|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#26311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
|
|
|
|
#26312 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#26313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba było powiedzieć że chcesz jego autograf to jak wpadniemy z mężem to on Ci go da, gdziekolwiek będziesz chciała ![]() a te filimki mega wypas Cytat:
ja to jakaś niedociumana jestem i też nie umiem
|
|
|
#26314 |
|
Zakorzenienie
|
no to troche fotek
![]() polski team + meczowe
|
|
#26315 |
|
Zakorzenienie
|
Szewa + Buffon dla Olci + Lehman ( dla tłinów
)
|
|
#26316 |
|
Zakorzenienie
|
Szewa + Torres dla Talci + Szewa i Buffon w pojedynku
+ Dejan Stankovic
|
|
#26317 |
|
Zakorzenienie
|
Nesta ( ale podobny do Pippo
) Ash Cole + Klose dla Talci + Messi ( Talcia mówiłaś że jest niezły )
|
|
#26318 |
|
Zakorzenienie
|
1 - tą fotke mogłabym dawać tysiące razy
![]() ![]() 2- Arjen Robben 3 - pierwsze spotkanie z trenerem 4 - humor przede wszytkim ![]() 5 - haremik 6 - hoooot Mauro
|
|
#26319 |
|
Zakorzenienie
|
moja zima
sorki że zdjęcia takie małe ale robione telefonem a nie mam teraz czasu powiększać ![]() ale alejka na żywo wyglądała wprost bajecznie no i troche ciemno było bo koło 16
|
|
#26320 |
|
Zakorzenienie
|
o a tu macie mój podpis który wcozraj ćwiczyłam
edit: i zmykam do kościoła
|
|
#26321 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no nie...siostra i nie wie
![]() Cytat:
ale jakby komus sie chcialo to : http://ma-gdusia.blog.pl/nawet w wakacje nic nie napisalam :P: ...a tyle moglam ;] wolalam jednak z wami siedziec ![]() Cytat:
![]() taaak... założymy..założymy, nie ma mocnych ![]() a jak to ładnie brzmi: bala jest pokojówką tłinów hihihih ;] za tri ![]() Cytat:
... mamy zyskać renomę... a ta tylko z pieknymi kobietkami nie chcemy przebywac tylko z facetami...bo to wlasnie jest podstawa baru - kobiety tez sie interesuja pilka... i to na równych prawach ![]() Cytat:
czasem sobie szukam gdanska i sprawdzam czy bym od wjazdu przejechala do mojej rodzinki ;Pmusze kiedys poszukac allianz ![]() jejejej... danke szyyyyn.... piękny lehmiś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u ciebie pieknie... a ja to nawet nie czuje, ze juz nowy rok za kilka godzin ![]() hohoho... ... w wakacje tez sobie cwiczylysmy z kumpela takie podpisy ok ja tylko przyszlam sie przywitac...i cos mi sie wydaje, ze do kosciola musze isc ... no to trzeba sie umyc szybko papapap...buziaczków 102 ... jeszcze sie spotkamy w tym roku mysle ...
|
|
|
#26322 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim
![]() Lunka ty mi powiedz o co caman, bo nie mogę odszyfrować tego ostatniego wersu Twojego podpisu |
|
|
|
#26323 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no jasne że kobitki w tym barze na równych prawach będą a ja w końcu dziewczęta dzisiajszy wieczór spędzam w domu ... ale o tym zaraz a tak sobie pomyślałam że pokaże wam fotki ze świąt swoje
|
||||
|
|
|
#26324 |
|
Zakorzenienie
|
*Podumowanie roku 2006
:-jakoś nie pamiętam żeby przed wakcjami działo się coś godnego uwagi -WAKACJE - pięęękna pogoda, piękna opalenizna, do tego czas Mundialu, początek miłości do piłki -wrzesień- początek 2giej klasy, i kolejnego roku ciężkiej pracy i początek zmian we mnie -paździerkik- początek mojego załamania życiowego optymizmu -listopad- początek nowej obiecującej zanjomości , poźniej afera z kolezanka -grudzien-ciagla niepwenosc co do rozwoju mojej znajomosci , dlaej nie wiem na czym stoję i co robic... apogeum zlego humoru i samopoczucia niestety no i to chyba tyle by było |
|
|
|
#26325 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nmzc ![]() nom widać że to zgrany team ![]() noo śnieg miał stopniec ale narazie dalej jest w wakacje to ja jeszcze byłam pani Smoalrek napewno sie spotkamy ![]() Cytat:
a całan nazwa to Towarzystwo Sportowe Wisła Kraków ![]() to tak jakoś niegramatycznie brzmi no ale tak ktoś wymyślił i tak zostało ![]() Cytat:
nom ślicznie a jeszcze piękniej jak jest jasno i sie to na żywo widzi ![]() o czekamy ![]() Cytat:
a jak sie nie wyjaśni co z tym panem X to go sobie odpuśćm nie warto sie tak zamęczać ![]() nooo, wróciłam z kościoła, ślisko na drodze jak cholera bo deszcz pada i sie ślizgawka zrobiła ![]() a ja jeszcze w wysokich kozakach, cud że sie nie wywaliłam na tym lodzie
|
|
|
#26326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo tego sprzed wakacji tak za bardzo nie pamiętam już bo nie działo się takiego godnego uwagi w moim życiu chyba bo naprawdę ale nic nie pamiętam zresztą to mi się wydaje taaakie odległe... to dobrze że sie nie wywaliłaś bo byś se nieźle dupsko stłukła |
|
|
|
|
#26327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swojego podsumowania nawet nie robie bo też nie pamiętam a to co pamiętam to same złe wspomnienia i porażki ![]() co tam tyłek taka ze mnie sierota
|
|
|
#26328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok to chcę jego autograf, a teraz kombinuj dziewczyno Ale jakąś taką dziwną tą parówke ma, nie sądzisz?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#26329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i bardzo mi się podoba fotka naszej repry z moim Leosiem
|
|
|
|
|
#26330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() talcia Ty masz załamania? taka sympatyczna i pogodna osoba nie powinna się tak przejmować Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Bąk jaki uśmiech strzelił |
|||
|
|
|
#26331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to ostatnio co raz gorsze ... a póki co zaczynam z fotkami Talcia przy żłóbku w kościele w Toruniu
|
|
|
|
|
#26332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mi to oceniać jaką on am parówke ale dziwna ![]() Cytat:
![]() nom fajan taka zbiorowa ![]() a ja zapomniałam że Leo jest Twój ![]() Cytat:
nmzc, czysta przyjemność
|
|
|
#26333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bąk często takie miny robi teee, a on jest u nas singlem bo jak tak to już nie jest ![]() Cytat:
no i jaka ładna Talcia
|
|
|
#26334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Styczeń--> niepamiętam co było w styczniu ![]() Luty--> to samo co w styczniu Marzec--> to samo co i w lutym i w styczniu Kwiecień--> tu najbardziej pamiętam pierwsze wyjście na dwór z koleżankami i z aparatem cyfrowym czego wynikiem były super fotki potem urodziny koleżanki i faza na piosenke Kalwi i Remi - explosion ![]() Maj--> moje urodzinki,mama zrobiła pycha ciasto toffi (tylko ciasto z maja pamiętam )Czerwiec-->Byłam w Szczecinie u siostry 2tygodnie, czas Mundialu zacząć!!Meczyk Polski, redsik na stole lataanie co chwila do kibleka, i jak na Szczecin, duże miasto, cholernie pusto, jak w przęciągu pierwszej połowy meczu przejechał jeden autobus i przeszły dwie babcie to był sukces a no i zakończenie roku WAKACJELipiec--> mundial pełną parą, Biwak w Kołomąciu na którym spotkałam sobowtóra Poldiego opalenizna, dobry humor, piękna pogoda, ZAPOZNANIE WAS, Sierpień-->obijanie się , siedzienie na przystanku ioglądanie meczyku na polance gdy Michał stał na bramce (czuje gdy rymuje Wrzesień--> początek roku szkolnego, chodzenie na spacerki i na stadion na mecze V ligi ![]() Październik--> szkoła, dni coraz krótsze, chodzenie co wtorek do koleżanki na herabtkę Listopad--> nudddaaa zimno, POKONANIE BELGI Grudzień--> zimno, święta i dzisiaj Sylwester, ja też zostaje w domku, będę tylko z psem wypas ![]() fotki 1.Tu będę wypoczywać z moją bandą ![]() 2.Bufcio ![]() 3.Autograf ![]() 4. ![]() 5.Avatar z Ebim
|
|
|
|
|
#26335 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam do Was na chwilkę z życzeniami
Na ebiowym już byłam, ale Was pominąć też nie mogę ![]() Życzę Wam dzisiaj super imprezy, a w tym Nowym Roku spełnienia marzeń. Żeby każda znalazła swojego Boruca, Podolskiego, Szwajniego, Ebiego, Filippo, czy kogo tam sobie wymarzyła (oczywiście jeśli jeszcze go nie znalazłyście) Luncia - u Ciebie się już pogubiłam i nie wiem kogo Ci życzyć Życzę każdej żeby w 2007 roku mogła się cieszyć pięknymi golami swojej ulubionej reprezentacji ![]() Po prostu - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, żeby był jednym wielkim świętem
|
|
|
|
#26336 |
|
Zakorzenienie
|
lece na obiad, później wpadne
|
|
#26337 |
|
Zakorzenienie
|
1-nasza choinka
![]() 2-moje prezenty ![]() 3-ja w bożonarodzeniowy ranek 4-stól na śnaiadania w 1 dzień świąt |
|
|
|
#26338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ty mnie wyprzedziłaś
|
|
|
|
|
#26339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też zmykam na razie |
|
|
|
|
#26340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rozwaliła mnie fotka druga, jaki szpan orsay h&m i cena sweterka i wiem jaki rozmiar ciuchów nosisz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

i często sobie stadiony oglądam 

)

czasem sobie szukam gdanska i sprawdzam czy bym od wjazdu przejechala do mojej rodzinki
jeszcze sie spotkamy w tym roku mysle 

... ale o tym zaraz
:
zresztą to mi się wydaje taaakie odległe...