|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27
nataszka25 - masz juz fakturke ?
Zapasow wlasnie bede sie "pozbywac" ;D Jade po mame do pracy o 16, i wezme zapasy, moze cos sie uda sprzedac
|
|
|
|
#1682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
5szt zamówiłam i jedne Rare Pearl.
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Przyczajenie
|
A powiedzcie mi proszę czy ta oferta Solutions jest w ramach jednego zamówienia? Bo potrzebowałabym koleżance teraz zamówić, ona też kremy z Solutions bierze, a potem bym dobiła do błyszczyka i ewentualnie wody...Można tak? I przepraszam, jak pytanie już było
|
|
|
|
#1684 |
|
Rozeznanie
|
k4? Właśnie gdzieś chyba widziałam tę cyferkę ale pominęłam i uznałam, że chodziło o k5
![]() wszystkiego się dowiem przy składaniu zamówienia
Edytowane przez ewula91 Czas edycji: 2012-04-13 o 14:57 |
|
|
|
#1685 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładne zasady są w AM. Błyszczyk wybierasz w zamówieniu, w którym spełnisz warunek programu. Oferta działa w czasie trwaina sprzedaży z szóstego katalogu.
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Na Facebooku są zdjęcia z Koroniewską z COKu i ma zdjęcie z jakimś chłopcem, a potem z rysunkiem. To to o czym jedna z Was opowiadała?
|
|
|
|
#1687 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja dzisiaj rano złożyłam zamówienie z k6 a teraz jeszcze dostałam od klientki zamówienie więc szybko zrobiłam domówienie. Na strefie mi się jeszcze faktura nie wyświetla jak myślicie będzie wszystko na jednej fakturze w jednej paczce? Korzystacie często z tego domówienia? Bo mi się pierwszy raz zdarzyło dlatego pytam
a nie chciałabym płacić KRMZ za te domówienie...
|
#1688 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1690 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1 przyjdzie jako oddzielne zamówienie z dopłatą 2 przyjdzie z następnym zamówieniem 3 w ogóle nie przyjdzie ![]() :conf used:![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
w takim razie daruje sobie dzwonienie do nich
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
Ja już mam fakturkę
wszystko jest nie mogę się doczekać aż jutro pojadę po paczusię ![]() i będę miała 20 katalogów od liderki
|
|
|
|
#1693 |
|
Rozeznanie
|
TAK, tak to mój Krzysio
![]() Zdjęcie już wszystkim na fejsie udostępniłam ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- A i katalog mój - koleżanka prosiła o autograf bo ogląda "M jak Miłość" bodajże :P |
|
|
|
#1694 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję ślicznie
czy po prostu tak się nie da?
|
#1695 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1696 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny widziałyście nową ofertę weekendową ??
http://www.pl.avon.com/REPSuite/news3c.page Outspoken za 29,90 netto oferta nielimitowana ważna przez cały okres trwania katalogu lub do wyczerpania puli promocyjnej |
|
|
|
#1697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłana przez: CCA - 13/04/2012 Temat: Polecane metody zapłaty. Przypominamy o prostych i wygodnych możliwościach opłacania rachunków za produkty Avon. Mobilne płatności - Wystarczy, że masz konto w banku i telefon komórkowy. Płacisz gdzie chcesz i kiedy chcesz za pomocą SMS-a. Informacje o szczegółach znajdziesz na http://www.mobilneplatnosci.pl/avon Karta kredytowa AVON - dzięki której środki natychmiast znajdują się na koncie w Avon. Płacąc kartą zbierasz punkty w programie Punktowym. Za zebrane punkty otrzymujesz bony, które wykorzystujesz do zakupów w Avon. Wpłata w COK - środki pieniężne natychmiast znajdują się na koncie w Avon Przelew bankowy – wpłaty dokonane w banku zostaną zaksięgowane najwcześniej następnego dnia roboczego Wpłata na poczcie – wpłata na kocie Avon księgowana jest w ciągu kilku dni roboczych VIA TM -usługa umożliwiająca dokonanie płatności przy okazji robienia zakupów w dużych sieciach handlowych WAŻNE Tylko terminowe dokonanie płatności gwarantuje realizację składanego zamówienia. Liczy się data zaksięgowania wpłaty na koncie Konsultanckim. Terminowe regulowanie należności chroni również przed naliczeniem opłaty administracyjnej, zabezpiecza przed zablokowaniem konta i ewentualnym przekazaniem zadłużenia do agencji windykacyjnej. Jednocześnie przypominamy, że nasza firma współpracuje z Krajowym Rejestrem Długów, co w przypadku uchylania się od płatności może skutkować umieszczeniem informacji o zaległych zobowiązaniach w Krajowym Rejestrze Długów. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- U mnie też... zastanawiam się czy nie zamówić sobie Intense, a tu już na żółto
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1701 |
|
Zadomowienie
|
a gdzie wy te oferty widzicie na stronie?
ja przeszukałam na strefie i nigdzie nie mam oferty na te wody outspoken.. i można osobiście w COKu kupować z takiej oferty? |
|
|
|
#1702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze się nie mogę odnaleźć na tej stronie.. wogóle jakoś dziwnie ją aktualizują itd.. |
|
|
|
|
#1704 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie oglądam 12 USA i zaciekawiła mnie podróbka Beauty Blendera (czy jak się to tam piszę
|
|
|
|
#1705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na fakturze mam wszystko oprócz jednego produktu i nie wiem który to ejst: bo w brakujących wcześniej produktach dołączonych do bieżącego zamówienia mam szminkę Pro- to- go która jest wynikiem zwrotu (wybrałam inny kolor) i ona jest bez ceny, pod spodem jest napisane, że przepraszają bo im brakło (na czerwono) i dalej jest z ceną cień w kredce z CT, którego ostatnio mi nie przysłali. I nie wiem, czego teraz nie dostanę- szminki czy cienia? :P |
|
|
|
|
#1706 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-04-13 o 18:48 |
||
|
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Raczkowanie
|
kochane
jestem zaskoczona,bo spóźniłam sie z wpłatą o 2 dni a teraz wchodze i w histori zamówień ,status zamówienia "odrzucone" a na domówieniu status pobrane.
|
|
|
|
#1709 |
|
Wtajemniczenie
|
Tysiąc przekroczyłam
Czekam jeszcze na jedną Klientkę i jej zamówienie. Mogłaby chcieć coś Solutions, bo brakuje mi 20zł do biżuterii Czerwona kropa przy czarnym mozaikowym lakierze do paznokci.
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja narazie największe miałam w poprzednim katalogu, na ok.700zł.. a teraz na 551 (akurat się załapałam na wyższy opust)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

Zapasow wlasnie bede sie "pozbywac" ;D Jade po mame do pracy o 16, i wezme zapasy, moze cos sie uda sprzedac

5szt zamówiłam i jedne Rare Pearl.

ja narazie największe miałam w poprzednim katalogu, na ok.700zł.. a teraz na 551 (akurat się załapałam na wyższy opust)