|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
W jakim nastroju w Nowy Rok??
chciałabym się troszkę pożalic.. otóz wczoraj poważnie pokłóciłam się z TZ. pierwszy raz rzucił słuchawką
.. od tamtej pory obie strony milczą.. wątpię, bym pogodziła się z nim do połnocy. mielismy jechac na drugi koniec Warszawy do znajomych (moich).. i teraz własciwie nie wiem co mam robic. czy sama jechac? czy godzic się z nim? (chociaz wcale nie mam na to ochoty). szczerze mówiąc od jakiegos czasu nie mam ochoty na imprezy, wiec chetnie zostałabym w domu. pal licho, ze z rodzicami ... nie da się ukryc,ze zacznę Nowy Rok od kłótni... a Wy? wszsytkie jestescie w dobrym humorze? czy jestescie przesądne : "jak zacznę Nowy Rok - taki ten rok bedzie"
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W jakim nastroju w Nowy Rok??
Ja niestety też w paskudnym i beznadziejnym nastroju zacznę ten Nowy Rok...
"pokłóciłam" się z przyjaciółką... Jest mi strasznie źle, od kilku dni łazę po domu i płaczę... ;-( Mam nadzieję, że dla nas, ten przesąd się nie spełni tym razem . . . Życzę powodzenia z TŻ. Też posiedzę z rodzicami w domu. Bo szczerze mówiąc ostatnio nie mam nastroju na żadne imprezowanie... 3maj się!
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
i Ty Nutko tez
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
to ja sie wylamie i powitam nowy rok w dobry humorze (mam nadzieje, ze nic go mi juz dzis nie zepsuje
)mam swiety spokoj, bo w tym roku zostaje w domu, wiec nowy rok powitam na luzie - w kapciach i dresiku duzo sie bedzie dzialo
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
do d**y
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Mam super nastrój
Jadę na wieś do znajomego Tż.
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a też niestety wejdę w Nowy Rok w nienjalepszym nastroju
wiadmo powód stary jak świat ale mam również nadzieję że ten nowy czas przyniesie rozwiązanie moich problemów...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Hmm ja to sama nie wiem
Jestem kilka dni przed okresem więc same rozumiecie, że co chwile mam inny natrój...kto wie, co to będzie przed północą ![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nistety wchodzę w nowy rok z marnym humorem. Stary rok skończył się ogromną nie uzasadnioną kłutnią z rodziną a własciwie z jedną częścią rodziny
prawie całą noc przez to nie mogłam spać
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem zabononna. Nie wierzę w wpływ takich rzeczy na moje życie.
Ale wiem, że dzieje się zwykle w życiu to czego oczekujesz. Jeśli macie złe nastawienie, to może być zły rok. Ja jednak zyczę Wam rozwiązania konfliktów, powrotu miłości i przyjaźni z całego serca. W sylwestrową noc będę z mężęm i synkiem, ale będziemy spać. Na 6 idę do pracy. Teraz też jestem w pracy. Lubię swoja prace, a szczególnie w wolne weekendy, bo mogę buszować bezkarnie po internecie. Nikogo tu popza mna nie ma. Szczęścia i zdrowia w Nowym Roku!
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę się Wam wypłakać?
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie jestem w najlepszym humorze mąż w Norwegii a ja będę sylwestra spędzać przed telewizorem
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
ja mam od rana niefajny humor..
i nie spodziewam się niczego dobrego po dzisiejszym wieczorze na pewno będzie brakować bliskiej Osoby i nie będzie zbyt wesoło mam nadzieję, że chociaż Szampan będzie dobry ![]() a co do przyszłego Roku i przesądów - zjadłam 12 potraw Wigilijnych i to musi wystarczyć za dobrą wróżbę na 2007
|
|
#14 |
|
*sportaddict*
|
O matko, dołączam do klubu :/
Wczoraj wieczorem miałam małe ścięcie z TŻ, potem niefajne przemyślenia, sen o tym, że on mnie zdradza i się rozstajemy, teraz wstałam z dołem, on się jeszcze nie odzywał, a ja pierwsza nie chcę. Ehhhhh.... Mam nadzieję, że do wieczora humor mi się diametralnie zmieni |
|
|
|
|
#15 |
|
Mrs Mrau
|
a płacz
służe ramieniem ![]() Dziewczyny mam nadzieje,że mimo niekorzystnych nastrojów spotka was wiele szczescia w 2007 ![]() gdyby to powiedzenie-->"jak zacznę Nowy Rok - taki ten rok bedzie" było prawdziwe to od jakichs kilku lat byłabym "warzywkiem" ![]() a mój nastrój? hmmm obojętny
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
A myslałam, ze tylko ja jestem taka , ze marudze
chyba Nowy Rok spędzę z Wizazankami na Wizazu ![]() hmm ja tez zjadłam 12 potraw w Wigilię, więc musi byc OK
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Fatalnym
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wychodzę, pierwszy raz od...hmm...trzech (?), czterech (?) lat...Także liczę, że to dobry omen
A poza tym czuję niepokój (jak zwykle) i oczywiście mam nadzieję, że się wszystko ułoży i moje plany znajdą odzwierciedlenie w rzeczywistości (i że wróci mi chęć planowania czegokolwiek). Ale to jest taka cichutka nadzieja. Prawie nie słychać. (I że lato będzie ciepłe, a nie gorące - to tak na marginesie)
