|
|
#1231 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Większość pasuje do kilku
![]() Nie jestem największą kociarą, tylko najświeższą, więc jeszcze nie znudziło mi się pisanie o tym. Cytat:
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
http://szl.wikipedia.org/wiki/Żymła
![]() Wypiłam herbatkę, jeszcze ją podgotowałam i co ? I nie padam
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Alterrowe fajne? Zmyją olejek? edit: doczytałam w recenzyjnym wątku ![]() Czyli mniem, mniem!
Edytowane przez noicojamamtuwpisac Czas edycji: 2012-04-13 o 00:35 |
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
do noicojamamtuwpisac:
Mnie służą szampony Yves Rocher. Testowałam naprawdę różne. I te apteczne i te marketowe. Nawet apteczne dla alergików mają czasem w składzie SLS. Ja tam SLS nie demonizuję ale fakt część osób może uczulać. U mnie ( wrażliwa skóra głowy) dobrze sprawdziły się Pantene Aqua Light, szampon ekologiczny YR i szampon bodajże na objętość z YR ( z malwą). Teraz mam do włosów brązowych z YR i pieni się na różowo więc może lekko farbuje (trudno mi to ocenić, za krótko go stosuję) ale nie podrażnia. Nie wiem jakie masz włosy. Ja mam suche, cienkie, delikatne, jak włosy dziecka. I służą mi szampony bezbarwne, przezroczyste, po wszelkich perłowych mam problem z nadmiernym przetłuszczaniem,podrażni eniami skóry itd.- wszelkie Elseve, większość Pantene , Syssos itp. Straszną chemią są dla mnie szampony Timotei, z nich wszystkich dobrze służył mi jeden- różany, nawet nie wiem czy nadal go produkują. Popularne na wizażu szampony Barwa zrobiły mi z włosów siano i podrażniły więc wizażowe hity niekoniecznie muszą się u wszystkich sprawdzić. Z Joanny miałam nawet serie profesjonalne i bardzo mnie podrażniały. Podobnie jak profesjonalny Loreal a nawet niby specjalne serie dla włosów delikatnych Wella. Także do wrażliwej skóry głowy polecam te przezroczyste szampony, z YR albo z apteki. Raz bardzo silne podrażnienie innym szamponem leczyłam tym aptecznym: http://www.lekolandia.pl/bioderma-no...960f2fa8087854 Diabelnie drogi ale jeśli coś innego zrobi ci krzywdę to naprawdę może pomóc. |
|
|
|
#1235 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mam granatowy. Może wysuszać włosy, bo nie zawiera oblepiaczy, ale nie podrażnił mi skóry.
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba każdym szamponem zmyjesz olej.
Ja czasem używam oleju i w zależności od szamponu namydlam 1-3 razy i wszystko się zmywa. Czy z sls czy bez, czy ekologiczny czy nie. Nigdy nie miałam problemu ze źle zmytym czy nie zmytym olejem. |
|
|
|
#1237 | |
|
Zadomowienie
|
A to może idąc za ciosem ktos jeszcze poleci jakąś miłą odżywkę/balsam typu nałożyć-spłukać, która nawilżałaby, wygładzała i zmiękczała włosy po szamponach bezsilikonowych. Nie liczę na niewiadomo jaką regenerację i cuda na kiju, bo od tego mam Waxa i olejki, które trzymam godzinami, a taka szybka odżywka ma mi głównie rozplatać i wygładzić wizualnie włosy.Ja mam włosy hmmm sama już nie wiem - tłuszczą sie przy skórze po 2 dniach ale środkowa partia i końcówki lubią się przesuszać, bo farbuję od zawsze i głównie na jasno, końcówki sie nie rozdwajają już od dłuższego czasu ale po niektórych szamponach robia się sztywne. Teraz używa Syoss do farbowanych i w sumie jakoś się sprawdza, chociaż nawilża marnie. Naczytałam sie jednak dużo złego o tej serii więc chętnie poszukam czegoś lepszego. ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
. Zazwyczaj mydlę 2 i np. wspomniana Joaśka ta drażniąca sobie niebardzo radziła, Rzepa o dziwo dawała radę.
Edytowane przez noicojamamtuwpisac Czas edycji: 2012-04-13 o 00:53 |
|
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1239 |
|
Zadomowienie
|
Przyznam ze nie probowalam oliwa z oliwek je traktowac.
Myslalam zeby kupic ten olejek z alterry-pomaranczowy bodajze. Czytalam o nim dobre rzeczy ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Wzielam dzis dzien urlopu i bede sie uczyla. Na szczescie mam spokoj od atmosfery w pracy wiec przy tym nauka nie taka straszna
|
|
#1240 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Poproś blair, ma kontakty ![]() Pani na Włościach ![]() Cytat:
Tyle napisałyście, że pogubiło mi się wielocytowanie ![]() Nojko - w klubie linkowałam fajną odżywkę, w zamówieniu fryzjerskim - kup coś w końcu z nami ![]() Ziaja Med Łagodząca jest niezła na podrażnienia. A w przyszłości - Helfy się kłaniają. Acha, i jestem fanką od dłuższego czasu sprayów dla dzieci do rozczesywania włosów. Pryskam tym na kołtuny po myciu, działa O mnie nic nie ma w pierwszym poście (wydawanie kasy się nie liczy)
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-04-13 o 07:21 |
||
|
|
|
#1241 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-04-13 o 07:49 |
|
|
|
|
#1242 |
|
Konto usunięte
|
Zapowiada się ładny dzień, mam nadzieję że weekend też taki będzie - jak tak, to może się kopsnę do zoo lub na kopiec jutro :P
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale się rozgadałyście
![]() Piękna pogoda, paskudny humor, trzeba się wyżyć....zatem będę myć okna ![]() Nie rób tam tego To sobie nicka wybrałaś Cytat:
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Nie depcze krokusów
|
To nie jest zastrzyk nasenny
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny dzień, a ja muszę uczyć się do egzaminu...
![]() Cześć świeżynkom!
|
#1246 |
|
Konto usunięte
|
ja okno umyję jutro o ile nie będzie padało
|
|
|
|
#1247 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
nicRu, Twoją mamę ratuje to, że nie mogła wiedzieć, że będziesz mieć problem z wymówieniem "rr"
![]() A nicka sama sobie wybrałaś! To teraz cierp
|
#1249 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Na przykład mojego brata.
|
|
|
#1250 |
|
Rozeznanie
|
Nowinkom:
Ineso Nic sie nie przejmuje, ale po cichu liczę że jako wątkowa Matka Polka kiedyś sie dochrapię ![]() Robię TŻ listę co ma mi kupić w USA i kiepsko mi to idzie. Mała chora, ale na szczęście przespała spokojnie całą noc. Wygląda mi na taki typ co każde zmęczenie i osłabienie organizmu przesypia. TŻ jeszcze zwalił na mnie załatwienie szkody w samochodzie i wszystkie papiery, choróbsko i zwiewa cfaniak.
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Trochę mnie otępiła przy piciu, ale nie zwaliła z nóg.. Inna sprawa, że mam się czym denerwować teraz i dopada mnie to w nocyNo nie, ale mówiłaś, że wszyscy poza Tobą padali jak muchy Masz konkurencję Chyba trzeba zwiększyć dawkę
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
To tak jak ja....
![]() Cytat:
Może warto spróbować? Nie namawiam ale wiesz...![]() 2. Ja jeszcze jej nie próbowałam ale ostatnio też jestem nerwowa więc może sprawdzę jak działa...Tulę mocno ![]() Edit-jaki sklep miałam Ci sprawdzić? |
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Smutne jest życie studenta w czasie sesji letniej... Pocieszam się, że to przedostatni egzamin, a ostatni będzie w lipcu
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jeszcze dzisiaj jest piątek 13.. Lepiej nie będzie 3. answear.com
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Melka answear.com-sklepy stacjonarne. Zniżka 20% na wybrane produkty, 30% na resztę kolekcji
|
|
|
|
#1256 |
|
Nie depcze krokusów
|
To nie takie łatwe, antyspotykaczko! :P
|
|
#1257 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Trust, mama wybrała z "rrr" bo pasowala do nazwiska i chciała, żebyśmy wszyscy mieli właśnie "rrr" w imieniu
![]() Cytat:
![]() Ja zaraz zjem coś i sprzątne (odsypiałam nerwówkę ze środy i czwartku) i biorę sie za naukę na mój egzamin... Ech, gdyby to chociaż po polsku było, to może szybciej by szło PS. Czy wiecie może, jako bardziej doświadczone, czy da się gdziekolwiek wygrzebać testy SHL z odpowiedziami? Bo znaleźć się da, ale zwykle te same 2-8 pytań. A z koleżanką poległam na numerycznym...
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-04-13 o 10:05 |
|
|
|
|
#1258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Miłego dnia!Mam do Was pytanie. Zamierzam kupić serum do biustu, przejrzałam kilka produktów w KWC i wstępnie zdecydowałam się na to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...&sort=1&next=1 Dobra decyzja? Czy może polecicie mi jakieś inne? Dużo "Mój hit" ma to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...up.html&next=1, ale nie wszystkie recenzje były takie dobre, dziewczyny pisały, że się lepi i nie do końca działa. Cytat:
Cytat:
Już masz sesję letnią? Powodzenia ![]() Dzięki za powitanie
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiem, gdzie są stacjonarne i czy mają w nich Gossarda
|
|
|
|
|
#1260 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

Muszę spróbować dopasować resztę

mniem, mniem!

Ale mieszanka, łe

Nawet nie wiem, gdzie są stacjonarne i czy mają w nich Gossarda