![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
http://lubieszpinak.blogspot.com/ --> jeśli oglądacie Na Wspólnej - poznacie
![]()
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1023 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Nie - nie wierze, że ktoś tak po ulicy chodził.
123 Cytat:
![]()
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2012-04-12 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
#1026 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przy okazji dziękuję za linkowy odzew ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- też tak pomyślałam ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zadomowienie
|
Rozwalają mnie ludzie ubrani cali na jeden kolor.
#1028 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1030 | |
Konto usunięte
|
Przepraszam, mam wąsy i 45 kg nadwagi, musiałam gdzieś wylać swój jad
![]() A ja uwielbiam! Sama jestem typową blondynką z niebieskimi oczami, więc dziewczyny o odmiennej urodzie zawsze bardziej mi się podobają ![]() Cytat:
![]() A ostatnio już tak dobrze było... ![]() Ojjjj mnie też ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | ||
AGA :)
|
Cytat:
![]() Do Pauli zaglądam już od dawna. Też jest prześliczna i ma fajny - prosty i klasyczny - styl. Bardzo też lubię naszą wizażankę z http://almaanies.blogspot.com Do Kamili nawet nie zaglądam. Nie mogę jej znieść ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 |
Konto usunięte
|
rozwala mnie nowa reklama Adrian - nie mam nic absolutnie przeciwko tak zwanym modelkom plus size ale rozwala mnie że modelka musi być albo w rozmiarze "zero", albo 44 albo i więcej i za "prawdziwe kobiety z krągłościami' uznaje się właśnie takie. Co z rozmiarem 38? To są też normalne, przeciętne kobiety z biodrami i biustem a nie zero i plus size...
poza tym mam wrażenie że i tak sfotoszopowali tę modelkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do w ogóle bloga i stylu - bardzo kobiece i bardzo podoba mi się. Wczoraj szukałam sukienki którą mogłabym przeznaczyć na 'komunie' i wesele brata nic ciekawego a tam widziałam coś 'co mi by odpowiadało' ![]() Dzięki za bloga ![]()
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2012-04-13 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż mnie tak naszło, kojarzycie takiego aktora Bartka Obuchowicza (gra w Julii Darka) - nie mogę się na niego napatrzeć taki jest brzydki, aż sobie kiedyś cały odcinek serialu obejrzałam żeby go obczaić bo mi się wierzyć nie chciało, że tak się zapuścił. Ale może to tylko moje wrażenie ![]() A wracając do panny co lubi szpinak ... jak to się mówi szału ni ma d*py nie urywa ![]() Iwona "za małe spodnie" Węgrowska, zdjęcia fotoreporterów i słynne gacie Welsracze o ile się nie mylę ![]() ![]() Też tak pomyślałam w pierwszej chwili, ale przyjrzałam się bardziej ![]() [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3350822 7]rozwala mnie nowa reklama Adrian - nie mam nic absolutnie przeciwko tak zwanym modelkom plus size ale rozwala mnie że modelka musi być albo w rozmiarze "zero", albo 44 albo i więcej i za "prawdziwe kobiety z krągłościami' uznaje się właśnie takie. Co z rozmiarem 38? To są też normalne, przeciętne kobiety z biodrami i biustem a nie zero i plus size... poza tym mam wrażenie że i tak sfotoszopowali tę modelkę ![]() Wrzuć no jakiego linka dziewczyno bo ja za bardzo nie wiem o jaką reklamę chodzi. Bo Adrian to chyba rajstopy? ![]() Jeśli chodzi o tą firmę to stanęłam kiedyś na męskich rajstopach i tylko z tego ich kojarzę ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Osobiście mnie coś takiego bardzo drażni i nie mam ochoty oglądać dalej, a szkoda bo dziewczyna dosyć ładnie się ubiera, trochę sztampowo przez co jest "rozmyta" jeśli wiecie co mam na myśli, ale przyjemnie dla oka ![]() W dodatku jest z Chrzanowa a to fajne miasteczko, no ale cóż... ![]()
![]() |
#1035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1036 | |||
AGA :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
proszę ![]() Ja np mam zawsze problem z rajstopami bo mogłabym nosić rozmiar 1 ale są za krótkie, więc kupuję 2... które bywają za długie.... to samo ze spodniami. Widocznie teraz taka moda żeby mieć w talii tyle samo co w biodrach, nie ważne czy to jest 70 czy 120... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1039 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3350822 7]rozwala mnie nowa reklama Adrian - nie mam nic absolutnie przeciwko tak zwanym modelkom plus size ale rozwala mnie że modelka musi być albo w rozmiarze "zero", albo 44 albo i więcej i za "prawdziwe kobiety z krągłościami' uznaje się właśnie takie. Co z rozmiarem 38? To są też normalne, przeciętne kobiety z biodrami i biustem a nie zero i plus size...
poza tym mam wrażenie że i tak sfotoszopowali tę modelkę ![]() nie tylko kobiety 36 i 38 nosza ladna bielizne i rajstopy wiec dlaczego mialoby nie byc reklam z produktami dla nich? bo ktos ma metr w oczach i innym wylicza ile maja zrec zeby nie ranic jego pieknego swiata? Cytat:
![]() [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3350978 3]proszę ![]() Ja np mam zawsze problem z rajstopami bo mogłabym nosić rozmiar 1 ale są za krótkie, więc kupuję 2... które bywają za długie.... to samo ze spodniami. Widocznie teraz taka moda żeby mieć w talii tyle samo co w biodrach, nie ważne czy to jest 70 czy 120...[/QUOTE] 42 i 44 to przecietny rozmiar, zwlaszcza jezeli chodzi o starsze kobiety ok 50 tki.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
dziiiiiisaaaas wiem że nie tylko kobiety w rozmiarze 36 i 38 noszą ładną bieliznę i rajstopy, ale widocznie nie doczytałaś, co napisałam a napisałam że reklamy pokazują głównie skrajności czyli albo rozmiary minimalne (i bynajmniej nie jest to 38) albo właśnie duże. Brakuje reklam dla kobiet właśnie tych po środku, nie za grubych, nie za chudych. Proponuję to tak interpretować, nie będziesz musiała się oburzać na czyjś metr w oczach ![]() Rozwaliłaś mnie tymi starszymi kobietami ok 50 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3351062 7]dziiiiiisaaaas wiem że nie tylko kobiety w rozmiarze 36 i 38 noszą ładną bieliznę i rajstopy, ale widocznie nie doczytałaś, co napisałam a napisałam że reklamy pokazują głównie skrajności czyli albo rozmiary minimalne (i bynajmniej nie jest to 38) albo właśnie duże. Brakuje reklam dla kobiet właśnie tych po środku, nie za grubych, nie za chudych. Proponuję to tak interpretować, nie będziesz musiała się oburzać na czyjś metr w oczach
![]() Rozwaliłaś mnie tymi starszymi kobietami ok 50 ![]() ![]() wiek tez mojej mamy i moich przyjaciol. I wiekszosc kobiet mi znajomych wyglada raczej tak. Nie chodzilo mi o to ze ty masz metr w oczach. raczej ogolnie. Taka reklama ma na celu pokazanie ze w sklepach z elegancka bielizna znajda cos specjalnie dla siebie. Nie chodzi o promowanie nadwagi ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
określenie 'strój dnia' czy 'outfit of the day' funkcjonowało już duuużo wcześniej przed Kasią Tusk, na youtube chociażby ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
o kurczę, dawno mnie tu nie było, nie mam czasu nadrabiać a tu jeszcze jakieś linki do blogów podsyłacie
![]() ![]() Ale dodam od siebie że ten piękny ukraiński rudzielec już wcześniej zawładnął moje serce ![]() ![]() ![]()
#1046 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3350978 3]proszę
![]() Ja np mam zawsze problem z rajstopami bo mogłabym nosić rozmiar 1 ale są za krótkie, więc kupuję 2... które bywają za długie.... to samo ze spodniami. Widocznie teraz taka moda żeby mieć w talii tyle samo co w biodrach, nie ważne czy to jest 70 czy 120...[/QUOTE] Wszystko fajnie gdyby tych pan z plus size nie upiekszano photoshopem. Nie wierze, że one nie mają cellulitu, tylko gladkie, ale wieksze cialo ![]() Dobrze, że robią biodrówki bo spodnie z wyzszym stanem zawsze odstaja mi na brzuchu, w tylku i biodrach ok, a gora powiewa ![]() A co do modelek to moje zdanie jest takie, że powinno pokazywac sie zdrowo wygladajace kobiety. Nie chude, nie grube. Promowac sie powinno zdrowie. Ciezko nawet okreslic, czy rozmiar 42 bedzie duzy, bo czasami wzrost o tym decyduje. Ja nosze XS, ale jestem niska i drobna, ale nie chuda, jestem po prosrtu szczupła. Mimo wszystko jak by ktos uslyszal ile waze powiedzialby ze jestem chdzielec, a wcale tak nie wygladam ![]()
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2012-04-13 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | ||
Szef ds. Wymianek
|
ostatnio jeno podczytywalam, bo byla u mnie przez 3 dni kolezanka poznana na Wizazu
![]() ![]() najpierwej rzekne, ze nie rozumiem sensacji wokol dwoch zegarkow Charlize, bo motyw to znany wszak nie od dzis ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do wyfotoszopowania cellulitu i innych niedoskonalosci skory nic nie mam, ale mam wrazenie, ze cialo jest ogolnie "podrasowane", co chyba ma sprawiac wrazenie, ze "apetyczna prawdziwa kobieta z kraglosciami" jest kragla i apetyczna tylko w miejscach, gdzie jest to mile widziane, a niestety, prawda jest co do zasady inna.
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() 2 zegarki zdecydowanie mnie rozwaliły, moda często nie jest praktyczna ale to sensu nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.