Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-29, 17:58   #1651
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

ale nastukałyście postów

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 19:31   #1652
AMILAMIJA
Zadomowienie

GG do AMILAMIJA Send a message via Skype™ to AMILAMIJA

Jestem, jestem!
Musiałam przebrnąć przez kilka stron zaległych postów.
Krótko i na temat (bo jestem zmęczona), ale jutro nadrobię ze szczegółami.
Co u Amilamiji?
Bez zmian. @ nie przyszła. Dzis mija 36 dc, temp stale wysoka (ok 37 stopni), obolały przy dotyku biust i kilka razy dziennie skurcze i boleści (krótkotrwałe) na dole (taki sam, jak przed @). Już nie reaguje na ten ból, bo biegałam po nim do WC, żeby sprawdzić, czy to przypadkiem nie @, ale jej ani śladu...No i co?? Znowu mam sie napalać jak szczerbaty na suchary? W ubiegłą sobotę (w 30 dc) robiłam test i wynik był negatywny...
A niedawno się poryczałam, bo wróciłam od rodziców (TZ wrócił wcześniej - praca) patrzę, wszystkie czekoladki mi zeżarł, które dostaliśmy na Gwiazdkę... ale ja głupia jestem...

Jutro napiszę więcej...
Miłej nocki
Stary 2006-12-29, 19:35   #1653
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez AMILAMIJA Pokaż wiadomość
Jestem, jestem!
Musiałam przebrnąć przez kilka stron zaległych postów.
Krótko i na temat (bo jestem zmęczona), ale jutro nadrobię ze szczegółami.
Co u Amilamiji?
Bez zmian. @ nie przyszła. Dzis mija 36 dc, temp stale wysoka (ok 37 stopni), obolały przy dotyku biust i kilka razy dziennie skurcze i boleści (krótkotrwałe) na dole (taki sam, jak przed @). Już nie reaguje na ten ból, bo biegałam po nim do WC, żeby sprawdzić, czy to przypadkiem nie @, ale jej ani śladu...No i co?? Znowu mam sie napalać jak szczerbaty na suchary? W ubiegłą sobotę (w 30 dc) robiłam test i wynik był negatywny...
A niedawno się poryczałam, bo wróciłam od rodziców (TZ wrócił wcześniej - praca) patrzę, wszystkie czekoladki mi zeżarł, które dostaliśmy na Gwiazdkę... ale ja głupia jestem...

Jutro napiszę więcej...
Miłej nocki
Witaj kochana dawno nie było cię u nas

Ami kiedy planujesz zrobic kolejny test?
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 20:41   #1654
AMILAMIJA
Zadomowienie

Test/
Zastanawiałam się nad tym...nie wiem, czy warto. Jeśli go zrobię, to tylko dla wyjaśnienia sytuacji. Jesli wynik będzie negatywny, to dzwonię do swojego lekarza. Wstępnie planowany jest na niedzielny poranek (38 dc)

Dziwi mnie ta sytuacja, bo brałam luteinę kilka cykli i zawsze trzeciego dnia po odstawiniu dostawałam @. Czyżby ten Duphaston aż tak namieszał?? Przecież aż tak bardzo nie różni sie od luteiny. Jak poprzestawiało mi się cos w cylku, to się wścieknę
Stary 2006-12-30, 12:51   #1655
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

A u mnie skonczyla sie @ wczoraj a bola mnie jajniki jakby znow miala sie zaczac.Jestem ciagle zmeczona,smutna ... nie wiem co jest czyzby ta pogoda

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 16:32   #1656
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Witajcie kochane u mnie dzisiaj była przepiękna pogoda, normalnie jak na wiosne, piekne słoneczko świeciło cały dzionekodebrałam dzisiaj nowy samochód jest rewelacyjny, moje obawy co do niego były całkowicie niepotrzebne bo rewelacyjnie się go prowadzi i mimo tego że jest dwa razy większy od mojej byłej 206 z parkowaniem też nie mam problemów Reksio też jest szczęśliwy bo teraz ma duuuużo miejsca , jeździ w bagazniku i moze sobie podziwiać widoki no i dla przyszłej dzidzi tez znajdzie się w nim miejsce na fotelik a nawet 2 czy 3 foteliki
Stary 2006-12-30, 16:40   #1657
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
A u mnie skonczyla sie @ wczoraj a bola mnie jajniki jakby znow miala sie zaczac.Jestem ciagle zmeczona,smutna ... nie wiem co jest czyzby ta pogoda
jukolku no to teraz czas na bara bara i staranka a z jajnikami to i ja mam ostatnio jakieś problemy, wczoraj wieczorem czułam sie jak przed @ tak mnie nawalały, dzisiaj już mniej ale nadal je czuje, może to owu sie zbliża zrobie zaraz test i sprawdze.

Jukolku smutasy zaraz ci odejdą pomysl sobie że kończy się stary rok a wraz z nim nieudane starania i w nowym roku rozpoczyna sie okres gdzie starania bedą owocne a poza tym jutro sylwester i witanie nowego roku także trzeba go przywitać z uśmiechem na ustach i w głębi duszy o 24.00 powiedzieć sobie ze teraz to jest ten czas i się w końcu uda.
Stary 2006-12-30, 20:42   #1658
AMILAMIJA
Zadomowienie

Sytuacja nie daje mi normalnie funkcjonować. Zamiast przygotowywać się na Sylwestra szperam po necie szukam odpowiedzi i wskazuwek...
znalazłam takie coś:
"DUPHASTON jest pochodną progesteronu (nie czystym progesteronem) i NIE PODWYŻSZA PODSTAWOWEJ TEMPERATURY CIAŁA! NIE HAMUJE RÓWNIEŻ OWULACJI!"
No i kropa...
Skoro Duphaston nie podwyższa temp, to skąd u mnie to podwyższenie
I podobno absolutnie nie zaburza gospodarki hormonalnej, wręcz przeciwnie - znacznie ją reguluje...
Może wkleję gdzieś swój wykres, to ktoś mi podpowie...

HELP!!!
Stary 2006-12-30, 21:02   #1659
schmetterling
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny,dlugo mnie tu nie bylo.Wiecie myslalam,ze trzymam sie dzielnie,ale jak juz przyszedl grudzien,to sie zalamalam,bo jak sobie uswiadomilam,ze praktycznie od lutego a tak porzadnie od marca staramy sie o dzidzie i ze to juz bedzie niedlugo rok,a z tych staran to nici,do tego doszedl stres z egzaminem z niemieckiego no i wysiadlam,nie mialam ochoty na nic,petalam sie tak bez celu i w niespodziewanych momentach zbieralo mi sie na lzy,to mi jeszcze nie przeszlo. Wiem,ze sa dziewczyny ktore staraja sie dluzej,ale nie daje rady.Boje sie ,ze nigdy nie bede w ciazy.
Przepraszam,ze tak na smutno

Ale chce zakonczyc z nadzieja,zyczyc wam aby wasze marzenia spelnily sie w tym nadchodzacym 2007,aby bociany do was poprzylatywaly,aby czesto sloneczko goscilo w waszych serduszkach,a smuteczki poszly precz
Stary 2006-12-30, 21:44   #1660
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Sytuacja nie daje mi normalnie funkcjonować. Zamiast przygotowywać się na Sylwestra szperam po necie szukam odpowiedzi i wskazuwek...
znalazłam takie coś:
"DUPHASTON jest pochodną progesteronu (nie czystym progesteronem) i NIE PODWYŻSZA PODSTAWOWEJ TEMPERATURY CIAŁA! NIE HAMUJE RÓWNIEŻ OWULACJI!"
No i kropa...
Skoro Duphaston nie podwyższa temp, to skąd u mnie to podwyższenie
I podobno absolutnie nie zaburza gospodarki hormonalnej, wręcz przeciwnie - znacznie ją reguluje...
Może wkleję gdzieś swój wykres, to ktoś mi podpowie...

HELP!!!
Ami wklej swój wykres po za tym czy ta tempka jest wyższa od tych z trzech miesięcy i czy od dnia spodziewanej @ nie spada?
Stary 2006-12-30, 21:54   #1661
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Napisane przez schmetterling Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,dlugo mnie tu nie bylo.Wiecie myslalam,ze trzymam sie dzielnie,ale jak juz przyszedl grudzien,to sie zalamalam,bo jak sobie uswiadomilam,ze praktycznie od lutego a tak porzadnie od marca staramy sie o dzidzie i ze to juz bedzie niedlugo rok,a z tych staran to nici,do tego doszedl stres z egzaminem z niemieckiego no i wysiadlam,nie mialam ochoty na nic,petalam sie tak bez celu i w niespodziewanych momentach zbieralo mi sie na lzy,to mi jeszcze nie przeszlo. Wiem,ze sa dziewczyny ktore staraja sie dluzej,ale nie daje rady.Boje sie ,ze nigdy nie bede w ciazy.
Przepraszam,ze tak na smutno

Ale chce zakonczyc z nadzieja,zyczyc wam aby wasze marzenia spelnily sie w tym nadchodzacym 2007,aby bociany do was poprzylatywaly,aby czesto sloneczko goscilo w waszych serduszkach,a smuteczki poszly precz

ja też pare dni temu złapałam doła bo sobie przypomniałam że dokładnie rok temu w sylwestra na wątku "a ja chciałabym byc juz mamą" składałysmy sobie zyczenia nowo roczne pamietam to jak by było to wczoraj a tu już rok minoł a dzidzi nie ma staram się o tym nie mysleć.

dziękuje kochana za zyczenia ,tobie równiez zycze wszystkiego co najlepsze i zeby bocian w końcu przyleciał do ciebie
Stary 2006-12-30, 22:00   #1662
KasikB
Rozeznanie

GG do KasikB

Witajcie!

Tak sobie Was czytam, ale na ogół nie mam natchnienia do pisania.
U mnie niewiele się zmieniło. @ już się kończy ale niestety na starania musimy jeszcze poczekać do następnej @. Zaraz po Nowym Roku mam zamiar zadzwonić do lekarza i umówic się na kontrolę.

Chciałam się pochwalić, ze wytrwałość popłaca. Tak jak przypuszczałam, we wszystkich sklepach Scrabble zostały już wykupione. W pewnym monecie zresztą odnisłam wrażenie że TŻ-owi bardziej zależy na tym zakupie niż mnie. Postanowiłam to wykorzystać. W akcie desperacji weszłam na Allegro i zaczęłam szukać czy ktoś ze Śląska nie ma Scrabble. Znalzałam, ale w aukcjach zakończonych. Napisałam maila, dostałam telefon i dzisiaj byliśmy odebrać grę Na dodatek kosztowała mniej niż w sklepie

Amilamija, faktycznie Twoja sytuacja jest niejednoznaczna. Albo test ciązowy jest niedokładny albo cos się zablokowało przez te leki. Tak czy owak chyba powinnaś powiedziec o tym lekarzowi.

Chciałam tez napisac coś do Schmetterling i innych zdołowanych. Fakt że w tym roku nie przyleciał bocian nie powinien az tak bardzo Was smucić. Raczej pomyślcie, ze kończy się pechowy rok a za chwilę na pewno zacznie się lepszy, szczęśliwy. Teraz nie myślcie o tym co nie wyszło tylko szykujcie się na Sylwestra i dobrze się bawcie. Musimy wierzyć, że się uda, bo pozytywne podejście do tematu to podstawa

bb-m się nie odzywa. Czy ktoś wie co u niej słychać?

http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png
KasikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 23:03   #1663
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

no właśnie, o ile się nie mylę to bb-m miała robic dziś test.
Stary 2006-12-31, 01:12   #1664
AMILAMIJA
Zadomowienie

Madziorka, zgadza się. Temp, która jest obecnie wcześniej nie występowała. Od czasu, jak ją dokładnie mierzę i robię wykresy brałam luteinę (w ostatnim cyklu Duphaston) i nigdy taka sytauacja nie miała miejsca. Inna sprawa, że nie rozciągał się te cykl na tyle dni, spadała tuż przed @...niedługo zabraknie mi dni na karcie obserwacyjnej. Jutro 38 dc.
Ta podwyższona temp występuje od skoku, powoli rosła od ok 16 dc, teraz codziennie wynosi ok 36,9, 37 stopni. Wkleję wam jutro wykres, bo trudno tak dokładnie to opisać.
Temp. powinna spaść po odstawieniu Duphastonu (po 25 dc, przed @), bo spada wtedy progesteron odpowiedzialny za podwyższoną temp...niby, bo mi nic nie spadło, wręcz przeciwnie...
Stary 2006-12-31, 03:23   #1665
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka

Cytat:
Madziorka, zgadza się. Temp, która jest obecnie wcześniej nie występowała. Od czasu, jak ją dokładnie mierzę i robię wykresy brałam luteinę (w ostatnim cyklu Duphaston) i nigdy taka sytauacja nie miała miejsca. Inna sprawa, że nie rozciągał się te cykl na tyle dni, spadała tuż przed @...niedługo zabraknie mi dni na karcie obserwacyjnej. Jutro 38 dc.
Ta podwyższona temp występuje od skoku, powoli rosła od ok 16 dc, teraz codziennie wynosi ok 36,9, 37 stopni. Wkleję wam jutro wykres, bo trudno tak dokładnie to opisać.
Temp. powinna spaść po odstawieniu Duphastonu (po 25 dc, przed @), bo spada wtedy progesteron odpowiedzialny za podwyższoną temp...niby, bo mi nic nie spadło, wręcz przeciwnie...
kurcze, to ciekawe wklej koniecznie wykresik to wspólnie wszystkie pomyslimy
Stary 2006-12-31, 10:04   #1666
AMILAMIJA
Zadomowienie

No to wklejam

Dla porównania - I jest z września
Drugi - aktualny z grudnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wykres-wrzesień1.jpg (86,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wykres-temp-grudzień.jpg (115,3 KB, 36 załadowań)
Stary 2006-12-31, 10:10   #1667
AMILAMIJA
Zadomowienie

bb-m, primavera - co tam u Was??

Przed chilą to znalazłam i opadły mi ręce...Wszystko ma swoje granice...
http://wiadomosci.onet.pl/1457269,69,item.html
Stary 2006-12-31, 11:45   #1668
primavera
Zakorzenienie

Amilamija - dopiero wróciłam z Rzymu

U mnie porażka- @ przyszła planowo, 29 XII, czyli nadal w dwójkę jesteśmy

Mam doła, dziś sylwester- a mi się nic nie chce... Dodatkowo gdy mnie nie było,to miałyśmy podpisać nową umowę o pracę (poprzednią mam do dzisiaj) i okazało się, że pozmieniali nam warunki i namieszali- na szczęście dziewczyny stanęły murem i powiedziały,że nie podpiszą; teraz we wtorek rano mamy spotkanie negocjacyjne- zobaczymy.

AMI- twój cykl wyglądami na wybitnie ciążowy
(no chyba ze to leki tak działają na temp, ale jak dla mnie to książkowy ykl ciążowy jest).
primavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-31, 11:49   #1669
Kancia
Zakorzenienie

Amilamija wg Twojego wykresu owulacja była w okolicy 16 dnia Nie jestem ekspertem ale wydaje mi sie, ze to ciąza
wkleje moj wykres zebys mogła sobie porównac

zauwaz, ze u mnie w 10 DPO nastapił mały spadek temperatury, czułam sie wtedy nie za dobrze, miałam mdłosci cały dzien. Przeczytałam pozniej, ze takie objawy towarzysza przy implantacji zarodka co sie u mnie sprawdziło
u Ciebie na wykresie tez jest taki spadek temperatury w okolicy 7,8 DPO
Oczywiscie to sa tylko moje domysły
Natomiast jesli chodzi o test sikany na moim wykresie widac, ze wyszedł dopiero 15 DPO a Ty swoj test robiłas 13 DPO takze miał prawo nie wyjść
Na Twoim miejscu zrobiłabym test jeszcze raz jesli nadal będzie negatywny to test z krwi, tutaj juz bedziesz miała pewnosc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tempersturka2uk0.jpg (102,5 KB, 24 załadowań)
Stary 2006-12-31, 11:59   #1670
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Dzis Sylwester a ja sie wcaaaale nie ciesze.Idziemy do kumpla i bedziemy w 5 osob ... super poza tym moja przyjaciolka trafila wczoraj do szpitala bo brzuch ja bolal.Sama jest na sali i co gorsza nawet na oddziale.Jest na ginekologii bo jakies pecherzyki jej pelkly i krwawila od srodka jak do srody nie przejdzie beda ja cieli... Ale to przezywam ... Chce koniec tego roku

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-31, 12:20   #1671
AMILAMIJA
Zadomowienie

jukol, primavera

Włałyście troszkę nadziei w moje serducho. Odchodzę powoli od zmysłów z tą całą sytuacją. Jakoś nie przyjmuję do wiadomości, że jednak mogłoby się udać. (a dziś 38 dc, @ nadal brak, temp teraz 37 stopni)

Analizowałam wykres Kanci i to, co napisała, obejrzałam kolejny raz swój...
Robiłam 3 testy owu - od 11 dc co drugi dzień, każdy pozytywny. Co drugi dzień przytulanko (w tym 15 i 17 dc). 23 dc (7 dpo) okropnie bolały mnie sutki, czułam je nawet siedząc i nie dotykając, tak było ok 3 dni. Ale teraz nie bolą sutki, tylko biust przy dotyku (chyba bardziej wieczorem). Wczoraj myślałam, że dostanę dziś @, bo wieczorem bolał mnie brzuch, identycznie jak na @. A dziś znów spokój...Innych objawów brak - ani mdłości, ani sikania co 5 minut, ani wstrętu do zapachów, ani senności...

Miałam kupić wczoraj test i dziś zrobić, ale nie miałam odwagi. Może poczekam do 40 dc, jeśli nic się nie zmieni to zrobię kolejny test. Coś trzeba będzie zrobić z tą całą sytuacją...
Dzięki za wsparcie i dobre słowo
Stary 2006-12-31, 12:55   #1672
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny. Ostatnio dopadł mnie dół i tylko czytałam sobie co u was słychać. Życze wam wszystkiego najlepszego z Nowym rokiem i spełnienia marzenia tego małego malutkiego. Ja odkładam staranka na luty przyszłego roku . Pozdrawiam Was wszystkie.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-31, 13:33   #1673
AMILAMIJA
Zadomowienie

WSZYSTKI MOIM WSPÓŁSTARACZKOM ŻYCZĘ SZAMPAŃSKIEGO SYLWESTRA, A W NOWYM ROKU MNÓSTWO SIŁY I OPTYMIZMU W WALCE I OCZEKIWANIU NA UPRAGNIONE MAŁE-WIELKIE SZCZĘŚCIE. OBY WAM SIĘ UDAŁO JUŻ NA SAMYM POCZĄTKU ROKU A RESZTA ROKU UPŁYNĘŁA WAM NA UPAJANIU SIĘ SZCZĘŚCIEM!
WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ!
AMI.
Stary 2006-12-31, 14:18   #1674
adatka
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny, u mnie z dni na dzien coraz gorzej,bardzo zle sie czuje -we wtorek zadzwonie do mojej ginki bo zaczynam sie martwic-dzien i noc mam okropne mdlosci -bllleeeee ostatnoi nawed myslalam ze polece zwymiotowac ale jakos dalam rade i na dodatek plamienia wystapiły,ale to niby normalne przy pierwszym opakowaniu -nie wiem sama. Nie moge sobie poradzic,dzis nie wzielam metformaxu bo nie daje juz rady-ale nadal tak samo sie czuje ,wszystko przez te glupie tabletki Yasmin - tak bym chciala juz je skonczyc pic -a tu jeszcze poltora miesiaca lykania tego cholerstwa Pocieszam sie tylko tym ,że dzieki tym lekom moze zajde w ciaze ,choc to tez nie jest pewne na 100% moj organizm wysiada-juz nie wiem co mam pic zeby te wstretne mdlosci przeszly...
Dzis sylwester a ja wogole nie mam na nic ochoty, maja przyjsc do nas znajomi tzn.męza kolega z dziewczyna -posiedzimy troche moze na troche zapomne... nie wiem -albo bedzie dobrze-albo bede sie meczyc do rana Dzis mialam piekny sen- trzymalam na rekach maleńkiego dzidziusia (chyba mialo z pare tygodni) i przytulilam go do siebie polozylam na piersiach a on-tak slodko zasnal ,a ja lezalam i dlugo sie przygladalam na to dzieciatko i glaskalam lekko po pleckach -caly czas mysle o tym snie normalnie czysciutko wszystko widzialam, mialo biale spioszki i ciemne wloski - w snie buzke widzialam ale teraz jakos kojaze ale tak za mgla- moze przysnilo mi sie moje malenstwo ,ktore kiedys przyjdzie na swiat -to bylo cudne az plakac mi sie chce jak sobie pomysle... A wczoraj siedzielismy z mezem i tak gadalismy o pracy i wogole,i jednak doszlam do wnoiosku ,ze zrobie sobie kurs na tipsy -mysle juz o tym bardzo długo -juz dawno moglam zrobic ale jakos zwlekalam -chcialam najpierw zajsc w ciaze i dzidzie wychowac-a pozniej zajac sie praca,ale teraz w tej sytuacji nie ma na co czekac kurs moge sobie zrobic a wcale narazie nie musze pracowac- niby mam okazje i miejsce ,bo moja kolezanka ma swoj wlasny salon fryzjerski i mogla bym tam u niej robic tipsy -miejsca ma duzo wiec cos by sie dla mnie znalazlo. Musze pomyslec a po nowym roku jade dowiedziec sie dokladnie ile kosztuje i trwa taki kurs-a co mi tam-moze jak sie czyms zajmę to latwiej bedzie Oj ale sie rozpisalam...
WSZYSTKIEGO NAJ -NAJ W NOWYM -2007- ROKU - i zeby ten Nowy Rok przyniosl wiele szczescia i radosci
Stary 2006-12-31, 16:16   #1675
primavera
Zakorzenienie

Ja także życzę wam (nam) wszystkim na ten Nowy Rok, aby u każdej 2 kreseczki były

AMI - trzymam kciuki cały czas; no z wykresu ciąża murowana - koniecznie daj znać, jak już będziesz wiedziała

My na sylwestra idziemy do znajomych, ale jakoś...nie mam nastroju na nic
Jestem zmęczona po wyjeździe i w ogóle tym wszystkim... Łudziliśmy się z TŻ, że skoro teść już otwiera oczy- to nas zobaczy, obudzi się... Byliśmy tam 3 dni- z czego 1 i 3 nie było z nim kontaktu, drugiego dnia otworzył oczy ale nie wiem, czy nas poznał. Nie mówi, nie rusza się, nie daje znaku Kilka razy jak go prosiliśmy,żeby dał nam jakiś znak, to miał taki jakby skurcz mięśni, tak się ciało napięło mu - ale nie mamy pewności, czy on to zrobił świadomie, czy to tylko skurcz mięśni jakiś...

A idź ty stary roku sio A Nowy - spróbuj no tylko nie spełnić naszych pragnień.
primavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-31, 16:39   #1676
schmetterling
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madziorka Pokaż wiadomość
dziękuje kochana za zyczenia ,tobie równiez zycze wszystkiego co najlepsze i zeby bocian w końcu przyleciał do ciebie
Madziorka,dziekuje ci bardzo,bardzo

Przeczytalam,ze wiekszosc z was jakos nie cieszy sie na dzisiejszego sylwestra,ja tez nie moge. Idziemy do znajomych,bedziemy w 6 osob,niby wszyscy sa ok,ale i tak nie mam ochoty na spotkania z ludzmi. Ale dosyc o tym. Dziewczyny wznosze toast za ten mlodziutki 2007 ,oby byl dla nas lepszy
Stary 2006-12-31, 16:44   #1677
schmetterling
Raczkowanie

[quote=KasikB;3352147]Witajcie!

Chciałam tez napisac coś do Schmetterling i innych zdołowanych. Fakt że w tym roku nie przyleciał bocian nie powinien az tak bardzo Was smucić. Raczej pomyślcie, ze kończy się pechowy rok a za chwilę na pewno zacznie się lepszy, szczęśliwy. Teraz nie myślcie o tym co nie wyszło tylko szykujcie się na Sylwestra i dobrze się bawcie. Musimy wierzyć, że się uda, bo pozytywne podejście do tematu to podstawa

KasikB duza buzka i dziekuje za slowa ,ktore sa jaknajbardziej sluszne. Masz racje trzeba zamknac tamten rozdzial i patrzec do przodu. Ale czasami to jest takie trudne,ja naprawde nie chce sie poddac,walcze z ta depresyjnym nastrojem,ale..
Bedzie lepiej,musi byc lepiej,czego wam wszystkim i sobie zycze
Stary 2006-12-31, 17:20   #1678
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Adatko Skarbie czuję się identycznie non stop mnie mdli czasem myślę że oszaleję albo płaczę i mówie ze to strasznie nie sprawiedliwe ale co tam mija ten paskudny rok a teraz przed nami nowy ja liczę na to, że przyniesiemy NAM już tylko ŁZY SZCZĘŚCIA!!!!!!!!!!!!
anusia_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-31, 17:34   #1679
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

adatka kurs sie przyda bo jak juz bedziesz 2w1 to bedziesz miała zajęcie. adatka i anusia mam nadzieje że szybko to poswiecenie zaowocuje znaczy zafasolkuje .
ami to masz, dylemat,, napić sie za nowy rok czy może lepiej tylko soczek?brak objawow nie oznacza braku ciąży. u mnie wszystko zaczeło sie po 3miesiącu(prócz piersi)a mdłości nie miałam w ogóle. także pamietaj że ja tez czekam na wiesci. (jesli test bedzie negatywny to może badanie krwi??dzwoniłam do koleżanki ta zadz do naszej gin. a ta poradziła żeby nie tracic czasu na wyjscie i kupno testu, lepiej badanie krwi).
jeszcze jedna dziewczyna mnie interesuje
pozdrawiam was wszystkie
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-31, 17:58   #1680
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia_82 Pokaż wiadomość
Adatko Skarbie czuję się identycznie non stop mnie mdli czasem myślę że oszaleję albo płaczę i mówie ze to strasznie nie sprawiedliwe ale co tam mija ten paskudny rok a teraz przed nami nowy ja liczę na to, że przyniesiemy NAM już tylko ŁZY SZCZĘŚCIA!!!!!!!!!!!!
czesc anusia ,wiesz co mamy tak chyba przez ten metformax- bo skoro sie tak samo czujemy to tylko od tego leku ,a z reszta piernik wie od czego -ale tak mi sie wydaje.
Musze to wytrzymac choc dzis nie wziełam tego cholerstwa a i tak mnie muli nawed objadu nie zjadlam jednak musze łyknąc wieczorem tak czy siak mi niedobrze jest wiec wole pic i niech sie dzieje to co musi. Mnie doszedl jeszcze ten yasmin a ty nie musisz brac anty. to masz tyle mniej na wątrobie jakos to przezyje, moze te mdlosci to przygotowanie do ciaży he he bo czuje sie normalnie jak bym juz w niej byla -dzień-noc mdłości i to silne-koszmar
ANUSIA DAMY RADE -CO NIE????? mam nadzieje ze Nowy Rok 2007 przyniesie nam wszystkim wiele szczęscia i zero łez-no chyba że to będą łzy szczęścia
_dAria86tak tez myslę -co mi tam -mam okazję to teraz zrobie ten kurs-a jak przyjdzie pora to wezme sie do roboty Teraz tylko pozostalo mi wytrwac do lutego i czekac na efekty...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości