|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII
Może i jestem chamska i wredna, ale nienawidzę takiego "promowania się". Tym bardziej, że takich wiadomości w ciągu dnia dostaję 20...
Haniu całkiem możliwe, bo jego eks ma na imię Michalina, a ta laska ma nick Miśka |
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Soleilka olej ją ciepłym moczem, ze się tak elegancko wyrażę
![]() Nie jest warta by się nią zajmować
|
|
|
|
#1743 |
|
Zadomowienie
|
Hejka!
Nie mam siły na nic Nie było mnie dwa dni i przeżyłam urodziny trzech osób, odwiedziny rodziny z kaszub, pękniętą rurę w łazience, zalanych sąsiadów, oszukali mnie na sporą kasę...szkoda słów. Mam nadzieję, ze Wam weekend mija spokojniej...odezwę się jutro, bo dziś już na prawdę nie mam siły na nic. Do tego mała się mało rusza, uczulenie na nadgarstkach i dłoniach się nasiliło...z moim obserwacji wynika, że mam je po zjedzeniu nabiału, więc super..jestem zła i chcę mi się płakać
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To widze ze ona jest z tych, ktore koniecznie musza sobie nabijac komentarze, wchodzac na cudze blogi, i kompletnie olewajac tresc danego bloga prosza o komentarze. ew. cos w stylu "ale tu super zapraszam do siebie", czy "slicznie tu u ciebie zapraszam do skomentowania mojego bloga" Czasami napisane w tym SuPeR wYgLaDaJaCyM sTyLu PoKeMoNoW. Zdarzylo mi sie dostac takie komentarze, jak jeszcze prowadzilam bloga
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Ajka faktycznie nagromadzenie pechowych zdarzeń
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie można tego jakoś zgłosić/zablokować tę osobę?Ja bym ignorowała takie wiadomości-naprawdę nie ma po co karmić trolla
|
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj no to ladnie. Ja na Twoim miejscu bym nie odpisywala. Widzisz ze do takiej jak do sciany, nie ma co sie znizac do tego poziomu...
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami mamy taki "dolek", nagromadzenie wszystkiego, ale przeciez zaraz bedzie lepiej Nasze zycie to nigdy nie jest linia prosta. A my musimy przechodzic przez te wszystkie gory i doliny.Glowa do gory, przeciez po kazdej burzy wychodzi slonce
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam dziewczyny bo oczy mnie już bolą!! Spokojnej nocki dla wszystkich !
|
|
|
|
#1751 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czasami aż mam ich dość ![]() Cytat:
Ale może założy drugiego bloga żeby mi pisać Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Uciekam spać Jutro idziemy z TŻ na halę, bo ma mecz w siatkę Chociaż frytki sobie zjem
|
||||
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeeeeeeej
wlasnie dostalam sniadanie do lozka takie 2 duze kromy z salata szynka jajkiem pomidorem sczypiorkiem rzodkiewką nie wiem jak zmieszcze je do buzi![]() idziemy kolo 10 na spacerek z pieskiem zdjęcia sobie porobimy
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Ja wczoraj sie troszkę hmm zdziwilam? Poszłam sie umyć i zobaczyłam że mam bardzo spuchniete uda, nabite i powyłazil mi głeboki cellulit, chyba mi sie woda odklada, po nocy troszke zszedl ten obrzęk |
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie o poranku przy śniadanku
![]() Byłam wczoraj na imprezie, wróciłam po 2, dłużej chyba bym nie wytrzymała, zatłoczone kluby nie są przyjazne ciężarnym Ale było fajnie! Wczoraj w ogóle miałam pracowity dzień, ale efekty są super, mieszkanie powoli ogarniane na przybycie maluszka, dzisiaj wizyta w Ikei
|
|
|
|
#1755 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Witam z rana ![]() Chwile sie nie odzywałam bo moja zosia złapała jakiegoś wirusa żolądkowego i mieliśmy w domu masakre. Juz jest troszke lepiej ale jeszcze troszke gorączkuje ![]() Do tego w pracy..... szkoda mówic ![]() Cytat:
Cytat:
Ja karmilam do 11 miesiaca , teraz chce dlużej tak do 1,5 roczku. Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już bym chyba do 2 nie wytrzymala ![]() Ikea- uwielbiam |
|||||
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czekam właśnie na śniadanko - mężuś jajeczniczkę ma zrobić ![]() Później czekają mnie jakieś 2-3h pracy a poźniej odwiedziny rodziny ![]() Pogoda okropna, deszczowa. bleee
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co zrobić to dopiero początek Zjadlam pyszne Sniadanko i moja Córcia buszuje chyba jej smakowalo Ide się szykować na spacer
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, u nas pogoda beznadziejna od wczoraj pada, więc spacery odpadają.
W ogóle wiecie, tak mi się cera popsuła od wczorajszej imprezy, że to nie do wiary !!!! Wygląda jak po wojnie. Dobrze, że istnieją kosmetyki, bo bym tak nie wyszła z domu. Fuj. |
|
|
|
#1759 |
|
Rozeznanie
|
Witam niedzielnie
U mnie pogoda bardziej niż beznadziejna, pada cały czas Ale w sumie dzisiaj się nigdzie nie wybieram po moich wczorjszych sensacjach brzuchowych. Ale najważniejsze, że już się dobrze czuję, a moja Mała to ma chyba ADHD, cały czas się wierci i kopie w brzuchu, najbardziej to upodobała sobie mój pęcherz, jak stoję to max 15 min i do kibelka muszę lecieć.Drugi dzień rano dostałam skurczu łydki, tak sie dzisiaj zaczełam drzeć, ż e małż się obudził przerażony co mi się znów dzieje ![]() A do tego powieka mi drga
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1761 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Brzuchatki Kochane
Zaraz pójdę na kawę i coś słodkiego Pogoda za oknem jest paskudna, od wczoraj pada. Nawet dzisiaj na spacerek nie pójdziemy. Zresztą nie wiem o której wstanie małż - wczoraj poszedł spać o 4 bo oglądał jakieś filmy dokumentalne o Titanicu ![]() W ciąży Ja bym z chęcią jeszcze skoczyła na tydzień gdzieś w cieplejsze miejsce, ale małż zdecydowanie się sprzeciwia. Ani nie chce słyszeć o samolotach w ciąży.Cytat:
Jak zajęcia ze szkoły rodzenia? ajka89 to miałaś przeboje A co z tym zalaniem? Czemu sąsiedzi oszukali Was na kasę?
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale u nas brzydko Leje i leje już od wczoraj... Ech... Czeka nas popołudnie w CH, bo i tak nigdzie nie można się wybrać w plener![]() Wracając do mojego swędzącego brzucha, to mam 2 przyposzczenia ![]() Pierwsze to to, że może po prostu robią mi się rozstępy, bo skóra się intensywnie naciąga (dlatego tak swędzi i są czerwone ślady- takie dziwne, bo to nie krostki) ![]() Drugie jest niestety gorsze Może mam cholestazę ciążową czyli chorobę wątroby Bo niestety ale w nocy zaczęł mnie swędzieć dłonie i nogi Żeby to wykuczyć muszę zrobić próby wątrobowe.Mam nadzieję, że to nie to, bo przez tę chorobę moja koleżanka zaczęła rodzić w 30 tc ![]() We wtorek idę na badania, to przy okazji zrobię też te próby wątrobowe. Cytat:
|
|
#1764 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewzynki
![]() jestem tu nowa, trafilam z polecenia nel_i i jesli nie macie nic przeciwko bede czasem do Was zagladac na poczatek witam w niedzielne przezdpoludnie u mnie w hannoverze pieknie swieci slonko i wogole zapowiada sie fany dzien wiec jakis spacerek na pewno albo wypad na rowerki ps. czy moglabym prosic o dopisanie do listy,mam na imie Karolina, mam 27 lat, moj termin porodu to 09.08 i na razie bedzie niespodzianka (lekarz nie chce nam zdradzic plci )pozdrawiam
|
|
|
|
#1765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1766 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie! Włąsnie zjadłam bułe z miodem i idę po jeszcze
![]() Cytat:
Cytat:
Ale posłuchajcie co wczoraj odwaliłam!!! Cały dzień porządków, więc ambitnie stwierdziłam że pousuwam bardzo dokładnie kamień z wszyskich baterii...i UWAGA! Mąż rozebrał mi kran w kuchni na dwie części: ta rura z której leci woda i mała zakrętka podtrzymująca rurę do baterii w ścianie. Niezawodny sposób nausuwanie kamienia: ocet na watę i na kamien na ok 3 h. WIĘC- obłożyłam wzsysktie baterie w domu moim opatrunkiem z octu, łącznie z tymi dwiema cześciami. PO kilku godzinach zabrałam sie do zdejmowania waty i czyszczenia...i co zrobiłam??? Razem z watą spłukałam w kibelku śrubę trzymającą rurę do baterii w kuchni więc jestem bez możliwosci umycia naczyń! NO NIE!!! to tylko wy ciężarne możecie zrozumiec haha
|
||
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() U nas piękna pogoda-właśnie zbieramy się na carboot ![]() Miłego dnia i do potem, Mamusie
|
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1769 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Witam się i spadam się ogarniać, dzisiaj wpadają do nas znajomi z 7 miesięczną córą, ale się cieszę ![]() Cytat:
Oby szybko wszystko wyszło na prostąCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
żeby to nie było to drugie
|
|
#1770 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo podoba mi się spokój bijący z Twoich odpowiedziCytat:
![]() Ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

Nie było mnie dwa dni i przeżyłam urodziny trzech osób, odwiedziny rodziny z kaszub, pękniętą rurę w łazience, zalanych sąsiadów, oszukali mnie na sporą kasę...szkoda słów. Mam nadzieję, ze Wam weekend mija spokojniej...odezwę się jutro, bo dziś już na prawdę nie mam siły na nic. Do tego mała się mało rusza, uczulenie na nadgarstkach i dłoniach się nasiliło...z moim obserwacji wynika, że mam je po zjedzeniu nabiału, więc super..jestem zła i chcę mi się płakać

A nie można tego jakoś zgłosić/zablokować tę osobę?

Nasze zycie to nigdy nie jest linia prosta. A my musimy przechodzic przez te wszystkie gory i doliny.

nie wiem jak zmieszcze je do buzi

A co z tym zalaniem? Czemu sąsiedzi oszukali Was na kasę?
Leje i leje już od wczoraj... Ech... Czeka nas popołudnie w CH, bo i tak nigdzie nie można się wybrać w plener
więc jestem bez możliwosci umycia naczyń! NO NIE!!! to tylko wy ciężarne możecie zrozumiec haha

żeby to nie było to drugie