Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-15, 11:10   #721
jiuna
Wtajemniczenie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Edward się jeszcze świeci?

Film mi się nie podobał.. Lubię filmy w takiej tematyce, ale ten dla mnie był kiepski.

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
odpowiadajac na pytanie w sondzie kogo bys wolala, wilkolaka czy wampira? wybor bylby nader ciezki
wolę wampira bo nie lubię owłosionych facetów

A ja dziś jadę na wystawę kotów mam nadzieję, że będzie ich sporo... bo jak się okaże, że jest 10 na krzyż to będę zawiedziona
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 11:42   #722
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

dzien doberek poranny
moja doopa i nogi daja sie mi dzis we znaki- jakby nie bylo, nie spedzilam soboty na kanapie
komus niedzielnej kawusi?
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 11:45   #723
zania
Matka buldoga

Znad kubka kawy

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33543739]powrociwszy- dwoma pucharami- jeden za bezwzglednie 1 na mecie i drugi (po przeliczeniu) za 2 miesce- dzien uwazam za udany
[/QUOTE]
Bravissimo

Cytat:
bry
Taka nocna, w granatowym opakowaniu jest duzo mniejsza od tej, ktora masz, ale wydajna nie tlusci poduszki, ladnie pachnie, a w polaczeniu z olejowaniem dobrze robi moim klakom, duzo lepiej niz samo olejowanie.
Rano zmywam szamponem, nakladam jakas jednosekundowke i voila.
U mnie odzywki typu 15 min w reczniku odpadaja, brak czasu rano
To widzialam ja na all. Tylko ja wlosow rano nie myje, wiec ona nie ma u mnie racji bytu. Chyba, ze nakladalabym tylko na noc w weekendy
Odzywki 15 min? Ja trzymam godzine

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Siedem
Ja to się zastanawiam głęboko czy by z którejś propozycji
do odrzucenia nie skorzystać
Faktycznie ta kawowa czekolada
'dobrze' działa

Zaniu, wygrałaś u mnie z MacGyverem
A to dziekuje
Teraz mi powiedz, co za siedem, bo nie moge tego rozgryzc
I co za propozycje?

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
A ja dziś jadę na wystawę kotów mam nadzieję, że będzie ich sporo... bo jak się okaże, że jest 10 na krzyż to będę zawiedziona
Idziesz sama czy ze swoim kocurem?

A propos, Jiuno i Cindy, czy wasze koty tez tak obsesyjnie i przezabawnie boja sie wody? KLIK Ten kot jest boski

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2012-04-15 o 11:46
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 12:09   #724
Konto usunięte

kot boski
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 12:37   #725
201604280909
Konto usunięte

A ja już wróciłam, okazlało się,że jeden wykladowca nie przyjdzie, wiec zaczeliśmy zajęcia, które miały odbyć się później. Prowadzi je stary dziadek, co przez pół zajęć mówi o sobie, wiec urwałyśmy się z dziewczynami, jedna była samochodem to nas podwiozła w tą paskudną pogode.... U nas niektóre osoby są tak niekoleżeńskie, specjalnie ukrywają fakt,że coś było zadane i nie powiedzą. To kujony wychodzące chyba z założenia- ja siedze ja wiem, a wy idziecie i nie wiecie. Podstawówka się już dawno skończyła, a Ci jednak nie wyrośli z gówniarskiego zachowania. I potem polowa osób nie wie o co kaman. Strasznie niezgrane, tak normalni studenci nie robią.
201604280909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 12:57   #726
LouLou25
Zakorzenienie

bry

Cytat:

Film mi się nie podobał.. Lubię filmy w takiej tematyce, ale ten dla mnie był kiepski.
mnie sie podobal, o dziwo,
mam slabosc do malych, amerykanskich miasteczek

a propos filmidel widzial kto serial The Killing?

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 13:59   #727
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Znad kubka kawy

Bravissimo

To widzialam ja na all. Tylko ja wlosow rano nie myje, wiec ona nie ma u mnie racji bytu. Chyba, ze nakladalabym tylko na noc w weekendy
Odzywki 15 min? Ja trzymam godzine

A to dziekuje
I co za propozycje?

A propos, Jiuno i Cindy, czy wasze koty tez tak obsesyjnie i przezabawnie boja sie wody? KLIK Ten kot jest boski
dołączam do zachwytów nad kotem

Cytat:
Napisane przez Baby_Spice Pokaż wiadomość
A ja już wróciłam, okazlało się,że jeden wykladowca nie przyjdzie, wiec zaczeliśmy zajęcia, które miały odbyć się później. Prowadzi je stary dziadek, co przez pół zajęć mówi o sobie, wiec urwałyśmy się z dziewczynami, jedna była samochodem to nas podwiozła w tą paskudną pogode.... U nas niektóre osoby są tak niekoleżeńskie, specjalnie ukrywają fakt,że coś było zadane i nie powiedzą. To kujony wychodzące chyba z założenia- ja siedze ja wiem, a wy idziecie i nie wiecie. Podstawówka się już dawno skończyła, a Ci jednak nie wyrośli z gówniarskiego zachowania. I potem polowa osób nie wie o co kaman. Strasznie niezgrane, tak normalni studenci nie robią.
hmm, czy ja dobrze zrozumiałam - urwałaś się z zajęć, bo były nudne - ktoś został, i ten ktoś nie chce powiedzieć, co zadane? I wnioskuję, że to nie pojedyncza sytuacja? Khe, nie widzę w tym nic gówniarskiego - wręcz przeciwnie. Jesteś dorosła, ponoś odpowiedzialność za swoje czyny - nie chce Ci się siedzieć na zajęciach, więc to Twój problem. Też nie chciałoby mi się dzielić z kimś takim informacjami...wierz mi, gdybyś była chora albo wyszła z powodu telefonu, że coś się np stało złego w domu - nikt by nie odmówił pomocy.
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 15:47   #728
Cindy28
Lux Mundi

Bry
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33547794]

[/QUOTE]

Cytat:
zakodowalam
podobnie jak inna, Twa zlota mysl, ze sie nie ciaga drewna do lasu
co powtarzam ku zdziwieniu jak tylko mam okazje
o, jeszcze w obecnej pracy nie mowilam zonom i zonkosiom, a propos tegorocznych wakacji bedzie okazja, czyli co sie odwlecze, to nie uciecze
Mam więcej takich hm... 'złotych myśli'
Zawsze przypominają się na szczęście w odpowiednim momencie

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość

W piątek byłam na mini parapetówce - miło było, nie wypiłam wcale dużo - a wczorajszy dzień miałam wyjęty z życia:/

Cytat:
Witam Was w niedziele

Ja za niecałą godzinę ide do szkoły, jak mi się nie chce to kosmos. Juz nie mogę doczekać się,jak skończę, w lipcu jakoś Administracja to był błąd, nie kręci mnie to,ale człowiek był młody i głupi. Ehhhh....
Jeszcze dobiło mnie zdjęcie koleżanki, pojechałą sobie ze znajomymi do Bostonu, kurka jedna, ale zazdroszcze!!!! Niesamowicie! zobaczyć stany, to jest coś.

Zajadam ptasie mleczko i popijam kawka, antidotum na smutki
Ja bym wolała zobaczyć z każdej strony szeroko pojęty Wschód
Stany nigdy mnie nie ciągnęły - prędzej Australia,
ale jak miałam szansę pojechać, to byłam jeszcze
za młoda i była przesiadka w Bankoku ;/
Mama nie miała możliwości, żeby lecieć ze mną, więc póki
co Australii nie widziałam

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
bry! ale ładna niedziela ja już po kawie, po śniadaniu, idę się zmęczyć a później to zobaczymy
Bry
Stary 2012-04-15, 15:49   #729
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
wolę wampira bo nie lubię owłosionych facetów

AMEN

Zazdraszczam
Jeszcze nie miałam okazji być na takowej
Cytat:
A to dziekuje
I co za propozycje?

Proszę bardzo
Siedem hm... zamiast 'sześć'- tak niektórzy wymawiają
fonetycznie 'cześć'
Taki mój mały hm.. ciąg logiczny

A propoze hm.. na polu sexualnym- pisałam już chyba

Nie miałam nigdy okazji sprawdzić jak moje koty
reagują na tak wielką wodę
Ale Borys uwielbiam być ze mną w łazience
jak się kąpię- siada na wannie i patrzy na wodę-
czasem się obawiam czy do mnie nie wskoczy

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2012-04-15 o 16:11
Cindy28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:36   #730
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:

No sama bo mój piękniś to taki słabo rasowy. Ale w kategorii robienia rozpierduchy w domu na 100% by wygrał

Cytat:
Zgadzam się z VI4 chyba jestem za...iście niekoleżeńska.

Cytat:
Nie miałam nigdy okazji sprawdzić jak moje koty
reagują na tak wielką wodę
Moje też nie były nigdy na szerokich wodach, ale tak ostrożne to nie są.
Młody jak tylko dostanie się do łazienki to uwielbia patrzeć jak sikam Na początku mi to przeszkadzało... ale już się przyzwyczaiłam. Kocur z niecierpliwością potem czeka aż spuszczę wodę i patrzy w czarodziejską muszlę.
W wiaderku od mopa też lubi grzebać.
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:54   #731
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
no jak możesz...przecież kujonem jest się po to, żeby balującym koleżankom zdawać relację z tego, co na nudnych zajęciach się działo

Cytat:
Moje też nie były nigdy na szerokich wodach, ale tak ostrożne to nie są.
Młody jak tylko dostanie się do łazienki to uwielbia patrzeć jak sikam Na początku mi to przeszkadzało... ale już się przyzwyczaiłam. Kocur z niecierpliwością potem czeka aż spuszczę wodę i patrzy w czarodziejską muszlę.
W wiaderku od mopa też lubi grzebać.
dobre dobre
Stary 2012-04-15, 17:45   #732
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
hmm, czy ja dobrze zrozumiałam - urwałaś się z zajęć, bo były nudne - ktoś został, i ten ktoś nie chce powiedzieć, co zadane? I wnioskuję, że to nie pojedyncza sytuacja? Khe, nie widzę w tym nic gówniarskiego - wręcz przeciwnie. Jesteś dorosła, ponoś odpowiedzialność za swoje czyny - nie chce Ci się siedzieć na zajęciach, więc to Twój problem. Też nie chciałoby mi się dzielić z kimś takim informacjami...wierz mi, gdybyś była chora albo wyszła z powodu telefonu, że coś się np stało złego w domu - nikt by nie odmówił pomocy.
Milko, nic dodac nic ujac.

Cytat:

Proszę bardzo
Siedem hm... zamiast 'sześć'- tak niektórzy wymawiają
fonetycznie 'cześć'
Taki mój mały hm.. ciąg logiczny

Dziekuje za wyjasnienia Zatem jak napiszesz "osiem" to juz bede wiedziec co to oznacza

Ja mysle, ze on wcale nie patrzy na wode, tym bardziej, ze jestes naga

Obejrzalam film "Wstyd". Smutny troche, ale dobrze mi sie ogladalo.
Moge polecic
Stary 2012-04-15, 18:12   #733
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
odpowiadajac na pytanie w sondzie kogo bys wolala, wilkolaka czy wampira? wybor bylby nader ciezki
obu!
Jeden promieniuje taką ilością ciepła, że nie musisz odkręcać kaloryferów.
Drugi świeci (przynajmniej czasami) więc nie musisz zapalać światła. Sama oszczędność
Cytat:

Cytat:
Również się zgadzam. Tak jak napisała Zania nic dodać nic ująć
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 18:14   #734
201604280909
Konto usunięte

No mi jest przykro i szczerze dziwię się,że wg Was to zupełnie normalne... Niektórzy na szczęście mają za****ście koleżeńskie podejście i udzielą informacji i do nich pójdę. Przez całe 2lata i połowe tego roku akad. chodziłąm sumiennie i zawsze sie dzieliłam z koleżankami takimi informacjami, dawałam notatki, a ostatnio wyjatkowo , kiedy jeszcze pofatygowałąm i zaszczyciłam swoja osobą ;p zostalam i jeszcze wzielam temat dla nich.I dla mnie to jest normalny ludzki odruch,zeby kogoś poinformowac. To co podeszłąbym do np Ciebie VI4 i spytała co bylo na ost zajeciach a Ty byś mi odpowiedziala : spadaj , trzeba bylo przyjsc?
Stary 2012-04-15, 18:26   #735
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
No mi jest przykro i szczerze dziwię się,że wg Was to zupełnie normalne... Niektórzy na szczęście mają za****ście koleżeńskie podejście i udzielą informacji i do nich pójdę. Przez całe 2lata i połowe tego roku akad. chodziłąm sumiennie i zawsze sie dzieliłam z koleżankami takimi informacjami, dawałam notatki, a ostatnio wyjatkowo , kiedy jeszcze pofatygowałąm i zaszczyciłam swoja osobą ;p zostalam i jeszcze wzielam temat dla nich.I dla mnie to jest normalny ludzki odruch,zeby kogoś poinformowac. To co podeszłąbym do np Ciebie VI4 i spytała co bylo na ost zajeciach a Ty byś mi odpowiedziala : spadaj , trzeba bylo przyjsc?
Cóż jeżeli piszesz o wykładowcy per "stary dziadek" a o osobach, które siedzą na tych wykładach "kujony" o "gówniarskim zachowaniu rodem z podstawówki" to czego oczekujesz? Poklasku? Jeśli tak to proszę: ale dla "kujonów podstawówkowych"
Stary 2012-04-15, 18:35   #736
Alvesta
Zakorzenienie

no dziewczyny, szacun że nigdy nie zerwałyście się z zajęć, a o wykładowcach wypowiadałyście się zawsze z szacunkiem
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 18:40   #737
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
No mi jest przykro i szczerze dziwię się,że wg Was to zupełnie normalne...
wedlug mnie to normalne wcale nie jest wrecz przeciwnie, juz bym wolala nie zaliczyc niz sie takich prosic

sure. fine. whatever.

Stary 2012-04-15, 18:41   #738
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
no dziewczyny, szacun że nigdy nie zerwałyście się z zajęć, a o wykładowcach wypowiadałyście się zawsze z szacunkiem
Always tylko że jak nie chodziłam na wykłady, bo szkoda mi było czasu na takie bzdety, to potem nie płakałam w poduszkę, że te wrancowate kujony nie chcą mi powiedzieć, co jest zadane. Tylko szłam do takich samych olewatorów jak ja i tam się kombinowało
Stary 2012-04-15, 18:42   #739
201604280909
Konto usunięte

Cytat:
Cóż jeżeli piszesz o wykładowcy per "stary dziadek" a o osobach, które siedzą na tych wykładach "kujony" o "gówniarskim zachowaniu rodem z podstawówki" to czego oczekujesz? Poklasku? Jeśli tak to proszę: ale dla "kujonów podstawówkowych"
Stary dziadek to nazwa przypisana przez akurat całą grupę i uwierz inny tez go tak nazywają, wiec tutaj nie interesuje co sobie pomyślałaś. Po drugie nie chodziło o wszystkich osobach na roku, które siedzą w ławkach na wykładach, bo sama dotychczas bylabym takim kujonem, a nie jestem. Po trzecie mowiłam o osobach, które tak pałają do zdobycia wiedzy, a są totalnie aspołeczni, niemili,brak wyobraźni w niektórych sytuacjach przez co okazują brak taktu oraz wogóle nie myślący o interesie grupy tylko własnym.
Stary 2012-04-15, 18:44   #740
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Stary dziadek to nazwa przypisana przez akurat całą grupę i uwierz inny tez go tak nazywają, wiec tutaj nie interesuje co sobie pomyślałaś. Po drugie nie chodziło o wszystkich osobach na roku, które siedzą w ławkach na wykładach, bo sama dotychczas bylabym takim kujonem, a nie jestem. Po trzecie mowiłam o osobach, które tak pałają do zdobycia wiedzy, a są totalnie aspołeczni, niemili,brak wyobraźni w niektórych sytuacjach przez co okazują brak taktu oraz wogóle nie myślący o interesie grupy tylko własnym.
to się nazywa dorosłe życie
Stary 2012-04-15, 18:46   #741
201604280909
Konto usunięte

Cytat:
Always tylko że jak nie chodziłam na wykłady, bo szkoda mi było czasu na takie bzdety, to potem nie płakałam w poduszkę, że te wrancowate kujony nie chcą mi powiedzieć, co jest zadane. Tylko szłam do takich samych olewatorów jak ja i tam się kombinowało

Wiesz co jestes dla mnie niemila nie podoba mi sie Twoj ton wyobraz sobie ,ze nie placze w poduszke tylko jestem oburzona, chyba mi wolno. Jesli chodzi o to pogrubione wyobraz sobie,że tak wlasnie robie

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

sorki za powtarzanie wyobraz sobie, ale sie wkurzylam.
Stary 2012-04-15, 18:52   #742
bridgeta
Zadomowienie

Cytat:

Nie udzielałam się w tej wymianie zdań, ale teraz to już nie mogę.

Wybaczy Baby, ale wątek (przynajmniej moim zdaniem) jest dla nas oderwaniem od codziennych spraw, miejscem gdzie możemy sobie na spokojnie pogadać, a nie wkurzać się nawzajem na siebie.
Jeżeli nie podoba Ci się nasze towarzystwo to.... hmmmmm.... może poszukaj innego wątku?

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 18:53   #743
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Wiesz co jestes dla mnie niemila nie podoba mi sie Twoj ton wyobraz sobie ,ze nie placze w poduszke tylko jestem oburzona, chyba mi wolno. Jesli chodzi o to pogrubione wyobraz sobie,że tak wlasnie robie

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cóż, dwa posty wyżej pisałaś coś dokładnie przeciwnego. Proponuje czytać ze zrozumiem, a już zwłaszcza swoje komentarze
I wyobraź sobie, że mamy konstytucyjną wolność słowa i mogę pisać, to co mi się podoba czy Cie to denerwuje czy nie.
Stary 2012-04-15, 18:57   #744
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
to się nazywa dorosłe życie
ano właśnie...

Cytat:
a cóż to jest "interes grupy"? uczysz się dla siebie - i to jest tylko i wyłącznie interes każdego z osobna. Nie odmawiałam - i wierz mi, gdyby komuś coś wypadło, czy zwyczajnie się zerwał - raz - i poprosił o info, pewnie, żeby bym powiedziała. Ale gdyby było to raz enty, pogoniłabym. Niestety, nie wierzą w to, że cały czas byłaś przykładną i uczynną uczennicą, i nagle ktoś podły odmówił Ci pomocy. Nudzą Cię wykłady - droga wolna, nikt nie każe się uczyć. Jak będziesz starsza, i trochę od życia w dupę dostaniesz, zrozumiesz, że nikt nie lubi osób, które usiłują na cudzym grzbiecie wjechać do raju.
Stary 2012-04-15, 18:57   #745
Konto usunięte

Cytat:

Baby, udzielanie sie na tym watku nie jest obowiazkowe, tym bardziej ze widac, wybitnie nie sluzy to Twemu zdrowiu psychicznemu
Stary 2012-04-15, 19:18   #746
201604280909
Konto usunięte

Cytat:
Cóż, dwa posty wyżej pisałaś coś dokładnie przeciwnego. Proponuje czytać ze zrozumiem, a już zwłaszcza swoje komentarze
I wyobraź sobie, że mamy konstytucyjną wolność słowa i mogę pisać, to co mi się podoba czy Cie to denerwuje czy nie.
Chodzi Ci o to, że najpierw powiedziałam ze pojde do tych osób co byly na wykladach, a potem napisalam ,że pokombinuje z tymi co też nie były tak samo jak i ja??? A to nie można zapytać tych i tych? Pojde do tych koleżeńskich zapytam się, potem pogadam z takimi opuszczającymi zajecia jak ja i porównam z tym co oni wiedzą. Proste.
A ja myślałąm,że ten wątek jest też po to by opowiedziać co stało się, co nas ucieszylo co zasmucilo. Liczyłam na zrozumienie, a nie na krytykę w czystej postaci a w dodatku "subtelene" wygonienie mnie z wątku.... Jeśli ja bylabym innego zdania powiedzialabym : no rozumiem Cie, sama czasem nie chodzilam, ale rozumiem podejscie takich osob. I tyle. A tu naskakiwanie na mnie.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
Nie udzielałam się w tej wymianie zdań, ale teraz to już nie mogę.

Wybaczy Baby, ale wątek (przynajmniej moim zdaniem) jest dla nas oderwaniem od codziennych spraw, miejscem gdzie możemy sobie na spokojnie pogadać, a nie wkurzać się nawzajem na siebie.
Jeżeli nie podoba Ci się nasze towarzystwo to.... hmmmmm.... może poszukaj innego wątku?
Nie podoba mi się ton, bo uważam,że można wyrażać swoje zdanie milej, a nie tak z grubej rury.
Stary 2012-04-15, 19:28   #747
Jula
Zakorzenienie

Jakoś tak jak na 30tolatki to poruszamy dziwne tematy... Albo mi się wydaje
Chyba trza tyłek ruszyć na... "30, 40tki z plusem" ))

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 20:08   #748
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Chyba trza tyłek ruszyć na... "30, 40tki z plusem" ))
albo od razu "Wesole 50-tki"

sure. fine. whatever.

Stary 2012-04-15, 20:09   #749
201604280909
Konto usunięte

Cytat:
albo od razu "Wesole 50-tki"
Stary 2012-04-15, 20:45   #750
bridgeta
Zadomowienie

W ramach miłego zakończenia weekendu wygrzałam się w wannie i pomalowałam paznokcie na kolor lila (koniec świata chyba - nigdy nie uznawałam takich kolorów )

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości