|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII
A tam to szok
Ważne że teraz starasz się być najlepiejszą mamą dla Blanki![]() Ja robiąc już 4 miesiąc z rzędu test jakoś bez wiary że wyjdzie pozytywny, zrobiłam i położyłam mężowi na biurku i powiedziałam żeby sprawdził za 5 min. Po tych 5 min przyszłam i się razem wgapialiśmy i w tą drugą kreskę która była jak duch prawie przezroczysta, ale była ![]() Tak w ogólę dzisiaj świetne wiadomości, cieszę się bardzo że z Tymonkiem, Emilkiem, Hanią i Hanią/Natalią wszystko w porządku
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
a co myślicie o takim wózku?
przepraszam, ze zdjecie małe, ale nie mogłam znalezc innego, bo jak wpisuje model to nie znajduje żadnych konkretnych stron o tych wózkach |
|
|
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
Jedo Fyn jest zwrotny ma dobrą amortyzację. Idealny na leśne ścieżki, polne drogi, przy tym lekki.
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
wizualnie ladny ale ma gumowe kola wiec jak dla mnie odpada.
|
|
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w piątek u internisty. Wykluczyła opryszczkę. Powiedziała, że zmiany na podniebieniu i języku wynikają z podrażnienia w związku cofaniem kwaśnej treści żołądka. I faktycznie, ostatnio mam problemy trawienne. Czuję pieczenie w przełyku. Mówiła, żeby płukać szałwią lub rumiankiem. Teraz jest lepiej, Od czasu do czasu pojawia się boląca ranka na języku.
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem zdecydowana na X-trall
http://www.ebay.co.uk/itm/New-X-Tral...ht_7196wt_1110 |
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Odpada przez kolka.
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
no to trudno bede jezdzic shitem, bo to prezent
w kolorze czarno-szarym w dodatku.brak mi juz łez dzisiaj, wiec nie bede juz ryczec. trzeba było kupić sobie samej. moja wina. |
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ten wozek jest bardzo ladny kazdy ma swoj typ ja osobiscie wole kolka pompowane ale moze Tobie akurat beda takie sie sprawdzac
|
|
|
|
|
#940 |
|
Rozeznanie
|
wpadam powiedziec dobranoc
![]() dzis pierwszy raz od niepamietnych czasow spie sama w domu... jakos nieswojo sie czuje ![]() zwlszcza ze mama caly czas sie zachowuje jakby tu co chwile byly jakies wlamania...i mam schize teraz |
|
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
W tym łóżeczku nie odpowiada mi, że są tylko dwa poziomy. Jak dziecko zacznie się w 4 miesiącu intensywnie wiercić i unowić to trzeba je będzie przenieść na najniższy poziom. A to mało wygodne.
Za to ma wiele innych zalet co zmotywowało nas do kupna jeszcze nie mamy, zacznę zamawiać i gromadzić wyprawkę dopiero w czerwcu. To co mamy to kilkanaście ubranek dziecięcych. Kilka nowych, reszta z lumpka i od znajomych. Rozmiary głównie 62.
Edytowane przez cynamonowy_deser Czas edycji: 2012-04-12 o 22:54 |
|
|
|
#942 |
|
Rozeznanie
|
ej-nie mysl o tym - jak sie zle nastawisz to do konca zycia ci te kola beda przeszkadzac. Nawet jak nie beda na prawde
|
|
|
|
#943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uciekam stąd. Teraz buszuję na kompie małża i on jeszcze chce coś sprawdzić. A na mój już nie będę wchodzić. Dobrej nocy Brzuchatki |
||
|
|
|
#944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak mi przyjdzie lezec do konca, albo rodzic nagle przed terminem.. ![]() dobrze ze jeszcze troche czasu mam |
|
|
|
|
#945 |
|
Wtajemniczenie
|
Witamm w nowy watku
![]() nie odzywalam sie chyba z tydzien nawet nie zdazylam Wam zlozyc zyczen swiątecznych bylam u tesciow a tam nie mialam dostepu do netu a przez ostatnie kilka dni troche sie n"nabalaganilo" w moim zyciu i dopier teraz sie normuje![]() nie mialam veny do pisania, a poza tym nie chcialam wam truc.... teraz postaram sie juz byc na biezaco
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#946 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie choróbsko świetnie się rozwija, mam gorączkę, mały aż przestał się ruszać a zawsze był bardzo aktywny Kładę się spać bo jutro z rana wizyta u gina - trzymajcie kciuki
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak to sie mówi 'umiesz liczyc?licz na siebie' to był ostatni taki prezent jaki zgodziłam sie przyjac. |
|
|
|
|
#948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
jak bedziesz sie chciala wyzalic to pamietaj ze zawsze tu jestesmy
|
||
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak po miescie moze nie bedzie zle. Nie zalamuj sie Moze akurat znajdzie sie ktos, kto Wam odda wozek za X miesiecy i wtedy bedziecie je zmieniac. Raz ten, raz ten... A nie ma mozliwosci wymienic na wozek z innymi kolami?
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak pisala Depison chyba ona woli takie kola bo nie ma trudnych warunkow mieszka w miescie i takie kola jej odpowiadaja moze Tobie tez takie beda pasowac w koncu w jakims celu je produkuja wiec nie panikuj na zapas ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- natee jaki to jest model? Edytowane przez chce_byc_mama Czas edycji: 2012-04-12 o 23:09 |
|
|
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, kilka kolejnych stron napisane
teraz idę po prysznic i spać. Męczy mnie to pisanie okropnie...Dobranoc Mamuśki! |
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tłumaczyłam, ze u mnie w miejscowosci to chodniki jak wiejskie drogi... żal mi tylko, ze wydali tyle kasy, zeby i tak mnie unieszczesliwic a ja nie potrafie udawac. nie bede skakac ze szczescia. gdybym wiedziala, ze tak sie skonczy kupiłabym używany, ale taki jak chce. |
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam jeszcze coś takiego:
Poziom cukru 2h po doustnym podaniu glukozy powinien się po prostu ustabilizować w granicach normy - co oznacza dobrą tolerancję glukozy. Jak już pisałam prawidłowy poziom cukru 2 godziny od obciążenia glukozą - poniżej 140 mg/dl. Niepokoić mogą wartości powyżej 140 lub poniżej 50 mg/dl. I to na wizażu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=268810 Cytat:
|
|
|
|
|
#954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale teraz już nic nie zrobisz. Może w użyciu nie będzie taki zły
|
|
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkasz na wsi czy w mieście? Mnie się wydaje, że ten wózek jest stworzony do jazdy po płaskich powierzchniach. Dla osób mieszkających w mieście. Ładnie się prezentuje.
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na papierach od wózka pisze tylko Play Jazz, baba ze sklepu juz uprzedzala, ze mozna nie znalezc info w necie o tym wozku. cieszyłam sie po prostu, ze dostane nowy wózek, bo z kasą sie nam nie przelewa. ale powiem Wam, ze ten co mi wybrano nie cieszy mnie nawet w połowie jak niektóre używane, które już widziałam. drogi u nas nierówne o chodnikach szkoda gadać... znowu chce mi sie ryczec |
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Sas a co takiego się działo? Już wszystko dobrze?
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
natee
to nie powód do takich zmartwień |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

Ważne że teraz starasz się być najlepiejszą mamą dla Blanki

w kolorze czarno-szarym w dodatku.
I Grander też jest fajny

Kładę się spać bo jutro z rana wizyta u gina - trzymajcie kciuki