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja z fantastycznym humorem psychicznym, gorzej z fizycznym, po wczorajszej imprezie tak mnie boli głowa- w ogole jestem nie wyspana, bo musiałam wstać o 7.00 a dzis znowu nie bedę spała...
ale jestem radosna- 2006 rok był bardzo dobry, szykuje się jeszcze lepszy 2007, ide na wielką, mam nadzieje spektakularną impreze czego chciec wiecej?
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem zła z rana, bo nie wyspana. Sąsiadowi zachciało się akurat dzisiaj remontu, ciągle jakieś pukanie i przestawianie mebli. A może szykuje mieszkanie na zabawe..cóż jedno licho..
Szkoga mi mojego psa, który boi się wystrzałów i teraz siedzi skulona w korytarzu. Na domiar złego, jak już nie strzelają, to wzmógł się okropny wiatr i jeszcze gorzej to na nią wpływa. Nie chce mi się dzisiaj nigdzie iść i najchętniej wszystko bym przespala, ale nie moge bo miejsca juz zarezerwowane.. A tak wogole to chcialam kakao a nie ma mleka Szczęśliwego nowego roku Wam życzę
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety w kiepskim. Moja mama w pierwszy dzień świąt wywróciła się i złamała obie ręce w nadgarstkach. Bidulka, dopiero 2 stycznia będzie miała nastawiane operacyjnie łapki i męczy się teraz. Cały czas na tabletkach przeciwbólowych. Modlę się, żeby wszystko się udało i nie bardzo mam ochotę na jakieś wielkie balowanie...
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() ps.rok temu,mniej wiecej w podobnym czasie moja mam złamała rękę,przewróciła sie pod prysznicem,miała operację.Na dzien dzisiejszy śmiaga bez problemu
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny - nie ukrywam ze jestem zaskoczona - sadzilam ze Ci ktorzy sa szczesliwi tez sie tu pojawia ale widze ze wiekszosc tylko narzeka i smutnie wzdycha! hej dziewczeta glowa do gory! przeciez swiat sie nie zawalil! dajcie sobie troche czasu!
ja tez spedzam sylwestrowy wieczor w spokojnej atmosferze - moze wyjde na miasto na spacery o polnocy kto wie-poki co nie mam zadnych planow bo to moj pierwszy sylwester w irlandii i nie wiem czego sie spodziewac ale napewno nie mam zamiaru narzekac ze bede siedziec w domu -jesli nawet-to mam chipsy, irish coffee z whiskey i nie mam zamiaru marudzic, bo wychodze z zalozenia ze jesli rano sie do siebie nie usmiechniesz - to caly dzien jest spaprany! no wiec dalej - do lustra i sie usmiechac - przeciez na wszystko mozna znalezc jakis sposob, na klotnie z TZ tez! dziewczyny badzmy pozytywnym aspektem zycia!
|
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Madziunia wspólczucie dla mamy i całuski. Bądźcie obie dzielne. Bardzo to przykre.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Ja pokłóciłam się z TŻem dziś o 2 w nocy. Mój Sylwester stoi pod znakiem zapytania. A jeszcze wczoraj latałam ze szczęścia.
![]() Dziewczyny, życzę Wam wspaniałej nocy sylwestower i samych pieknych dni w nadchodzącym nowym roku. Trzymajcie się |
|
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
Nowy Rok,przywitam raczej z kiepskim humorem,a powod ten sam rozstanie z tż-tem.Nie mam ochoty świętować,bo nie mam co,chociaż powinnam się cieszyć,że ten rok się kończy wreszcie,ale nie potrafie
|
|
|
|
|
#28 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cattt kochana, wierzę, że i moja mama będzie tak śmigać, w końcu trafiła w ręce jednego z najlepszych ortopedów we Wrocławiu. Będzie dobrze, wiem to i mocno w to wierzę. Jeszcze raz, dzięki dziewczynki za ciepłe słowa. |
||
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnym.
Madziunia, przyłączam się do życzeń zdrowia dla Twojej Mamy i ja. ![]() Dziewczyny, nie ma <tupie nogą!> czegoś takiego, jak jaki Nowy Rok, taka reszta. Życzę Wam udanej zabawy, a tym, które zostają w domach, miłego spędzenia wieczoru (nocy) w ciepełku i z dobrym jedzonkiem. A przede wszystkim tego, aby rok 2007 okazał się być dla Nas wszystkich bardzo szczęśliwy; w końcu siódemka w zapisie zobowiązuje.
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Heheeh mysle, ze w dobrym
Nowy rok przede mna, wiec nowe mozliwosci, nowe postanowienia, proby itd. Chce go dobrze spedzic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

.. od tamtej pory obie strony milczą.. wątpię, bym pogodziła się z nim do połnocy. mielismy jechac na drugi koniec Warszawy do znajomych (moich).. i teraz własciwie nie wiem co mam robic. czy sama jechac? czy godzic się z nim? (chociaz wcale nie mam na to ochoty). szczerze mówiąc od jakiegos czasu nie mam ochoty na imprezy, wiec chetnie zostałabym w domu. pal licho, ze z rodzicami
... nie da się ukryc,ze zacznę Nowy Rok od kłótni... a Wy? wszsytkie jestescie w dobrym humorze? czy jestescie przesądne : "jak zacznę Nowy Rok - taki ten rok bedzie"

)
Jadę na wieś do znajomego Tż.
wiadmo powód stary jak świat

służe ramieniem
- to tak na marginesie)