|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
O Dżizas, wróciłam właśnie od dziewczyn, nawaliłam się cytrynówką, choć wypiłam milion razy mniej niż Alonka :P. Ale było bosko .
|
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prędko wróciłaś, ale jeszcze piszesz składnie i bez błędów więc chyba próbujesz trzymać fason ![]()
|
|
#3603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
( nie, nie jadłam ziemi, ale wiem jak pachnie, a to już swoje robi ).Dzień dobry ![]() Wstałam rano i biorę się za sprzątanie, żeby to ogarnąć przed pracą. Poza tym boli mnie skóra przy oku, mam nadzieję, że nic nie spuchnie, ani się nie zaczerwieni ![]() Miłego dnia!
|
|
#3604 | |||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Ładne Dziękuję Cytat:
Cytat:
![]() A co to za kupony? Cytat:
pijoku! :PCytat:
![]() Może wypij jakieś wapno i weź magnez na to oko |
|||||
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Już przestało boleć
Może to przez jakiś kosmetyk
|
#3606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak wracałam sama do domu, to w ogóle się nie bałam, takiego kurażu dodała mi ta cytryna . Cytat:
Aaaa, w ogóle się nie znacie na cytrynówce :P. Ja lubię wszystkie lubelskie alkohole (w sensie wiśniówkę, cytrynówkę, grejfrutówkę, itp :P). Ino żurawinówka BARDZO źle mi się kojarzy, mimo, że kiedyś ją lubiłam :P. Mam dobry humor, w piątek 13 . Naładowałam się wczoraj u dziewczyn, a dziś znów zumba, idę na 2 godziny chyba . A w ogóle wczoraj gadałyśmy, jakie te chłopy są teraz nieogarnięte, mało męskie, że nic nie potrafią zrobić bez kobiet i że przydałoby im się wojsko :P. Może byłoby mniej metroseksualnych chłopczyków w różowych koszulkach :![]()
|
||
|
|
|
#3607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sobie raz odbiłam cały koszyk z nuggetsów na ręce bolało niemiłosiernieCytat:
świetne zakupy!Ja ostatnio piłam alkohol tak, że szumiało mi w głowie w........... Sylwestra Czas nadrobić zaległości ![]() Wróciłam z pracy. piątki zawsze mam fajnie krótkie Ale zaraz zabieram się do pisania mgr... Bo po południu jadę do dermatologa........... ![]()
|
||
|
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Pełno takich głupotek, ale w jeden dzień tego nie załatwimy. Co innego jakbyśmy byli na miejscu, to powoli byśmy sobie to załatwiali, a tak....
![]() ![]() Świetne zakupy ![]() No troszkę ![]() Nie będę może zaśmiecać wątku i się rozpisywać, no ale trochę tego mamy. Cytat:
Ja zjadłam pomidorówkę i piję kawkę
|
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, ale u nas to chyba taka smutna tradycja... Kiedy ja miałam się urodzić, to zmarła babcia mojego taty, a kiedy miał się urodzić mój brat babcia mojej mamy. No a teraz ja spodziewam się dziecka i babcia odeszła...
Został mi tylko dziadek i teraz Jego musimy wspierać. Pogrzeb babci był wczoraj, ciężko go przeżyłam szczerze mówiąc. Dzisiaj już jest lepiej, tym bardziej że mąż został ze mną w domu. A w ogóle napisałam tu takiego długiego posta i nagle sam mi się komputer zresetował i szlag trafił wszystko... I już Wam nie smęcę. A z pozytywnych nowości, to brzuszek mi zaczął rosnąc. Codziennie rano, jak się budzę to mam wrażenie, że jest większy.
|
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!
|
|
|
|
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa jak kiedyś patrzyłam na wymiary idealne w takiej tablece na necie to wyszło że mam szczupłą budowę i wymiary niemalże identyczne z tymi podanymi (no może w udach miałam więcej:P) Cytat:
no weź wypiłam wtedy nie więcej niż 200ml:P w sumie tej lubelskiej i bimbrowej:Po to witaj w klubie bo ja też chcę tyle ważyć ![]() dziś właściwie nic konstruktywnego nie zrobiłam, tyle co trochę posprzątałam i obiad zrobiłam, miałam ogromną chcicę na kotlety sojowe w płatkach lecę uczyć się a później samochód myję i wreszcie antena przyszła to neta na lapku spróbuję założyć
|
|
#3612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, jak sama widzisz wątek ślubny przeplata się z mamusiowym i ogólnie życiowo-plotkarskim. także - każdy temat dozwolony ![]() Cytat:
![]() Smutne Ale niestety takie jest życie... jedni odchodzą, drudzy przychodzą..... Pisałam Wam, że jadę do dermatologa. Byłam i......... Po prostu mam je co jakiś czas obserwować.
|
||
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
widze young pm na wymarciu, coś nikogo nie widać
lecę myć się, coś zjem no i pouczę się z tych śmiesznych betonów
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
wreszcie weekend... jestem tak zajechana po tym tygodniu że nie iwem poza tym mam jakiś kłopot z @... boli mnie brzuch normalnie ale zamiast normalnej @ mam tylko plamienie no i sama nie wiem czy to po prostu przez stres i jest jeszcze przed czy po prostu taki @ mam w tym msc z 3 msc ślub
|
#3615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja obejrzałam Got to dance w międzyczasie sprawdziłam parę zeszytów uczniowskich. dzieciaki zaczynają kombinować - już któryś raz spotykam się z sytuacją, że jedna osoba odpisuje zdanie w zdanie od koleżanki/kolegi Przed chwilą się wykąpałam. Zrobiłam sobie peeling cukrowy i całe ciało nasmarowałam balsamem. Także jestem świeża, pachnąca i czuję się znakomicie
Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2012-04-13 o 22:39 |
||
|
|
|
#3616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Super, że znamiona ok. A jak to jedno będziesz obserwować, to na pewno nic złego się nie stanie. Ale to chyba musisz je wyciąć? ![]() ![]() Cytat:
![]() ?Wczoraj byłam 2 godziny na fitnessie, przyszalałam . Dziś pewnie będę sprzątać, itp. Może wieczorem pójdziemy gdzieś ze znajomymi .
|
||
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś sprzątanie, kurka z tym trochę zejdzie, gotowanie obiadu i chcę zrobić 2 sałatki a wieczorem po TŻ i zażyczył sobie książę placki po węgiersku także trzeba mu zrobić mam nadzieję że dziś znajdę czas na naukę
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Za 13tygodni o tej porze będę u fryzjera ![]() Dziś po raz pierwszy poczułam stres w związku z tym wszystkim W poniedziałek idziemy do usc a w środę do księdza
|
#3620 |
|
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki za wszystkie PM!
I młode żonki na tym wątku Mówicie o jedzeniu, piciu - ja szaleję 27 albo 28 kwietnia - mam powód <koniec pewnego etapu w życiu> Bądźcie ze mną
|
#3621 | |||
|
sajkolidżist
|
Może tak
![]() Cytat:
Super, że mąż Cię wspiera! No i cudownie, że brzuszek rośnie, kiedy wizyta? Cytat:
Cytat:
![]() Hej! My z TŻ oboje chorzy, leżymy sobie w łóżku i oglądamy filmy, zaraz bierzemy się za Wiedźmina Nażarliśmy się naleśnikami z mięsem mielonym i pieczarkami zapiekanymi w żółtym serze
|
|||
|
|
|
#3622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
. My mamy całego kurczaka na obiad, hihi .
|
||
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Podsunęłyście mi pomysł na obiad i chyba też zrobię placki po węgiersku. Spisałam się z dziewczyną z mojej miejscowości, która w czerwcu wychodzi za mąż i to za chłopaka, który mieszka niedaleko mojego TŻ No i doradziła mi jedną Panią która może nam zaliczyć poradnię przedmałżeńską na jednym spotkaniu Bo u nas to trwa 3 miesiące, a my będziemy w Polsce tylko na miesiąc, także mam nadzieje, że to się uda ![]() Co do tego, co mamy jeszcze załatwić to tak : - dekoracja Kościoła (kupić wszystkie materiały: na klęczniki i krzesła dla Nas i Świadków, rożki na bukieciki (zdj), zapytać o kwiaty) - dekoracja samochodu (kupić przyssawki, sztuczne margaretki, tablice rejestracyjne) - podziękowania dla rodziców (kosze wiklinowe, bo chcemy im dać kosze z słodkościami, do tego kupić ramki (zdj) i wydrukować podziękowanie. - organista i Pani która nam zaśpiewa w Kościele - ministrant (niestety sami musi go sobie załatwić) - papierologia (USC, akt chrztu i bierzmowania TŻ) - poradnia - ksiądz (protokół i ustalenie szczegółów) - spotkanie z krawcową - kupić księgę gości, balony, konfetti - garnitur + wszystkie dodatki - wódka + szampan - obrączki - dekoracje na salę (wazony, świeczki pływające, ozdobne kamyki) - próbny makijaż + fryzura - transport dla gości - kotyliony dla gości, świadków i rodziców - bielizna + buty dla mnie.
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dacie radę !
|
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ kosze ze słonecznikamidziewczyny nie nadrabiam, bo zaraz wybieram sie na urodziny do bratowej Tz, a mąz w pracy.... jak ja tam sama wysiedze
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
wybaczcie, że tak nie wpadam, ale od wtorku do dzisiejszej nocy walczyłam z temperaturą prawie 40 stopni non stop byłam po prostu nie przytomna! raz zimno, raz gorąco. nie chciała wgl puszczać, nawet po antybiotyku. w końcu zrobiłam po swojemu i w nocy mnie puściło i tak do teraz utrzymuje mi się 36,6. mam nadzieję, że już tak zostanie. ![]() przepraszam, że nie odpiszę na Wasze posty ale po prostu nie mam na to czasu, bo wpadłam w wolnej chwili. z malutką mogę czytać ale pisać jest już gorzej.
|
#3628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj! napisz coś więcej o sobie!Cytat:
Cytat:
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też coś zaczęło brać, ratuje się Prenalenem, mam nadzieję że mi przejdzie...
|
|
|
|
|
#3630 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I super, że brzuszek Ci zaczyna rosnąć Cytat:
Cytat:
Dacie radę Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

ja też dziś dowaliłam... pojechałam do pracy w krótkim rękawku!!! Szczęście, że pojechałam autem....
.

. Eh, Morsi, współczuję. Szkoda, że nie to nie wyszło wcześniej, mogłabyś w domu zostać, a nie bez sensu jechać do Kato. Jesteś na stancji? Kuruj się, kochana, niech Cię TŻ uzdrawia
.
strasznie smutne, teraz masz się kurować! Tylko pościel, herbata i ciepłe uściski
pijoku! :P

bolało niemiłosiernie
świetne zakupy!

lecę uczyć się a później samochód myję i wreszcie antena przyszła to neta na lapku spróbuję założyć