|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
To wstążkę bym wzięła białą do bukietu
Co byś nie robiła za flagę narodową
|
#2222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII
Cytat:
Jutro będzie lepszy dzien, nie ma co sie smucić. Albo to już stres zaczyna łapać Cytat:
|
||
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chodzi o sukienki, t ja bede miec mega skromna i nie uwaza ze za biednie bedzie wygladac
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem Kawo jakie masz, ale te krótkie raczej według mnie na cywilny pasują, ja będę mieć tradycyjne wesele i jednak coś co zachowuje formę natiulowanej księżkiczki preferuję I też nie chcę sukienki w pół łydki tylko równe 7/8- w kostkę Ale uwaga że wstązka która będzie miała bliską styczność ze mną przy sukni jak najbardziej trafna!
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale do rzeczy, fryzura niestety jak dla mnie nie bardzo. Wygląda jakby z włosami nie było zrobione w zasadzie nic, tylko spięte na bok. Masz piękne długie włosy ale ja nie ryzykowałabym na ślub rozpuszczonych, takie loki raczej długo się nie utrzymają. Makijaż wg mnie nie jest zbyt mocny. Nie lubię takiej kreski na dole ale ogólnie podoba mi się. Chociaż wydaje mi się, że to nie jest to czego chciałaś. Chyba nie wpisuje się w całą koncepcję. Oglądając zdjęcia nie mogłam oderwać oczu od kolczyków. Przecudne ![]() Cytat:
Już mam weekend |
|||
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to teraz zaczelam sie zastanawiac nad tym moim lizakowym bukietem, ale pierdziu troche szalonych rzeczy przeciez mozna zrobic
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2230 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() "jakbym im kogoś skarpetą zabiła" <-- Cytat:
Cytat:
Cytat:
nic nie kupiłam Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skąd dokładniej? Cytat:
Zapomniałam do nowej od malowania zadzwonić, skleroza Macie jakieś pigułki na pamięć, bo ze mną coraz to gorzej Ostatnie 5 stron to tak przeleciałam, jakoś takoś |
||||||||||
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
za równe 3 msc o tej porze będę dopinać ostatnie przed ślubne sprawy
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Po weselu obetnę się na krótko, guzik mnie to obchodzi, że TŻ-owi się to nie będzie podobało.
Mam tak cienkie włosy i tak szybko mi się rozdwajają. Najchętniej obrazu bym je obcięła |
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Jestem po prostu padnięta. Nie pojechałam rano na wykład bo mi się nie chciało wstać. Dojechałam dopiero na ćwiczenia na których nie miałam o niczym pojęcia bo nie byłam na tym wykładzie. Później zrobiłyśmy sobie z koleżankami wyprawę do ikei, spacer i zanim wróciłam do domu to trochę upłynęło. Obejrzałam zdjęcia neny. Pięknie wyglądasz w swojej sukni, a co do fryzury i makijażu to zgadzam się z dziewczynami. Dziewczyny czy ma któraś Samsunga z androidem i wie coś na temat mmsów?? Ściągnęłam konfiguracje ze strony sieci i dalej nie działa, a w necie nie znalazłam konkretnej podpowiedzi. ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Znam to. Mnie już moje tak denerwują, że szok. Mają taką długość, że ani je wyprostować bo zaraz się "odginają", a pokręcić też się same nie chcą (zwykle po piance mam dość ładne fale) bo są za długie i za ciężkie. Teraz myję je, susze i zaraz kucyk bo inaczej mnie do szału doprowadzają. Bardzo rzadko używam teraz prostownicy,a i tak są mocno rozdwojone. Już sama nie wiem co z nimi robić. Kupiłam ta maskę może coś pomoże. A co do obcięcia ich na krótko to mój Tż by chyba tego nie przeżył. Znając jego będzie chciał, żebym wogóle nie obcinała po ślubie.
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale rozumiem Cie i wyobrażam sobie że ciężko takie mocno kręcone włoski ogarnąć ale są naprawdę piekneee!! Może jednak nie ścinaj ![]() Zorza to coś wspaniałego, zgadzam się w 100 %! Tymczasowo mieszkam w Norwegii ale niestety albo raczej stety w środkowej jej części <gdzie jest trochu cieplej >i aż tak wysoko nie zawędrowałam jeszcze Kurcze to tam hen wysoko zorza na żywo oglądana musi być przepiekna, oglądałam zdjęcia i filmiki zorzy w Tromso i okolicach A Ty Marylka jak się tam dostałaś, jakaś wycieczka czy praca na stacji polarnej? Tak mi się teraz skojarzyło z tym starym serialem, w którym akcja toczyła się na Alasce i tam im łośki po ulicy chodziły, tylko nie pamiętam tytułu.. |
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też odliczam dni...ślub... sesja... fryzjer a dopiero potem foty do nowych dokumentów
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co mam zrobić z tymi cholernymi włosami, nienawidzę ich |
|
|
|
|
#2239 |
|
Konto usunięte
|
witam
![]() ja po pracy zmeczona nóżki bola bo pracowałam 12 godz no nawet ponad jutro powtórka ale ndz wolna wiec bedzie mnie więcej na forum ![]() widziałam fajne butki kilka stron wcześniej b mi sie podobaja! a ta suknia w falbany też tylko te kwiaty bym wyrzuciła bo psuja koncepcje. |
|
|
|
#2240 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2242 |
|
Konto usunięte
|
mne moje też nerwia-włosy!teraz ze stresu mi wypadaja ale mam dermene i wax wiec podlecze to.tyllko że już sa dosyć dlugie i juz dawno takich nie miałam i musze sie przyzwyczaic znowu do nich sorki za orty ale sie balsamuje w miedzy czasie
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Zadomowienie
|
wpadam na jednej nodze......wypluwam płuca po drodze i lece się pakować na jutrzejszy dzień na studiach.......za 3 miesiące ostatni raz pójdziemy spać jako panny - Kiciu, Paulinko, Oriflame......ależ mam stresa, nie mam nawet kiedy paznokci wypiłować, zadbać trochę o siebie, boję się, że na własnym ślubie będę wyglądała tragicznie....jeszcze sobie na dokładkę chyba zapalenie płuc hoduję....
Pozdrawiam Was serdecznie!!!
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33526650]musisz włączyć internet a robi się to w ustawienia, komunikacja, sieci telefonii komórkowej, ptaszek zaznaczyć przy użyj danych pakietowych
Próbowałam. To ładnie żre kase...jednego mmsa chciałam pobrać i nie dość, że się nie pobrał to złotówka poszła w las, a trwało to może 20sekund. Myślałam, że da się tak po prostu jak miałam w nokii E52, że się pobierały automatycznie i bez opłat. Problem w ty, że ja będę musiała w czerwcu, a najpóźniej we wrześniu oddać zdjęcia do dyplomu i chciałam wszystkie razem zrobić...
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja robie po nowemu bo po ślubie mam zamiar utrzymywać krótką fryzurę na stałe (tak to 2 razy w doku ścinałam w marcu i sierpniu/wrześniu bo zawsze w wakacje miałam wesela i zawsze cos tam robiłam z włosami) a teraz po moim to już stwierdziłam że będę trzymać krótkie a na wesela tylko jakoś ładnie modelować bez jakiś upięć
|
|
#2247 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() My też mamy nadzieję, że już z nami zostaniesz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale każde stanowisko jest inne, to i rozmowy są inne. Marylko, przepiękne te fotki!!!!!!!! Paulinko, bosko wyglądasz w tej sukni i buciki śliczne ![]() Madziu, zdecydowanie Ci lepiej z takimi jaśniejszymi włoskami, nie wiem, co narzekasz, bardzo ładnie wyglądasz Cytat:
I zobaczyć Cię wreszcie w JA!!!!! Może jak mnie wywalą, to wtedy połazimy Dziś znowu coś spieprzyłam w robocie i zastanawiam się, czy ja się tam w ogóle nadaję...Jeśli chodzi o włosy, to mnie też moje coraz bardziej irytują: cienkie są, dziadowe, nie układaja się w ogóle bez tony lakieru, no i po ślubie na pewno przynajmniej z połowę ich ciacham. TŻtowi będzie przykro, ale trudno, ja się już naprawdę nie mam siły z nimi męczyć... Kochane moje, wiecie, że ja nie biżuteriowa i w ogóle się na tym nie znam. Ale że Teściowa się uparła, że chce mi zasponsorować biżuterię ślubną, to teraz nie mam wyjścia i muszę coś wybrać ![]() Trafiłam dziś na coś takiego, jak Wam się podoba? Chętnie bym kupiła i naszyjnik i bransoletkę, ale nie możemy znaleźć bransoletki, TŻ napisał do tego sprzedawcy, zobaczymy, co odpisze... To drugie z listkami też mi się strasznie podoba, ale na all aukcja już zakończona... A na końcu coś, co mnie zachwyciło strasznie, ale raczej chyba takiego nie kupię... chociaż jest przeuroczy
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2012-04-13 o 22:24 |
|||||||||
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1334310358 damsko-męskie
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do noclegów to w szkole w Ludwinie (to chyba jest gimnazjum i podstawówka zaraz przy rondzie tam jest cos kolo 30 miejsc jak nie wiecej) mają tak milka wyremontowanych pokoi każdy ma łazienkę na prawdę fajne warunki jak na pokoje przy szkole
|
|
#2250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nena - masz piękne włosy i uważam, że skoro je zapuszczałaś (ja też ) to szkoda by było je upinać, może fryzjerka nie zrozumiała jaką chcesz fryzurę? Moje włosy też ciężko się kręcą ale dobra fryzjerka potrafiła mi zrobić loki takie, które się trzymały całe wesele, nie poddawaj się i jak się płaci to się wymaga i nie odpuszczaj fryzjerce, po to jest próbna fryzura, żeby dopasować ją dokładnie. Ja się obawiam makijazu, bo za często spotykam się z opiniami, że dziewczyny sa niezadowolone i w końcu nawet same się malują
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

Co byś nie robiła za flagę narodową
1.09.2012
Ta agnes długa mi się podoba i się trochę nad nią zastanawiam, jest moja wersją awaryjną. za to te krótkie - jestem bardzo na nie, tak biednie wyglądają i to nie to

. Mój obiekt westchnień w tej chwili to Lolita Lempicka 

Chyba pójdę z moją świadkową