Czy to kobalt, koral, mięta, każda butoholiczka uśmiechnięta - cz.63 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2012-04-13, 12:19   #2041
sskers
batonik

Dot.: Czy to kobalt, koral, mięta, każda butoholiczka uśmiechnięta - cz.63

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;33512024]a ta czerwona herbata to dobre to to?
macie jakąś sprawdzoną markę?[/QUOTE]
Ja pijam Pu-erh Bio activ grejfrutowa i pigwa Expres. Lepsze są fusiaste, ale szkoda mi życia na odcedzanie w kółko tych fusów, bo z nie lubię

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2012-04-13 o 12:26
sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 12:20   #2042
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
może to zależy też od organizmu? bo ja jak jadłam ostatni posiłek między 18-19 i zazwyczaj było to jabłko, to nie byłam głodna do 6 rano
Ale jak wstajesz o 6, to domyslam sie, ze kladziesz sie oko 22-23 no to mozna nie jest od 19 i sa to te minimum 2 godziny pred snem, ale jak ktos kladzie sie codziennie o 1 powiedzmy to bez sensu nie jesc od 18-19, bo zasada co najmniej 5 malych a czestych posilkow dzienie jest o wiele lepsze niz 4-5 gogzinne glodzenie organizmu...
I generalnie jedno jablko na ostatni posiles to niestety nie za dobry rozwiazanie.
Stary 2012-04-13, 12:21   #2043
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez neoiinka Pokaż wiadomość
Bio Active PuErh (nie pamietam czy dobra pisownia)
Smaczna napewno nie jest , ale da się pić, zapaszek bardziej wredny od smaku, mnie zawsze ta herbata pachniała Rybą
Co wy gadacie Jest pyszna

Stary 2012-04-13, 12:24   #2044
enaiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Co wy gadacie Jest pyszna
aromatyzowana w saszetce tak, ale spróbuj taką mocną z liści się napić
ja taką pijam czasem, z prasowanych liści
enaiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 12:25   #2045
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez em_ka90 Pokaż wiadomość
ja jestem strasznie wrażliwą osobą i wiele rzeczy mnie stresuje, nie potrafię tego zmienić po prostu mam tak od zawsze. jedni mają wszystko w i jest okej, a ja po prostu zawsze się boję że coś mi nie wyjdzie, czy że muszę gdzieś iść a nie chcę, zrobić coś czego nie chcę i się pojawia stres. nie potrafię tego olać. dlatego nie mogę jeść z rana jak mam iść na uczelnię, miałam tak przez całą podstawówkę, to jeszcze w szkole nie mogłam jeść, w gimnazjum rano było to samo, w szkole jadłam tylko batona. później się przeniosłam z technikum do liceum, bo technikum mnie doprowadzało dosłownie do psychozy. w liceum było mi najlepiej i tam zero stresu, ale przyszły studia, nowe obowiązki i wszystko wróciło, a że jeszcze robię coś bez przekonania to już w ogóle.
nie jest tak prosto zmienić coś po prawie 20 latach... jakby ludzie byli milsi to też bym tak nie pochodziła do tego
To i Ty zacznij być mniej miła i wtedy jest człowiekowi lepiej A tak serio, nie wyobrażam sobie stresu od wszystkiego. Mnie dopada naprawdę rzadko i raczej działa na mnie mobilizująco, a nie depresyjnie.

Stary 2012-04-13, 12:25   #2046
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Ale jak wstajesz o 6, to domyslam sie, ze kladziesz sie oko 22-23 no to mozna nie jest od 19 i sa to te minimum 2 godziny pred snem, ale jak ktos kladzie sie codziennie o 1 powiedzmy to bez sensu nie jesc od 18-19, bo zasada co najmniej 5 malych a czestych posilkow dzienie jest o wiele lepsze niz 4-5 gogzinne glodzenie organizmu...
I generalnie jedno jablko na ostatni posiles to niestety nie za dobry rozwiazanie.
o 1 to nigdy się nie kładłam, chyba że pod koniec ciąży, wtedy to nawet o 2 w nocy bo spać nie mogłam i czytałam a poza ciążą to o 23-24

może i jabłko to niezbyt dobre rozwiązanie, ale po 4 posiłkach normalnych, nie zaszkodziło mi i pomogło w pozbyciu się tych 5 kg niechcianych, żeby mieć 50kg zresztą każdy mi mówił, że nie potrzebnie zrzucam, ale jak to każda kobieta widziałam te dodatkowe kg
uciekam na spacer, do zobaczenia
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 12:27   #2047
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Rozmowy o herbatach przypomniały mi moją koleżankę z dawnej pracy: piła czerwone i zielone na "odchudzanie" i była bardzo zdziwona dlaczego na nią nie działają. Co się okazało do jednego kubka sypała 4 łyżeczki cukru, bo "gorzka taaaaka niedobra"

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez enaiv Pokaż wiadomość
aromatyzowana w saszetce tak, ale spróbuj taką mocną z liści się napić
ja taką pijam czasem, z prasowanych liści
Takiej to na pewno nigdy nie kupiłabym. Boję się tych chińskich znaczków

Liściaste też z serii Bio activ piłam:

Tylko że czerwoną

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2012-04-13 o 12:28
Stary 2012-04-13, 12:27   #2048
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
2 miesiące po porodzie, zrzucone 10 kg w ciągu 2 tygodni, zostało 3 kg i będzie moje 50 kg
z tymi 5% powiedziała mi moja pani doktor, do tego ułożenie pośladkowe miałam, więc to też u 5-10 % kobiet, taki organizm
No to super
Powodzenia

Ja piję zieloną Bio active na zmianę - z maliną lub pigwą

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 12:30   #2049
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
To i Ty zacznij być mniej miła i wtedy jest człowiekowi lepiej A tak serio, nie wyobrażam sobie stresu od wszystkiego. Mnie dopada naprawdę rzadko i raczej działa na mnie mobilizująco, a nie depresyjnie.
zawsze powtarzałam, że jesteś dziwna
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 12:33   #2050
justa_l
Zakorzenienie

GG do justa_l

Cytat:
wszyscy to mylą, ja też jak się dowiedziałam po usg że mam kamienie to pierwsza myśl : o rany, będę musiała je wysikać-urodzić a to na pewno taak boli. lekarz mnie uświadomił, że z wątroby by było ciężko to zrobić
ufff to mnie uspokoiłaś

Cytat:
Ja wcześniej byłam z tych co jadły serek wiejski dziennie i myślały, że zdrowo się odżywiają Na szczęście zmądrzałam

Ja pije wszystkie oprócz czarnej czyli owocowe, zielone, białe,czerwone i nie zauważyłam zmian w kolorze zębów Może coś innego Ci barwiło ?
ja ma swój sposób odżywiania, nie zawsze jest on zdrowy, ale wiem czego mó żołądek nie lubi i tego unikam a mój żołądek jest najszczęśliwszy jak jest pusty

mózg mi sie gotuje

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
o to to ja mam podobnie, w stresie i pod presją potrafie działać i myśleć szybciej i jakoś tak bardziej efektywnie

Life is about moving on, accepting changes and looking forward to what makes you stronger and more complete
justa_l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 12:34   #2051
em_ka90
Zakorzenienie

Cytat:
na mnie nie działa stres mobilizująco tylko załamująco. tak jak dostanę złą ocenę to raczej nie czuję się silniejsza tylko osłabia mnie w sensie 'ok staram się i tak jestem do kitu'. nie umiem być mniej miła. mam taki charakter nie poradzę nic na to. nie potrafię się nie przejmować.

em_ka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 12:42   #2052
sskers
batonik

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;33512874]zawsze powtarzałam, że jesteś dziwna [/QUOTE]
No nienormalna
Cytat:
na mnie nie działa stres mobilizująco tylko załamująco. tak jak dostanę złą ocenę to raczej nie czuję się silniejsza tylko osłabia mnie w sensie 'ok staram się i tak jestem do kitu'. nie umiem być mniej miła. mam taki charakter nie poradzę nic na to. nie potrafię się nie przejmować.
A próbowałaś popracować nad swoją pewnością siebie, nauczyć się technik na odstresowanie? Bo jak pójdziesz do pracy, to tam nie ma zmiłuj się niestety. Nie ma że się stresujesz, że nie umiesz, że boli. Nie rzadko trzeba odnaleźć się w sytuacjach które nie są lekkie, ani przyjemne. Radziłabym jednak popracować nad tym teraz, niż potem mieć większe problemy z tytułu stresu Ja jak mi nie wyjdzie zawsze mówię sobie: "zepnę dupsko i jutro będzie lepiej". I jest lepiej, bo jak chcę i wiem że potrafię to wychodzi. Naprawdę wiele w życiu zależy od nastawienia. Jeśli z góry człowiek zakłada że jest beznadziejny i mu nie wyjdzie, to tak właśnie dzieje się.

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2012-04-13 o 12:44
Stary 2012-04-13, 12:51   #2053
ania230
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;33512024]a ta czerwona herbata to dobre to to?
lepsza od zielonej
ja pije sir roger z cytrynka

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 12:51   #2054
speare
exmod na urlopie:)

Cytat:
Napisane przez IvonaMM Pokaż wiadomość

A ja dziś w mojej szczecińskiej mieścinie widziałam niebieskie koturny od Star przecenione ze 129 na 99zł i inne modele. Sklep nieźle na tych butach zarabia
A w załączeniu dowód
Czy ja wiem czy tak nieźle? Po opłaceniu pracowników, kosztów lokalu, rachchunków, zusów i innych cudów wcale na czysto tak wiele nie zostaje

Cytat:
Napisane przez justa_l Pokaż wiadomość
kochana ja to wiem i ty to wiesz, ale możesz mi wierzyć, że co rusz zdarza mi sie klientka pytająca czy od machania 1kg hantelkami nie urosną jej mieśnie jak pudzianowi

ja uwielbiam najbardziej taką z herbaciarni o wdzięcznej nazwie "barwy jesieni" z dodatkami jakimiś tam

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;33512193]
i to się jakoś parzy w specjalnych cudach czy normalnie zalać wodą i gotowe?[/QUOTE]

Można zalać wodą, ale taką herbatę spokojnie można parzyć 3 razy więc ja kupiłam sobie siteczko takie i wsypuję tam i zaparzam, a później po 3 minutach około wyjmuję i wkładam do drugiego kubka w którym grzecznie czeka na kolejne zaparzenie

Cytat:
Kiedyś nałogowo piłam czerwoną a teraz przerzuciłam się na zieloną z brzoskiwnią

Rozmowy o herbatach przypomniały mi moją koleżankę z dawnej pracy: piła czerwone i zielone na "odchudzanie" i była bardzo zdziwona dlaczego na nią nie działają. Co się okazało do jednego kubka sypała 4 łyżeczki cukru, bo "gorzka taaaaka niedobra"

Cytat:
Ja pijam Pu-erh Bio activ grejfrutowa i pigwa Expres. Lepsze są fusiaste, ale szkoda mi życia na odcedzanie w kółko tych fusów, bo z nie lubię
kup sobie taki zaparzacz jak wyżej pokazałam- bardzo wygodny jest
speare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 12:56   #2055
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
kup sobie taki zaparzacz jak wyżej pokazałam- bardzo wygodny jest
Mam już zaparzacz, nawet dwa bo rodzice kupili mi do "wyprawki" Ale własnie to są te czynności zajmujące czas. Bo trzeba wsypać, zalać, poczekać aż się zaparzy, wlać do kubka i dopiero wyruszyć do pokoju. Bardziej od fusów herbacianych nie lubię tych z kawy, dlatego częściej piję kawę rozpuszczalną, chociaż mniej lubię od zwykłej.

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2012-04-13 o 12:57
Stary 2012-04-13, 12:56   #2056
em_ka90
Zakorzenienie

Cytat:
A próbowałaś popracować nad swoją pewnością siebie, nauczyć się technik na odstresowanie? Bo jak pójdziesz do pracy, to tam nie ma zmiłuj się niestety. Nie ma że się stresujesz, że nie umiesz, że boli. Nie rzadko trzeba odnaleźć się w sytuacjach które nie są lekkie, ani przyjemne. Radziłabym jednak popracować nad tym teraz, niż potem mieć większe problemy z tytułu stresu Ja jak mi nie wyjdzie zawsze mówię sobie: "zepnę dupsko i jutro będzie lepiej". I jest lepiej, bo jak chcę i wiem że potrafię to wychodzi. Naprawdę wiele w życiu zależy od nastawienia. Jeśli z góry człowiek zakłada że jest beznadziejny i mu nie wyjdzie, to tak właśnie dzieje się.
ale ja wierzę w siebie, podobam się sobie, z tym nie mam problemu, stres raczej wynika z obcowania gdzieś lub z kimś kogo nie lubię. miałam już większe problemy w życiu i skoro jestem w tym miejscu gdzie jestem teraz to znaczy że nie jestem takim debilem kompletnym i daję sobie radę. tylko po prostu się przejmuję i tyle. gdybym się miała nie przejmować to wyeliminowała źródło stresu, a przecież tego zrobić nie mogę. od małego miałam dużo stresu w życiu dlatego i stresuję się za innych. jedni się nie przejmują drudzy się przejmują o wiele bardziej, wyrabiam normę za innych. jedynie negatywnie to wpływa na moja cerę, bo trądzik mam właśnie przez stres, a to że jestem szczupła to raczej pozytyw

Stary 2012-04-13, 13:02   #2057
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
lepsza od zielonej
ja pije sir roger z cytrynka
zieloną lubię to może tą przełknę
Cytat:
ja uwielbiam najbardziej taką z herbaciarni o wdzięcznej nazwie "barwy jesieni" z dodatkami jakimiś tam

Można zalać wodą, ale taką herbatę spokojnie można parzyć 3 razy więc ja kupiłam sobie siteczko takie i wsypuję tam i zaparzam, a później po 3 minutach około wyjmuję i wkładam do drugiego kubka w którym grzecznie czeka na kolejne zaparzenie
no nic tylko próbować
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 13:03   #2058
kreaturkka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lianeska Pokaż wiadomość
dzięki
Cytat:
nie słuchajcie jej, jest prześliczna
nie wiem co powiedzieć mam prześliczną grubą twarz

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
muszę popróbować, i czarnej i czerwonej. A jak jest z ta herbata z pokrzywy, bo kupiłam, ale jakoś nie mogeę się przekonać do spróbowania.

.
mi smakuje ale ja lubię wszystkie rumianki, mięty itp tylko chyba mnie po niej wysypało :<

Cytat:
Napisane przez Choco_ Pokaż wiadomość

Nie słucham Cię, na pewno jesteś śliczna! *

Cytat:
Napisane przez astaaa Pokaż wiadomość

oj bidusiu
ja jestem uzależniona od czerwonej herbaty pu-erh i tylko taką piję od wielu lat i póki co (odpukać) nic mi się nie dzieje. zęby też mi nie zżółkły jakoś bardziej
Pyszna jest, chociaż nie da się jej chyba codziennie pić

Pu Erh cytrusowa faktycznie ma smak spalonej ziemi, ale jakoś mi odpowiada

Cytat:
Napisane przez kasia1608 Pokaż wiadomość
ja też piję bio active z tej seri
o jezu,każdy smak brzmi przepysznie
(tylko co to jest lapacho? )

in my past life I was a dancer, I danced my life away ...
kreaturkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 13:07   #2059
sskers
batonik

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;33513583]zieloną lubię to może tą przełknę
[/QUOTE]
Ja pijam czerwoną po jedzeniu. Mam po niej takie uczucie lekkości w żołądku

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

W ogóle, ile czekacie nim się zdenerwujecie, że ktoś Wam na allegro nie wpłaca? Babka kupiła u mnie sukienkę 7 (więc już święta) i napisała że zwykłym przelewem bankowym zapłaci. Więc na chłopski rozum, jak wpłaciłaby po świętach we wtorek, kasę powinnam mieć już na koncie, a nie mam

Stary 2012-04-13, 13:07   #2060
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś nałogowo piłam czerwoną a teraz przerzuciłam się na zieloną z brzoskiwnią

musze spróbować zielone z brzoskwinią może się przekonam

a koleżanka dobra

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-04-13, 13:09   #2061
IvonaMM
Raczkowanie

Cytat:
Czy ja wiem czy tak nieźle? Po opłaceniu pracowników, kosztów lokalu, rachchunków, zusów i innych cudów wcale na czysto tak wiele nie zostaje
No ten sklep akurat był w galerii handlowej, więc może faktycznie nie dużo na tym zarobi po opłaceniu w/w , ale np. na targu (dzięki mniejszemu czynszowi) jest już lepszy zysk Zdziwiło mnie tylko to, że za buty, za które dałam ok. 50 zł, w tym sklepie musiałbym dać 129 zł (a w promocji 99), więc cieszę się bardzo, że trafiłam do Was i na zakup butów w korzystnych cenach
IvonaMM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 13:09   #2062
ania230
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;33513583]zieloną lubię to może tą przełknę

no nic tylko próbować [/QUOTE]
spróbuje może się przekonasz

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-04-13, 13:09   #2063
em_ka90
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

W ogóle, ile czekacie nim się zdenerwujecie, że ktoś Wam na allegro nie wpłaca? Babka kupiła u mnie sukienkę 7 (więc już święta) i napisała że zwykłym przelewem bankowym zapłaci. Więc na chłopski rozum, jak wpłaciłaby po świętach we wtorek, kasę powinnam mieć już na koncie, a nie mam
mam to samo na szafie. kupiła 8 kwietnia, powiedziała że zapłaci środa-czwartek, dziś piątek pieniędzy nie ma, wyjaśnień nie ma. a mam kilka innych paczek już opłaconych do wysłania, nie będę latać na pocztę 5 razy.

Stary 2012-04-13, 13:10   #2064
kasia1608
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kreaturkka Pokaż wiadomość

o jezu,każdy smak brzmi przepysznie
(tylko co to jest lapacho? )
nie wiem
obecnie mam malinę w domu i ją polecam
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 13:13   #2065
Konto usunięte

Cytat:
jak tylko pojawia się możliwość wysłania "przypomnienia" to od razu je wysyłam i po 4 dniach zwrot prowizji
nie czekam długo
teraz też gwiazda mi nie zrobiła wpłaty i milczy, więc ma jeszcze 3 dni i negatyw
Stary 2012-04-13, 13:15   #2066
sskers
batonik

Cytat:
mam to samo na szafie. kupiła 8 kwietnia, powiedziała że zapłaci środa-czwartek, dziś piątek pieniędzy nie ma, wyjaśnień nie ma. a mam kilka innych paczek już opłaconych do wysłania, nie będę latać na pocztę 5 razy.
Ja mam pocztę pod nosem, wiec mi to rybka. Ale irytuje mnie okropnie takie załatwianie spraw, że nic Ci nie napiszą, nie potwierdzą Ja zawsze od razu wysyłam informacje, że przesyłka została nadana, jak paczka numer nadania.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;33513837]jak tylko pojawia się możliwość wysłania "przypomnienia" to od razu je wysyłam i po 4 dniach zwrot prowizji
nie czekam długo
teraz też gwiazda mi nie zrobiła wpłaty i milczy, więc ma jeszcze 3 dni i negatyw [/QUOTE]
To jest taka opcja na allegro? Zacofana jestem.

Stary 2012-04-13, 13:17   #2067
em_ka90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam pocztę pod nosem, wiec mi to rybka. Ale irytuje mnie okropnie takie załatwianie spraw, że nic Ci nie napiszą, nie potwierdzą Ja zawsze od razu wysyłam informacje, że przesyłka została nadana, jak paczka numer nadania.
ja jak kupuję to wysyłam od razu pieniądze
albo jeśli juz się umawiam to dotrzymuję słowa.

Stary 2012-04-13, 13:18   #2068
Konto usunięte

Cytat:
To jest taka opcja na allegro? Zacofana jestem.
żeby móc ubiegać się o zwrot prowizji musisz najpierw wysłać "przypomnienie" to jest taka opcja w zakładce "zwroty prowizji", ta opcja robi się aktywna po kilku dniach od momentu zakończenia aukcji, jak już to wyślesz kupujący ma 4 dni na dokonanie wpłaty, jak tego nie zrobi uaktywnia Ci się opcja "zwrot prowizji" i wtedy po kilku dniach allegro zwraca, a Ty wystawiasz negatywa
Stary 2012-04-13, 13:21   #2069
sskers
batonik

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;33513947]żeby móc ubiegać się o zwrot prowizji musisz najpierw wysłać "przypomnienie" to jest taka opcja w zakładce "zwroty prowizji", ta opcja robi się aktywna po kilku dniach od momentu zakończenia aukcji, jak już to wyślesz kupujący ma 4 dni na dokonanie wpłaty, jak tego nie zrobi uaktywnia Ci się opcja "zwrot prowizji" i wtedy po kilku dniach allegro zwraca, a Ty wystawiasz negatywa [/QUOTE]
No, już wysłałam Dziękować

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
ja jak kupuję to wysyłam od razu pieniądze
albo jeśli juz się umawiam to dotrzymuję słowa.
No ja też, dlatego irytuje mnie jeśli ktoś odchodzi od tego szablonu

Stary 2012-04-13, 13:25   #2070
kasia1608
Zakorzenienie

ile najczęściej czekacie na e-przesyłki
ostatnio miałam na drugi dzień a teraz jakoś dłużej to trwa
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości