Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-14, 21:11   #4891
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

Żabcia, Madzia, Kurdę dziewczyny nie straszcie mnie. No chyba raz na miesiąc taki masaż mi nie zaszkodzi no nie? O sutkach też czytałam ale że to dla zagrożonych ciąż jest niebezpieczne, i nawet ja zamierzam miesiąc przed porodem hartować piersi, w sensie smarować maltanem pocierać i masować.

Żabciu, nie powinien się zlać, przecież podłogi nie masz zielonej. A jak nie to ten brąz ale pomarańcz mi się jakoś w tym pokoiku nie widzi tym bardziej że macie bardzo masywne mebelki no i ten lekki pomarańcz jakoś by się nie wkomponował Ale to zaś moja wyobraźnia a Wy zróbcie jak uważacie

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Jaka głupia Ja przeczytałam, że Madzia mi napisała złowieszczo "tylko na SKUTKI uważaj bo nie wolno" i sobie myślę, jakie będą te skutki. A teraz poczytałam że tam są SUTKI a nie SKUTKI Przepraszam.

a no i o sutkach wiem ale tak jak mówię że w zagrożonych się nie powinno.
Stary 2012-04-14, 21:34   #4892
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dziewczyny! uwaga uwaga Mówiłam, że 13 szczęśliwy dla mnie
Dziś po przytulankach zaczeło mi się lekkie plamienie i teraz ból brzucha mi się na maksa rozkręcił więc jutro @ przyjdzie na całego ...więc....
1 c.s ogłaszam jako oficjalnie rozpoczęty

robiłaś wcześniej jakieś badania?

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
A tu dwa różne buciki - zdecyduję się chyba na te z cieńszym obcasem - a której Wam się bardziej podobają??? Oczywiście oba skórzane, stabilne i wygodne - nawet jak na rozmiar mniejsze hihihihi

z jakiego to sklepu i jaka cena?
to na imprezkę?

ja poszukuję na obcasiku czarnych zakrytych, ale na co dzień żeby obcasik nie był bardzo wysoki

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

Jaka głupia Ja przeczytałam, że Madzia mi napisała złowieszczo "tylko na SKUTKI uważaj bo nie wolno" i sobie myślę, jakie będą te skutki. A teraz poczytałam że tam są SUTKI a nie SKUTKI Przepraszam.

a no i o sutkach wiem ale tak jak mówię że w zagrożonych się nie powinno.

tak myślałam, ze coś nie tak zrozumiałaś hihi

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

a ja dzisiaj wykonałam kawał dobrej roboty posprzątałam GENERALNIE garderobę. Ściągnęłam wszystkie wieszaki, wymyłam drążki, wszystkie półki pod ciuchami, pościelą, podłogę NO WSZYSTKO!
a potem wzięłam się za szafę w korytarzu. Przyniosłam ze strychu letnie buty. Zimowe pomyłam i pochowałam- wszystko dla 5 osób i kilka par aut do kosza
do tego wytrzepałam dywan w korytarzyku, wycieraczki i dywaniki z szafek + oczywiście pomyłam szafki
no to jestem z siebie dumna

ale mnie ta reklama emolium drażni
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 21:42   #4893
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ana! Moje gratulacje, i zazdroszczę tej energii naprawdę żeby mi się tak chciało to też bym miała czysto w szafie Masz kwiatka za te trudy
Stary 2012-04-14, 22:49   #4894
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Amani, i przychodziły na masaże do Ciebie? super
Ja już po spa, miałam moczenie i masaż stópek, balsamowanie ud i masaż łydek, anty rozstępowy masaż brzuszka i piersi, oraz maseczkę na twarzy I ja sobie tylko leżałam a TŻcik robił Musisz Twojego namówić Ja mojemu też czasem robię takie SPA, uwielbiam jak marudzi że go twarz od toników szczypie. No a potem się odwdzięcza
oooo kurcze, to konkretne spa sobie robicie muszę to opowiedzieć TŻowi, może mi zdaży zrobić spa przed wyjazdem... a potem ja mu zrobię takie spa, żeby mnie pamiętał przez te 4 miesiące

Ana - podziwiam! ja nigdy w życiu, jak długo żyję, nie myłam wieszaków i drążków

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 23:00   #4895
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Mąż mnie dzisiaj rozczula Przed chwilą zerkał mi przez ramię jak oglądałam wiązanie chust na youtubie i powiedział, że nie może się doczekać, aż sam będzie już nosił nasze dziecko w chuście Wcześniej targował sie ze mną co do ruchów dziecka a później leżał z uchem przyciśniętym mi do brzucha i próbował sam coś poczuć. Nadal twierdzi, że uda mu się lada moment coś poczuć
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 01:39   #4896
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Kupiłam sobie 2 staniki do karmienia. Biały i czarny. Miałam jeden kupić, ale była promocja i każdy za 20 zł w esotiqu (zamiast 60 zł). Więc wzięłam.
Super, że kupiłaś Też lubię ten sklep, często mają tam promocje na fajną bieliznę

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

robiłaś wcześniej jakieś badania?

[/COLOR]a ja dzisiaj wykonałam kawał dobrej roboty posprzątałam GENERALNIE garderobę. Ściągnęłam wszystkie wieszaki, wymyłam drążki, wszystkie półki pod ciuchami, pościelą, podłogę NO WSZYSTKO!
a potem wzięłam się za szafę w korytarzu. Przyniosłam ze strychu letnie buty. Zimowe pomyłam i pochowałam- wszystko dla 5 osób i kilka par aut do kosza
do tego wytrzepałam dywan w korytarzyku, wycieraczki i dywaniki z szafek + oczywiście pomyłam szafki
no to jestem z siebie dumna

ale mnie ta reklama emolium drażni
Tak, robiłam morfologię, hormony tarczycy, przeciwciała na toksoplazmozę i cytomegalię

faktycznie możesz być z siebie dumna

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Mąż mnie dzisiaj rozczula Przed chwilą zerkał mi przez ramię jak oglądałam wiązanie chust na youtubie i powiedział, że nie może się doczekać, aż sam będzie już nosił nasze dziecko w chuście Wcześniej targował sie ze mną co do ruchów dziecka a później leżał z uchem przyciśniętym mi do brzucha i próbował sam coś poczuć. Nadal twierdzi, że uda mu się lada moment coś poczuć
Cudowne są takie momenty

Amani

Strong, ale fajnie z tym spa

Żabciu, dziękuję co do dywanu , podzielam zdanie Strong

Ilonka, gratuluję ruchów cudowne to musi być
I dbaj o siebie kochana

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

A my dziś mieliśmy fajne popołudnie, byli u nas znajomi, m-dzy innymi ta koleżanka po laparo z dwójką synusiów i młodszy kupił mnie już od progu jak tylko usłyszałam "ceść ciocia"..musiałybyście usłyszeć jak on mówi fajnie

Potem jak się dzieciakom zaczynały kleić oczy to tamci znajomi poszli do domu, a my z innymi poszliśmy do nich na film Paranormal Activity, po ciemku...miałam stracha trochę A teraz po tym pielgrzymkowaniu wzajemnym wróciliśmy do domu i stwierdziliśmy, że odpuszczamy jutro szkołę

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

Malenstfo, dziękuję za dodanie mnie do listy,a jak znajdziesz chwilkę to jeszcze mogłabyś mnie z tej listy planujących wykasować bo teraz jestem tu i tu

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2012-04-15 o 01:31
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 09:25   #4897
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Amani

A my dziś mieliśmy fajne popołudnie, byli u nas znajomi, m-dzy innymi ta koleżanka po laparo z dwójką synusiów i młodszy kupił mnie już od progu jak tylko usłyszałam "ceść ciocia"..musiałybyście usłyszeć jak on mówi fajnie

Potem jak się dzieciakom zaczynały kleić oczy to tamci znajomi poszli do domu, a my z innymi poszliśmy do nich na film Paranormal Activity, po ciemku...miałam stracha trochę A teraz po tym pielgrzymkowaniu wzajemnym wróciliśmy do domu i stwierdziliśmy, że odpuszczamy jutro szkołę

Ooo, to mieliście super wieczór! Maluchy widać odważne Fajnie mieć takich znajomych... my nie mamy żadnych zawsze obracamy to wszystko w żart, no ale czasem brakuje tak z kimś wyjść, wyjechać na weekend...

-26kg

Stary 2012-04-15, 09:40   #4898
ButterBear
Zakorzenienie

cześć

Onyks, trzymam kciuki za starania Żeby wszystko poszło 'sprawnie'

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

Ooo, to mieliście super wieczór! Maluchy widać odważne Fajnie mieć takich znajomych... my nie mamy żadnych zawsze obracamy to wszystko w żart, no ale czasem brakuje tak z kimś wyjść, wyjechać na weekend...
Nie macie żadnych znajomych z dziećmi, czy generalnie żadnych znajomych?

Kurcze, ale dziś brzydka pogoda, leje cały czas. Całkiem pokrzyżowało mi to plany, bo chciałam posprzątać balkon i posadzić kwiaty w skrzynkach.
W następny piątek robię imprezę rodzinną z grillem i muszę doprowadzić ten balkon do porządku!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 09:45   #4899
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

ja tylko się witam i znikam, taka piękna jesienna pogoda, że aż mi się z łóżka wyłazić nie chce, leje od wczoraj Wczoraj byłam u siostrzenicy (3 latka) i babcia ją nauczyła wierszyka: "pada descyk, pada równo, raz na trawkę, raz na gó.wno"
idę , miłej niedzieli

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 09:54   #4900
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Nie macie żadnych znajomych z dziećmi, czy generalnie żadnych znajomych?

Kurcze, ale dziś brzydka pogoda, leje cały czas. Całkiem pokrzyżowało mi to plany, bo chciałam posprzątać balkon i posadzić kwiaty w skrzynkach.
W następny piątek robię imprezę rodzinną z grillem i muszę doprowadzić ten balkon do porządku!
Nie mamy żadnych znajomych ja się w czasach nastoletnich przeprowadzałam 2 razy z rodzicami, więc wszystkich znajomych zostawiłam w jednym mieście, a że na każdą imprezę nie mogłam przyjeżdżać przez odległość, to już nie jestem atrakcyjna dla tego towarzystwa czasem się spotkamy raz na rok/dwa, ale generalnie ścieżki życiowe już się nam rozeszły U TŻa też nie lepiej. Jak wychodzimy to z teściami, z wujkami i ciotkami TŻa (wszyscy są dość młodzi więc super się dogadujemy)...

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ja tylko się witam i znikam, taka piękna jesienna pogoda, że aż mi się z łóżka wyłazić nie chce, leje od wczoraj Wczoraj byłam u siostrzenicy (3 latka) i babcia ją nauczyła wierszyka: "pada descyk, pada równo, raz na trawkę, raz na gó.wno"
idę , miłej niedzieli
panie w przedszkolu będą zauroczone

-26kg

Stary 2012-04-15, 10:08   #4901
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

Wieczór bardzo miły My też kiedyś nie mieliśmy znajomych, a jak już to młodszych, którym same głupoty w głowie były, tylko od weekendu do weekendu...u których nawet używki szły ruch...a od kilku lat jakoś tak nam się zacieśniła znajomość z kolegą Tż z dzieciństwa i jego żoną. Potem dzięki nim dołączyła jeszcze jedna para i naprawdę fajna paczka się stworzyła. To jedno małżeństwo ma 2 chłopców 4 i 6 lat (uwielbiam ich) a drugie syna 16 lat i siostrzenicę (która mieszka z nami przez ścianę ale obecnie jest u nich bo mama pracuje za granicą). Często robimy spotkania, wypady i naprawdę miło jest nam w tym towarzystwie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
idę , miłej niedzieli
Wierszyk wymiata

Butter, dziękuję
Stary 2012-04-15, 10:14   #4902
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Widziałam Bika a kiedy zamierzacie kupić wózeczek?
Eee..... jeszcze nie wiem
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 10:14   #4903
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Amani, jak u nas, ja mam dużo koleżanek, ale to takich na babskie spotkania ale żeby gdzieś z TŻtem pojechać do znajomych to zapomnij, no nie ma do kogo. W zeszłym roku byliśmy dwa razy an wakacjach, raz z siostrą TŻta i jej chłopakiem a drugi raz z moimi rodzicami i ich znajomymi a jakby Ci TŻ nie chciał SPA zrobić to go postrasz że sobie mojego załatwisz na masaże mój by się napewno ucieszył.

Baobabek, świetny wierszyk !
Również życzę Ci miłej niedzieli.

Butter, też miałam na dziś dużo ambitnych planów a tak to... ani dup.ki mi się nie chce ruszyć.

Onyks, "ceść ciocia" też by mnie rozczuliło.
Stary 2012-04-15, 10:18   #4904
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Wróciłam ze szkoły...ogarniam się powoli i potem mykam na panieński koleżanki!!!

onyks na pewno już wpisywać, jesteś pewna, że @ przyjdzie?

tytuł nowego wątku zapisałam sobie...
Ja za tydzień idę, napisz jak będą jakieś godne polecenia zabawy, to chętnie wykorzystam

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Dziękuję

Przyszła dziś na całego

Bika fajnie, że tak Wam doradzili A jaki kolor macie upatrzony?
Buty mi się widzą te na grubszym
Jakiś neutralny...... czarny, szarości, beże, ewentualnie fiolet

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
dziękuję, że pytasz psychicznie bez zmian, chociaż mam przebłyski, że jestem pełna sił do przetrwania tęsknoty, a czasem na samą myśl płaczę. Dobrze, że tak szybko się wszystko potoczyło, że miałam miesiąc na te zastanawianie się. Od poniedziałku będziemy jeździć z mamą na zakupy na wyjazd m.in. cukierki marcepanowe z Mieszko, czapeczki dla siostrzeńca itd.

Też nie wiedziałam, że zmagasz się z takimi problemami nerkowymi oby szybko przeszło, może jak bolą to pij dużo wody, szybciej się oczyszczą? może to Ci pomaga?

a co do ruchów dziecka to brakuje słów, moja jedyna reakcja to:

Dzięki mam nadzieję, że zrobią furorę, chociaż trochę mi żal, że nie będą pasować do eleganckiego wnętrza lokalu

ależ wy się rozpieszczacie z tym TŻem super też kiedyś chciałam zrobić mojemu małe spa, bo uwielbiam robić masaż (kiedyś koleżanki z liceum przychodziły do mnie do domu ) ale mojego TŻa to łaskocze poszłabym kiedyś na taki kurs masażu

Bika83 - przepraszam, że nie zacytuję Twojego obszernego posta to się wyedukowaliście w wózkomanii też mi się bardzo spodobał ten TAKO Laret, mnie by fioletowe ramy nie przeszkadzały, wręcz przeciwnie piękny jest!
Co do butow, to mi się bardziej podobają te na grubszym obcasie, ale Ty taka szczuplutka, że na pewno na szpilce nawet super wyglądasz a te na słupku może by wyglądały wręcz dziwnie (ciężko) przy drobnej sylwetce.
Taka drobna to nie jestem, ale w tych na szpilce powinno się po prostu wygodniej tańczyć - dlatego je wybrałam

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Ilonka super

Zabcia właśnie nie wiem jak z tym antybiotykiem w takim wypadku.

Bika buciki te na cienkim Czyli wózek już wybrany?? A fotelik ma testy bezpieczeństwa??

Wróciłam do domku. Padam...

Kupiłam sobie 2 staniki do karmienia. Biały i czarny. Miałam jeden kupić, ale była promocja i każdy za 20 zł w esotiqu (zamiast 60 zł). Więc wzięłam.
nie interesowałąm się tym...... ale czy w ogóle sprzedają takie bez testów??? Z drugiej storny maksymalna odległość jaką zamierzam pokonywać z dzieckiem to jakieś 12km...... a zawsze pozostaje mi chicco do siostry więc no problem
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-04-15, 10:20   #4905
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Strong nie nogi a sutki Nie tylko w zagrożonych. A i teraz już się sutków przed porodem nie smaruje

Zabcia no dokładnie paciorkowce są baardzo niebezpieczne. Wiesz co ja kupiłam takie bawełniane, nie usztywniane więc one są rozciągają. Wzięłam taki niby na teraz ale spokojnie się wkładkę włoży. Bo teraz mi sie obwód pod piersiami bardzo powiększył, bo narządy poszły do góry przez rozpychającą się macicę (gdzieś to wyczytałam), a jak urodzę i znowu mi spadnie pod biustem to będę miała jeszcze większy luz.

Ana pracuś

Onyks ja od dłuższego czasu tylko tam bieliznę kupuję.

Dziś wraca mąż

aaaa i dziś zostało mi równo miesiąc to terminu porodu... masakra

Bika np. ten od x-landera nie przechodził testów, dlatego od razu odpadł. Jest strona z testami fotelików i tam można sprawdzić.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2012-04-15 o 10:21
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 10:20   #4906
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

z jakiego to sklepu i jaka cena?
to na imprezkę?

ja poszukuję na obcasiku czarnych zakrytych, ale na co dzień żeby obcasik nie był bardzo wysoki
A taki - polecam http://www.sklep.eska-buty.pl/shoes.xhtml?category=6
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-04-15, 10:34   #4907
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

aaaa i dziś zostało mi równo miesiąc to terminu porodu... masakra

Cytat:
Ładne te buty
Stary 2012-04-15, 10:40   #4908
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

TŻ pracuje na 12tą, więc ani USG ani Szkoła rodzenia.
Stary 2012-04-15, 10:44   #4909
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana! Moje gratulacje, i zazdroszczę tej energii naprawdę żeby mi się tak chciało to też bym miała czysto w szafie Masz kwiatka za te trudy
Dziękuję no dwa razy do roku się poświęcam z tą garderobą

Cytat:
oooo kurcze, to konkretne spa sobie robicie muszę to opowiedzieć TŻowi, może mi zdaży zrobić spa przed wyjazdem... a potem ja mu zrobię takie spa, żeby mnie pamiętał przez te 4 miesiące

Ana - podziwiam! ja nigdy w życiu, jak długo żyję, nie myłam wieszaków i drążków
eee nie bez przesady wieszaków nie myłam ściągałam wieszak razem z ubraniem a drążek umyłam pierwszy lat od 7 lat bo od 7 tu mieszkamy i dobrze zrobiłam, bo był czarny! w sensie ścierka

Cytat:
Tak, robiłam morfologię, hormony tarczycy, przeciwciała na toksoplazmozę i cytomegalię
pewnie i tak nie zapamiętam na przyszłość będę pytać no chyba, że lekarz mi zaleci. A Ty z własnej inicjatywy czy z lekarza?

O to wagary sobie robicie oboje studiujecie?

Cytat:

Ana pracuś
jak się za coś brać to do końca

Cytat:
a on ma jakieś swoje lokum w świecie rzeczywistym? bo ja bez mierzenia to nie...
chyba wszystkie buty są tam skórzane?

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-04-15 o 10:47
Stary 2012-04-15, 10:45   #4910
Ana***
Zakorzenienie

Ja mam na dzisiaj kolejne plany i obawiam się, że nie wyrobię się w czasie

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-04-15 o 10:46
Stary 2012-04-15, 11:12   #4911
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
a on ma jakieś swoje lokum w świecie rzeczywistym? bo ja bez mierzenia to nie...
chyba wszystkie buty są tam skórzane?
Myślę, że w pierwszym lepszym sklepie będą, bo u nas przymierzałam je w takiej "podrzędnej" budce z butami, a dopiero potem znalazłam je w necie.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-04-15, 11:23   #4912
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ pracuje na 12tą, więc ani USG ani Szkoła rodzenia.
o kurcze
Cytat:
Ja mam na dzisiaj kolejne plany i obawiam się, że nie wyrobię się w czasie
jakie plany??

My z mężem też 2 razy w roku robimy takie generalne porządki, że wszystko czyścimy. Zawsze przed świętami. W tym roku mąż zrobił to sam.

Stary 2012-04-15, 11:26   #4913
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mamy żadnych znajomych ja się w czasach nastoletnich przeprowadzałam 2 razy z rodzicami, więc wszystkich znajomych zostawiłam w jednym mieście, a że na każdą imprezę nie mogłam przyjeżdżać przez odległość, to już nie jestem atrakcyjna dla tego towarzystwa czasem się spotkamy raz na rok/dwa, ale generalnie ścieżki życiowe już się nam rozeszły U TŻa też nie lepiej. Jak wychodzimy to z teściami, z wujkami i ciotkami TŻa (wszyscy są dość młodzi więc super się dogadujemy)...
Aha, to szkoda właściwie troszkę.
Ale jak macie się z kim spotykać, to i tak fajnie

Cytat:
Amani, jak u nas, ja mam dużo koleżanek, ale to takich na babskie spotkania ale żeby gdzieś z TŻtem pojechać do znajomych to zapomnij, no nie ma do kogo. W zeszłym roku byliśmy dwa razy an wakacjach, raz z siostrą TŻta i jej chłopakiem a drugi raz z moimi rodzicami i ich znajomymi a jakby Ci TŻ nie chciał SPA zrobić to go postrasz że sobie mojego załatwisz na masaże mój by się napewno ucieszył.

Butter, też miałam na dziś dużo ambitnych planów a tak to... ani dup.ki mi się nie chce ruszyć.

Onyks, "ceść ciocia" też by mnie rozczuliło.
W ogóle teksty takich maluszków są rozczulające.
Ja nie zapomnę nigdy, jak piekłam ciasto dla mojej wtedy chyba 2,5 rocznej siostrzenicy i mówię jej 'Chodź, zobaczymy, jak ciasto rośnie, ciocia piecze dla Ciebie', podeszłyśmy do piekarnika, gapimy się przez tą szybę, a ona 'Ciociu, kocham Cię' - autentycznie się wzruszyłam

Mi się też nie chce nic przez pogodę. Mieliśmy z TŻ iść na rower, potem ten balkon...a tak to wszystkie plany wzięły w łeb

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 11:28   #4914
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja to nawet rolet jeszcze dziś nie podniosłam , więc nawet nie wiem jaka jest pogoda Na 14 idę do rodziców na obiad, pewnie sobie u nich troszkę posiedzę bo co będę sama w domu robiła.

Stary 2012-04-15, 11:40   #4915
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ogółem to czuje się nawet tu na forum taki smętny czas no nie?

A wiecie co, te łóżeczko mnie rozczarowało trochę, takie solidne ale najzwyklejsze a ja znając tych ludzi liczyłam na jakiś szał bo oni i swoje boisko mają i stawy,a łóżeczko poniszczone, trochę nawet jakaś taśma na nim jest nie wiem czy przypadkiem czy coś jest poklejone. Moja mama go wzięła, żeby mieć jak im wnuka podrzucę. A my się jeszcze rozejrzymy.

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2012-04-15 o 11:45
strongwomen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 11:47   #4916
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Strong jeśli jest w takim stanie, to ja bym kupiła nowe. Nie są one przecież drogie.

Stary 2012-04-15, 11:52   #4917
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Strong jeśli jest w takim stanie, to ja bym kupiła nowe. Nie są one przecież drogie.
dokładnie, drogie nie są i do tego starczy Ci na 3 lata spokojnie (choć ja akurat mam używane ale było w stanie idealnym)
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 12:11   #4918
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

No wiem wiem, Madziu, ale mama sobie je weźmie bo to na przechowanie to się jej przyda. No ceny nie są kosmiczne ale, jak można było dostać to wolałam sprawdzić

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

http://allegro.pl/do-chrztu-komplet-...241073664.html
Stary 2012-04-15, 12:16   #4919
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
W ogóle teksty takich maluszków są rozczulające.
Ja nie zapomnę nigdy, jak piekłam ciasto dla mojej wtedy chyba 2,5 rocznej siostrzenicy i mówię jej 'Chodź, zobaczymy, jak ciasto rośnie, ciocia piecze dla Ciebie', podeszłyśmy do piekarnika, gapimy się przez tą szybę, a ona 'Ciociu, kocham Cię' - autentycznie się wzruszyłam

Baobabkua mnie ten wierszyk wcale nie bawi
Moze mam kiepskie poczucie humoru
Strasznie głupio bym sie czula gdyby dziecko publicznie go mówiło
A teraz sie go szybko z głowy dziecku nie wybije
A babci bym ,,podziekowala,,

Cytat:
Ogółem to czuje się nawet tu na forum taki smętny czas no nie?

A wiecie co, te łóżeczko mnie rozczarowało trochę, takie solidne ale najzwyklejsze a ja znając tych ludzi liczyłam na jakiś szał bo oni i swoje boisko mają i stawy,a łóżeczko poniszczone, trochę nawet jakaś taśma na nim jest nie wiem czy przypadkiem czy coś jest poklejone. Moja mama go wzięła, żeby mieć jak im wnuka podrzucę. A my się jeszcze rozejrzymy.

e tam wcale nie

Szkoda

Dzien dobry

Moj weekend pracy zakonczonyAle przeboje dzis tez były, mimo,ze noc dosc spokojna

Zabieram sie za papierkowa robote...

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
My mielismy dokladnie ten
http://www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/6...-niebieski/390

Kiedy zniknie ta rekalma:mu r:

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-04-15 o 12:23
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 13:01   #4920
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja nie mam żadnej reklamy

wczoraj byłam w coccodrillo i widziałam śliczny strój dla męłj , który by był na komunię. Sukienka i bolerko. Boskie. Bo nie podobają mi się takie typowe chrzestne ubranka.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości