Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-30, 21:06   #481
Sathi
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Witam moje drogie w przedsylwestrowy wieczór.

Ja zostaje w domu ponieważ Sławek musi być jutro w pracy całą noc.

Więc nie ma sensu żebym mu tam siedziała.
Jakoś mi tak smutno.
i żal.
Żal że nie ma przy mnie osób które kocham.
Ten rok nie był dla mnie dobry.
Nadal szukam swojego miejsca na tym świecie.
Ten rok był rokiem przetrwania.
Ale wiem jedno.
Nie chcę aby ten kolejny taki był.
Choćby nie wiem co, w Polsce nie zostanę.
Nie chcę takiego życia.
Wiem że wyjadę.
Na drugi koniec świata, niestety czasem życie takie jest że zmusza nas do życia z dala od rodziny, od bliskich.
Przykre to, ale skoro tutaj mi sie nie układa to nie chcę tak żyć.

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 21:07   #482
maluch78
Raczkowanie

GG do maluch78

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro z powodu tatusia Wiem co znaczy stracić osobę bliską

Zazwyczaj w cięzkich sytuacjach okazuje się na kogo możemy liczyć a na kogo nie. To są właśnie "plusy" tych trudnych sytuacji. Jeśli niektórzy zachowali się delikatnie mówiąc poprostu niodpowiednio znaczy, ze nigdy nie byli warci Twojej przyjaźni

My tu wszystkie owsiankę wcinamy
własnie dzieki temu co się stało ze niektórzy ludzie dzwonią piszą są wtedy kiedy oni tego potrzebują wtedy kiedy oni potrzebują wypłakania się ehhh nie powiem zawiodlam się i zweryfikowałam poglądy na wiele spraw

dobra ale co ja tu smęce toż tu sylwestrowy nastrój szkoda ze jeszcze nie mogę potanczyć
ja planuję po raz pierwszy od dawna mój jagodowy lakier do paznokci (na codzień niestety nie wytrzyma pracy w labolatorium)i śliwkowy cień spędzam Sylwestra z Moim sami nasza decyzja i już sie cieszę a alkohol się chłodzi
maluch78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 21:28   #483
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

a dziękuję ładnie Mi i tak mało odpowiada i szukam innego a co

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-30, 22:39   #484
Apiska
Zakorzenienie

nie smuciś się, że zostajecie w domciu Sylwester z jedynką tez może byc fajny Mówię to Wam ja, która również zostaje, bo........nie ma ochoty nigdzie iść :P

o 00:00 na tvnie eurotrip-b. fajna komedia
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-31, 06:44   #485
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluch78 Pokaż wiadomość
ja planuję po raz pierwszy od dawna mój jagodowy lakier do paznokci (na codzień niestety nie wytrzyma pracy w labolatorium)i śliwkowy cień spędzam Sylwestra z Moim sami nasza decyzja i już sie cieszę a alkohol się chłodzi
Ja też sobie nowy lakier kupiłam

Ale wstałam dziś z dużym bólem głowy Idę zaraz po aspirynę i chyba będę ją hurtowo brała W co jeszcze powinnam się zaopatrzyć Mój brat miał wczoraj wysoką gorączkę i mnie załatwił I to w taki dzień
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-31, 09:00   #486
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzisiaj wstalam o 8 i... zaczęłam się uczyć . Coś złego się ze mna dzieje... Ale przynajmniej nauczyłam się na geŁografię i już wypisuję panstwa i stolice świata i bedzie jedno wielkie... rycie...

Stary 2006-12-31, 09:07   #487
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sathi Pokaż wiadomość
Witam moje drogie w przedsylwestrowy wieczór.

Ja zostaje w domu ponieważ Sławek musi być jutro w pracy całą noc.

Więc nie ma sensu żebym mu tam siedziała.
Jakoś mi tak smutno.
i żal.
Żal że nie ma przy mnie osób które kocham.
Ten rok nie był dla mnie dobry.
Nadal szukam swojego miejsca na tym świecie.
Ten rok był rokiem przetrwania.
Ale wiem jedno.
Nie chcę aby ten kolejny taki był.
Choćby nie wiem co, w Polsce nie zostanę.
Nie chcę takiego życia.
Wiem że wyjadę.
Na drugi koniec świata, niestety czasem życie takie jest że zmusza nas do życia z dala od rodziny, od bliskich.
Przykre to, ale skoro tutaj mi sie nie układa to nie chcę tak żyć.
Tak mi przykro... widać było że się cieszyłaś...Nie smuć się
Mam nadzieję że w Nowym Roku Ci się wszystko ładnie ułoży

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
nie smuciś się, że zostajecie w domciu Sylwester z jedynką tez może byc fajny Mówię to Wam ja, która również zostaje, bo........nie ma ochoty nigdzie iść :P

o 00:00 na tvnie eurotrip-b. fajna komedia
eurotrip - oglądałam, straaaaszne to jest

Cytat:
Ja też sobie nowy lakier kupiłam

Ale wstałam dziś z dużym bólem głowy Idę zaraz po aspirynę i chyba będę ją hurtowo brała W co jeszcze powinnam się zaopatrzyć Mój brat miał wczoraj wysoką gorączkę i mnie załatwił I to w taki dzień
aspiryna i do łóżka! nowy lakier i ubranko nad którym tyle myślałaś nie mogą się zmarnować Oby Ci do wieczora przeszło i baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Dzisiaj wstalam o 8 i... zaczęłam się uczyć . Coś złego się ze mna dzieje... Ale przynajmniej nauczyłam się na geŁografię i już wypisuję panstwa i stolice świata i bedzie jedno wielkie... rycie...
powodzenia mnie by się nie chciało dziś uczyć a powinnam....
Ale zaraz jadę na zakupy, muszę jechać do 3 stawów bo moja siostra zapomniała od rodziców płynu do soczewek a tam jest najbliższy czynny optyk

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-31, 09:09   #488
Milka19
Zakorzenienie

Wink Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Podziwiam

Ja tam idę umyć włosy i je na papiloty pozakręcać Książkom do 3 stycznia mówię kategorycznie NIE A po 3 będzie jedno wielkie wkuwanie
Stary 2006-12-31, 09:10   #489
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
aspiryna i do łóżka! nowy lakier i ubranko nad którym tyle myślałaś nie mogą się zmarnować Oby Ci do wieczora przeszło i baw się dobrze
Właśnie wróciłam ze sklepu. Kupiłam aspirynę, apap i papiloty Oj nic się nie zmarnuje. Nie dam się
Stary 2006-12-31, 09:12   #490
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam

Ja tam idę umyć włosy i je na papiloty pozakręcać Książkom do 3 stycznia mówię kategorycznie NIE A po 3 będzie jedno wielkie wkuwanie
oj też będzie wkuwanie ale wolę narazie o tym nie myśleć

Cytat:
Właśnie wróciłam ze sklepu. Kupiłam aspirynę, apap i papiloty Oj nic się nie zmarnuje. Nie dam się
Tak trzymać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-31, 09:26   #491
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

ja wolałam już troche się pouczyc, bo pozniej nie bede w stanie...

Stary 2006-12-31, 10:36   #492
maluch78
Raczkowanie

GG do maluch78

Cytat:
Milkuś tylko nie łykaj obu na raz radzę aspirynę i jak masz to rutinoscorbin albo witaminę C i gorąca herbata z miodem i cytryną i nie daj się
a właśnie ja chyba też pojdę po aspirynkę i coś na gardło bo mnie boli oprócz głowy też gardło

Sathi nie smuć się mam nadzieję ze ten rok bedzie lepszy i że się wszystko lepiej ułoży
maluch78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-31, 10:48   #493
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluch78 Pokaż wiadomość
Milkuś tylko nie łykaj obu na raz radzę aspirynę i jak masz to rutinoscorbin albo witaminę C i gorąca herbata z miodem i cytryną i nie daj się
a właśnie ja chyba też pojdę po aspirynkę i coś na gardło bo mnie boli oprócz głowy też gardło
Dobrze, że to napisałaś Ja głupia bym dwie naraz łyknęła, żeby szybciej działać zaczęło Już zrobiłam sobie herbatkę Niestety miodu brak ale wit. C mam Czyżby nam się jakieś chorubsko rozpanoszyło Mnie na szczęście gardło nie boli. Wracaj do zdrowia szybko

Nie wiem jak u Was, ale u mnie słoneczko zaczęło intensywnie świecić Od razu człowiek jakoś tak bardziej optymistycznie na świat zaczyna patrzeć

Sathi na pewno nie było aż tak źle. Z pewnością możesz odnaleźć w tym roku oprócz sytuacji trudnych również coś dobrego Ja również szukam swojego miejsca na świecie Na pewno go w końcu odnajdziemy
Stary 2006-12-31, 11:58   #494
LoLcIa123
Zakorzenienie

Milkuś po co tyle tego nakupowałaś? przecież aspiryna wystarczy nie zauważyłyście,że na każdym opakowaniu leku na grype są prawie takie same składaniki? tyle,że te nowsze są nieco droższe,a mają takie samo działanie-nawet jeżeli sądzicie,że jakaś tabletka na grype Wam bardziej pomogła niżeli inna,to złudzenie.
Sathi,a nie możesz wpaść z życzonkami na "Chwilunie" do tego typka?lepszy ryc niż nic.
Mój Kochany obiekt westchnień raczył mi dopiero dziś! o godzinie 12;30 zaproponować wspólnego sylwka,fajnie nie..? ahh,faceci a w dodatku dodał że się nie polecałam,żarty jakieś?

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-31, 12:02   #495
Milka19
Zakorzenienie

Nakładania kłaków na papiloty samodzielnie nie życzę największemu wrogowi Chyba z połowy włosów nie mam

Pazurki wypiłowane, odżywka i lakier nałożony

Najgorsze przede mną Powiedzcie mi dlaczego ze mnie takie beztalencie jest Nie potrafie się ładnie umalować Zawsze mi te cienie jakoś tak krzywo się nakładają, tuszu za dużo, podkładu za mało E chyba muszę się do kosmetyczki wybrać
Stary 2006-12-31, 12:05   #496
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Nakładania kłaków na papiloty samodzielnie nie życzę największemu wrogowi Chyba z połowy włosów nie mam

Pazurki wypiłowane, odżywka i lakier nałożony

Najgorsze przede mną Powiedzcie mi dlaczego ze mnie takie beztalencie jest Nie potrafie się ładnie umalować Zawsze mi te cienie jakoś tak krzywo się nakładają, tuszu za dużo, podkładu za mało E chyba muszę się do kosmetyczki wybrać
A nie lepiej lokówką? ja zazwyczaj robie loki prostownicą a co do malowania,to chyba u nas rodzinne,bo ja malować to się nie lubie

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2006-12-31, 12:08   #497
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Milkuś po co tyle tego nakupowałaś? przecież aspiryna wystarczy nie zauważyłyście,że na każdym opakowaniu leku na grype są prawie takie same składaniki? tyle,że te nowsze są nieco droższe,a mają takie samo działanie-nawet jeżeli sądzicie,że jakaś tabletka na grype Wam bardziej pomogła niżeli inna,to złudzenie.

Mój Kochany obiekt westchnień raczył mi dopiero dziś! o godzinie 12;30 zaproponować wspólnego sylwka,fajnie nie..? ahh,faceci a w dodatku dodał że się nie polecałam,żarty jakieś?
Oj jakoś tak przezornie nakupowałam tyle tego Jak coś akurat mi jest potrzebne to zazwyczaj nie mam, więc teraz będę miała na wszelki wypadek

A z tym obiektem westchnien to lepiej późno niż wcale Choć ja bym się poważnie zastanowiła czy z nim iść Odpowiedziałabym, ze mam już inne plany, bo jakiś inny facet mnie już zaprosił i bardzo mu zależy żebym z nim poszła i że pójdę z nim jak mi przedstawi jakąś ciekawszą propozycję spędzenia sylwestra

A z tym nie polecaniem się, to trzeba było powiedzieć, że Ty nie produkty z biedronki, co się na święta polecają To o Ciebie ma facet walczyć, a nie odwrotnie
Stary 2006-12-31, 12:12   #498
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
A nie lepiej lokówką? ja zazwyczaj robie loki prostownicą a co do malowania,to chyba u nas rodzinne,bo ja malować to się nie lubie
No niestety nie mam takiego profesjonalnego sprzętu Prostownicą Ciekawe i wielofunkcyjne urządzenie

Ja lubię się malować, ale jak patrzę na efekt końcowy to I zazwyczaj bardzo delikatnie się maluje Tak tylko podkreślam to i owo

Fascynujący avatarek No śliczna ta tęczówka Też mam zielone, ale przy niej moje oczy gasną
Stary 2006-12-31, 12:16   #499
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Oj jakoś tak przezornie nakupowałam tyle tego Jak coś akurat mi jest potrzebne to zazwyczaj nie mam, więc teraz będę miała na wszelki wypadek

A z tym obiektem westchnien to lepiej późno niż wcale Choć ja bym się poważnie zastanowiła czy z nim iść Odpowiedziałabym, ze mam już inne plany, bo jakiś inny facet mnie już zaprosił i bardzo mu zależy żebym z nim poszła i że pójdę z nim jak mi przedstawi jakąś ciekawszą propozycję spędzenia sylwestra

A z tym nie polecaniem się, to trzeba było powiedzieć, że Ty nie produkty z biedronki, co się na święta polecają To o Ciebie ma facet walczyć, a nie odwrotnie
Przezorny ubezpieczony.A no ja nawet nie mam zamiaru z nim iść co to,to nie.Powiedziałam,że gdyby mi powiedział chociażby wczoraj,to co innego(wczoraj mu wspominałam,że nie wiem co z moim sylwkiem,bo były pewne małe problemy techniczne,ale On nic.),a pozatym dodałam że po pierwsze to nie ja mam się polecać,bo wpychać to ja się nie lubie,a po 2 to skąd miałam wiedzieć,że nie jest już z kimś umówiony.No to On jak to facet,musiał lecieć,bo mu się nagle zaczęło spieszyć..no i krzyż na droge.
Apropo wszystkiego zastanawiam się jaki pozytywny wpływ ma pietruszka na organizm człowieka bo ja z niedzielnego rosołu potrafie całą pietruszke gotowaną wciągnąć

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2006-12-31, 12:21   #500
Milka19
Zakorzenienie

Talking Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Przezorny ubezpieczony.A no ja nawet nie mam zamiaru z nim iść co to,to nie.Powiedziałam,że gdyby mi powiedział chociażby wczoraj,to co innego(wczoraj mu wspominałam,że nie wiem co z moim sylwkiem,bo były pewne małe problemy techniczne,ale On nic.),a pozatym dodałam że po pierwsze to nie ja mam się polecać,bo wpychać to ja się nie lubie,a po 2 to skąd miałam wiedzieć,że nie jest już z kimś umówiony.No to On jak to facet,musiał lecieć,bo mu się nagle zaczęło spieszyć..no i krzyż na droge.
Apropo wszystkiego zastanawiam się jaki pozytywny wpływ ma pietruszka na organizm człowieka bo ja z niedzielnego rosołu potrafie całą pietruszke gotowaną wciągnąć
I dobrze zrobiłaś Z facetami trzeba ostro

A co do tej pietruszki to zależy w jaki sposób ją z tego talerza wyciągasz Jak bez użycia łyżki to gimnastykujesz usta Kto wie może niedługo taka gimnastyka się do czegoś przyda
Stary 2006-12-31, 12:24   #501
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety nie mam takiego profesjonalnego sprzętu Prostownicą Ciekawe i wielofunkcyjne urządzenie

Ja lubię się malować, ale jak patrzę na efekt końcowy to I zazwyczaj bardzo delikatnie się maluje Tak tylko podkreślam to i owo

Fascynujący avatarek No śliczna ta tęczówka Też mam zielone, ale przy niej moje oczy gasną
No prostownicą jest nawet łatwiej niżeli lokówką.Ja sobie kupiłam tym razem złoto-brązowy cień do powiek z brokatem,jest śliczny błyszczyk do ust cielisty,również bardzo ładnyno i puder też złoto i brąz także będę dzisiaj złoto-brązową "księżniczką"a w avatarku zakochałam się od pierwszego wejrzenia ja mam niestety błękitne oczy ale jak nie można mieć tego czego się chce,to się cieszy z tego co się ma

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2006-12-31, 12:25   #502
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
A co do tej pietruszki to zależy w jaki sposób ją z tego talerza wyciągasz Jak bez użycia łyżki to gimnastykujesz usta Kto wie może niedługo taka gimnastyka się do czegoś przyda
Z talerza? ja ją łowie widelcem w garnuszku z rosołem to może raczej jakaś gimnastyka rąk?

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2006-12-31, 12:28   #503
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Z talerza? ja ją łowie widelcem w garnuszku z rosołem to może raczej jakaś gimnastyka rąk?
To może dla odmiany ustami wyłowisz marchewkę Ale nie z garnka, ale z resztą czemu nie, będzie trudniej

Ręce już pewnie wygimnastykowane od szkolnego pisania
Stary 2006-12-31, 12:30   #504
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
To może dla odmiany ustami wyłowisz marchewkę Ale nie z garnka, ale z resztą czemu nie, będzie trudniej

Ręce już pewnie wygimnastykowane od szkolnego pisania
Tyle,że garnek dosyć głęboki,a rosół nieco tłusty także niezły peeling bym miała na sylwka a co do rąk,to oj tak masz racje.Chociaż usta,w pewnym sensie też to może czas na nogi?

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2006-12-31, 12:31   #505
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
No prostownicą jest nawet łatwiej niżeli lokówką.Ja sobie kupiłam tym razem złoto-brązowy cień do powiek z brokatem,jest śliczny błyszczyk do ust cielisty,również bardzo ładnyno i puder też złoto i brąz także będę dzisiaj złoto-brązową "księżniczką"a w avatarku zakochałam się od pierwszego wejrzenia ja mam niestety błękitne oczy ale jak nie można mieć tego czego się chce,to się cieszy z tego co się ma
A ja dziś robie z siebie sreberko Mam srebrny cień do powiek, srebrny lakier na paznokciach, puderek ze srebrnymi kruszynkami i posrebrzany lakier do włosów A błyszczyk pewnie będzie delikatny różowy albo krwista czerwień Jeszcze nie wiem

Nie wybrzydzaj: błękitne też ładne (no ale nie aż tak jak zielone)
Stary 2006-12-31, 12:34   #506
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle,że garnek dosyć głęboki,a rosół nieco tłusty także niezły peeling bym miała na sylwka a co do rąk,to oj tak masz racje.Chociaż usta,w pewnym sensie też to może czas na nogi?
Ja nogi od kilku dni gimnastykuje. Taki bałagan, że non stop się o coś potykam, albo nogami to odsuwam
Stary 2006-12-31, 12:35   #507
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dziś robie z siebie sreberko Mam srebrny cień do powiek, srebrny lakier na paznokciach, puderek ze srebrnymi kruszynkami i posrebrzany lakier do włosów A błyszczyk pewnie będzie delikatny różowy albo krwista czerwień Jeszcze nie wiem

Nie wybrzydzaj: błękitne też ładne (no ale nie aż tak jak zielone)
ALe byśmy do siebie ładnie pasowały.A no z drugiej strony też racja,ale w końcu zielone nie są,aż tak błękitne

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2006-12-31, 12:38   #508
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nogi od kilku dni gimnastykuje. Taki bałagan, że non stop się o coś potykam, albo nogami to odsuwam
To ja Ci mogę u mnie,w ramach znajomości załatwić darmowy trening po godzinach,bo u mnie bajzel jak na ruskim targu,a do wysiłku fizycznego to ja niestety ostatnia

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2006-12-31, 12:39   #509
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
ALe byśmy do siebie ładnie pasowały.A no z drugiej strony też racja,ale w końcu zielone nie są,aż tak błękitne
Byśmy się idealnie uzupełniały - taki zgrany duecik Ja zielonookie sreberko, Ty błękitnookie złotko Każdy przystojniak byłby nasz :czarodzie
Stary 2006-12-31, 12:41   #510
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
To ja Ci mogę u mnie,w ramach znajomości załatwić darmowy trening po godzinach,bo u mnie bajzel jak na ruskim targu,a do wysiłku fizycznego to ja niestety ostatnia
Też mi teraz z tą propozycją wyskoczyłaś. Zgodziłabym się, ale wcześniej, bo po dzisiejszej nocy to w stanie raczej nie będę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości