|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
to sie pzryznam ze ja tez ciagle go otwieram cudo
lec lec mi juz dawno taaaaak nie smakowala calutki zjadlam |
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi przyszła ochota na ziemniaczki
Albo niee
|
|
|
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to widzę że rysunek mojej siostry zrobił furorę
Ucieszy się ![]() Ona zawsze taka talenciocha była .. już zamówiłam sobie u niej portrety jak dzidziol będzie już na świecie .. Mnie też wygląda to na dziewczynkę .. ona mówi że płci dokładnie nie widziała ale tak zapamiętała .. Teściowej tez się snila dziewczynka .. mnie również .. czuję to podskórnie więc może .. tak bym chciała .. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
dziwna zachcianka ale co poradzić ..
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide gotowac ziemniaczki..co prwada jest mi tak neidobrze i mam zgage do tego ale jednoczesnie skreca mnei z glodu wiec juz nei wiem jedynie spedze noc z muszla ... albo jak zjem mi przejdzie
|
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
ooo. to fajnie bo uwielabiam rzodkiewkę ..
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2948 | |
|
Raczkowanie
|
Jeju, dziewczyny, ale nadrukowałyście... już nie wiem, komu co odpisywać!
Dojotka1987 - no właśnie nie wiem jeszcze, w którym szpitalu. Najbliżej mam na Galla, ale słyszałam też wiele dobrego o Ujastku i na Kopernika.... Moja lekarka prowadząca pracuje na Ujastku, ale znowu to jest na drugim końcu miasta i ostatnio jechaliśmy tam (w nocy, bez korków) prawie pół godziny. A co będzie, jak zacznę rodzić w godzinach szczytu i trzeba będzie szybko jechać? Nie mam zamiaru stać godzinę w korkach. ![]() Na szczęście mamy jeszcze trochę czasu do wyboru, więc zobaczymy. A Ty masz wybrany szpital? Dziewczyny, które wybierają się do Krakowa - dajcie znać jak będziecie. Z chęcią umówię się z Wami na jakiś spacerek i porównywanie brzuszków. ![]() Jeju ale mnie mdli... boli głowa... słabo mi... mam zawroty.... eeeeeee Coś mi się wydaje, że dolegliwości ciążowe to dopiero mi się zaczynają! Wyniki glukozy będą jutro rano. Nie doszły na dziś. ![]() Ta reklama EMOLIUM jest strrrrrasznie wkurzająca!!!!!
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja kuzynka mieszka w Wieliczce i bedzie rodzic na Ujastku mnie zaraz cos trafi z ta reklama;/ Edytowane przez Dojotka1987 Czas edycji: 2012-04-12 o 20:29 |
|
|
|
|
#2951 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I po kilku miesiącach od przerwania obserwacji zaszłam w ciążę ![]() Cytat:
I mnie Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
Podziwiam WAS dziewczyny !!! Chodzicie do pracy, na uczelnię, zajmujecie się dziećmi itd a ja mam problem zejść po schodach w domu tak mnie mdli. Gotujecie obiadki ja na samo wspomniemie mogę już biec do kibelka. Już nie mogę się doczekać kiedy skończę I trymestr ponoć wtedy będzie lepiej(jestem w 10 tyg )
Pierwszą ciążę zaliczyłam bez żadnych ekscesów a teraz tak poległam!!! Czytam że dziś mamuśki miały ochotę na coś białego Ja też delektowałam się kefirkiem... po południu był mniam mniam a teraz już jest ble... Można zwariować! |
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie cierpię poranków, mam typowe poranne mdłości, koszmar!!! ![]() Ide pod prysznic, mam nowy olejek do kąpieli Ide skore nawilżać ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
MIGDAŁY ponoć pomagają ! Mnie nie pomogły ale może Tobie pomogą . Ja zresztą już wszystkiego próbowałam NIC NIE POMOGŁO ale i tak damy radę w końcu w naszych brzuszkach nosimy nasze kochne maluszki Trzymaj się
|
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Tobie bardzo wspolczuje i 3mam kciuki abys dawala rade
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie zajadam ziemniaczki z twaroziem i maslanke do tego
pyycha .tak wiem ktora godzina ale w sumie mi to wisi zrobilo mi sie lepiej po wypiciu tej szałwii wiec chyba bede ja stosowac bo widze ze pomaga mi przynajmneij ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
ale watpie bo ta zgaga to taka jest nieugieta u mnie, obojetnie co zjem, czytalam ze niby nie mozna popijac posilkow i wtedy zgagi nie ma ale tez kiszka dalej mam zgage
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Przed 7 a ja nie śpię .. miałam iśc do pracy. budzik zadzwonił o 6 ale moja dzidzia chyba bardzo dzisiaj chciała poleniuchować bo jakoś nie dałam rady zwlec się z łóżka ..No i zostałam w domciu . Pogoda za oknem do ![]() Buśka
|
#2959 | |
|
Raczkowanie
|
Hej!
A u nas słonecznie, chociaż zimno. Ja nadal sobie leżę i delektuję się porankiem. Poranki to jedyna pora dnia, kiedy mnie nie mdli, więc ...ahhh... jak przyjemnie. Pewnie jak zjem śniadanie to się zacznie. ![]() O 14:30 idę zbadać tarczycę, bo coś się ostatnio mojej gin nie podobała. A poza tym wolne. Mąż sobie zażyczył na obiad hamburgery, więc trzeba iść na zakupy.
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A ja już byłam w laboratorium oddac moje płyny ustrojowe ![]() Jem kiwi, jak zjem kiwi to mnie nie mdli A pogoda u mnie fajna jest, tak rześko i słoneczko świeci
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wam dziewczyny zazdroszczę pogody .. u mnie szaro, ponuro.. Cały dzień przeleżę w łóżku..
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
hhej dziewczynki u nas tez zapowiada sie ladna pogoda sloeczko swieci ale czuje sie du dupy glowa peka mala rzewyla cala noc a od 3 do 6 postanowila nie spac wiec poprostuuuuu super polezalam do 7:40 ale taaaaka jestem glodna ze musialam wstac a teraz to juz mi sie nie oplaca spowrotem bo zaraz pewnie bedzie mama nyny, mialam jechac poskierowanie na badania ale cooozzz chyba padla bym za kierownica
a powiedzicie mi robicie juz wszytski badania czy tylko morfologie i mocz |
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Byłam w laboratorium w końcu mam to za sobą.I jakoś przeżyłam bez jedzenia półtorej godziny prawie ![]() U nas też dziś pochmurno i kropi deszcz |
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na morfologię, glukozę, mocz i grupę krwi ..
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czarna madonna też mi dał na to samo, mocz, morfologie, grupe krwi z czynnikiem rh i cukier
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
głowa mi peeeeeeeka
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- no musze isc ale sie zabieram jak sójka... |
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

Ucieszy się
.. ona mówi że płci dokładnie nie widziała ale tak zapamiętała .. Teściowej tez się snila dziewczynka .. mnie również .. czuję to podskórnie więc może .. tak bym chciała .. 

albo jak zjem mi przejdzie