|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 6,90% |
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
1 | 1,72% |
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
8 | 13,79% |
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
6 | 10,34% |
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
1 | 1,72% |
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
11 | 18,97% |
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
1 | 1,72% |
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
1 | 1,72% |
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
0 | 0% |
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
1 | 1,72% |
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
11 | 18,97% |
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
8 | 13,79% |
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
2 | 3,45% |
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
0 | 0% |
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
3 | 5,17% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Adaś - wszystkiego najleoszego dorosły 10-miesięczniaku!!!
Marina - rany boskie, daj znać, co z Wami?!? Teliczek - świętujecie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć ![]() ![]() Cytat:
![]() WOW!!! ![]() ![]() ![]() Widziałam i faktycznie Żbik nie wygląda w nim na bardzo niezadowolonego ![]() Cytat:
![]() ![]() No i dzień dobry ![]() PO raz pierwszy w życiu jestem w kupie ![]()
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2012-04-15 o 11:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Cytat:
![]() ![]() I dziękuję za link i opinię ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. No to dobrze, że wreszcie odpuściło, bo brz,iało to potwornie ![]() 3. Inny zestaw pytań poproszę ![]() Cytat:
![]() ![]() Też się niby cieszę, ale jednak daje to w kość. Tymek dziś ledwo na oczy patrzy ![]() 2. Taki 29-letni też mi się podoba ![]() Fajnego, wiejskiego Jasia fotki są? ![]() 3. O, jakbym czytała o naszych nocach. Szczególnie tej ostatniej. 4. Czyli te chicco jednak porządne robią. Tylko taaakie drogie ![]() Cytat:
![]() 2. Nie no, coś Ty. Jakie zaraz? Myślę, że ósemki to dopiero za jakieś 2-3 miesiące ![]()
![]() |
#2763 | |
Zadomowienie
|
No i zapomniałam
Crazy ![]() Natka biedne Domkowe paluszki ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() 2. ![]() http://www.ceneo.pl/13025698 My mamy takie krzesełko tylko kupiliśmy taniej . Fajne jest ma zdejmowany materiał stoliczek i możliwość przypięcia do krzesła i cena ![]() Jak wywalić to Emolium ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Wtajemniczenie
|
Teliczku i Adasiu ogromne buziaki dla Was!!!
![]() Telik, czy ja wiem, czy taka doswiadczona jestem? ![]() Przede wszystkim dla mnie wazna jest apteczka: leki przeciwbolowe/goraczkowe, na biegunke, mialam nawet antybiotyk w razie "w". Niby leci sie w kraje cywilizowane, mamy bezpieczenie, ale ja sie musze czuc bezpiecznie, ze w razie czegos szybko zareaguje. Ja z mysla o tych wczasach nie gotuje jeszcze, tylko Antek je dania sloiczkowe, tak zeby tam tez je jadl, bo uwazam, ze bedzie za maly, zeby probowac ichniego jedzenia. Wiec na pewno wezme kilka sloiczkow, kasze na start, a reszte dokupie na miejscu. A reszte to juz standard, czyli ubranka, kosmetyki, jakas ulubiona zabawke. Nie wiem, o ktorej polecimy, ale pewnie bede sie starala, zeby w czasie lotu Antek spal. Podobno, zeby zmniejszyc dyskomfort podczas startu/ladowania dobrze jest, zeby dziecko ssalo, np. piers. Co do Zappa, wlasnie wczoraj pisalam Stronczkowi, ze jestem mega zadowolona. Poki co mam siedzisko zwrocone do mnie, w takim ulozeniu nie ma calkowicie siedzacej pozycji, tylko pollezaca, ale Antkowi taka nie przeszkadza, bo nawet jak nie spi, to cos tam widzi wokol siebie. Ale jak dotad pieknie spi na spacerach, co sie nie zdarzalo, gdy jezdzil w "starej" spacerowie. Byc moze brakowalo mu mojego widoku... Ty rozwazasz kupno jej na wyjazd? Wiesz ja bym sie zastanowila, bo on wcale taki lekki nie jest, no i masz 2 czesci po zlozeniu. Czytalam, ze kupilas nosidelko, wiec ja bym na Twoim miejscu wziela spacerowke, ktora masz. Jemu bedzie wygodniej w niej, a tam, gdzie wozek nie wjedzie, uzyjesz nosidelka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Wtajemniczenie
|
kobitki wstawiam fotki z wczorajszej wycieczki
a wieczorkiem odniosę się do postów bo zmykam świętować z rodziną(jedziemy na rybkę) miłego dnia ![]()
#2766 |
Raczkowanie
|
Hey jestem nadrobiłam
![]() moi męzczyzni wyszli a ja mam słodkie lenistwo-spedzone z wami ![]() dobrze bo nie upatruje dziś przyjemności spędzania dnia z tż, wczoraj cichy dzień jestem nie zlamana a on dziś już od rana nie wytrzymuje "chodzi za mną" a niech chodzi ![]() Igor! Adam! sto lat!! ![]() ![]() Telik!!! sto lat!!! i powiedz mi Teliczku! czyzbym wymyslila SB I produkt na obiadowe udogodnienia ![]() ![]() kusicie tymi noisdlami ![]() ![]() Brumek wyw kupie! jak było? ![]() ![]() iustyna kciuki zdrówka dla Zuzi zeby jak najdelikatniej szybciutko ospa sobie od was poszła! marina jak Igi??? trzydniówka??? ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Telik super jesteście!! kocham Jaśka! ![]() ![]() Marinka i Tobie miałam napisać super z ciebie laska! a w avku to ty jesteś? (zawsze się zza krzakow z ciekawości nad tym zastanawiałam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- z całkiem innej beczki Kajol pytanie do Ciebie bo było juz o olejkach azjatyckich to może wiesz tez coś więcej na temat KOHLa? a może dziewczyny macie jakieś doswiadczenie? doszlam po tych filmikach o olejowaniu nigdy wczesniej nie słyszałam zaintrygowalo mnie, czy to lepsze w użyciu od kredki fajne? ![]() ![]() Edytowane przez adrji Czas edycji: 2012-04-15 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2767 | |||
Zakorzenienie
|
hej hej
wpadam i ja jak zwykle z doskoku Telik - sto lat z okazji urodzinek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a to zdjęcie Jasia z butelką i słomką cudne - umie tak już pić? Julka namiętnie chce pić z kubka takiego otwartego - tylko tak wypije herbarkę albo wodę - ze smoczka nie chce nic innego niż mleko kaszki z butelki tez nie tylko łyżeczką a picie z kubka, najlepiej mojego ![]() ![]() ![]() Julcia raczkuje na całego - wczoraj się rozkręciła a dziś to już fruwa po pokoju jak torpeda... człapie, usiądzie na dupce, znowu człapie, idzie po to co jej się spodoba a jak idę do niej a wie że coś nie wolno ruszać to ona jeszcze szybciej byle przede mną zdążyć.. ![]() ![]() Cytat:
ja mam dokładnie takie http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...264250776.html Pro Baby w takim właśnie kolorze - kupiłam używane wyszperane na tablica.pl za 60zł ![]() ![]() Patik - współczuję mandatu.... ja dwa lata temu dostałam 2 stówy i 6pkt za prędkość bo mnie na suszarę złapali jak wracałam ze studiów z zajęć ![]() - ale tż do tej pory nie wie nic o tym mandacie więc cii.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...264250776.html super jest - fajnie się składa no i bardzo stabilne a na tym mi zależało nabardziej i Julka w nim lubi siedzieć jak robię coś kuchni - np. gotuje obiad, albo zmywam naczynia to jej daje zabawki na tackę, albo chrupki albo marchewkę całą dużą i siedzi i je albo się bawi a ja mam chwilę spokoju - nie tylko się w nim karmimy i jest regulowane - 3 poziomy wychylenia oparcia ma i 3 wysokości siedziska ![]() generalnie tego typu krzesełka mają różne firmy podobnej jakości i zbliżone ceny ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-04-15 o 13:18 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2768 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() gratulacje! ![]() ![]() ![]() jak tam w kupie? ![]() ![]() Cytat:
super! Teliczku, powtórzę się ale Ty śliczna jesteś ![]() ![]() U nas też pogoda pod psem. Chyba muszę trzecią kawę wypić.. w planie mamy dziś odwiedziny u przyszłej synowej - dwumiesięcznej sąsiadki ![]() Mamuśki, mam wstydliwe pytanie ![]() Jak dostałyście po porodzie pierwszą @ to ile czekałyście na następną? Jak było z regularnością? ![]()
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2012-04-15 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Zakorzenienie
|
Kochane moje jestem. Nie mam czasu pisać, nie czytałam też nic, bo wczoraj cały dzień szkoła.
Igor jednak nie 3-dniówka tylko choroba, dalej mi gorączkuje, dalej to samo. Ma antybiotyk i inne leki. Masakra.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i Marinkowego Igorka - ![]() kochana Marinko - zdrówka dla Igorka bo widzę że znów Was dopadło choróbsko... ![]() ale musisz się denerwować tą wysoką gorączką.... u nas odpukać Julka od urodzenia jeszcze nie miała gorączki nigdy ani przy zębach ani po szczepieniach więc nie wyobrażam sobie tego jak się musisz martwić.. ja piewszą @ dostałam 18września i były w miarę regularne +/- kilka dni ale Ty jeśli wciąż karmisz to mogą nie być regularne w dalszym ciągu i to jest normalne ja już wtedy nie karmiłam jak dostałam @ po porodzie Cytat:
![]() ![]() ![]() Julka śpi razem z tatusiem - tzn Julka w łóżeczku już półtorej godziny a tatuś odsypia też bo wczoraj byliśmy na weselu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciliśmy szybko bo ok. północy już w domu - mnie się chciało spać i już padnięta byłam, tż też już chciał do łóżka pod kołderkę więc stwierdziliśmy że nie będziemy się męczyć i na siłę siedzięc. Julka była z moją mamą baaardzo grzeczna jak słyszałam - jak rano przyszłam po nią do mamy to akurat spała i jak się obudziła to taakie oczyska zrobiła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() wybawiliście się? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2772 | |
Raczkowanie
|
Teliczku Twoje zdjęcia zawsze mnie zachwycają, jak z magazynu "Dziecko" albo "Rodzice i ja", przepiękne...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Zakorzenienie
|
nawet tak - ale potem jak już zmęczenie wzięło górę to o niczym innym nie marzyłam tylko o ciepłym łóżeczku
![]() generalnie bardzo fajnie, jedzenie pyszne, orkiestra bardzo fajna - impreza udana ![]() przynajmniej była okazja żeby się wystroić, wymalować pazurki, fryzurę zrobić ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-04-15 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marinko zdrowia dla Igora, Antek tez z antybiotykiem, ale on przynajmniej nie goraczkowal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2776 |
Zadomowienie
|
Telik dzień ponury, bo deszczowy, szary. Urodziny,zwłaszcza z 2 z przodu, to przecież fajny dzień (ja świętuję za 3 tygodnie, tyle że więcej
![]() Mąż dopiero popołudniu zwlókł się z łóżka, a ja od 6.15 na nogach... Patryk marudny... Chyba kolejne zęby, bo ślini się okrutnie... Brumek w kupie ![]() Witaj w naszych skromnych progach ![]() Marina zdrówka dla Was! Edytowane przez mamad1 Czas edycji: 2012-04-15 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2777 | |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Wczoraj pisałam, że z Dominikiem jest lepiej i niestety jeszcze wieczorem sie pogorszyło. Zaczął mocno kaszleć o 22 tak, że musiałam wsiąść go na rączki, bo by sie zaksztusił. Jakoś zasnął i spał do 23 a potem juz tragedia, gorączka wróciła, nie mógł spać, katar się nasilił i kaszel męczył. Zasnął dopiero ok 2. Spał do 5 ale potem znów obudził go kaszel i zapchany nosek... ahh niech już to się skończy. Wczoraj Dominik był już na spacerze i nie wiem czy to nie przez to się nasiliło, od środy nie wychodził bo była gorączka. Zobaczymy co będzie dzisiaj w nocy... Na razie nie ma gorączki, ale kaszel i katar dają we znaki szczególnie przy spaniu. I nie ma apetytu, praktycznie tylko pije mleczko na raty, żadnych stałych posiłków nie chce. Karola też już bierze, więc będziemy w trojkę chorzy i niewyspani ![]() Teliczku STO LAT ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
Marinko ![]()
![]() |
#2778 |
Rozeznanie
|
Witam!
Dziekuje wszystkim za odp dotyczace sukienki ![]() ![]() Dla solenizantów-Adasiu,Teliku ![]() ![]() brumek my tez mamy to kezesełko z ikei co youyou-jest super ![]() ![]() Wide, ze kupa nie szczedzi nikogo... telikJaki Johny dorosły z tą słomka ![]() Marina antybiotyk...o nie...miałam nadzieje, ze to jednak trzydniówka...dużo zdrówka! Crazy Oby Ida powtórzyła wczorajsze zasypianie ![]() Beata Dla Juleczki torpedy ![]() ![]() ![]() wiecej nie pamietam ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Madzia1k1 co to za pogrom!!!!!!!! Wszystko przez ten paskudny wiatr i zmienna temperature...ja już tez nie wiem kiedy wychodzić a kiedy nie...to trzymam kciuki zeby chociaz kaszelek w nocy tak nie dokuczał... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Wtajemniczenie
|
Brumku sprawdzilam czas wychodzenia zebow moich dziewczyn:
Wiki od pierwszej jedynki do ostatniej piatki: rok i 9 m-cy Zuzia: rok i 3 m-ce Jak widzisz bywa roznie, choc jak czytam jak Tymek sie spieszy, to moze byc to jeszcze szybciej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2780 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
Miło Brumku, że pytasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale, że Ty w kupie?!?!?!? ![]() No właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
do tej pory miała dwie @ i na razie wszystko regularnie jak w zegarku ![]() Co do krzesełek... Widzę, że sporo z Was poleca chicco... My też nie mamy jeszcze krzesełka do karmienia, bo póki co w leżaczku mała je, ale myślimy nad kupnem chicco właśnie, ale używanego bo widzieliśmy w komisie obok nas nawet niezniszczone ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, że sprawdziłaś ![]() Byliśmy w Ikei i wydaliśmy majątek ![]() - ochraniacz na szczebelki do łóżeczka, - plastikowe miseczki dla dzieci, - taka zabawka: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80021008/ Ponoć coś genialnego, wbrew pozorom. Wszystkie mamy chwalą, jako coś, co rozwija kreatywność itp, itd. A kosztuje całe 6,99 ![]() - zabezpieczenia do szuflad i gniazdek - dywan ![]() ![]() Strasznie mi się podoba (choć jestem zagorzałą przeciwniczką dywanów), bo ma takie dłuuuugie, mięciutkie włosie ![]() Taki:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...775/#/50163792 Przymierzaliśmy się też do tego krzesełka, ale póki co jeszcze za mali jesteśmy ![]() l Aha, Lili, kupiłam Ci śliniaczki. Napisz mi na priva adres do wysyłki ![]() m
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2012-04-15 o 17:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
Zadomowienie
|
Hej, hej, hello!
Brumku, Patik, kochane jesteście ![]() Tak w temacie krzesełek, to mnie się podoba to Natki, jakoś tak na czuja... Kupię chyba niebawem, tym bardziej, że już polecone ![]() Zosia, a co mi tam, pochwalę się ![]() ![]() ![]() AgaG, dzięki za chęci, Ania dzięki za rady taxówkarskie ![]() ![]() Ząbkowanie, uważam, że to najokropniejsza sprawa jaką Bóg mógł zaplanować dla takich malutkich dzieciaczków jak nasze, przecież to cierpienie na nic się nikomu nie przyda ![]() Ach, zapomniałam, jakies kilka dni temu pocieszłayście mnie zpowodu odstawienia UU przez Zosię, DZIĘKUJĘ!!! Już mi lepiej, pogodziłam się. Aniu, siedzę cicho w tym temacie bo na karmienie wychodzę z pracy 1 h wcześniej ... Adaśko! Sto latek! ![]() Teliczku, jeszcze raz sto latek! ![]() Zdjęcia wsiowe świetne! Jasiek się zmienia, poważnieje ![]() Nosidełka - polecacie jakieś tańsze? Bo te rekalmowane przez Brumka (a powinni Ci płacić, powinni!) ![]() Czy wiemy co u Sweet? Póki co to tyle... Lecimy pod prysznic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2783 |
Raczkowanie
|
Dominik zasnął już po kąpieli, wypił 200ml mleczka z kaszką
![]() ![]()
#2784 |
Zakorzenienie
|
Brumek takie foremki są super.Mamy też podobne ale innej firmy.Mój 3 latek nawet czasami się nimi bawi jak cos buduje z klocków.
http://allegro.pl/smoby-wesola-wieza...249017145.html My chyba kupimy takie nosidło z tej firmy. http://aktywnyurwis.pl/sklep/nosidel...iczne-ergobaby dzisiaj kupiłam strój kąpielowy ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2012-04-15 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
wodaqua
te nosidełka też ponoć dobre są http://allegro.pl/ergonomiczne-nosid...261808199.html cena trochę niższa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Okazuje się, że małe 74.
Chyba nie wypada mi gratulować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2787 | |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
nie bylo mnie 2 dni prawie ![]() ![]() ![]() Dziekuje za mile slowa ![]() ooo tak to jest dobra mysl ![]() Cytat:
![]() Z tz jest ok. On nie widzi problemu. Zobacze co bedzie dalej jak nic sie nie zmieni to czeka nas powazna rozmowa... wczoraj wyszla jeszcze jedna sprawa, ale o tym pozniej... ![]() Dla Wszystkich solenizantow wczorajszych i dzisiejszych ( Igus i Adas) wielki ![]() Teliczku ![]() no wiec tak: Przyczyna mojej nieobacnosci byl brak czasu. Jak pisalam ostatnio dzis byly chrzciny Wiktorii. W zwiazku z tym wczoraj ostatnie przygotowania i zakupy robilam. Uswiadomilam sobie ze nie mam dla niej odpowiedniej czapeczki ![]() Wieczorem bylismy z tz u jego siostry i wtedy sie zaczelo.... Otoz od bardzo dlugiego czasu mielismy ustalone z tz ze nie robimy na chrzciny jakiejs wielkiej imprezy, tylko male przyjecie z tortem i ciastem przy kawce z najblizsza rodzina. Kwestia do ustalenia zostalo gdzie to sie odbedzie. Z racji tego ze nie mamy wlasnego mieszkania w PL to przyjecie mialo sie odbyc u moich lub tz rodzicow. Poprosilam moja mame zeby zadzwonila do tesciowej i to ustalila ( wydawalo mi sie to dobrym pomyslem gdyz wierzylam ze jak miedzy soba ustala nie bedzie pretensji zadnych z niczyjej strony). Oczywiscie moja ![]() Po przyjezdzie do PL jak sie zobaczylam z tesciowa od razu zagadala mnie co i jak z tym przyjeciem. No wiec jeszcze raz jej tlumacze ze bedzie tort, ciasto, kawa i to wszystko. Nie bede robic zadnego obiadu na tysiac dan. No i co sie wczoraj wieczorem okazalo??? Siostra Tz sie wygadala ze tesciowa obiad przygotowala. Bez mojej wiedzy, zgody i za moimi plecami. Tz tez mi o tym nie powiedzial bo wiedzial jaka bedzie moja reakcja. OOOjjjj jak sie wkur..... Myslalam ze ich tam wszystkich zjem ze zlosci. No i oczywiscie bylo tak jak ja nie chcialam. Zostalam uszczesliwona na sile. W ramach manifestacji urzadzilam strajk glodowy i nic ze stolu nie tknelam. Na koniec Tz mi zwrocil uwage ze zrobilam to specjalnie. Wredna malpa jestem, ale jak mi ktos zalezie za skore to nie podaruje. Jeszcze przyjdzie odpowiedni moment by sie z ![]() Jesli chodzi o same chrzciny to odbylo sie wszystko fajnie. Wiki byla malym aniolkiem, siedziala grzecznie i pierdziala buzia co budzilo powszechna wesolosc. W sumie bylo 5 chrztow ( 3 dziewczynki i 2 chlopcow) i moja corka oczywiscie byla najstarsza. Reszta to takie malutkie niemowlaczki, ktore spaly cala msze. W tej chwili nie mam fotek bo aparat u Tz zostal. Jutro cos moze wstawie. Narazie znikam bo Tz do nas idzie. Bede moze pozniej.. Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-04-15 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2788 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2789 |
Zadomowienie
|
Karoline hejka! Ja też mało bywam
![]() Aniu, moja @ podczas karmienia UU była co 1,5 m-ca, w sumie to do teraz nie wiem kiedy się jej spodziewać ![]() Martwisz się czymś? ![]() Marinko, zdrówka dla Igiego! Spóźnione życzonka dla niego! Madzia, Twojemu Dominikowi też zdrówka! Szkoda tych maluszków ![]() Brumek, ale zaszaleliście! Klocki super! U nas dywan musi zniknąć, bo Zosia zbiera z aniego wszystkie kocie włoski, których nie idzie wysprzątać ![]() Dzięki Blondynko, poczytam :0 Jak ja Ci zazdroszczę tej Grecji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
Rozeznanie
|
Pytanie?!
Pisz szybko co u Was ![]() Stronczek no to możemy sobie podac reke...zaprosiliśmy wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście strój Ewy tez wymagał jej akceptacji... Ale chrzciny sie udały????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.