|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Mój się interesuje siatkówką :P Tylko wiecie.. Tak jakby mniej samym facetami
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. Chodzą na kopaną ![]() Cytat:
Tylko, że to tak jakoś samo przychodzi... ![]() Nie ma chętnych na rolki?
|
|
#1473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() czlowiek chwile nie zaglada i tyle żeście naskrobały teraz trzeba nadrabiac![]() edit: w miare ogarnelam, cycki, endo, paznokciowe malowanki, ostatnio rolki<czemu nie mam rolek ![]() ![]() >
"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it " Edytowane przez antidotum89 Czas edycji: 2012-04-14 o 10:59 |
|
|
|
|
#1474 |
|
Konto usunięte
|
też uważam że ekspedientki pod arkadami są milutkie
![]() za to właściciel to pan Ciapuś i też cały czas się uśmiecha do mnie, ja nie wiem, ale co ja powiem to on banan od ucha do ucha ![]() miłe to, ale wydaje się podejrzane, chyba jak zwykle szukam dziury w całym i jestem przewrażliwiona. Albo ma jakiś interes i chce ugrać coś dla siebie i mnie urabia żeby zagłosować w razie in plus dla niego na zebraniu, albo jest miły bo mnie lubi, albo mu o zgrozo święta w oko wpadałam i go siekło
|
|
|
|
#1475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Jakie plany na weekend? Ja w sumie nic konkretnego Sprzątanie, jakiś serial, trochę się pouczę na uczelnię, wieczorem pewnie jakieś zabiegi kosmetyczne. A jutro relaks ![]() No dokładnie ![]() Cytat:
To fajnie, że polecasz. Dawniej chodziłam do Intimo4you, ale wyczytałam, że na Krakowskiej właśnie jest bardziej profesjonalny braffitting.Tak Ty też? ![]() Cytat:
![]() 2. Możliwe, ale pewnie nie tak blisko jak Ci się wydaje Obrzeża Nowej HutyJa nie umiem jeździć Ale jakbyś chciała na rower to chętnie
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam gdzie w Krakowie trzymać roweru, a bardzo za nim tęsknię
|
|
#1477 |
|
Konto usunięte
|
Rower w mieście to rzecz rewelacyjna, niestety mieszkam za daleko centrum, żeby codziennie dojeżdzać tyle kilometrów na uczelnię.... Któraś poza mną dzieli nieszczęśliwy los mieszkania w okolicach Bieżanów - Prokocim?
![]() Też mam w planach kupić sobie rolki. Ładnie rzeźbią nóżki i pupę
|
|
|
|
#1478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co prawda ostatnia strone tak omiotłam wzrokiem tylko ale zawsze cos;pwlasnie sie opierdzielam, wczoraj z przyjaciollka zrobilysmy mala alkoholowa libacje na smuty i nie moge sie zebrac zeby pocwiczyc, od rozstania z facetem jakos mi sie tak nie moze zebrac no ale w koncu trzeba bo brzuszek kiepskawo zaczyna wygladac...słuchajcie a gdzie w krk mozna dorwac w miare fajne rolki za rozsadna cene? wlasnie przegladam oferte decathlona ale kiepsko to widze;/
"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it " Edytowane przez antidotum89 Czas edycji: 2012-04-14 o 11:37 |
|
|
|
|
#1479 |
|
Matka Smoka
|
Od jakiego pułapu cenowego zaczynają się w miarę dobre rolki? Nie jakieś super pro, ale żeby się nie rozwaliły od razu. Rozważałam zakup w zeszłym roku, bo jednak łatwiej to ze sobą gdzieś zabrać niż rower, ale w końcu stchórzyłam przed zakupem takich z hipermarketu.
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- A w temacie zakrapianych imprez - muszę Wam tu zaplotkować z innego wątku, bo mnie to rozwaliło z rana dziewczyna pisała, że wczoraj mieli tak udaną domówkę, że wydepilowały pastą cukrową łydki wszystkim facetom.
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=30128d4098f00e9b8565e1b 01a10bd578c02c712;3353243 5]Rower w mieście to rzecz rewelacyjna, niestety mieszkam za daleko centrum, żeby codziennie dojeżdzać tyle kilometrów na uczelnię.... Któraś poza mną dzieli nieszczęśliwy los mieszkania w okolicach Bieżanów - Prokocim?
![]() Też mam w planach kupić sobie rolki. Ładnie rzeźbią nóżki i pupę [/QUOTE]Ja też mieszkam za daleko od centrum, dlatego na rowerze jeżdżę tylko w wolnym czasie, rekreacyjnie. Cytat:
|
|
|
#1482 |
|
maszyna, nie człowiek
|
*patrzy na swoje łydki*
Szkoda, że nie było mnie na tej imprezie Ale wieczorem nadrobię w łazience
|
#1483 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Mam najtańsze rolki z Decathlonu i są świetne. Cytat:
Słodziak mi nie pozwala odkąd złamałam palec STOJĄC na rolkach ![]() Cytat:
![]() Czemu? Nie jest się anonimowym, ale można pewne informacje stopniować. Tego nicku używam tylko na Wizażu, a i tak nie chcę pisać za dużo. Cytat:
Cytat:
Wszędzie ![]() Problemy maciczne mogą wpływać na jelita. To może wspólna nauka pływania? Mamy tu chętne ![]() Są 2 BB: azjatyckie kremy BB i Beauty Blender, czyli droga jajowata gąbka, której fenomenu nie chwytam. Ale skoro sama Agabil zamieniła na nią pędzle, to musi być co na rzeczy...
|
|
|
#1484 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- No właśnie to mnie martwi. Mam polipy co roku w jelitach - jako jedyna z rodziny. W dodatku w tym wieku już. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Odżywki isany to jakaś woda dla mnie. Ale do mycia też się nie nadają.
|
|
|
|
|
#1485 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Kwestia umiejętności
Jak widać, potrafię upaść stojąc, to wyższa szkoła jazdy ![]() Cytat:
To co, badamy się? Mam kamerkę internetową, widelec i laserek dla kota, może będzie coś widać ![]() Odżywki, które nic totalnie nie robią, już wolę Ziaję. I do mycia się faktycznie nie nadają.
|
|
|
#1486 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=30128d4098f00e9b8565e1b 01a10bd578c02c712;3353243 5]Rower w mieście to rzecz rewelacyjna, niestety mieszkam za daleko centrum, żeby codziennie dojeżdzać tyle kilometrów na uczelnię.... Któraś poza mną dzieli nieszczęśliwy los mieszkania w okolicach Bieżanów - Prokocim?
![]() Też mam w planach kupić sobie rolki. Ładnie rzeźbią nóżki i pupę [/QUOTE]Za dwa tygodnie prawdopodobnie przeprowadzam się w tamte rejony ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
|
|
#1487 |
|
Wtajemniczenie
|
Malla,
no wlasnie uzywane srednio bo raz juz mialam i jednak widze roznice w sensie "wyprofilowania" do stopy, wole dorzucic stówke a miec troszke lepsze, ale szczerze mowiac nie orientuje sie wogole w cenach wiec nie wiem czy to co uznam za spoko cene nie bedzie zdzierstwem, albo odwrotnie to co uznam za zawyzona cene bedzie jedna z nizszych xD chyba nakićkałam troszke, no ale to przez resztki etanolu we krwi o 14 pojde krecic hula hop, skakac na skakance! a co! puszcze CSI i bedzie
|
#1488 |
|
maszyna, nie człowiek
|
WrednaMyszka, a będziesz mieć basen/masz na AGH
? To był mój koszmar. Niedobory potasu=skurcze, a potasu nie mogę przyjmować doustnie (serce)+ "płyń, płyń, płyń, płyń!!!" instruktorki, która tego nie ogarniała i myślała, że jedzenie pomidorów załatwi sprawę. Po 20 minutach pływania z okropnymi skurczami miałam dosć, a tu jeszcze 25 minut zajęć... Plus ten okropny wstyd w szatni spowodowany nie powszechnym cellulitem, ale brzydkimi rozstępami, wystającymi żebrami i rozstępami Chyba się zraziłam do basenu już całkiem.Żeby nie było: miałam jeszcze opcję rozchodzenia się na powierzchni, ale wtedy było ciągłe ponaglanie, ze mam pływać , a nei chodzić i jak trochę pomacham rękami zamiast nogami to mi samo przejdzie.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-04-14 o 12:24 |
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
A temu, że starałyśmy się ją przyjąć jak najlepiej, była tu z nami, a potem obsmarowała, że jesteśmy zapuszkowane, że zlewamy nowe i gadamy tylko o zakupach i zamawianiu - co jej w ogole nie przeszkadzało, jak za pośrednictwem lalaith proponowała nam kometyki z Avonu
Po co nam tu takie dwulicowe osoby ?
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-04-14 o 12:27 |
|
|
|
#1490 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Daj, ja dałam i wiem co mi dolega. I nikt mi nie wmawia drażliwych jelit jak pozostałej części rodziny. która na to choruje. Cytat:
![]() Cytat:
bo moje nogi wołąją a trochę sie boję tej pasty i zazwyczaj wybieram maszynkę i tanie odżywki do włosów (a propos Isany) Mąż na lotnisku, Helusia śpi a mnie wołają porządki ale jestem leniwa.... Muszę logistycznie wieczorną kąpiel małej rozpracować bo zawsze we dwoje kąpaliśmy. |
|||
|
|
|
#1491 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1493 |
|
Matka Smoka
|
Dobra, o jakiej sondzie mówimy, bo się gubię?
Gastro czy Kolono? Czy jeszcze coś innego?---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Same myszy i koty na tym wątku. |
|
|
|
#1494 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Szkoda mi psuć dobrego nastroju na tamten wątek. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Ty do którego grona się zaliczasz?
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-04-14 o 12:55 |
||||
|
|
|
#1495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ja chyba się nie nadaję, mam taki jakiś lęk przed wodą. 3. Dziękuję za informacje To teraz już wszystko wiem.Cytat:
1. Mam lęk przed wodą 2. Też mam problem ze skurczami. Czasem dostaję ich jak jadę autem i wtedy muszę szybko zjeżdżać na poboczne. 3. Rozstępy też ![]() Wiem, że straciłam tym szansę na darmową naukę pływania, ale naprawdę bałam się tego. Sama myśl o zajęciach na basenie mnie przerażała ![]() Cytat:
|
|
|
#1496 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja basen przeżyłam, ale prawda jest taka, że nie wspominam tego mile. Boję się tylko wody głębokiej, ale i tak było mi cięzko
A odrobić nie miałam jak, musiałabym zdobyć zwolnienie lekarskie i chodzić na normalny wf, o ile łaskawie by mnie przyjęto
|
#1497 |
|
Matka Smoka
|
W tym tygodniu jestem zdecydowanie kotem - tylko zalegam na kanapie.
Dowcipne to usg? Jedyne na co się nie odważyłam to gastro - przeraża mnie Ale i tak nikt mi nigdy nie proponował tego badania,
|
|
|
|
#1498 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso - odkąd wrzody diagnozuje się z krwi, rzadziej wykonuje się gastro, ale pewnie i tak mnie czeka.
|
|
#1499 |
|
Matka Smoka
|
Ale gastro to chyba też inne rzeczy niż wrzody diagnozuje?
Może się szarpnę i w końcu zrobię prywatnie.
|
|
|
|
#1500 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Pocieszcie się, że lepsza gastro niz kolono
Moze to doda odwagi w razie potrzeby.
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.