Rose Ikebana MISSALA Qessence Histoires de Parfums, nowe aoudy Amouage, Dia i Epic Women większe ilości Maison Francis Kurkdjian, Cologne pour le Soir PRO FVMVM ROMA, sporo różnych, a w szczególności Ninfea w większej ilości Eau d'Italie, Au Lac, Magnolia Romana Diptyque, Olene, Oyedo, Do son, Jardin Clos, Eau de Lierre, Eau Rose DelRae, Bois de Paradis (większa ilość najlepiej) i inne w wersji próbkowej Parfumerie Generale, dużo różnych Voyage d'Hermes Chanel, Chance Eau Fraiche Wymienione: Parfum D’Empire, Fougere Bengale 0,4ml Penhaligons Bluebell 1,2-1,3ml Honore des Pres, Sexy Angelic 2ml Costume National 21 ok. 2,5ml Parfumerie Generale, L`Eau Guerriere 1,6ml Scnet Intense 2mlCarthusia, IO Capri 0,2ml Kenzo, Amour 4,5ml ROBERT PIGUET: Fracas 0,5ml Jean Desprez, Bal a Versailles 0,6ml Bond No 9 Bryant Park 1,5ml? (firmowa próbka) L'Artisan, Ananas Fizz 1ml Ch Dior, Poison 1,5ml Amouage, Jubilation 25 Women 1,5ml Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2012-06-07 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Perumy (próbki, odlewki) i parę kosmetyków
hej,
cos u mnie za Delia, Mineral Velvet Skin, Mineralny fluid liftingująco - kryjący: zużycznie małe ok 5mm opakowania, kolor nr. 11 BEŻ, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,27623,mineral-velvet-skin.html ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
może coś u mnie za: Farmona, Tutti Frutti, Masło do ciała Karmel i Cynamon L’Artisan, Dżongha 0,4ml L’Artisan, Havana Vanille 1,8ml Histoires de Parfums, Moulin Rouge 1,2ml Jean Desprez, Bal a Versailles 0,6ml Honore des Pres, Sexy Angelic 2ml
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Farmona, Tutti Frutti, Masło do ciała Karmel i Cynamon - zostało trochę więcej niż 50% - zdjęcie, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=19450&next =1 Bvlgari, Petits et Mamans 5ml Demeter, Heart Breaker 4ml L'Artisan, Ile Bourbon 10ml (at.10ml) L'Artisan, Tea for Two 2,5ml L’Artisan, Dżongha 0,4ml Penhaligons Bluebell 1,2-1,3ml Honore des Pres, Sexy Angelic 2ml Smok edp, ok. 1,5ml Bond No 9 Bryant Park 1,5ml? (pełna, firmowa próbka)? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam, dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() chętnie przetestowałabym kilka z Twoich próbek/odlewke. Czy byłabyś zainteresowana odlewką Elixiru? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Podobają mi się: L'Artisan, Tea for Two 2,5ml Costume National 21 ok. 2,5ml Kenzo, Amour 4,5ml Mogę zaproponować odlewkę 8 lub 4 ml Elixiru, właśnie takie fiolki ( z atomizerem) zamówiłam. Mam też próbki zapachów: Fragonard Fleur de Figue (ok. 2ml), Acqua di Parma Iris Nobile (ok. 1ml), L'eau Trois (ok. 0,6 ml), Boucheron pour Femme (0,5 ml), Torrente L'or edp. (ok. 1,5 ml) i większą (ok. 3-4 ml) odleweczkę w sprayu Hermesa Eau Claire des Merveilles. Napisz, co byś chciała. Niestety fiolki będę miała dopiero w poniedziałek, jeśli Ci to nie przeszkadza. Chyba, że masz jakieś atomizerki, to jeszcze w tym tygodniu mogłybyśmy się wymienić. Oczywiście, jeśli Ci odpowiada taka wymiana ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Z Twojego wątku zastanawiam się jeszcze nad Organzą, ale co to za nowa wersja i czy można gdzieś ją kupić. Pytam, bo a nóż się spodoba i będę miała problem, tak, jak dziś i od już dłuższego czasu z moim ulubionym tygrysem. A poza tym, umówmy się na razie na Hermesa i Elixir, mogę odlać trochę więcej, do większej fiolki (powiedzmy 6 ml). Jeśli zdecydujesz się na wysyłkę pierwsza i masz jakieś atomki, do dołącz do przesyłki (będzie szybciej), a jeśli nie, to ja na pewno najpóźniej we wtorek nadałabym przesyłkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
A więc nieśmiało zapytam, czy może dysponujesz większą ilością Organzy, bo ja byłabym chętna na większą odlewkę. Mogłabym zrobić Ci oprócz Hermesa odlewkę Elixiru np. 15 ml (mogłabym dziś zamówić takie fiolki), a chętnie przygarnęłabym jakąś większą ilość OI (np. 8-10 ml). Jeśli Cię to przeraża
![]() Już lecę skrobnąć adresik na pw. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dokładam flakon L'Artisan Jour de Fete. Może ktoś chce?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za:
Delia, Mineral Velvet Skin, Mineralny fluid liftingująco - kryjący Lolita Lempicka, Si 1-2,5ml Shiseido Zen 2,4ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Delia, Mineral Velvet Skin, Mineralny fluid liftingująco - kryjący: zużycznie małe ok 5mm opakowania, kolor nr. 11 BEŻ, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,27623,mineral-velvet-skin.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kcem wszystkie powyższe i znalazłam jeszcze: Guerlain Shalimar Ode a la Vanille 1,5ml Lorenzo Villoresi, Piper Nigrum 4,5ml ![]() Jak to za dużo, to dobierz coś jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Wpadło mi w oko
![]() L'Artisan, La Haie Fleurie 2,4ml L’Artisan, Dżongha 0,4ml Oriflame, By Marcel 1,5ml Valentino, Absolu edp 1,5ml Guerlain, Shalimar 1,5ml i jeszcze parę innych..może coś jeszcze znajdziesz u mnie,dołożyłam dzis troszke próbek i zdjęcia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.