Wszystko o Avonie - cz.27 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-13, 14:23   #1681
gosius91
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27

nataszka25 - masz juz fakturke ? Zapasow wlasnie bede sie "pozbywac" ;D Jade po mame do pracy o 16, i wezme zapasy, moze cos sie uda sprzedac
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 14:24   #1682
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość

U mnie żadne nie chciały, bo na pewno te z mniejszymi też by pytały jakby chciały. Bo wiedzą, że jak mogę to zamawiam z takich ofert.
U mnie też niby wiedzą, ale jak im zaoferowałam, to były w siódmym niebie 5szt zamówiłam i jedne Rare Pearl.

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 14:41   #1683
agamaa
Przyczajenie

A powiedzcie mi proszę czy ta oferta Solutions jest w ramach jednego zamówienia? Bo potrzebowałabym koleżance teraz zamówić, ona też kremy z Solutions bierze, a potem bym dobiła do błyszczyka i ewentualnie wody...Można tak? I przepraszam, jak pytanie już było
agamaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 14:55   #1684
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny chyba pisały, że K4 trzeba było mieć poniżej 350zł.
k4? Właśnie gdzieś chyba widziałam tę cyferkę ale pominęłam i uznałam, że chodziło o k5
wszystkiego się dowiem przy składaniu zamówienia

Edytowane przez ewula91
Czas edycji: 2012-04-13 o 14:57
ewula91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 15:01   #1685
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agamaa Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi proszę czy ta oferta Solutions jest w ramach jednego zamówienia? Bo potrzebowałabym koleżance teraz zamówić, ona też kremy z Solutions bierze, a potem bym dobiła do błyszczyka i ewentualnie wody...Można tak? I przepraszam, jak pytanie już było
Dokładne zasady są w AM. Błyszczyk wybierasz w zamówieniu, w którym spełnisz warunek programu. Oferta działa w czasie trwaina sprzedaży z szóstego katalogu.

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-04-13, 15:20   #1686
taka jedna
Zakorzenienie

Na Facebooku są zdjęcia z Koroniewską z COKu i ma zdjęcie z jakimś chłopcem, a potem z rysunkiem. To to o czym jedna z Was opowiadała?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 15:51   #1687
karcia1988
Rozeznanie

Dziewczyny ja dzisiaj rano złożyłam zamówienie z k6 a teraz jeszcze dostałam od klientki zamówienie więc szybko zrobiłam domówienie. Na strefie mi się jeszcze faktura nie wyświetla jak myślicie będzie wszystko na jednej fakturze w jednej paczce? Korzystacie często z tego domówienia? Bo mi się pierwszy raz zdarzyło dlatego pytam a nie chciałabym płacić KRMZ za te domówienie...

karcia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 16:03   #1688
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też nikt nie zamówił.

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

U mnie żadne nie chciały, bo na pewno te z mniejszymi też by pytały jakby chciały. Bo wiedzą, że jak mogę to zamawiam z takich ofert.
Ja też zawsze mówie że mają pytać o te oferty łączone bo są często dostępne, ale rzadko kto się kusi

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez karcia1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja dzisiaj rano złożyłam zamówienie z k6 a teraz jeszcze dostałam od klientki zamówienie więc szybko zrobiłam domówienie. Na strefie mi się jeszcze faktura nie wyświetla jak myślicie będzie wszystko na jednej fakturze w jednej paczce? Korzystacie często z tego domówienia? Bo mi się pierwszy raz zdarzyło dlatego pytam a nie chciałabym płacić KRMZ za te domówienie...
Jak nie było faktury to raczej ci dolączą ale pewniej by bylo gdybys zadzwonila, oni tam by ci tez dopisali a tak jakos mam wiecej pewnosci jak dzwonie z domowieniem,

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Ja zlozylam wczoraj poza tym a jeszcze nie mam faktury...

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
nataszka25 - masz juz fakturke ? Zapasow wlasnie bede sie "pozbywac" ;D Jade po mame do pracy o 16, i wezme zapasy, moze cos sie uda sprzedac
nie mam nadal faktury

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Na Facebooku są zdjęcia z Koroniewską z COKu i ma zdjęcie z jakimś chłopcem, a potem z rysunkiem. To to o czym jedna z Was opowiadała?
Meggykotka pisała o rysunku synka, to Twój Gosiu synek?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 16:04   #1689
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie dołączą to go po prostu nie wyślą i będzie wisieć w strefie aż kolejnego nie złożyć i do niego dołączą. Samego nie wyślą więc KRMZ nie będziesz na pewno miała.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 16:06   #1690
karcia1988
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Jak nie było faktury to raczej ci dolączą ale pewniej by bylo gdybys zadzwonila, oni tam by ci tez dopisali a tak jakos mam wiecej pewnosci jak dzwonie z domowieniem,
dziękuję a jeszcze mam pytanie pod jaki nr w tej sprawie mam dzwonić? i czy można w sobotę? bo chyba nie wytrzymam zanim mi się ta faktura pojawi... a może wiesz czy jeśli domówienie "się nie domówi" to wtedy:
1 przyjdzie jako oddzielne zamówienie z dopłatą
2 przyjdzie z następnym zamówieniem
3 w ogóle nie przyjdzie
:conf used:

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Jak nie dołączą to go po prostu nie wyślą i będzie wisieć w strefie aż kolejnego nie złożyć i do niego dołączą. Samego nie wyślą więc KRMZ nie będziesz na pewno miała.
a dziękuję za odpowiedź ubiegłaś moje pytania w takim razie daruje sobie dzwonienie do nich

Stary 2012-04-13, 16:19   #1691
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję a jeszcze mam pytanie pod jaki nr w tej sprawie mam dzwonić? i czy można w sobotę? bo chyba nie wytrzymam zanim mi się ta faktura pojawi... a może wiesz czy jeśli domówienie "się nie domówi" to wtedy:
1 przyjdzie jako oddzielne zamówienie z dopłatą
2 przyjdzie z następnym zamówieniem
3 w ogóle nie przyjdzie
:conf used:

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

a dziękuję za odpowiedź ubiegłaś moje pytania w takim razie daruje sobie dzwonienie do nich
na przyszlość to numer 22 878 28 00 ale do piątku czynny
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 16:58   #1692
madzik_91
Zadomowienie

GG do madzik_91

Ja już mam fakturkę wszystko jest nie mogę się doczekać aż jutro pojadę po paczusię

i będę miała 20 katalogów od liderki
madzik_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 17:04   #1693
meggykotka
Rozeznanie

TAK, tak to mój Krzysio

Zdjęcie już wszystkim na fejsie udostępniłam

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

A i katalog mój - koleżanka prosiła o autograf bo ogląda "M jak Miłość" bodajże :P
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 17:58   #1694
karcia1988
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
na przyszlość to numer 22 878 28 00 ale do piątku czynny
dziękuję ślicznie a tak się zastanawiałam czy da się zrobić 2 zamówienia jednego dnia np jedno rano a drugie wieczorem na regularną dostawę to przyjdą wtedy dwie paczki czy jak to jest? czy po prostu tak się nie da?

Stary 2012-04-13, 17:58   #1695
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2000 Pokaż wiadomość
Czerwoną kropę ma lakier mozaikowy i szybkoschnący
4923-9 SZYB.SCH.LAK/PAZN STRAWBER. 1
Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień.
Czy wszystkie próbki mają 50% zniżki? Bo na podglądowym zamówieniu tak mam i nie wiem czy wysyłać czy jeszcze jakieś zamówić
Jeśli jesteś w KR, to tak
Cytat:
Czerwona kropa przy CLEARSK.OCZYSZCZ.PLYN/CIALA
Szara kropa przy SERUM NAPRAWCZE MINIWERS. z netto

Do serum pojawia się napis "Brak produktu alternatywnego."
I samo się usuwa z zamówienia, nie można zamówić jak jest szara kropa.
No, u mnie też usunięte
Cytat:
Napisane przez Dział Obsługi Klienta
Przekazujemy informację dotyczące kategorii i nut zapachowych sprayów do ciała X-SERIES z katalogu 7/2012 dostępnych na stronie 179 oferowanych w cenie 12,90 zł za sztukę:

Spray do ciała Rush
Nuty: Kategoria: orientalno-owocowa
jabłko, kwiat pomarańczy, wanilia

Spray do ciała Flash
Kategoria: cytrusowo-drzewna
Nuty: cytrusy, mech, aromaty drewna

Spray do ciała Wave
Kategoria: zielono-fougere
Nuty: bazylia, ozon, bób tonka

Spray do ciała Quake
Kategoria: drzewno-fougere
Nuty: grejpfrut, jałowiec, drewno sandałowe

Zachęcamy do skorzystania z przygotowanej oferty.
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 18:06   #1696
Lencia00
Wtajemniczenie

Dziewczyny widziałyście nową ofertę weekendową ??

http://www.pl.avon.com/REPSuite/news3c.page

Outspoken za 29,90 netto oferta nielimitowana ważna przez cały okres trwania katalogu lub do wyczerpania puli promocyjnej
Lencia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 18:11   #1697
karcia1988
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lencia00 Pokaż wiadomość

Outspoken za 29,90 netto oferta nielimitowana ważna przez cały okres trwania katalogu lub do wyczerpania puli promocyjnej
kurcze szaleją nam ostatnio z tymi ofertami

Stary 2012-04-13, 18:11   #1698
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie juz maja zolte kropy

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 18:26   #1699
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:

Za tę cenę to opylawka

Wysłana przez: CCA - 13/04/2012

Temat: Polecane metody zapłaty.

Przypominamy o prostych i wygodnych możliwościach opłacania rachunków za produkty Avon.
Mobilne płatności - Wystarczy, że masz konto w banku i telefon komórkowy. Płacisz gdzie chcesz i kiedy chcesz za pomocą SMS-a. Informacje o szczegółach znajdziesz na http://www.mobilneplatnosci.pl/avon
Karta kredytowa AVON - dzięki której środki natychmiast znajdują się na koncie w Avon. Płacąc kartą zbierasz punkty w programie Punktowym. Za zebrane punkty otrzymujesz bony, które wykorzystujesz do zakupów w Avon.
Wpłata w COK - środki pieniężne natychmiast znajdują się na koncie w Avon
Przelew bankowy – wpłaty dokonane w banku zostaną zaksięgowane najwcześniej następnego dnia roboczego
Wpłata na poczcie – wpłata na kocie Avon księgowana jest w ciągu kilku dni roboczych
VIA TM -usługa umożliwiająca dokonanie płatności przy okazji robienia zakupów w dużych sieciach handlowych
WAŻNE
Tylko terminowe dokonanie płatności gwarantuje realizację składanego zamówienia. Liczy się data zaksięgowania wpłaty na koncie Konsultanckim. Terminowe regulowanie należności chroni również przed naliczeniem opłaty administracyjnej, zabezpiecza przed zablokowaniem konta i ewentualnym przekazaniem zadłużenia do agencji windykacyjnej.
Jednocześnie przypominamy, że nasza firma współpracuje z Krajowym Rejestrem Długów, co w przypadku uchylania się od płatności może skutkować umieszczeniem informacji o zaległych zobowiązaniach w Krajowym Rejestrze Długów.
Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
U mnie też... zastanawiam się czy nie zamówić sobie Intense, a tu już na żółto

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-04-13, 18:30   #1700
Lencia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
hehe to dobrzy są no chyba że jest tak jak z tymi świątecznymi promocjami że w pierwszym dniu obowiązywania oferty też było coś pomieszane a później już normalnie pokazywało
Stary 2012-04-13, 18:32   #1701
madzik_91
Zadomowienie

GG do madzik_91

a gdzie wy te oferty widzicie na stronie?
ja przeszukałam na strefie i nigdzie nie mam oferty na te wody outspoken..
i można osobiście w COKu kupować z takiej oferty?
Stary 2012-04-13, 18:36   #1702
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzik_91 Pokaż wiadomość
a gdzie wy te oferty widzicie na stronie?
ja przeszukałam na strefie i nigdzie nie mam oferty na te wody outspoken..
i można osobiście w COKu kupować z takiej oferty?
Po zalogowaniu - programy dla konsultantek - ostatnia zakładka. A tu link: http://www.pl.avon.com/REPSuite/news3c.page

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-04-13, 18:44   #1703
madzik_91
Zadomowienie

GG do madzik_91

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Po zalogowaniu - programy dla konsultantek - ostatnia zakładka. A tu link: http://www.pl.avon.com/REPSuite/news3c.page
aha, to mi się jeszcze nie pojawiła bo w tych zakładkach mam tylko o solutions, TTF, perełkach i szkoleniach on-line..

jeszcze się nie mogę odnaleźć na tej stronie.. wogóle jakoś dziwnie ją aktualizują itd..
Stary 2012-04-13, 18:44   #1704
Lencia00
Wtajemniczenie

Właśnie oglądam 12 USA i zaciekawiła mnie podróbka Beauty Blendera (czy jak się to tam piszę) mogłoby się to u nas pojawić w jakieś rozsądnej cenie
Stary 2012-04-13, 18:44   #1705
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
Jak wysłałaś poleconym to potwierdzenia odbioru nie dostaniesz. Za to możesz nr nadania wpisać na stronie poczty polskiej (strona sledzeniecostam, nie pamiętam jak dokładnie) i się pokaże czy została odebrana.
to był polecony z potwierdzeniem odbioru, które z resztą dziś otrzymałam i dodatkowo zwrot też rozliczony

Na fakturze mam wszystko oprócz jednego produktu i nie wiem który to ejst: bo w brakujących wcześniej produktach dołączonych do bieżącego zamówienia mam szminkę Pro- to- go która jest wynikiem zwrotu (wybrałam inny kolor) i ona jest bez ceny, pod spodem jest napisane, że przepraszają bo im brakło (na czerwono) i dalej jest z ceną cień w kredce z CT, którego ostatnio mi nie przysłali. I nie wiem, czego teraz nie dostanę- szminki czy cienia? :P
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 18:47   #1706
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzik_91 Pokaż wiadomość
aha, to mi się jeszcze nie pojawiła bo w tych zakładkach mam tylko o solutions, TTF, perełkach i szkoleniach on-line..

jeszcze się nie mogę odnaleźć na tej stronie.. wogóle jakoś dziwnie ją aktualizują itd..
A po linku też nie widzisz? Tę promocję mają wszystkie Konsultantki z tego co widzę na fanepage'u Avonu na FB
Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
to był polecony z potwierdzeniem odbioru, które z resztą dziś otrzymałam i dodatkowo zwrot też rozliczony

Na fakturze mam wszystko oprócz jednego produktu i nie wiem który to ejst: bo w brakujących wcześniej produktach dołączonych do bieżącego zamówienia mam szminkę Pro- to- go która jest wynikiem zwrotu (wybrałam inny kolor) i ona jest bez ceny, pod spodem jest napisane, że przepraszają bo im brakło (na czerwono) i dalej jest z ceną cień w kredce z CT, którego ostatnio mi nie przysłali. I nie wiem, czego teraz nie dostanę- szminki czy cienia? :P
Jak dla mnie to szminki.

dyniowiec z jabłkami

Edytowane przez kejtiryba
Czas edycji: 2012-04-13 o 18:48
Stary 2012-04-13, 18:55   #1707
madzik_91
Zadomowienie

GG do madzik_91

Cytat:
A po linku też nie widzisz? Tę promocję mają wszystkie Konsultantki z tego co widzę na fanepage'u Avonu na FB
nie no, w linku widzę. dzięki.
bo już się bałam że to znów dla wybranych
Stary 2012-04-13, 19:04   #1708
nosy
Raczkowanie

kochane
jestem zaskoczona,bo spóźniłam sie z wpłatą o 2 dni a teraz wchodze i w histori zamówień ,status zamówienia "odrzucone" a na domówieniu status pobrane.
nosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 19:10   #1709
kejtiryba
Wtajemniczenie

Tysiąc przekroczyłam Czekam jeszcze na jedną Klientkę i jej zamówienie. Mogłaby chcieć coś Solutions, bo brakuje mi 20zł do biżuterii Czerwona kropa przy czarnym mozaikowym lakierze do paznokci.

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-04-13, 19:14   #1710
madzik_91
Zadomowienie

GG do madzik_91

Cytat:
Tysiąc przekroczyłam Czekam jeszcze na jedną Klientkę i jej zamówienie. Mogłaby chcieć coś Solutions, bo brakuje mi 20zł do biżuterii Czerwona kropa przy czarnym mozaikowym lakierze do paznokci.
gratuluje ja narazie największe miałam w poprzednim katalogu, na ok.700zł.. a teraz na 551 (akurat się załapałam na wyższy opust)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości