Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-13, 10:36   #1051
Iwonalodz
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
a ja bloga Anies bardzo lubię i nigdy nie przeszkadzało mi to, że zdjęcia są robione z ręki i nie przypominają tych z modowych magazynów jak na niektórych blogach. czasem dla odmiany lubię popatrzeć na minimalistyczne stylizacje jakie prezentuje.
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Chyba mój ulubiony blog Od lat tam zaglądam, zawsze mi się stylizacje podobają, chociaż ostatnio zrobiły się bardziej eleganckie niż kiedyś. Szczerze mówiąc wisi mi czy widać aparat czy nie, skupiam się na ubraniach i wnętrzu. Widać, że to nie jest jej główne zajęcie i zdjęcia pstryka na szybko, nikt za nią z aparatem nie biega jak w wypadku innych blogerek
Ja mam tak samo, jak Wy

Oglądam bloga dla stylizacji Anies, a większość dziewczyn, jak widać z wątku, dla hmm, twarzy??
Poza tym pasuje mi prostota zdjęć, a nie powykrzywiane nogi, siedzenie na murze itd. takie blogi dla mnie podchodzą już pod sesje zdjęciowe modelek, a blog to jednak dla mnie blog, a nie sesja

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!

Edytowane przez Iwonalodz
Czas edycji: 2012-04-13 o 10:37
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:38   #1052
kennedy
Zakorzenienie

przeciez ona ciagle ubiera sie prawie tak samo. i to ciagle w te same marki. zwlaszcza zara zara zara/
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:51   #1053
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
przeciez ona ciagle ubiera sie prawie tak samo. i to ciagle w te same marki. zwlaszcza zara zara zara/
Właśnie pierwszy raz weszłam na tego bloga i zauważyłam to samo - dziewczyna codziennie wygląda dokładnie tak, jak dzień wcześniej, tylko ewentualnie zmienia się konfiguracja kolorów (tych samych, ale raz na górze, raz na dole). Nuuuudaaa.
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 10:56   #1054
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo, jak Wy

Oglądam bloga dla stylizacji Anies, a większość dziewczyn, jak widać z wątku, dla hmm, twarzy??
Poza tym pasuje mi prostota zdjęć, a nie powykrzywiane nogi, siedzenie na murze itd. takie blogi dla mnie podchodzą już pod sesje zdjęciowe modelek, a blog to jednak dla mnie blog, a nie sesja
prostota prostotą, ale każde zdjęcie jest jakby identyczne, tylko ciuch się zmienia, tak jakby wszystkie stylizacje pochodziły z jednego dnia blog nie niesie wymogu zamieszczania profesjonalnych sesji z każdym outfitem, ale chyba nie jest też archiwizacją zdjęć z tym w co się ubrałam danego dnia( to można sobie zrobić w folderku na komputerze nie?), a tak to wygląda trochę. pomijam już to, że nie można jej obejrzeć w całości przez co kiepsko widać jak konkretne ciuchy się prezentują, nie wspominajać już o butach ładna dziewczyna, schludne stylizacje, ale kiepska forma przekazu.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 11:00   #1055
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Nie dla twarzy, ale jest łądna i z porzyjemnością pooglądałabym zdjęcia w całej okazałości

Cytat:
Co z tego, że nudno? Za to prosto, elegancko i z klasą
O wiele bardziej mi się podoba niż np. Jessica (tak ma chyba na imię jedna ze znanych blogerrek, niestety za nic w świecie nei przypomnę sobie adresu bloga). Może i jest bardziej trendy, ale wiele z jej stylizacji jest dla mnie wymuszonych, żeby na siłę pokazać jaka to nie jestem modna. Gwestia gustu ofc. Ja nie mogę sobie pozowlićna taki styl, za to styl anies jak najbardziej do mnei przemawia

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 11:02   #1056
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
O wiele bardziej mi się podoba niż np. Jessica (tak ma chyba na imię jedna ze znanych blogerrek, niestety za nic w świecie nei przypomnę sobie adresu bloga).
ta z wadą wymowy ?

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 11:12   #1057
reverse
Zadomowienie

http://almaanies.blogspot.com - wcześniej nie miała tych zdjęć przed lustrem i o wiele bardziej mi się podobały Ale i tak dziewczyna ma świetny styl, minimalizm i prostota - dokładnie tak, jak lubię.

Kiedyś uwielbiałam theblondesalad, ale teraz denerwuje mnie, że większość jej postów jest z pokazów/o konkursach / o projektach, w których uczestniczy. I coraz więcej zestawów ma przekombinowanych. Rozumiem, że stała się sławna i obraca się w "wielkim świecie", jednak o wiele bardziej lubiłam jej posty ze spacerów i styl, który miała wcześniej. Teraz zdarza się tylko jedna notka na kilka, w której wszystko by mi się podobało.
Zresztą widzę to zjawisko o wiele częściej na blogach niż kiedyś. Same konkursy, recenzje gadżetów (na blogu o ciuchach ) - jednym słowem: nuuuda.
reverse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 11:14   #1058
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dla twarzy, ale jest łądna i z porzyjemnością pooglądałabym zdjęcia w całej okazałości

O wiele bardziej mi się podoba niż np. Jessica (tak ma chyba na imię jedna ze znanych blogerrek, niestety za nic w świecie nei przypomnę sobie adresu bloga). Może i jest bardziej trendy, ale wiele z jej stylizacji jest dla mnie wymuszonych, żeby na siłę pokazać jaka to nie jestem modna. Gwestia gustu ofc. Ja nie mogę sobie pozowlićna taki styl, za to styl anies jak najbardziej do mnei przemawia
To nie styl. To atak ZARY na szafe. U niej nie ma indywidualnosci.
( ale wyglada ladnienie mowie ze nie )
Rozumiem ze do ciebie nie przemawia np blog Jess( a ja np ja b lubie) ale dziewczyna ma inwencje tworcza jezeli chodzi o mode, jest kreatywna, tworzy swoj styl- tym bardziej ze ma dop 19 lat.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2012-04-13, 11:24   #1059
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość

Kiedyś uwielbiałam theblondesalad, ale teraz denerwuje mnie, że większość jej postów jest z pokazów/o konkursach / o projektach, w których uczestniczy. I coraz więcej zestawów ma przekombinowanych. Rozumiem, że stała się sławna i obraca się w "wielkim świecie", jednak o wiele bardziej lubiłam jej posty ze spacerów i styl, który miała wcześniej. Teraz zdarza się tylko jedna notka na kilka, w której wszystko by mi się podobało.
Zresztą widzę to zjawisko o wiele częściej na blogach niż kiedyś. Same konkursy, recenzje gadżetów (na blogu o ciuchach ) - jednym słowem: nuuuda.
też wolałam Chiare z początków prowadzenia bloga
Stary 2012-04-13, 11:25   #1060
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
2 zegarki zdecydowanie mnie rozwaliły, moda często nie jest praktyczna ale to sensu nie ma Ja dopiero niedawno kupiłam sobie zegarek, jakoś nigdy nie przyzwyczaiłam sie do noszenia.
Chyba tylko mnie to nie rozwala - sama często noszę dwa zegarki, przy czym jeden się chyba nie liczy, bo nie działa (nienaprawialny), pamięta XIX wiek i noszę go na łańcuszku jako wisiorek, a drugi jakiś normalny, tzn. naręczny i w miarę sprawny. Tak szczerze to nie widzę różnicy wizualnej pomiędzy bransoletką a zegarkiem (chociaż pisząc te słowa sama siebie zaskoczyłam i zniesmaczyłam, bo jestem szurnięta na punkcie zegarków ). Nie podoba mi się nadmiar bransoletek na rękach, więc dwa zegarki wizualnie też do mnie nie trafiają, ale to rzecz gustu - na pewno mnie to nie rozwala.
Stary 2012-04-13, 11:27   #1061
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
ostatnio jeno podczytywalam, bo byla u mnie przez 3 dni kolezanka poznana na Wizazu, ale wracam do gry .

najpierwej rzekne, ze nie rozumiem sensacji wokol dwoch zegarkow Charlize, bo motyw to znany wszak nie od dzis .

ano, toc na YT tego pelno, od dawna.

z wlasnego doswiadczenia dodam, ze cellulit wystepuje takze przy rozmiarze 36/38 .
co do wyfotoszopowania cellulitu i innych niedoskonalosci skory nic nie mam, ale mam wrazenie, ze cialo jest ogolnie "podrasowane", co chyba ma sprawiac wrazenie, ze "apetyczna prawdziwa kobieta z kraglosciami" jest kragla i apetyczna tylko w miejscach, gdzie jest to mile widziane, a niestety, prawda jest co do zasady inna.
Oj wiem wiem cos o tym a nosze XS Zgodze sie z Toba
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-13, 11:29   #1062
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Chyba tylko mnie to nie rozwala - sama często noszę dwa zegarki, przy czym jeden się chyba nie liczy, bo nie działa (nienaprawialny), pamięta XIX wiek i noszę go na łańcuszku jako wisiorek, a drugi jakiś normalny, tzn. naręczny i w miarę sprawny. Tak szczerze to nie widzę różnicy wizualnej pomiędzy bransoletką a zegarkiem (chociaż pisząc te słowa sama siebie zaskoczyłam i zniesmaczyłam, bo jestem szurnięta na punkcie zegarków ). Nie podoba mi się nadmiar bransoletek na rękach, więc dwa zegarki wizualnie też do mnie nie trafiają, ale to rzecz gustu - na pewno mnie to nie rozwala.
moich postow nikt nie czyta .

nie rozumiem czym rozni sie gruba bransoletka od zegarka, jesli jedno i drugie traktowane jest jako ozdoba, serio^^.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Oj wiem wiem cos o tym a nosze XS Zgodze sie z Toba
o, jedna osoba czyta moje posty o_O.
dzieeeeki Ci .
Stary 2012-04-13, 11:33   #1063
LadyBeatta
Zadomowienie

zerkajac na bloga anies przypomnialo mi sie haselko- lustrzanka nie powstala po to, by robic sobie zdjecia w lustrze dziewczyna ladna, ciuchy tez niczego sobie, ale te słit focie nie wierze, ze nie ma nikogo, kto chcialby/moglby jej robic kilka zdjec na bloga... a statyw mozna kupic nawet ponizej 100 zl, wiec jedna marynareczka z zary mniej i sa bardziej estetyczne zdjecia

czepiam sie moze, ale niestety mam alergie na focie do lustra i z rąsi
Stary 2012-04-13, 11:41   #1064
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
zerkajac na bloga anies przypomnialo mi sie haselko- lustrzanka nie powstala po to, by robic sobie zdjecia w lustrze dziewczyna ladna, ciuchy tez niczego sobie, ale te słit focie nie wierze, ze nie ma nikogo, kto chcialby/moglby jej robic kilka zdjec na bloga... a statyw mozna kupic nawet ponizej 100 zl, wiec jedna marynareczka z zary mniej i sa bardziej estetyczne zdjecia

czepiam sie moze, ale niestety mam alergie na focie do lustra i z rąsi
jeszcze jest samowyzwalacz ale tyz nieuzywany
Stary 2012-04-13, 11:46   #1065
owieczkaa
Zakorzenienie

Ogólnie stylizacje ma ładne, ale ktoś dobrze to ujął - to nie jest styl tylko kopiowanie zestawów z lookbooka zary. I tyle. Ale ładne to jest nie mogę powiedzieć Ale koszmarna jest maniera robienia zdjęć w lustrze od roku - każde wygląda identycznie.
A co do zegarków to też jestem maniaczką - uwielbiam wszelkie zegarki i ostatnio zauroczył mnie ten boyfriendowy z asosa, ale nie wiem czy mam ochotę płacić 200 zł za to, że jest z asosa bez żadnej gwarancji że mechanizm jest jako-takiej jakości.
Stary 2012-04-13, 11:52   #1066
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
moich postow nikt nie czyta .

nie rozumiem czym rozni sie gruba bransoletka od zegarka, jesli jedno i drugie traktowane jest jako ozdoba, serio^^.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

o, jedna osoba czyta moje posty o_O.
dzieeeeki Ci .
Wybacz, czasami omijam niektóre posty czy nawet całe strony, jak wstaję rano i jako któryś z ostatnich jest jakiś ciekawy ^^

Rozwalacz z rana, po części modowy - dzwonili do mnie z Polsatu, bo wygrałam kiedyś tam bilety z Wedla i będą ze mną kręcili filmik reklamowy -,- W CO JA MAM SIĘ UBRAĆ?!
Stary 2012-04-13, 11:55   #1067
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Rozwalacz z rana, po części modowy - dzwonili do mnie z Polsatu, bo wygrałam kiedyś tam bilety z Wedla i będą ze mną kręcili filmik reklamowy -,- W CO JA MAM SIĘ UBRAĆ?!
jak to w co? w komplet rzeczy z Zary.
Stary 2012-04-13, 11:57   #1068
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ogólnie stylizacje ma ładne, ale ktoś dobrze to ujął - to nie jest styl tylko kopiowanie zestawów z lookbooka zary. I tyle. Ale ładne to jest nie mogę powiedzieć Ale koszmarna jest maniera robienia zdjęć w lustrze od roku - każde wygląda identycznie.
A co do zegarków to też jestem maniaczką - uwielbiam wszelkie zegarki i ostatnio zauroczył mnie ten boyfriendowy z asosa, ale nie wiem czy mam ochotę płacić 200 zł za to, że jest z asosa bez żadnej gwarancji że mechanizm jest jako-takiej jakości.
Na pewno nie jest ^^ Jako, że tata i chłopak zrobili mi już kompletne pranie mózgu w tym temacie mogę Ci zagwarantować, że w środku siedzi jakaś chińska tykawka i tyle Żadna siła mnie nie zmusi do nałożenia zegarka wyprodukowanego dla jakiekolwiek firmy modowej, nieważne czy sieciówkowej, czy z jakiejś wyższej półki, to samo dotyczy AjsŁoczy itd. Zegarek musi mieć przede wszystkim piękne serduszko!

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
jak to w co? w komplet rzeczy z Zary.
To lecę do banku po kartę kredytową, bo z zupełnie nieznanych mi przyczyn mam tylko jeden t-shirt z sh... Wiedziałam, że pomożecie
Stary 2012-04-13, 12:11   #1069
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno nie jest ^^ Jako, że tata i chłopak zrobili mi już kompletne pranie mózgu w tym temacie mogę Ci zagwarantować, że w środku siedzi jakaś chińska tykawka i tyle Żadna siła mnie nie zmusi do nałożenia zegarka wyprodukowanego dla jakiekolwiek firmy modowej, nieważne czy sieciówkowej, czy z jakiejś wyższej półki, to samo dotyczy AjsŁoczy itd. Zegarek musi mieć przede wszystkim piękne serduszko!

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

To lecę do banku po kartę kredytową, bo z zupełnie nieznanych mi przyczyn mam tylko jeden t-shirt z sh... Wiedziałam, że pomożecie
Kupiłam już z Timexa, jednak jest szansa że trochę pochodzi.
A! to ja cię przebijam jedną spódnicą z działu Woman i jedną sukienkę z TRFa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-13, 12:29   #1070
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Aż mnie tak naszło, kojarzycie takiego aktora Bartka Obuchowicza (gra w Julii Darka) - nie mogę się na niego napatrzeć taki jest brzydki, aż sobie kiedyś cały odcinek serialu obejrzałam żeby go obczaić bo mi się wierzyć nie chciało, że tak się zapuścił. Ale może to tylko moje wrażenie
Tak, też to zauważyłam. Czasem oglądam Julię, bo w czasie tego serialu pijamy z mamą kawkę. I własnie nie mogłyśmy się nadziwić, że z takiego całkiem ładnego chłopaka zrobiło się takie paskudne coś

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3350978 3]
Ja np mam zawsze problem z rajstopami bo mogłabym nosić rozmiar 1 ale są za krótkie, więc kupuję 2... które bywają za długie.... to samo ze spodniami. Widocznie teraz taka moda żeby mieć w talii tyle samo co w biodrach, nie ważne czy to jest 70 czy 120...[/QUOTE]

A ja mam zawsze problem ze spodniami. Wczoraj przymierzyłam prawie wszystkie modele dżinsów w H&M i żadne na mnie nie pasowały Ogólnie jestem drobna, ale mam szerokie biodra i spory biust, więc poszukując rurek ciężko jest mi trafić na jakieś, które nie będą za długie i będą dopasowane w łydce i w talii, ale za to wejdą na moje biodra. Przez to już kompletnie zrezygnowałam ze spodni i noszę tylko tregginsy, legginsy albo spódnice i sukienki. A na wiosnę zamarzyły mi się dżinsy i jest problem

Jeszcze na wczorajszych zakupach rozwaliły mnie staniki w H&M - co jakiś mi się spodobał, widziałam, że jest rozmiar D, macałam... A tam poducha w rozmiarze D, którą można założyć co najwyżej na biust w rozmiarze A.

Jeszcze co do http://almaanies.blogspot.com , to przewijając całą pierwszą stronę bloga miałam wrażenie, jakbym widziała ciągle to samo zdjęcie. Ładna dziewczyna, ładne ubrania, ale brakuje mi tam jakiejś indywidualności.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 12:36   #1071
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Ojoj! Nie tylko Twoje! Też kiedyś oglądałam odcinek tylko dla niego bo jak widziałam zajawki reklamowe to nie mogłam uwierzyć, że tak się zapuścił. Wygląda strasznieeee, fuj! Odrażająco wręcz!
Zaczęłam podejrzewać, że się tak specjalnie chłopak oszpecił "do roli"; akcja się rozwinie i jego postać przejdzie w serialu metamorfozę Żmudzia się do niego podwala więc Dareczek zamieni się w NIEZŁE CIACHO hyhyhy W filmie Senność pamiętam, że wyglądał apetycznie

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3350978 3]proszę ja to widze na kilkunastu billboardach we wrocławiu więc myślałam że więcej osobó to kojarzy. jak mowię, nie chodzi o samą babkę ale o fakt że naprawdę przeciętne kobiety (w sensie rozmiaru) nie są brane pod uwagę tylko tak ze skrajności w skrajnośc.
Ja np mam zawsze problem z rajstopami bo mogłabym nosić rozmiar 1 ale są za krótkie, więc kupuję 2... które bywają za długie.... to samo ze spodniami. Widocznie teraz taka moda żeby mieć w talii tyle samo co w biodrach, nie ważne czy to jest 70 czy 120...[/QUOTE]

Tu się z Tobą zgodzę Też to zauważyłam. Nigdzie nie wezmą normalnej kobity tylko albo rozmiar XS albo XL, nic pośrodku. Koniecznie musi być jakiś X w rozmiarze a gdzie S M L ??

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No dziewczyno! Będziesz telewizyjną osobowością a z tego poziomu do bycia celebrytką jeden krok, potem już tylko pudelek.pl i okładka w VIVA! Koniecznie musisz się odstrzelić; weź no podpatrz jakiegoś autfita made in ZARA i jedziesz maleńka z tym koksem

Edytowane przez miss kitsch
Czas edycji: 2012-04-13 o 12:46
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 12:49   #1072
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
No dziewczyno! Będziesz telewizyjną osobowością a z tego poziomu do bycia celebrytką jeden krok, potem już tylko pudelek.pl i okładka w VIVA! Koniecznie musisz się odstrzelić; weź no podpatrz jakiegoś autfita made in ZARA i jedziesz maleńka z tym koksem
Nie no, musiałabym jeszcze zagrać w Detektywach, żeby zostać prawdziwą gwiazdą Może zabłysnę, dostrzeże mnie ktoś z Holiłudu i będę mogła sobie zrobić dziecko z Farrelem! Dostałabym duże alimenty na dziecko i mogłabym nosić TYLKO ZARĘ
Stary 2012-04-13, 13:06   #1073
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, musiałabym jeszcze zagrać w Detektywach, żeby zostać prawdziwą gwiazdą Może zabłysnę, dostrzeże mnie ktoś z Holiłudu i będę mogła sobie zrobić dziecko z Farrelem! Dostałabym duże alimenty na dziecko i mogłabym nosić TYLKO ZARĘ

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-13, 13:34   #1074
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Właśnie pierwszy raz weszłam na tego bloga i zauważyłam to samo - dziewczyna codziennie wygląda dokładnie tak, jak dzień wcześniej, tylko ewentualnie zmienia się konfiguracja kolorów (tych samych, ale raz na górze, raz na dole). Nuuuudaaa.
te różnice w poglądach wynikają chyba głównie z tego w jakim celu każda z nas wchodzi na blogi modowe, bo ja np. lubię oglądać stylizację, które sama bym ubrała [i tutaj blog anies pasuje chociaż też wolałabym normalne zdjęcia niż we w lustrze], a niektórzy lubią pooglądać ładne dziewczyny, które ubierają się nietuzinkowo i widać u nich indywidualizm. A co do tego, że powtarzają się na blogu ciuchy to wg mnie nadaje to autentyczności, że dana osoba faktycznie chodzi w rzeczach, które kupuje, bo jak czytam na blogu charlize, w każdej notce, że ma coś nowego i jest to jej ukochana rzecz, a potem nigdy się w tym znów nie pojawia to zaczynam wątpić

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 13:38   #1075
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Żadna siła mnie nie zmusi do nałożenia zegarka wyprodukowanego dla jakiekolwiek firmy modowej, nieważne czy sieciówkowej, czy z jakiejś wyższej półki, to samo dotyczy AjsŁoczy itd. Zegarek musi mieć przede wszystkim piękne serduszko!
mam podobnie. zreszta, co do zasady staram sie kupowac wszystko marek specjalizujacych sie w danym rodzaju rzeczy, stad np. nie kupuje butow w Zarze czy Simple, ani torebek w Haemie.
a o fajnym zegarku zaczynam powoli myslec^^.

Cytat:
Tu się z Tobą zgodzę Też to zauważyłam. Nigdzie nie wezmą normalnej kobity tylko albo rozmiar XS albo XL, nic pośrodku. Koniecznie musi być jakiś X w rozmiarze a gdzie S M L ??
ja sie rowniez zgadzam.

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
te różnice w poglądach wynikają chyba głównie z tego w jakim celu każda z nas wchodzi na blogi modowe, bo ja np. lubię oglądać stylizację, które sama bym ubrała [i tutaj blog anies pasuje chociaż też wolałabym normalne zdjęcia niż we w lustrze], a niektórzy lubią pooglądać ładne dziewczyny, które ubierają się nietuzinkowo i widać u nich indywidualizm.
to ja naleze do trzeciej kategorii.
Stary 2012-04-13, 13:45   #1076
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
mam podobnie. zreszta, co do zasady staram sie kupowac wszystko marek specjalizujacych sie w danym rodzaju rzeczy, stad np. nie kupuje butow w Zarze czy Simple, ani torebek w Haemie.
a o fajnym zegarku zaczynam powoli myslec^^.

ja sie rowniez zgadzam.

to ja naleze do trzeciej kategorii.
czyli jaka? bo mi na myśl przyszli jeszcze ci którzy oglądają te nituzinkowe blogi jak np. jessy mercedes i tak też się ubierają na codzień, po prostu jakoś tak ze swojej perspektywy spojrzałam

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 13:58   #1077
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
czyli jaka? bo mi na myśl przyszli jeszcze ci którzy oglądają te nituzinkowe blogi jak np. jessy mercedes i tak też się ubierają na codzień, po prostu jakoś tak ze swojej perspektywy spojrzałam
z racji wyrobienia u siebie stylu, ktory mi pasuje - i w jakim sie nosze, nie traktuje zadnego z blogow modowych jako zrodla inspiracji, ale jedynie czysto rozrywkowo: te grzeczne, z klonami z Zary, ale profesjonalnie prowadzone, ogladam ze wzgledow estetycznych, te kontrowersyjne rejestruje jako ciekawostke socjologiczna.
Stary 2012-04-13, 14:16   #1078
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
już widze jak będzie wyglądał ten filmik
http://www.youtube.com/watch?v=5N5SDdbRGDc

będzie ładny debiut.

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 14:19   #1079
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
już widze jak będzie wyglądał ten filmik
http://www.youtube.com/watch?v=5N5SDdbRGDc

będzie ładny debiut.
Nic mi nie mów chociaż tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=8tNx_9G6JNY występuje dziewczyna z forum na którym siedzę, opowiadała mi o tym nagrywaniu itd. - uważam, że ona świetnie wypadła.
Stary 2012-04-13, 14:20   #1080
gosior
Przyczajenie

Jeżeli można się wtrącić

Rozwalają mnie dziewczynki w wieku ok. 14 lat wyfiokowane, w szpilach pt. "idziemy na Sylwestra do arabskiego szejka" , czyli atłas i złote klamry lub cyrkonie i mega króciutkich, obcisłych miniówach. Kiece im się podwijają, w szpilach chodzić nie potrafią, ale twardo do przodu! I to taki strój na co dzień
gosior jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości