|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
My na pewno będziemy kupować niebawem, to wgryzę się w temat i dam znać co wybraliśmy ![]() Cytat:
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja go poprosiłam już i się zgodził, nie chcę go wykorzystywać, dlatego wolę coś załatwiać jak jest gorsza pogoda i tato nie ma wtedy jakiejś roboty koło domu. tak czy siak by się zgodził, ale mi głupio go często prosić o opiekę nad Oli, tzn czesto to srednio raz na 2 tygodnie na kilka godzin, pol dnia. dzieki, wlasnie o jakims takim rowerze mysle. |
|
|
|
|
#2913 | ||||
|
Ola-Unhola
|
![]() Cytat:
![]() Jest, jest, bo ja tez się zapuściłam a nie moge się zabrac, ale już niedlugo ![]() Cytat:
Szaro i buro a miałam okna domyć po tych jajach jeszcze, bo wtedy to tak na szybo było ![]() Fajnie, ze Zosia daje sie przekonac do leków ![]() Cytat:
Kiedy masz wypłatę? Ja 10 maja ![]() A wizytę 5 lipca. Mysle, że może na poczatku byc cięzko z ta hulajnogą, ale może Oli szybko załapie ![]() Też myslę nad rowerkiem i nie wiem który ![]() Cytat:
Ja myslę co Bartkowi na komunię. Moi Rodzice zegarek, u Rodziny Małża wspominałam o rolkach i hulajnodze elektrycznej, a więcej pomysłó nie mam. Mój Brat jest chrzestnym ale się nie pyta, więc nie wiem co wymysli. I więcej pomysłów nie mam
|
|
#2914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas wypłata na konto 14 maja nie wiem co teraz się kupuje na komunie.... czesto chyba telefony Cytat:
|
||
|
|
|
#2915 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Co kraj to obyczaj ![]() No właśnie telefony, mp4, laptopy... Po co to Bartkowi...... Ani nie słucha muzyki, a tel. ewentualnie mówiłam, że niech będzie, ale bedzie bral tylko do dziadków, na pewno nie do szkoły.... Choć laptop to przydałby się mi
|
|
#2916 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Bartosy spał dzisaij 14,5 godz. z przerwą na mleko o 5,30 ![]() Wczoraj pojechałam do dermatologa na 6, on został z moją mamą - zostawiła go na 5 min przed tv bo przyszedł ktoś do niej i Bartuś padł na kanapie ... Wróciłam od lekarza, a małż woła z góry - szynszyla prawie utopiona od razu pomyślałam: wpadła do muszli zawsze pamiętam zeby zamknąć klapę a tu zonk ... na szczęście nic jej nie jest ufff Cytat:
Cytat:
... tez bym wybrała tabletki za szybkie uregulowanieCytat:
![]() Cytat:
i muszę zacząć składać papierki do PUP ![]() ja sie czaje na tego dakłaza i jakoś nie mogę się zmóc na urodziny zrobiłam jakiś biszkopt z kremem i wiśniami ... moze zrobię tak bez okazji
|
||||
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaaakkk?? Szukam od rana i znaleźć nie mogę
![]() Cytat:
![]() ![]() *** Byłam się przebrać, bo wszystkie w jakichś spódnicach, sukienkach, a ja w dżinsach.... Mundury kobitkom na szczęście nowy szef odpuścił, ufff
|
|
#2918 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
A jak nie masz to zainstaluj https://addons.mozilla.org/pl/firefo.../adblock-plus/
|
|
#2919 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześc
![]() Cytat:
![]() żeby tak jej zostało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wszystkiego naj naj z okazji okrągłej rocznicy ![]() Cytat:
![]() *** oddalam się do sprzątania a na 15ta mam fryzjera Ola, mąż dzwonił do kuriera, popołudniu będę miec paczuszkę
|
|
#2920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nie wiem, o jakiej reklamie piszecie, bo też mam Adblocka ![]() *** Ja mam prawdziwy piątek 13-go, wrrr... ![]() Najpierw Kuba od rana cyrkował, potem robiliśmy odlew z gipsu i źle zamknęłam ramkę i wszystko mi wyleciało , co się nasprzątałam to moje . A potem Kuba pojeździł zrobioną wcześniej gipsową lokomotywą po dywanie i musiałam czyścić. I wieje jak nie wiem co, o!
|
|
|
#2921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
aaaaa włączyłam sobie w telefonie to co kiedys pisałaś i u mnie to nie działa dalej dostaje jakieś durne ogłoszenia i wygrywam po 3 tys ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieję, ze to tyle atrakcji na dziś |
|||
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja nie jestem taką optymistką, dzień jeszcze młody ![]() U nas dzisiaj o 15-ej kończy się rekrutacja do przedszkola. Już po ilości podań na stronie widzę, że się nie dostaliśmy
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki szukam pralki ... wczoraj już prawie zamówiłam Boscha, ale otworzyłam jeszcze inną stronę i znalazłam Hotpoint Ariston ... i teraz już nie wiem
![]() BOSCH WAA 2028 JPL ... HOTPOINT ARISTON WMG 602 EU i tez mnie kusi, jedno co mi nie pasuje to opis funkcji ... Bosch ma taki dla "głupków" - wszystko dokładnie opisane, a tu tylko rysunki ![]() Klasa energetyczna: Ariston- A++ Bosch- A Cena podobna ... którą wybrać? Macie moze którąś z nich?
Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2012-04-13 o 12:40 |
|
|
|
#2924 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
|
|
#2925 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() No to koniec atrakcji na dziś zarządzam ![]() Cytat:
![]() Hmm, do mnie nic nie przychodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, może się wypowie jak zajrzy
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Żeby chociaż posłuchał/o - nie wiem kto i co, ale żeby ![]()
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za rady
![]() pisalam wam ze Werka to maly kroliczek? -zjada ze smakiem rozne swieze liscie:salate, szpinak, bazylię, miętę no i nawet szczypiorek urywa i zjada
|
#2928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to faktycznie masz piątek :/ *** Ola, dziwne z tą paczką, nikt jej jeszcze nie odebrał :/
|
|
#2929 | ||
|
Ola-Unhola
|
Oby
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Takie cos dostałam: Informujemy, że w dniu 13.04.2012 przesyłka wysłana do ......,o numerze listu przewozowego: ...... została doręczona do odbiorcy.
|
|
#2930 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Maju weź duphaston, może pomoże. Trzymam kciuki za rodzeństwo dla Zuzi ![]() Olu zaraz zaglądnę do tabelki. Dopłacę wieczorkiem, ok? Bo nie mam siły teraz. Taki mam podły nastrój, że nawet czytac mi sie nie chce, idę poleżeć trochę. Wczoraj do 3 rano oglądaliśmy z małzem sage zmierzchu, a dziś musiałam z rańca sie zerwać bo do logopedy z Alanem jechaliśmy.
|
#2931 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
To się nie wyspałaś ![]() I co u logopedy?
|
|
#2932 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak po wizycie? Cytat:
![]() kurier zostawił paczkę u sąsiadki teściowej... ehhh, mógł chociaż zadzwonic...
|
|
#2933 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Nie byłam u sąsiadów (a u nich była), bo zawsze kurier do mnie dzwonił, jak zostawiał u nich. Napisałam do sprzedającego, oni dowiadywali się w siódemce, potem kurier z rana dzwonił z przeprosinami i inf, ze jest pod 3-kąA potem przez caly tydzień z siódemki babki dzwoniły pytając w kółko o to samo - czy się znalazło i jak to było i przepraszając ![]() Daj znać czy dobre ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Musimy sprzedać samochód niestety. Po tym wypadku naprawiony, ale to juz nie to samo. Co jakiś czas trzeba będzie coś naprawiac, coś wymienić. I wkładac po tysiaczku co kwartal....Teraz juz stuka i puka... Na wakacje nim nie pojedziemy na pewno, bo strach tyle km. Tesciowa ma nam ew. pozyczyć, ale jednak lepiej swoim. Małz juz za nowym się rozgląda, ale najpierw musimy mieć kase ze sprzedazy.
|
|
#2934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od tego sprzedawcy wzielam jeszcze dla Oliwki podkoszulki, bo są fajne dość długie ze nie wyłażą ze spodni to fajnie ze tak wszystko zjada co zielone. Oli przełknie tylko szczypiorek no i moze jakąś surówkę czasem. Sałaty na kanapce nie tknie. Cytat:
to samo przechodzilismy niedawno z naszym starym autem, ze ciągle coś było do roboty, no i tez musielismy kupic nowe. |
||
|
|
|
#2935 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Czyli nie japoniec ![]() Alfa romeo 159 rocznik najstarszy 2006/2007 w górę zależy od ceny i jaki się znajdzie od pierwszego własciciela i tylko z Polski. Sedan albo kombi. Komu kawki?
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2012-04-13 o 16:44 |
|
|
|
|
#2936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie
|
|
|
#2937 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
A ten ma dobre opinie, bardzo dobrze wypadły testy jezdne itp. W klasie D jest samochodem roku ![]() To pijemy ![]() Wróciłam z poczty i spac mi się chce ![]() Wojtusiu, list poleciał
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, my mamy japońca, ale starego już, nie wiem, jak się z nim rozstanę
|
|
|
#2939 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Alfa 159 nalezy do premium ![]() klasa średnia "premium" – nieoficjalna nazwa samochodów klasy średniej produkowanych przez marki kojarzone z luksusem. Często są one droższe i lepiej wyposażone (zarówno pod względem wygody, jak i techniki). Z tą klasą łączy się także najbardziej ekskluzywne wersje typowych przedstawicieli segmentu D. Przykłady: Audi A4, BMW serii 3, Cadillac BLS, Jaguar X-Type, Mercedes klasy C, Lexus IS, Saab 9-3, Volvo S60, Nam tez smutno za naszym galantem będzie ![]() Miał zostać dla mnie, ale za dużo utrzymanie (naprawy) będzie kosztować
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kto klasyfikuje samochód to danej klasy?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

chyba opcja z duphastonem lepsza
Jeśli planujesz jeszcze dziecko to duphaston jest logicznym wyborem

bo inaczej nie pojade do pup.
z przerwą na mleko o 5,30
... tez bym wybrała tabletki
za szybkie uregulowanie

dalej dostaje jakieś durne ogłoszenia i wygrywam po 3 tys