Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-13, 21:23   #2221
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
buty czerwone
To wstążkę bym wzięła białą do bukietu Co byś nie robiła za flagę narodową
Stary 2012-04-13, 21:24   #2222
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
nie umiem
mam tak zły dzień, że nawet nie mówię, nawet z kanarem się pokłóciłam, mimo iż miałam bilet skasowany
wszystko jedno drugim, na koniec przesiedziałąm godzinę w parku, autobus zwiał i zaczęło lać jak z cebry, a miałam jeszcze pół godziny czekać
dobra, nie psuję atmosfery

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

nawet TŻ mnie wkurzył i to na maxa, pewnie nawet sobie nie zdaje z tego sprawy
To pewnie przez to, że dziś 13-ty Jutro będzie lepszy dzien, nie ma co sie smucić. Albo to już stres zaczyna łapać

Cytat:
Dziękuję kawo Ta agnes długa mi się podoba i się trochę nad nią zastanawiam, jest moja wersją awaryjną. za to te krótkie - jestem bardzo na nie, tak biednie wyglądają i to nie to
Groszki na zaproszeniach gryźć się nie będą, jedyne o wstązkę bukietową mi chodziło
Fajny pomysł z tą wstążką. A sukienki krótkie są urocze

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:24   #2223
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Dziękuję kawo Ta agnes długa mi się podoba i się trochę nad nią zastanawiam, jest moja wersją awaryjną. za to te krótkie - jestem bardzo na nie, tak biednie wyglądają i to nie to
Groszki na zaproszeniach gryźć się nie będą, jedyne o wstązkę bukietową mi chodziło
wlasnie o tej wstażce bukietowej mowilam

jesli chodzi o sukienki, t ja bede miec mega skromna i nie uwaza ze za biednie bedzie wygladac

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:25   #2224
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
To wstążkę bym wzięła białą do bukietu Co byś nie robiła za flagę narodową
nazwisko tż ma bardzo w temat biało-czerwony wiec to by w temat było

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:25   #2225
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
nie umiem
mam tak zły dzień, że nawet nie mówię, nawet z kanarem się pokłóciłam, mimo iż miałam bilet skasowany
wszystko jedno drugim, na koniec przesiedziałąm godzinę w parku, autobus zwiał i zaczęło lać jak z cebry, a miałam jeszcze pół godziny czekać

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

czasem się zdarzają takie dni...
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:29   #2226
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wlasnie o tej wstażce bukietowej mowilam

jesli chodzi o sukienki, t ja bede miec mega skromna i nie uwaza ze za biednie bedzie wygladac
Nie kwestionuję tego Nie wiem Kawo jakie masz, ale te krótkie raczej według mnie na cywilny pasują, ja będę mieć tradycyjne wesele i jednak coś co zachowuje formę natiulowanej księżkiczki preferuję I też nie chcę sukienki w pół łydki tylko równe 7/8- w kostkę

Ale uwaga że wstązka która będzie miała bliską styczność ze mną przy sukni jak najbardziej trafna!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-13, 21:37   #2227
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
nazwisko tż ma bardzo w temat biało-czerwony wiec to by w temat było
A TŻ biały garnitur, czerwona koszula i biały krawat
Stary 2012-04-13, 21:38   #2228
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
to macie

A niestety wiekszosc tak robi. Ja bloga traktuje jak stronę i wszystkim chetnym ja pokazuje bo nie chce niedomówień
Cała koncepcja super! Lubię taki klimat

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej laski!

na poczcie wstawiłam efekty dzisiejszej próbnej fryzury i makijażu. Z obydwu nie jestem do końca zadowolona. Jestem ciekawa waszych komentarzy. Fryzura wygląda jakby się miała za chwilę rozwalić. Ok jest efekt naturalności itp, nie ma ciężkich kokoloków, ale to chyba nie to. Od strony grzebyczka, prezentuje się jednak bardzo fajnie. Z fryzjerką doszłyśmy do wniosku, że jeśli uprę się na rozpuszczone, to na pewno będziemy musiały ciachnąć włosy o jakieś 10 -15 cm, bo są za długie i za ciężkie na skręt. Samo zrobienie włosów trwało 3 godziny

Makijaż jak na mój gust za mocny. Wiadomo że na zdjęciu taki nie wyszedł, ale na serio, jest bardzo mocny. No i makijażystka zrobiła coś czego nienawidzę, a mianowicie smokey cieniowany aż od jasnoszarego. Koncepcja była inna, no ale cóż... W świetle słonecznym wygląda bardzo ładnie no i dodatkowo zostałam pomalowana podkładem guerlain, który nie brudzi ubrań, rzeczywiście, testowałam na bluzce.

Wstawiam tylko jedną fotkę, reszta na gmailu (w tym w sukni ślubnej i welonie)
Przejrzałam zdjęcia i kolejny raz zakochałam się w sukni
Ale do rzeczy, fryzura niestety jak dla mnie nie bardzo. Wygląda jakby z włosami nie było zrobione w zasadzie nic, tylko spięte na bok. Masz piękne długie włosy ale ja nie ryzykowałabym na ślub rozpuszczonych, takie loki raczej długo się nie utrzymają.
Makijaż wg mnie nie jest zbyt mocny. Nie lubię takiej kreski na dole ale ogólnie podoba mi się. Chociaż wydaje mi się, że to nie jest to czego chciałaś. Chyba nie wpisuje się w całą koncepcję.
Oglądając zdjęcia nie mogłam oderwać oczu od kolczyków. Przecudne . Na Tobie wyglądają 100 razy lepiej niż na zdjęciu z aukcji. Wiem, że są z Etsy, mogłabym prosić o linka bezpośredniego? Razem z grzebykiem tworzą rewelacyjny zestaw. Cudnie to wygląda

Cytat:
nie umiem

Dziś piątek 13-go więc może pech Cię dopadł

Już mam weekend . W pracy wynudziłam się jak mops, wpatrywałam się tylko w zegarek kiedy w końcu nadejdzie wymarzona godzina wyjścia. Cieszę się, że już weekend ale niestety nie zapowiada się do końca wolny. Mam kilka rzeczy, które wiszą nade mną i w końcu muszę się do tego zabrać.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:39   #2229
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Nie kwestionuję tego Nie wiem Kawo jakie masz, ale te krótkie raczej według mnie na cywilny pasują, ja będę mieć tradycyjne wesele i jednak coś co zachowuje formę natiulowanej księżkiczki preferuję I też nie chcę sukienki w pół łydki tylko równe 7/8- w kostkę

Ale uwaga że wstązka która będzie miała bliską styczność ze mną przy sukni jak najbardziej trafna!
ok ok

ja to teraz zaczelam sie zastanawiac nad tym moim lizakowym bukietem, ale pierdziu troche szalonych rzeczy przeciez mozna zrobic

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 21:58   #2230
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Butki kupiłam w Rybniku - w zwykłym sklepie z butami. W razie dokładnych namiarów - służę pomocą
To Ty jesteś z Rybnika?
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Przynajmniej macie w porządku sąsiadkę. Jak mi kurier raz zostawił paczkę u sąsiadów obok, to się patrzyli na mnie z takim wyrzutem, jakbym im kogoś skarpetą zabiła. Normalnie wolę podawać adres do pracy (fakty, muszę później się z tą przesyłką tarabanić, ale wolę to niż dziwnych sąsiadów).
Ogólnie mamy fajnych sąsiadów
"jakbym im kogoś skarpetą zabiła" <-- , daleko nie musiałam szukać, by się uśmiechnąć
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Mam to samo. Też nie umiem wystać w jednym miejscu dłuższy czas. A w kościele to jakaś masakra dla mnie jest Podziwiam osoby, które mają stojąca pracę (np. w jakichś butikach, aptekach - żadko widziałam siedzące panie). Nogi by mi wyszły uszami razem z kręgosłupem, jakbym miała stać
też mam tak, że nie umiem dłużej stać, strasznie plecy mnie potem bolą w odcinku lędźwiowym
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
we wczorajszym 100dniówkwym zestawieniu było
Cukiernia Królewska

Jeesuuuu dziś 99DDS..... te brak 3 cyfry zaczyna przerażać
Teraz to poleci
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Podziwiam silną wolę, nie wiem czy ja wytrwałabym cały miesiąc nie kupując nic. Do tego ostatnimi czasy doszło kolejne, znacznie bardziej bolesne dla portfela uzależnienie - perfumy . Mój obiekt westchnień w tej chwili to Lolita Lempicka
W temacie perfum, myślałyście już jakiego zapachu użyjecie w tym jedynym dniu?
Chciałam sobie dzisiaj kupić jeansy i nic, chciałam baleriny na obcasiku takim małym, a same płaskie był
nic nie kupiłam
Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość

jeśli jest małżeństwo i kobieta ma dwuczłonowe nazwisko, to jak to napisać w zaproszeniu????
Powiem Ci co ja genialna zrobiłam, oczywiście bez pomyślenia, napisałam im zaproszenie na jej panieńskie nazwisko, tak całkiem przez przypadek, do teraz nie wiem jak to zrobiłam
Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Jak się ktoś nie ma do czego przyczepić, to się przyczepia tam gdzie nie trzeba...

Moim zdaniem, skoro zapraszane jest małżeństwo, a pani przyjęła nazwisko męża (nawet zostawiając swoje) to są małżeństwem Kowalskich.

Profersora Miodka trzeba zapytać
Nie masz bezpośredniego telefonu do niego?Mam więcej pytań, czy okazji jak czytam i sporo wątpliwości jak powinno się pisać
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to jest tak, że zapraszasz małżeństwo Kowalskich razem, a nie dwoje ludzi osobno i nawet jeżeli ona nazywa się Nowak-Kowalska, to wraz z mężem tworzą małżeństwo Kowalskich a nie Nowak-Kowalskiej z Kowalskim.
Wiem, że niektórzy są na punkcie swoich dwóch nazwisk przewrażliwieni, ale moim zdaniem to nie jest czas i miejsce na obrażanie się, bo nie jest to błąd w nazwisku.
Nasza znajoma się w każdym razie nie obraziła.
To może Martę Nowak-Kowalskiej z mężem

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
W makijażu ślubnym powinno się stosować najlepiej tylko matowe cienie (zresztą ta zasada obowiązuje prawie cały makijaż) ponieważ błyszczące źle odbijają światło i to bardzo nieładnie wychodzi na zdjęciach ( efekt flesza)
Z reguły też makijaż ślubny powinien być bardziej wyrazisty (ale nie przerysowany) by był widoczny na foto.
Moja od malowania, powiedziała mi, że po co mi próbny, wkurzyłam się wtedy pisałam już o tym, dzisiaj dzwoni do nie ciotka i mnie opierniczyła jak mogę tak sobie rezygnować z tej babki
Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Tak, z Rybnika Tak więc bardzo się cieszę, że jest duża grupa.
Skąd dokładniej?
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
To pewnie przez to, że dziś 13-ty Jutro będzie lepszy dzien, nie ma co sie smucić. Albo to już stres zaczyna łapać
Takiego opiernicz na uczelni to w życiu nie zebrałam jak dzisiaj. Dżisas, zapomniałam do jednej doktorki zadzwonić, zaś będzie na mnie wściekła.
Zapomniałam do nowej od malowania zadzwonić, skleroza
Macie jakieś pigułki na pamięć, bo ze mną coraz to gorzej

Ostatnie 5 stron to tak przeleciałam, jakoś takoś
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:00   #2231
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
A TŻ biały garnitur, czerwona koszula i biały krawat

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-13, 22:02   #2232
(kicia)
Zakorzenienie

za równe 3 msc o tej porze będę dopinać ostatnie przed ślubne sprawy
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:04   #2233
niusia_87
Zakorzenienie

Po weselu obetnę się na krótko, guzik mnie to obchodzi, że TŻ-owi się to nie będzie podobało.
Mam tak cienkie włosy i tak szybko mi się rozdwajają. Najchętniej obrazu bym je obcięła
Stary 2012-04-13, 22:08   #2234
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!

Jestem po prostu padnięta. Nie pojechałam rano na wykład bo mi się nie chciało wstać. Dojechałam dopiero na ćwiczenia na których nie miałam o niczym pojęcia bo nie byłam na tym wykładzie. Później zrobiłyśmy sobie z koleżankami wyprawę do ikei, spacer i zanim wróciłam do domu to trochę upłynęło.

Obejrzałam zdjęcia neny. Pięknie wyglądasz w swojej sukni, a co do fryzury i makijażu to zgadzam się z dziewczynami.

Dziewczyny czy ma któraś Samsunga z androidem i wie coś na temat mmsów?? Ściągnęłam konfiguracje ze strony sieci i dalej nie działa, a w necie nie znalazłam konkretnej podpowiedzi.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Po weselu obetnę się na krótko, guzik mnie to obchodzi, że TŻ-owi się to nie będzie podobało.
Mam tak cienkie włosy i tak szybko mi się rozdwajają. Najchętniej obrazu bym je obcięła
Znam to. Mnie już moje tak denerwują, że szok. Mają taką długość, że ani je wyprostować bo zaraz się "odginają", a pokręcić też się same nie chcą (zwykle po piance mam dość ładne fale) bo są za długie i za ciężkie. Teraz myję je, susze i zaraz kucyk bo inaczej mnie do szału doprowadzają. Bardzo rzadko używam teraz prostownicy,a i tak są mocno rozdwojone. Już sama nie wiem co z nimi robić. Kupiłam ta maskę może coś pomoże. A co do obcięcia ich na krótko to mój Tż by chyba tego nie przeżył. Znając jego będzie chciał, żebym wogóle nie obcinała po ślubie.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:09   #2235
niusia_87
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/1092117/idea...a,weekend.html Katowice
Stary 2012-04-13, 22:11   #2236
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Wlasnie juz nie mysle o niczym innym tylko zeby je wreszcie obciac. Za dlugie juz sa...nie ogarniam ich...byle do slubu, a pozniej ide do fryzjera...

A co do zorzy to powiem ci ze to jedno z piekniejszych zjawisk jakie w zyciu widzialam. Bylam chyba z 4 lata temu na Kole Polarnym...tam maja taka jedna miejscowosc juz nie pamietam nazwy gdzie mozna najpiekniejsze zorze ogladac. Bylo chyba -25%, przy czym odczuwalana temperatura byla jeszcze nizsza...i to piekne gwiezdziste niebo na ktorym najpierw pojawia sie taki malutki zielony dymek a pozniej rozchodzi sie coraz bardziej i bardziej, az w koncu cale niebo robi sie zielone niesamowite chetnie bym tam jeszcze kiedys wrocila na pewno wroce bo moj TZ nie byl...a tam tak pieknie jest Mieszkasz tam?
buhaha no tak, jak się ma długie włoski to myśli się o krótkich a jak są kręcone to chciałoby się mieć proste ale rozumiem Cie i wyobrażam sobie że ciężko takie mocno kręcone włoski ogarnąć ale są naprawdę piekneee!! Może jednak nie ścinaj

Zorza to coś wspaniałego, zgadzam się w 100 %! Tymczasowo mieszkam w Norwegii ale niestety albo raczej stety w środkowej jej części <gdzie jest trochu cieplej>i aż tak wysoko nie zawędrowałam jeszcze Kurcze to tam hen wysoko zorza na żywo oglądana musi być przepiekna, oglądałam zdjęcia i filmiki zorzy w Tromso i okolicach Mój Tżeto marzy o tym żeby tam polecieć, może kiedyś kiedyś
A Ty Marylka jak się tam dostałaś, jakaś wycieczka czy praca na stacji polarnej? Tak mi się teraz skojarzyło z tym starym serialem, w którym akcja toczyła się na Alasce i tam im łośki po ulicy chodziły, tylko nie pamiętam tytułu..
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:11   #2237
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Znam to. Mnie już moje tak denerwują, że szok. Mają taką długość, że ani je wyprostować bo zaraz się "odginają", a pokręcić też się same nie chcą (zwykle po piance mam dość ładne fale) bo są za długie i za ciężkie. Teraz myję je, susze i zaraz kucyk bo inaczej mnie do szału doprowadzają. Bardzo rzadko używam teraz prostownicy,a i tak są mocno rozdwojone. Już sama nie wiem co z nimi robić. Kupiłam ta maskę może coś pomoże. A co do obcięcia ich na krótko to mój Tż by chyba tego nie przeżył. Znając jego będzie chciał, żebym wogóle nie obcinała po ślubie.

ja też odliczam dni...ślub... sesja... fryzjer a dopiero potem foty do nowych dokumentów

Stary 2012-04-13, 22:14   #2238
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Choby mój. Kłóci się ze mną, że po maturze miałam takie ładne długie, teraz mam do ramion,a przedtem do połowy pleców. Poszłam dzisaj je trochę podciąć, bo już miałam dość. Pani chciała mi od razu obciąć na krótko, bo jej powiedziałam, że bym chciała, ale po chwili dodałam, że przez miesiąc muszę mieć długie -zdjęcia plenerowe w inny dzień
Nie wiem co mam zrobić z tymi cholernymi włosami, nienawidzę ich
Stary 2012-04-13, 22:15   #2239
201705121336
Konto usunięte

witam
ja po pracy zmeczona nóżki bola bo pracowałam 12 godz no nawet ponad jutro powtórka ale ndz wolna wiec bedzie mnie więcej na forum
widziałam fajne butki kilka stron wcześniej b mi sie podobaja!
a ta suknia w falbany też tylko te kwiaty bym wyrzuciła bo psuja koncepcje.
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:15   #2240
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Witajcie!

Jestem po prostu padnięta. Nie pojechałam rano na wykład bo mi się nie chciało wstać. Dojechałam dopiero na ćwiczenia na których nie miałam o niczym pojęcia bo nie byłam na tym wykładzie. Później zrobiłyśmy sobie z koleżankami wyprawę do ikei, spacer i zanim wróciłam do domu to trochę upłynęło.

Obejrzałam zdjęcia neny. Pięknie wyglądasz w swojej sukni, a co do fryzury i makijażu to zgadzam się z dziewczynami.

Dziewczyny czy ma któraś Samsunga z androidem i wie coś na temat mmsów?? Ściągnęłam konfiguracje ze strony sieci i dalej nie działa, a w necie nie znalazłam konkretnej podpowiedzi.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

musisz włączyć internet a robi się to w ustawienia, komunikacja, sieci telefonii komórkowej, ptaszek zaznaczyć przy użyj danych pakietowych
Cytat:
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:15   #2241
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja też odliczam dni...ślub... sesja... fryzjer a dopiero potem foty do nowych dokumentów
ja się zastanawiam, czy zdjęcia do nowych dokumentów robić z długimi włosami, czy już "po nowemu" - z króciutką fryzurą

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:17   #2242
201705121336
Konto usunięte

mne moje też nerwia-włosy!teraz ze stresu mi wypadaja ale mam dermene i wax wiec podlecze to.tyllko że już sa dosyć dlugie i juz dawno takich nie miałam i musze sie przyzwyczaic znowu do nich sorki za orty ale sie balsamuje w miedzy czasie
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:18   #2243
niusia_87
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/1091132/schud%C5%82abym.html
Stary 2012-04-13, 22:18   #2244
maly_czlowieczek
Zadomowienie

wpadam na jednej nodze......wypluwam płuca po drodze i lece się pakować na jutrzejszy dzień na studiach.......za 3 miesiące ostatni raz pójdziemy spać jako panny - Kiciu, Paulinko, Oriflame......ależ mam stresa, nie mam nawet kiedy paznokci wypiłować, zadbać trochę o siebie, boję się, że na własnym ślubie będę wyglądała tragicznie....jeszcze sobie na dokładkę chyba zapalenie płuc hoduję....

Pozdrawiam Was serdecznie!!!
Stary 2012-04-13, 22:20   #2245
justyna_g4
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33526650]musisz włączyć internet a robi się to w ustawienia, komunikacja, sieci telefonii komórkowej, ptaszek zaznaczyć przy użyj danych pakietowych

[/QUOTE]

Próbowałam. To ładnie żre kase...jednego mmsa chciałam pobrać i nie dość, że się nie pobrał to złotówka poszła w las, a trwało to może 20sekund.
Myślałam, że da się tak po prostu jak miałam w nokii E52, że się pobierały automatycznie i bez opłat.

Cytat:
Problem w ty, że ja będę musiała w czerwcu, a najpóźniej we wrześniu oddać zdjęcia do dyplomu i chciałam wszystkie razem zrobić...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:20   #2246
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam, czy zdjęcia do nowych dokumentów robić z długimi włosami, czy już "po nowemu" - z króciutką fryzurą

ja robie po nowemu bo po ślubie mam zamiar utrzymywać krótką fryzurę na stałe (tak to 2 razy w doku ścinałam w marcu i sierpniu/wrześniu bo zawsze w wakacje miałam wesela i zawsze cos tam robiłam z włosami) a teraz po moim to już stwierdziłam że będę trzymać krótkie a na wesela tylko jakoś ładnie modelować bez jakiś upięć

Stary 2012-04-13, 22:23   #2247
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Pogoda Goszy dopisała, było ładnie ale wietrznie.

Orszak ślubny prowadził wóz straży pożarnej, coś pięknego. Za wozem szła Gosza z TŻtem. Wyglądali prześlicznie dawno nie widziałam tak pięknej PMki Miała prześliczną fryzurę i śliczny bukiecik chyba z frezji Pod kościołem czekała na nich brama z krasnoludkiem i Śnieżką Młodzi przyszli do kościoła 10 minut za wcześnie i miałam okazję chwilę porozmawiać z Goszą.

Potem weszliśmy do kościoła. Ksiądz pięknie poprowadził mszę, wygłosił piękne kazanie, oprawa muzyczna była zniewalająca. A potem przyszła pora na przysięgę. Przysięgli sobie miłość i wierność bez drżenia w głosie. TŻ miał problemy z nałożeniem Goszy obrączki ale w końcu mu się udało
Po mszy oczywiście sypanie ryżem i pieniążkami, dzieci miały radoch

Gosza kazała Was pozdrowić a ja na dodatek wstawiam Wam zdjęcia słodkości, które dostaliśmy z TŻtem

uroczystość była przecudna, duży wpływ miał na to kościół-prześliczny i w związku z tym nie myślałam by robić zdjęcia tylko chłonęłam chwilę

Ale jedno zdjęcia Goszy i TŻta zrobiłam ale zgodnie z jej prośbą wstawię je jedynie na pocztę

Przepraszam za chaotyczny opis ale jestem pod ogromnym wrażeniem
Suuuuuuuper relacja strasznie już się nie mogę doczekać goszy relacji!

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Zaraz biorę się za nadrabianie reszty ale najpierw dziele się obiecanymi zdjęciami Dla porównania wersja z białym i czarnym pasem. Ta sukienka to model salonowy dlatego czarny pas jest tylko nałożony na biały. Wstawiam tez zdjecia proponowanego mi bolerka - nie wiem czy sie zdecyduje bo raczej nie planowalam ale wiem ze niektóre z Was poszukują takiego a ten salon wypożycza je za 50 zl.
Dla mnie ładniej jest z białym pasem. Ten czarny tak jakoś robi za dużo wg mnie, w sensie suknia sama w sobie jest zdobna, może więc być wrażenie przeładowania z czarnym pasem z jeszcze jakimiś świecidełkami. Ale w sukni w ogóle super wyglądasz

Cytat:
ale swoją drogą ciekawe jak szybko się przestawię na spanie u TŻ po przeprowadzce na tyle że spanie tam będzie przyjemniejsze niz spanie w pokoju w którym śpię od 19 lat
E, żaden problem. Najwspanialsze w tym łóżku będzie, że nie będziesz w Nim sama tylko z ukochanym Mężem - w porównaniu z tym każde łóżko, nawet Twoje stare, odpada w przedbiegach

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
A dziewczyny u nas już minął termin potwierdzania przez gości. I tak nie będzie mojej babci ani rodzeństwa mojej mamy wszyscy mają mnie w dupie przyjdą na ślub ale na wesele nie tak to jest jak się ma powalonego ojca nikt go nie lubi on z resztą też i dlatego mi goście odmawiają. Także z najbliższej rodziny będą rodzice rodzeństwo jedna siostra cioteczna jedna babcia i tyle jak dobrze pójdzie to z moich gości przyjdzie max. 25 osób a najmniej 19.
Beznadziejni są ci ludzie, jeśli potrafią się tak zachować. W ogóle się nimi nie przejmuj, nie warci są Twojej uwagi

Cytat:
Nie było mnie chyba przez 2 czy 3 części... Między innymi spowodowane to było śmiercią osoby z bardzo bliskiej rodziny Zastanawialiśmy się nawet czy nie przełożyć ślubu, ale w końcu stanęło na tym, że jednak się odbędzie. Niestety nigdy nie wiadomo co się może wydarzyć

Także przygotowania sobie powoli trwają

Mam nadzieję, że teraz z Wami już będę mogła pozostać
Współczuję smutnych przeżyć

My też mamy nadzieję, że już z nami zostaniesz

Cytat:
Właśnie dostałam info że na dzień dzisiejszy mamy załatwione noclegi dla większości gości kamień z serca mi spadł
O, a powiesz, gdzie? Na priv możesz napisać, ciekawa jestem, bo może i my będziemy czegoś dodatkowego potrzebować...

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a możecie mi poradzić jedną rzecz, czy lepiej powiedzieć krawcowej żeby wszyła stanik w suknię, żebym nie musiała kupować, czy lepiej kupić bardotkę? Bo już sama nie wiem.
Ja chcę, żeby mi wszyli w suknię, zresztą pani w salonie też powiedziała, że do dobry pomysł. Jakoś tak myślę, że ze stanikiem trochę za gorąco by mi było, no i by się pewnie suwało, a ja chcę, żeby było mi wygodnie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które mają za sobą rozmowy kwalifikacyjne w J. angielskim: macie jakieś wskazówki ? Pytania, na które warto wcześniej się przygotować ?
Wszystko zależy od tego, jakie to stanowisko, jaka firma... Ja np. na rozmowie w szkole językowej na stanowisko recepcjonistki/asystentki byłam pytana o hobby, ogólnie, żebym coś o sobie powiedziała. Myślę, że po prostu chcieli się zorientować, czy swobodnie posługuję się językiem, bo to jest w mojej pracy bardzo ważne.
Ale każde stanowisko jest inne, to i rozmowy są inne.

Marylko, przepiękne te fotki!!!!!!!! Normalnie oczy od Was i tego lazuru oderwać nie można....

Paulinko, bosko wyglądasz w tej sukni i buciki śliczne

Madziu, zdecydowanie Ci lepiej z takimi jaśniejszymi włoskami, nie wiem, co narzekasz, bardzo ładnie wyglądasz

Cytat:
Szkoda, że Chatencja pracuje, nie ma czasu by ze mną pójść na salony Chyba pójdę z moją świadkową
eeeej, ja też chcę z Tobą pochodzić! I zobaczyć Cię wreszcie w JA!!!!! Może jak mnie wywalą, to wtedy połazimy Dziś znowu coś spieprzyłam w robocie i zastanawiam się, czy ja się tam w ogóle nadaję...

Jeśli chodzi o włosy, to mnie też moje coraz bardziej irytują: cienkie są, dziadowe, nie układaja się w ogóle bez tony lakieru, no i po ślubie na pewno przynajmniej z połowę ich ciacham. TŻtowi będzie przykro, ale trudno, ja się już naprawdę nie mam siły z nimi męczyć...

Kochane moje, wiecie, że ja nie biżuteriowa i w ogóle się na tym nie znam. Ale że Teściowa się uparła, że chce mi zasponsorować biżuterię ślubną, to teraz nie mam wyjścia i muszę coś wybrać
Trafiłam dziś na coś takiego, jak Wam się podoba? Chętnie bym kupiła i naszyjnik i bransoletkę, ale nie możemy znaleźć bransoletki, TŻ napisał do tego sprzedawcy, zobaczymy, co odpisze...
To drugie z listkami też mi się strasznie podoba, ale na all aukcja już zakończona...
A na końcu coś, co mnie zachwyciło strasznie, ale raczej chyba takiego nie kupię... chociaż jest przeuroczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3d6e96376d9b7ec2.jpg (25,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 609d69620e0ed8ff.jpg (20,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1_f.jpg (23,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9554 (16).jpg (25,7 KB, 17 załadowań)

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2012-04-13 o 22:24
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:23   #2248
niusia_87
Zakorzenienie

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1334310358 damsko-męskie
Stary 2012-04-13, 22:27   #2249
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

O, a powiesz, gdzie? Na priv możesz napisać, ciekawa jestem, bo może i my będziemy czegoś dodatkowego potrzebować...

Kochane moje, wiecie, że ja nie biżuteriowa i w ogóle się na tym nie znam. Ale że Teściowa się uparła, że chce mi zasponsorować biżuterię ślubną, to teraz nie mam wyjścia i muszę coś wybrać
Trafiłam dziś na coś takiego, jak Wam się podoba? Chętnie bym kupiła i naszyjnik i bransoletkę, ale nie możemy znaleźć bransoletki, TŻ napisał do tego sprzedawcy, zobaczymy, co odpisze...
To drugie z listkami też mi się strasznie podoba, ale na all aukcja już zakończona...
A na końcu coś, co mnie zachwyciło strasznie, ale raczej chyba takiego nie kupię... chociaż jest przeuroczy
ten pierwszy zestaw bardzo mi się podoba

co do noclegów to w szkole w Ludwinie (to chyba jest gimnazjum i podstawówka zaraz przy rondzie tam jest cos kolo 30 miejsc jak nie wiecej) mają tak milka wyremontowanych pokoi każdy ma łazienkę na prawdę fajne warunki jak na pokoje przy szkole

Stary 2012-04-13, 22:27   #2250
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie opinie odnośnie makijażu

Ale ja mam małe oczy. Grubsza kreska nie zmniejszy mi ich optycznie ? Co jest złego w perłowych cieniach ?

Dziewczyny, które mają za sobą rozmowy kwalifikacyjne w J. angielskim: macie jakieś wskazówki ? Pytania, na które warto wcześniej się przygotować ?
Co prawda calej rozmowy po angielsku nie miałam, ale zazwyczaj jak pytali o coś po angielsku to albo opowiedzieć coś o sobie, albo o zainteresowania, albo co robie w wolnym czasie.

nena - masz piękne włosy i uważam, że skoro je zapuszczałaś (ja też) to szkoda by było je upinać, może fryzjerka nie zrozumiała jaką chcesz fryzurę? Moje włosy też ciężko się kręcą ale dobra fryzjerka potrafiła mi zrobić loki takie, które się trzymały całe wesele, nie poddawaj się i jak się płaci to się wymaga i nie odpuszczaj fryzjerce, po to jest próbna fryzura, żeby dopasować ją dokładnie.

Ja się obawiam makijazu, bo za często spotykam się z opiniami, że dziewczyny sa niezadowolone i w końcu nawet same się malują

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości