|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sylvi, gratuluję spadków ![]() ![]() CzarnaDamo, masz rację, Puchatek, to Puchatek, bez brzucha nie byłby sobą, swoją droga przypomniał mi się rozdział, w którym Puchatek gościł u Królika, nawpiep..ał sie tam miodku, i potem nie mógł wyjść z nory Królika, bo go brzuch zablokował, i tkwił w wyjściu przez kilka dni (utknął), a Krzyś zabronił w tym czasie dawać mu żarcia, więc...tadaaaam, Puchatek też był w swoim zyciu na diecie ![]() Dobra i na koniec, dziś mikro spadek (-0,1kg), więc moja waga zrobiła dzis dla mnie wyjątek i dała dwa spadki dzien po dniu (wczoraj było -0,2kg) ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 Edytowane przez Winnie the Pooh Czas edycji: 2012-04-14 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Rozeznanie
|
UWAGA UWAGA wczoraj skończyłam w szkole gimnastykę jupi, nareszcie
![]() Bottega dobrze, że już nie masz takiego parcia na cyferki wagowe ![]() ![]() ![]() Winnie ![]() ![]() Silvia09 od początku diety nie spadło mi ani z łydek ani z ramion chociaż zauważyłam, że łydki fajnie się zarysowują. Miejmy nadzieję, że w końcu i tam coś ruszy ![]() Czarna wracaj, wracaj. Czas najwyższy ![]()
![]() |
#4683 |
Przyczajenie
|
Czesc Kobietki
![]() Jestem tu całkiem nowa i chciałabym się do Was dołączyc ![]() Na dzień dzisiejszy ważę 81kg i mam 178 wzrostu. Chciałabym schudnąc do wagi 65 kg, już kiedyś tyle ważyłam tzn 2 lata temu ważyłam 60, oczywiście było mi z taką wagą wręcz super, teraz jest mi ciężko. Czuję się strasznie z tą wagą, chciałabym schudnąc dla siebie, dla własnego samopoczucia. Jak myślicie czy do końca tego roku uda mi się zrzucic do 20kg wagi? Wiem że potrafię, bo już jak wcześniej napisałam udało mi się kiedyś ważyc 60 kg, ale chyba brak mi wsparcia... |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Wtajemniczenie
|
jasne, zapraszamy
![]() ![]() ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-04-14 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Przyczajenie
|
Tak ćwiczę czasami. Najczęściej są to brzuszki i czasami na magneticu (magnetic hms h9281). Do tego spaceruje z psem.
Spróbuję wrzucić dzisiaj moje cele tylko najpierw muszę dojść do tego jak to zrobić ![]() Co do wagi to ważyłam się dzisiaj i było 81, z reguły mam manię i potrafię nawet kilka razy dziennie wchodzić na wagę, ale od dzisiaj będę się stosowała do Waszych zasad i tylko raz w tygodniu będę się ważyła ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Nie jestem pewna czy mi się udało z tym podpisem ale chyba tak ![]()
#4686 |
Wtajemniczenie
|
udało się, ślicznie
![]() ![]()
![]() |
#4687 |
Konto usunięte
|
melodiie witaj
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-04-14 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() od zawsze miałam avatary własnie takie mroczne ale ostatnio zakochałam się w zdjeciach tego typu z pieskami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zadomowienie
|
Melodiiie-witam
![]() Gothika-ode mnie też masz głos ![]() Superkas-to ty tak głosy oddajesz ![]() Puchatku-Puchatek też dietkował tylko za bardzo kochał miodzik ![]() ![]() Atram-już wróciłam na dobre ![]() Arsenalka-nie boimy się ![]() ![]() Silvia-nie wzdrygaj się bądź odważna ![]() Widzę moje piękne,że mój avatar zrobił furorę na forum ![]() Laski chyba potrzebowałam tego żarełka bo o dziwo weekend spokojnie mi zleci !w ogóle nie myślę o jedzeniu ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-04-14 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Wtajemniczenie
|
Gothika: wg mnie Nergal ma/miał za duże ciśnienie na szkło, chociaż prywatnie jest podobno bardzo sympatyczny, więc też takie gdybanie w sumie nie ma sensu. A ze zmianą na słodkie psiaczki i inne zwierzaczki: no mam dokładnie to samo, do tej pory "szatan, mrok cały rok", a teraz mam szczurka
![]() rano robiłam drugie podejście do Arsenalkowych placuszków, wyszły lepsze niż ostatnim razem :3
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
Puchatku,
![]() ![]() atram, wiesz... to nie jest tak z nią. Chciałabym móc powiedzieć, że to typowa wróżka, która wyciąga z ciebie info i na ich podstawie coś tam ci wciska. Nie. Ja nie utrzymuję z nią kontaktu, moja mama raz na jakiś czas zadzwoni -złożyć życzenia czy coś, więc NIE wie co się u nas dzieje, a tak to czasami tylko widują się jak przyjdzie do niej jako pacjentka. Po prostu czasami jest tak, że dzwoni by ostrzec, albo pocieszyć (jak wyszło jej, że ktoś ma ciężki okres, ale będzie lepiej - pociesza). Ona bawi się astrologią, ale na jakimś tak zaawansowanym poziomnie, kiedyś próbowała mi to wytłumaczyć, ale nic z tego nie zrozumiałam. I do tej pory wszystko się sprawdziło,choć nie raz ją przeklinałam za to co mówiła. Kiedyś byłam tez w takim dłuższym związku, wielka miłość, wszystko pięknie, marzenia na ślubie itd. Ostrzegła, że się rozstaniemy w przeciągu nabliższych 3miesięcy. Oczywiście najpierw wściekłam się na nią, a później po prostu miałam to gdzieś i o tym zapomniałam. Rozstaliśmy się i to z nieoczekiwanego powodu. Przewidziała też, że będę ciężko chora, że lekarze będą walczyć o moje życie i otrę się o śmierć - 2 miesiące później zapadłam w śpiączkę. Jak ona mogła to przewidzieć??? Było też parę innych, mniejszych spraw. Nie tylko moich - przyjaciółce mojej mamy przewidziała długi i ciężki rozwód, gdzie wtedy byli szczęśliwym małżeństwem. Mojemu wujkowi rozwód, dziecko z inną i totalny przewrót w życiu zawodowym. Takiemu facetowi powiedziała o jakiejś tam ważnej sprawie związanej z firmą - dzięki niej gościu uratował się przed zbankrutowaniem (coś tam było z tym,że jeden z kontrahentów chciał go oszukać w sprawie jakiejś transakcji), w podzięce facet zafundował jej tydzień na Kubie :O Jest wiele takich rzeczy i naprawdę NIE lubię, gdy ona coś takiego mówi. Oczywiście sama ostrzega, że to nie jest w 100% pewne, że niektóre sprawy zależą od naszych dezycji, które mogą się zmienić. hehe na tyle zapomniałam o tym ważeniu, że w końcu nie napisałam Wam, że jak już król przypomniał mi o wadze, to dziś znowu pokazała 66,1kg, czyli chyba faktycznie ta nadwyżkabyłąprzezniewyspa nie się ![]()
#4693 |
Zakorzenienie
|
superkas - dzieki
![]() ![]() thenerdqueen - Doda ma parcie na szkło, dobrali się - kiedyś ![]() ja nie znam osobiście satanisty żadnego - takiego prawdziwego - zreszta co to znaczy? ![]() ![]() ![]() Botteha - ma kobieta talent (?) ale chyba nie powinna dzwonić by ostrzec? tak mi sie wydaje, jak wie że czegoś mozna uniknąć to ok, ale tak po to by ostrzec i siać zamęt?
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2012-04-14 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Wtajemniczenie
|
Gothika: znam, nie jest jakimś wojującym, ale kłóci się z tym ogólnym stereotypem, jaki mają ludzie na ten temat
![]() ![]() Bottega: właśnie co innego, gdybyś poprosiła o "poradę", a co innego że sama ci wtyka takie newsiki.. sama bym się wściekła na pewno, bo nie lubię jak mi ktoś się tak narzuca ze swoją "dobrocią" ![]()
![]() |
#4695 |
Rozeznanie
|
Bottega-nieźle ma ta "wróżka" tydzień na Kubie!? też bym chciała
![]() melodiiie-witaj ![]() ![]() thenerdqueen-oj, dziewczyny, jak mi miło, że moje placuszki robią tutaj taką furorę ![]() ![]() moja współlokatorka (ta od orbitreka) dzisiaj pojechała po bandzie. zostawiła mi w lodówce 3 trufle ![]() dzisiaj jak na weekend, to ruch tutaj, jak w ukropie ![]() dobra, ja lecę, idę robić 8 minutówkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Zadomowienie
|
Gothika-nie ma za co
![]() ![]() Sataniści to nie są aż tak złe osoby,ale zależy jaki satanista ![]() ![]() ![]() ![]()
#4697 |
Wtajemniczenie
|
Czarna: co prawda to prawda, dziwnie się w naszym kraju podchodzi do subkultur.. ja to jestem pomieszanie z poplątaniem, chociaż raczej w stronę cięższej muzyki, chociaż zazwyczaj jestem bardzo otwarta i poszerzam swoje horyzonty. Jakby nie patrzeć: jeden brat punk, drugi skinhead, siostra hippie
![]() Arsenalka: zazdroszczę naleśnikowego talentu, kobito. U mnie tż zajmuje się naleśniorami, ja za to robię gofry ![]()
![]() |
#4698 |
Rozeznanie
|
Bottega ja mam wyrobione zdanie na tema "wróżek", "jasnowidzów", osób bawiących się kartami tarota, astrologią czy wywoływaniem duchów. Dla mnie to jedna wielka ściema, które może skończyć się źle dla osób w to zaangażowanych, dlatego trzymam się od tego z daleka
![]() Thenerdqueen a ten Twój kolega to jest taki bardziej ateista czy raczej czci szatana ![]()
![]() |
#4699 |
Zadomowienie
|
Thenerd-prawda jest taka,że jak ktoś nie miał sposobności z osobą taką przebywać i jej poznać to całe G o niej wie
![]() ![]() ja osobiście słucham różnej muzyki,ale najlepszą dla mnie jest ciężka muzyka umiem się przy niej wyluzować na maxa ![]() ![]()
![]() |
#4700 |
Wtajemniczenie
|
Atram: której części w słowie "satanista" nie zrozumiałaś?
![]() ![]() ![]() Czarna: patrzę, że coraz więcej wspólnego ze sobą mamy ![]()
![]() |
#4701 |
Zadomowienie
|
Thenerd-no właśnie mamy ojjj mamy
![]() ![]()
#4702 |
Wtajemniczenie
|
Czarna: nowy podpisik widzę
![]() ![]()
![]() |
#4703 |
Zadomowienie
|
Nudziło mi się i sobie skrobnęłam nowy podpisik
![]() A jak!pewnie że to ja lecę na omnibusie ![]() ![]()
#4704 |
Rozeznanie
|
Thenerdqueen aaaa. Ja zawsze myślałam, że osoba żyjąca, tak jak mówisz, według własnych zasad i w nic nie wierząca to jest ateista, a osoba uważająca szatana za "boga", i żyjąca według jego przykazań (zaspakajanie swoich mniejszych i większych potrzeb itp.) to jest satanista.
![]()
![]() |
#4705 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() czego słuchacie? jak macie możliwość? ![]() ![]() jako że nie znam zadnego satanisty to nie wiem nic o nich, ale mi tez się wydaje że satanista to osoba ktra odrzuca boga a która czci szatana ![]() bo ubrać na czarno to sie ubrac może każdy, słuchać blackmetalu tez - ale to chyba nie wystarczy to zostania satanistą? słucham punka i czasem nosiłam spodnie w kratkę ale nigdy nie uwazałam się za punkówe ![]()
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2012-04-14 o 21:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zadomowienie
|
Bo z tymi satanistami jest tak,że są pseudo sataniści i tacy prawdziwi z prawdziwego zdarzenia
![]() Ja słucham punka przeważnie rocka metalu i najlepsze są dla mnie stare kawałki.Lubię bardzo ballady Metalicy ![]()
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do żarełka - za mną dziś "chodzi" pizza ![]() gothika, ona należy do rodziny, więc może dzwonić kiedy chce ![]() Zrobiłąm zamówienie artykułów kosmetycznych (rzęsy, klej itd.) w 3 sklepach ![]() ![]()
![]() |
#4708 |
Wtajemniczenie
|
Atram, skarbie, ale ja przecież napisałam, że on je satanista i myślałam, że to wystarczy za definicję, wybacz maleństwo
![]() Czarna: widzisz, co do " ci z prawdziwego zdarzenia to ehhh...przesada!" jest właściwie na tej samej zasadzie co moherowe babcie ![]() Bottega: patrz, żeby ci się królica nie zbuntowała i nie zjadła ze złości tych artykułów ![]() Gothika: Anathema, Katatonia, Tool, Draconian, Moonspell, Antimatter, Sylvan, Blackfield, Stratovarius, Riverside, Blind Guardian, Sonata Arctica, A Perfect Circle, Porcupine Tree.. oj mogłabym wymieniać i wymieniać. To właściwie wierzchołek góry lodowej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4709 | |
BAN stały
|
Winnie the Pooh no w sumie stwierdziłam że to jest dobra kaloryczność ale na stabilizację a nie na utratę kg - także wróciłam do 1200kcal - zobaczymy co moja magiczna waga pokaże ^^ chyba padnę ze śmiechu jak będzie wzrost
![]() ![]() ![]() ![]() Bottega no i tak powinno być! bez jakiegoś wielkiego parcia i tupania nogą że 5 z przodu ma być tu i teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak z tą pizza? Złapała czy tylko obeszła smakiem? :P Arsenal kapitalne cele ![]() ![]() Poza tym witam nową dziewoję! ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-04-14 o 23:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Wtajemniczenie
|
bo to szczurek grajek, czasem ogonem coś do taktu łupnie.. a że jak łupnie, to się mury trzęsą to już inna sprawa
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.