Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-12, 20:13   #1021
WhiteCherry
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

http://lubieszpinak.blogspot.com/ --> jeśli oglądacie Na Wspólnej - poznacie
Stary 2012-04-12, 20:25   #1022
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
o kurcze, ładne zdziwko ;o

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 20:51   #1023
catlady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Ktoś tu przeholował w photoshopem
Już nie przesadzajcie, widać że tak dziwacznie pada światło
catlady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 20:52   #1024
Bayje
Zakorzenienie

Nie - nie wierze, że ktoś tak po ulicy chodził.
123

Cytat:
Sesja jest oczywiście stylizowana.Nie wiem czy odważyłabym się wyjść tak na miasto.
no i wszystko rozumiem - ale ja bym nawet na sesje się tak nie ubrała bo wygląda jabym nie miała wcięcia w talii

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi

Edytowane przez Bayje
Czas edycji: 2012-04-12 o 20:54
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 20:52   #1025
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
123
Stary 2012-04-12, 20:55   #1026
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
gdzieś to już widziałam nie wczytywałam się, ale ogolnie to ani mnie ziębi ani grzeje
przy okazji dziękuję za linkowy odzew piękne dziewczyny, Polkę już wcześniej widziałam. Tutaj dopiero można bezwstydnie zazdrościć tego i owego, a nie ta napompowana Kissie

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez catlady Pokaż wiadomość
też tak pomyślałam ale po bliższym przyjrzeniu hmm nie wiem czy to możliwe by światło wywołało taki efekt..

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
123

no i wszystko rozumiem - ale ja bym nawet na sesje się tak nie ubrała bo wygląda jabym nie miała wcięcia w talii
jakby tak wyskoczyła to ja bym odniosła wrażenie, że jakaś firanka albo obrus się za nią ciągnie lekka wersja batmana
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 22:10   #1027
klaustynka
Zadomowienie

Rozwalają mnie ludzie ubrani cali na jeden kolor.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-12, 22:12   #1028
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Czy jestem jedyną osobą, której nie podoba się Kenza? Mówię o twarzy - mogłabym znaleźć mnóóóóstwo bardziej podobających mi się blogerek... Jest w jej wyglądzie coś niesamowicie sztucznego i drażniącego (nawet, jeśli nie ma za sobą absolutnie żadnej operacji - coś mi w niej nie gra). Już wolę Kasię T.
Mi też się Kenza nie podoba. Zawsze mnie dziwiły te ciągłe zachwyty nad jej urodą.

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Wow Ciężko poznać, że to na prawdę ona. Ale wtedy było o wiele lepiej, niż teraz.

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
a kojarzycie może http://www.stylescrapbook.com/ ? Meksykanka mieszkająca na co dzień w Amsterdamie bardzo lubię jej blog uwielbiam jej przemyślane stylizacje
Ja kiedyś ją lubiłam, ale ostatnio przestałam zaglądać. Stała się już nudna.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 22:54   #1029
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna
Stary 2012-04-13, 01:41   #1030
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Jesteś zazdrosna! Na pewno!
Przepraszam, mam wąsy i 45 kg nadwagi, musiałam gdzieś wylać swój jad

Cytat:
o nie. nie lubię takiej urody jak w załączniku
A ja uwielbiam! Sama jestem typową blondynką z niebieskimi oczami, więc dziewczyny o odmiennej urodzie zawsze bardziej mi się podobają

Cytat:
masz na dobry początek Ukrainkę http://andyhide.blogspot.com/
a tu Polka, też b. ładna http://beauty-fashion-shopping.blogspot.com/
Obie prześliczne, aż miło popatrzeć. Odgapię na pewno coś od blondynki, bo też jestem bladolica, a ona nawet w jasnych kolorach nie wygląda mdło

Cytat:
Kamila - tragedia!
A ostatnio już tak dobrze było...

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość
Rozwalają mnie ludzie ubrani cali na jeden kolor.
Ojjjj mnie też recepcjonistka w mojej firmie zawsze ubrana jest zestaw typu czerwona sukienka+ czerwone rajstopy+ czerwony sweter+czerwone buty. Wygląda okropnie, wszystko jest w jednym odcieniu
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 07:27   #1031
Ag4
AGA :)

Cytat:

masz na dobry początek Ukrainkę http://andyhide.blogspot.com/
a tu Polka, też b. ładna http://beauty-fashion-shopping.blogspot.com/
Nie podobają mi się rudzielce, ale ta dziewczyna jest absolutnie przepiękna!!

Do Pauli zaglądam już od dawna. Też jest prześliczna i ma fajny - prosty i klasyczny - styl.

Bardzo też lubię naszą wizażankę z
http://almaanies.blogspot.com

Cytat:

Kamila - tragedia!
Do Kamili nawet nie zaglądam. Nie mogę jej znieść

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość

Ja kiedyś ją lubiłam, ale ostatnio przestałam zaglądać. Stała się już nudna.
Poza tym, nie lubię takiej formy blogów, że trzeba kliknąć z notkę, żeby przeczytać całą. Wolę po prostu oglądać wszystko od razu. Może to lenistwo, nie wiem W każdym razie odkąd blondesalad też tak zdecydowanie rzadziej zaglądam

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 07:32   #1032
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

rozwala mnie nowa reklama Adrian - nie mam nic absolutnie przeciwko tak zwanym modelkom plus size ale rozwala mnie że modelka musi być albo w rozmiarze "zero", albo 44 albo i więcej i za "prawdziwe kobiety z krągłościami' uznaje się właśnie takie. Co z rozmiarem 38? To są też normalne, przeciętne kobiety z biodrami i biustem a nie zero i plus size...

poza tym mam wrażenie że i tak sfotoszopowali tę modelkę
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:24   #1033
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Po zdjęciu z priflu konta zapowiada sie, że jest ładna - natomiast na blogu trudno znaleźć zdjęcie na którym by nie zasłaniała pół twarzy (aparatem) po 4 stronie zrezygnowałam poszukiwań

A co do w ogóle bloga i stylu - bardzo kobiece i bardzo podoba mi się.
Wczoraj szukałam sukienki którą mogłabym przeznaczyć na 'komunie' i wesele brata nic ciekawego a tam widziałam coś 'co mi by odpowiadało' .

Dzięki za bloga

Kid Cudi

Edytowane przez Bayje
Czas edycji: 2012-04-13 o 08:25
Stary 2012-04-13, 08:53   #1034
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie oglądam, ale zaraz skojarzyłam Wystarczą zajawki na TVNie co 15 minut na wieczornym filmie żeby spamiętać gęby z Julii, Na Wspólnej i czegoś tam jeszcze, teraz nie pamiętam.

Aż mnie tak naszło, kojarzycie takiego aktora Bartka Obuchowicza (gra w Julii Darka) - nie mogę się na niego napatrzeć taki jest brzydki, aż sobie kiedyś cały odcinek serialu obejrzałam żeby go obczaić bo mi się wierzyć nie chciało, że tak się zapuścił. Ale może to tylko moje wrażenie

A wracając do panny co lubi szpinak ... jak to się mówi szału ni ma d*py nie urywa Nudno u niej. Ale jeden post mi się spodobał http://lubieszpinak.blogspot.com/201...oim-okiem.html
Iwona "za małe spodnie" Węgrowska, zdjęcia fotoreporterów i słynne gacie Welsracze o ile się nie mylę Widać, że to taki blog fajnej nastolatki, ale wydaje mi się, że jest raczej chwilowym kaprysem i jej się szybko znudzi. No chyba, że nawiąże "współpracę" z firmami - wtedy będzie musiała reklamować i blog ruszy

Cytat:
Napisane przez catlady Pokaż wiadomość
Też tak pomyślałam w pierwszej chwili, ale przyjrzałam się bardziej

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3350822 7]rozwala mnie nowa reklama Adrian - nie mam nic absolutnie przeciwko tak zwanym modelkom plus size ale rozwala mnie że modelka musi być albo w rozmiarze "zero", albo 44 albo i więcej i za "prawdziwe kobiety z krągłościami' uznaje się właśnie takie. Co z rozmiarem 38? To są też normalne, przeciętne kobiety z biodrami i biustem a nie zero i plus size...

poza tym mam wrażenie że i tak sfotoszopowali tę modelkę [/QUOTE]

Wrzuć no jakiego linka dziewczyno bo ja za bardzo nie wiem o jaką reklamę chodzi. Bo Adrian to chyba rajstopy?
Jeśli chodzi o tą firmę to stanęłam kiedyś na męskich rajstopach i tylko z tego ich kojarzę

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Nie no tragedia, nie da się tego oglądać Taki sprzęt dziunia w ręce trzyma i samowyzwalacza widocznie obsłużyć nie umie. Wszystkie zdjęcia z tzw. ręki Rozumiem dwa czy trzy co jakiś czas, może dla urozmaicenia ale wszystkie? Mieszkanie widać bardzo ładne, jest na czym aparat postawić (jeśli nie posiada statywu) więc nie kumam konwencji...
Osobiście mnie coś takiego bardzo drażni i nie mam ochoty oglądać dalej, a szkoda bo dziewczyna dosyć ładnie się ubiera, trochę sztampowo przez co jest "rozmyta" jeśli wiecie co mam na myśli, ale przyjemnie dla oka
W dodatku jest z Chrzanowa a to fajne miasteczko, no ale cóż...
Stary 2012-04-13, 08:59   #1035
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

ładna i fajne ciuchy, ale denerwuje mnie aparat na każdej focie + przechylanie twarzy ciągle w tę samą stronę
Stary 2012-04-13, 09:01   #1036
Ag4
AGA :)

Cytat:
Nie no tragedia, nie da się tego oglądać Taki sprzęt dziunia w ręce trzyma i samowyzwalacza widocznie obsłużyć nie umie. Wszystkie zdjęcia z tzw. ręki Rozumiem dwa czy trzy co jakiś czas, może dla urozmaicenia ale wszystkie? Mieszkanie widać bardzo ładne, jest na czym aparat postawić (jeśli nie posiada statywu) więc nie kumam konwencji...
Osobiście mnie coś takiego bardzo drażni i nie mam ochoty oglądać dalej, a szkoda bo dziewczyna dosyć ładnie się ubiera, trochę sztampowo przez co jest "rozmyta" jeśli wiecie co mam na myśli, ale przyjemnie dla oka
Cytat:
Po zdjęciu z priflu konta zapowiada sie, że jest ładna - natomiast na blogu trudno znaleźć zdjęcie na którym by nie zasłaniała pół twarzy (aparatem) po 4 stronie zrezygnowałam poszukiwań

A co do w ogóle bloga i stylu - bardzo kobiece i bardzo podoba mi się.
Wczoraj szukałam sukienki którą mogłabym przeznaczyć na 'komunie' i wesele brata nic ciekawego a tam widziałam coś 'co mi by odpowiadało' .

Dzięki za bloga
Dużo traci wstawiając właśnie takie zdjęcia. Bo ubiera się fajnie. Lubię sobie popatrzeć

Cytat:
Aż mnie tak naszło, kojarzycie takiego aktora Bartka Obuchowicza (gra w Julii Darka) - nie mogę się na niego napatrzeć taki jest brzydki, aż sobie kiedyś cały odcinek serialu obejrzałam żeby go obczaić bo mi się wierzyć nie chciało, że tak się zapuścił. Ale może to tylko moje wrażenie
Ojoj! Nie tylko Twoje! Też kiedyś oglądałam odcinek tylko dla niego bo jak widziałam zajawki reklamowe to nie mogłam uwierzyć, że tak się zapuścił. Wygląda strasznieeee, fuj! Odrażająco wręcz!

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 09:10   #1037
Konto usunięte

Cytat:
Wrzuć no jakiego linka dziewczyno bo ja za bardzo nie wiem o jaką reklamę chodzi. Bo Adrian to chyba rajstopy?
Jeśli chodzi o tą firmę to stanęłam kiedyś na męskich rajstopach i tylko z tego ich kojarzę

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

proszę ja to widze na kilkunastu billboardach we wrocławiu więc myślałam że więcej osobó to kojarzy. jak mowię, nie chodzi o samą babkę ale o fakt że naprawdę przeciętne kobiety (w sensie rozmiaru) nie są brane pod uwagę tylko tak ze skrajności w skrajnośc.
Ja np mam zawsze problem z rajstopami bo mogłabym nosić rozmiar 1 ale są za krótkie, więc kupuję 2... które bywają za długie.... to samo ze spodniami. Widocznie teraz taka moda żeby mieć w talii tyle samo co w biodrach, nie ważne czy to jest 70 czy 120...
Stary 2012-04-13, 09:17   #1038
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo traci wstawiając właśnie takie zdjęcia. Bo ubiera się fajnie. Lubię sobie popatrzeć
Dlatego też ma zablokowane komentarze bo połowa ludzi by ją za ten aparat zjechało

Kid Cudi
Stary 2012-04-13, 09:26   #1039
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 09:29   #1040
kennedy
Zakorzenienie

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3350822 7]rozwala mnie nowa reklama Adrian - nie mam nic absolutnie przeciwko tak zwanym modelkom plus size ale rozwala mnie że modelka musi być albo w rozmiarze "zero", albo 44 albo i więcej i za "prawdziwe kobiety z krągłościami' uznaje się właśnie takie. Co z rozmiarem 38? To są też normalne, przeciętne kobiety z biodrami i biustem a nie zero i plus size...

poza tym mam wrażenie że i tak sfotoszopowali tę modelkę [/QUOTE]
nie tylko kobiety 36 i 38 nosza ladna bielizne i rajstopy wiec dlaczego mialoby nie byc reklam z produktami dla nich? bo ktos ma metr w oczach i innym wylicza ile maja zrec zeby nie ranic jego pieknego swiata?
Cytat:
ładna i fajne ciuchy, ale denerwuje mnie aparat na każdej focie + przechylanie twarzy ciągle w tę samą stronę
zara manekin. nuda nuda nuda. ciagle to samo na tym blogu.

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3350978 3]proszę ja to widze na kilkunastu billboardach we wrocławiu więc myślałam że więcej osobó to kojarzy. jak mowię, nie chodzi o samą babkę ale o fakt że naprawdę przeciętne kobiety (w sensie rozmiaru) nie są brane pod uwagę tylko tak ze skrajności w skrajnośc.
Ja np mam zawsze problem z rajstopami bo mogłabym nosić rozmiar 1 ale są za krótkie, więc kupuję 2... które bywają za długie.... to samo ze spodniami. Widocznie teraz taka moda żeby mieć w talii tyle samo co w biodrach, nie ważne czy to jest 70 czy 120...[/QUOTE]
42 i 44 to przecietny rozmiar, zwlaszcza jezeli chodzi o starsze kobiety ok 50 tki.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 09:48   #1041
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
nie tylko kobiety 36 i 38 nosza ladna bielizne i rajstopy wiec dlaczego mialoby nie byc reklam z produktami dla nich? bo ktos ma metr w oczach i innym wylicza ile maja zrec zeby nie ranic jego pieknego swiata?

zara manekin. nuda nuda nuda. ciagle to samo na tym blogu.

42 i 44 to przecietny rozmiar, zwlaszcza jezeli chodzi o starsze kobiety ok 50 tki.

dziiiiiisaaaas wiem że nie tylko kobiety w rozmiarze 36 i 38 noszą ładną bieliznę i rajstopy, ale widocznie nie doczytałaś, co napisałam a napisałam że reklamy pokazują głównie skrajności czyli albo rozmiary minimalne (i bynajmniej nie jest to 38) albo właśnie duże. Brakuje reklam dla kobiet właśnie tych po środku, nie za grubych, nie za chudych. Proponuję to tak interpretować, nie będziesz musiała się oburzać na czyjś metr w oczach ktorego akurat ja nie posiadam, jedynie stwierdzam fakt że ktoś promuje albo chudzielce albo puszyste.

Rozwaliłaś mnie tymi starszymi kobietami ok 50 zwłaszcza że takich w tym wieku i rozmiarze 44 widuję niezbyt wiele a tak się składa że to wiek mojej mamy i mam moich znajomych
Stary 2012-04-13, 09:52   #1042
kennedy
Zakorzenienie

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3351062 7]dziiiiiisaaaas wiem że nie tylko kobiety w rozmiarze 36 i 38 noszą ładną bieliznę i rajstopy, ale widocznie nie doczytałaś, co napisałam a napisałam że reklamy pokazują głównie skrajności czyli albo rozmiary minimalne (i bynajmniej nie jest to 38) albo właśnie duże. Brakuje reklam dla kobiet właśnie tych po środku, nie za grubych, nie za chudych. Proponuję to tak interpretować, nie będziesz musiała się oburzać na czyjś metr w oczach ktorego akurat ja nie posiadam, jedynie stwierdzam fakt że ktoś promuje albo chudzielce albo puszyste.

Rozwaliłaś mnie tymi starszymi kobietami ok 50 zwłaszcza że takich w tym wieku i rozmiarze 44 widuję niezbyt wiele a tak się składa że to wiek mojej mamy i mam moich znajomych [/QUOTE]
wiek tez mojej mamy i moich przyjaciol. I wiekszosc kobiet mi znajomych wyglada raczej tak.

Nie chodzilo mi o to ze ty masz metr w oczach. raczej ogolnie.
Taka reklama ma na celu pokazanie ze w sklepach z elegancka bielizna znajda cos specjalnie dla siebie. Nie chodzi o promowanie nadwagi
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2012-04-13, 09:56   #1043
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja bloga Anies bardzo lubię i nigdy nie przeszkadzało mi to, że zdjęcia są robione z ręki i nie przypominają tych z modowych magazynów jak na niektórych blogach. czasem dla odmiany lubię popatrzeć na minimalistyczne stylizacje jakie prezentuje.

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
określenie 'strój dnia' czy 'outfit of the day' funkcjonowało już duuużo wcześniej przed Kasią Tusk, na youtube chociażby

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-13, 09:59   #1044
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kojarzę. Ładna dziewczyna. Ale nazwe to sobie dala fantastyczna na bloga
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 09:59   #1045
tenebra
Zakorzenienie

o kurczę, dawno mnie tu nie było, nie mam czasu nadrabiać a tu jeszcze jakieś linki do blogów podsyłacie no nie dam rady obczaić wszystkiego
Ale dodam od siebie że ten piękny ukraiński rudzielec już wcześniej zawładnął moje serce ta dziewczyna w moich oczach jest tak piękna, że pękam z zazdrości cera, włosy, figura, piegi, oczy

tenebra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:02   #1046
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Kojarzę. Ładna dziewczyna. Ale nazwe to sobie dala fantastyczna na bloga
bardzo hipsterski ten blog

Cytat:
Napisane przez tenebra Pokaż wiadomość
o kurczę, dawno mnie tu nie było, nie mam czasu nadrabiać a tu jeszcze jakieś linki do blogów podsyłacie no nie dam rady obczaić wszystkiego
Ale dodam od siebie że ten piękny ukraiński rudzielec już wcześniej zawładnął moje serce ta dziewczyna w moich oczach jest tak piękna, że pękam z zazdrości cera, włosy, figura, piegi, oczy
zawsze marzylam o takich wlosach. twarz tez ma sliczna- taka delikatna
Stary 2012-04-13, 10:06   #1047
Madaaa
Zakorzenienie

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3350978 3]proszę ja to widze na kilkunastu billboardach we wrocławiu więc myślałam że więcej osobó to kojarzy. jak mowię, nie chodzi o samą babkę ale o fakt że naprawdę przeciętne kobiety (w sensie rozmiaru) nie są brane pod uwagę tylko tak ze skrajności w skrajnośc.
Ja np mam zawsze problem z rajstopami bo mogłabym nosić rozmiar 1 ale są za krótkie, więc kupuję 2... które bywają za długie.... to samo ze spodniami. Widocznie teraz taka moda żeby mieć w talii tyle samo co w biodrach, nie ważne czy to jest 70 czy 120...[/QUOTE]
Wszystko fajnie gdyby tych pan z plus size nie upiekszano photoshopem. Nie wierze, że one nie mają cellulitu, tylko gladkie, ale wieksze cialo Niestety przy takim rozmiarze zazwyczaj wystepuje cellulit, faldka.

Dobrze, że robią biodrówki bo spodnie z wyzszym stanem zawsze odstaja mi na brzuchu, w tylku i biodrach ok, a gora powiewa

A co do modelek to moje zdanie jest takie, że powinno pokazywac sie zdrowo wygladajace kobiety. Nie chude, nie grube. Promowac sie powinno zdrowie. Ciezko nawet okreslic, czy rozmiar 42 bedzie duzy, bo czasami wzrost o tym decyduje. Ja nosze XS, ale jestem niska i drobna, ale nie chuda, jestem po prosrtu szczupła. Mimo wszystko jak by ktos uslyszal ile waze powiedzialby ze jestem chdzielec, a wcale tak nie wygladam

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2012-04-13 o 10:13
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:11   #1048
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko fajnie gdyby tych pan z plus size nie upiekszano photoshopem. Nie wierze, że one nie mają cellulitu, tylko gladkie, ale wieksze cialo Niestety przy takim rozmiarze zazwyczaj wystepuje cellulit, faldka.

Dobrze, że robią biodrówki bo spodnie z wyzszym stanem zawsze odstaja mi na brzuchu, w tylku i biodrach ok, a gora powiewa
przeciez szczuple tez poprawiaja fotoszopa. chyba nie ma reklamy bez tego.
Stary 2012-04-13, 10:12   #1049
siarka40
Szef ds. Wymianek

ostatnio jeno podczytywalam, bo byla u mnie przez 3 dni kolezanka poznana na Wizazu, ale wracam do gry .

najpierwej rzekne, ze nie rozumiem sensacji wokol dwoch zegarkow Charlize, bo motyw to znany wszak nie od dzis .

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
określenie 'strój dnia' czy 'outfit of the day' funkcjonowało już duuużo wcześniej przed Kasią Tusk, na youtube chociażby
ano, toc na YT tego pelno, od dawna.

Cytat:
z wlasnego doswiadczenia dodam, ze cellulit wystepuje takze przy rozmiarze 36/38 .
co do wyfotoszopowania cellulitu i innych niedoskonalosci skory nic nie mam, ale mam wrazenie, ze cialo jest ogolnie "podrasowane", co chyba ma sprawiac wrazenie, ze "apetyczna prawdziwa kobieta z kraglosciami" jest kragla i apetyczna tylko w miejscach, gdzie jest to mile widziane, a niestety, prawda jest co do zasady inna.
Stary 2012-04-13, 10:26   #1050
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Chyba mój ulubiony blog Od lat tam zaglądam, zawsze mi się stylizacje podobają, chociaż ostatnio zrobiły się bardziej eleganckie niż kiedyś. Szczerze mówiąc wisi mi czy widać aparat czy nie, skupiam się na ubraniach i wnętrzu. Widać, że to nie jest jej główne zajęcie i zdjęcia pstryka na szybko, nikt za nią z aparatem nie biega jak w wypadku innych blogerek

2 zegarki zdecydowanie mnie rozwaliły, moda często nie jest praktyczna ale to sensu nie ma Ja dopiero niedawno kupiłam sobie zegarek, jakoś nigdy nie przyzwyczaiłam sie do noszenia.

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości