![]() |
#1171 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
a mnie rozwala, gdy kobitki (u facetów jeszcze nie widziałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() Ja niższym zazdroszcze bo mogą sobie nosić obcasy bez problemu w stylu, że koleżanki są niższe o głowe albo chłopak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Life is brutal, wiec najczęściej niskie kobietki muszą poprawić sobie proporcje dodając cm do dolnej części ciała. Stąd popularność wysokich obcasów. Długie nogi i długa szyja to są niewątpliwe zalety.
![]() |
#1174 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-04-15 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;33556588]Możliwe, mnie chyba od dzieciństwa też źle mierzyli
![]() ![]() ![]() haha też miałam takiego kumpla, twierdził że jest wyższy ode mnie o jakieś 10 cm a w rzeczywistości był co najmniej równy, choć ja stojąc obok miałam wrażenie, że jestem wyższa ![]() ![]() przypomniał mi się jeszcze jeden rozwalacz, gdy czytałam o niskich dziewczynach i obcasach ( też mnie rozwala to, gdy przesadzą z obcasem, wyglądają wtedy gorzej niż bez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2012-04-15 o 15:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-- wypowiem się ja - jako mająca w dowodzie wpisany wzrost 154 cm. Są plusy i minusy ... Plusy - zawsze mój wzrost odejmuje mi minimum 4-5 lat. Dulce Candy to faktycznie przesadziła z papciem - nawet ja w akcie desperacji bym takich papuci nie założyła.
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem czy ma sens w sensie zwiększenia sprzedaży. Nie wątpię że nabija statystyki, ale czy ktoś, kto szuka ramoneski kupi śmierdzącą zdefasonowaną kurtkę albo czy ktoś, kto szuka rozkloszowanej sukienki kupi tulipanową? itede itepe. To jest błędne koło, bo zamiast dokładniejszej informacji zgodnej z prawdą często brakuje miejsca nawet na rozmiar.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1183 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sama mam te 161cm i noszę czasem płaskie kapcie, czasem 15cm obcasy i jakoś nie czuję się zakompleksiona, ani troszkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]() a jesli chodzi o slowa "hit", "must have", "piekna" w tytulach - mi nie przyszloby do glowy wyszukiwac w ten sposob np. ubran, tym bardziej, ze mam alergie na supermodne rzeczy. zas "Tusk" w tytule doprowadza mnie do spazmow smiechu. tak samo jak "hit bloGGerki" ![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-04-15 o 17:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit.: Cytat:
![]() Edytowane przez anlaya Czas edycji: 2012-04-15 o 17:23 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Konto usunięte
|
uważam moje 163 cm za świetny wzrost i nigdy nie przyszło mi do głowy mieć z jego powodu kompleksów, chociaż nie zaprzeczam, gdybym miała 173 przy tej samej figurze to pewnie też bym się sobie podobała
![]() owszem noszę szpilki ale nie z powodu tego że źle czuję się z moim wzorstem tylko po prostu szalenie mi się podobają a dziś widziałam masę rozwalaczy w Magnolii... głównie ze skrajności w skrajność 1. dziewczyna w wyglądających jak lateksowe kozakach do połowy uda zrobiona a'la Beata Kozidrak (tak mi się jakos skojarzyła). Niestety nie ta sama kategoria wagowa. 2. dziewczyna od góry do dołu ubrana we wszelakie odcienie fioletu i do tego czerwone buty 3. pan w spodniach raczej eleganckich (może nie od garnituru ale ładnych materiałowych czarnych), ortalionowej bluzie dresowej <facepalm> i brązowych mokasynach |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3356009 5]uważam moje 163 cm za świetny wzrost i nigdy nie przyszło mi do głowy mieć z jego powodu kompleksów, chociaż nie zaprzeczam, gdybym miała 173 przy tej samej figurze to pewnie też bym się sobie podobała ![]() owszem noszę szpilki ale nie z powodu tego że źle czuję się z moim wzorstem tylko po prostu szalenie mi się podobają[/QUOTE] i bardzo dobrze ![]() a jesli chodzi o moje rozwalacze, to nadal mam w glowie Tole w burych kalesonach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zadomowienie
|
Mam swojego faworyta w rozwalaczach- nieśmiertelne leginsy do nieśmiertelnej dżinsowej spódniczki mini
![]() Obrazek z dziś z tramwaju: Dziewczyna, w miarę pokaźne łydki, fioletowe rajstopy na to czarne leginsy w stylu dziewczyny z tatuażem haha ![]() ![]() Do tego buty oksfordki na kaczuszkach - matko boska co za straszydła ![]() Voila! ![]()
#1189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Toli w kalesonach, to naprawdę nie wiem, jak można to skomentować. Blog Sablewskiej i jej 'london look' jakoś mnie nie przekonuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1190 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() edit: o to mnie jeszcze rozwala ale tak dosyć negatywnie, ten cały proceder i idea: http://www.pudelek.pl/artykul/39592/..._reality_show/ Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 Czas edycji: 2012-04-15 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() mam wrazenie, ze teksty o karlicach wymyslaja jakies zawistne dragalki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3356051 3]co???
![]() ![]() ![]() ![]() edit: o to mnie jeszcze rozwala ale tak dosyć negatywnie, ten cały proceder i idea: http://www.pudelek.pl/artykul/39592/..._reality_show/[/QUOTE] Nawet nie mam słów, nie rozumiem, czemu ktoś tym matkom nie pokaże, jaką krzywdę robią swoim córkom. PS: Może przesadziłam z tym "powszechnym przekonaniem", ale wiele osób tego nie rozumie ![]() Cytat:
![]() Blog: http://dulcecandy.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ja tam mam 161-2cm i chciałabym być jeszcze niższa. A mnie kiedyś rozwalił pewien koleżka, który przy kupie moich znajomych na głos powiedział, że dziwi się mojemu facetowi, że ze mną jest, bo mam takie krótkie, paskudne nogi
![]() ![]() Nie wiem czy to się tyczy mody, ale w pewnej grupie na fejsiku zrobili konkurs na zdjęcie kobiety w seksownej bieliźnie i przeraziła mnie pewna uczestniczka, która jak się potem okazało, wysyłała te fotki WSZĘDZIE, do wszystkich grup w stylu "dupki" i tak dalej. Ambitna ![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Raczkowanie
|
Co do tego wzrostu, to sama też się wypowiem. Mam niecałe 158cm wzrostu, bardzo krótkie, dość pulchne nogi, podobno z krzywymi kolanami (zdanie jednej lekarki, do tej pory mam to wpisane do książeczki). Nie wyobrażam sobie dodać np. 20 cm obcasami, bo to zapewne wyglądałoby śmiesznie. Najwyższe buty jakie mam mają 12cm obcas.
Nie spotkałam się z przykrościami ze strony ludzi, ale lubią mnie nazywać "karzełkiem", "kompaktem", itd. Oczywiście pieszczotliwie. No i są problemy z doborem ubrań. Wszystkie spodnie mają za długie nogawki, wszystkie sukienki które komuś sięgają do kolan mi sięgają do łydek. To chyba norma ![]() A pani Borsuk mnie naprawdę bardzo odrzuca. Powinni pomyśleć nad zmianą modelki, bo przeglądając ciuchy jak widzę taką modelkę, nawet ciekawie ubraną, to nie zastanowię się i nie wezmę. Po prostu patrząc na taki błyszczący, zblurowany plastik nie widzę tego ciucha na mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
http://www.smaczny.wizaz.pl/forum/sh...d.php?t=323580
Temat o Pani Borsuk i burzliwa dyskusja na temat jej atrakcyjności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja siostra jest nieduża i ma bardzo fajne proporcje, bo wszystko ma niewielkie, ale nie można o niej powiedzieć że jest niskopodwoziowcem. Ma zupełnie normalne, zgrabne nogi odpowiedniej długości. Uważam, że wygląda bardzo dobrze. Kto zgadnie, ile ma wzrostu? Szpilki lubi bardzo, chociaż miewa problemy ze znalezieniem rozmiaru... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1199 |
Konto usunięte
|
powoli zaczyna mnie rozwalać słowo "zwyklak"
![]() dołącza do grona mięty, camel, nudziak, masthew i altfit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.