Krakowianki - część XVII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-15, 15:52   #1711
anekania
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XVII

Hej dziewczyny,

Jeśli się mogę wtrącić
Otóż tak, jest Was bardzo dużo, bardzo dobrze się znacie, macie między sobą bardzo dużo wspólnych tematów, znacie się personalnie i tak się do siebie zwracacie, ja byłam nowa i oczywiście bardzo miło mnie przywitałyście, ale jakby każda z Was pisała posty personalnie, a ja nie znam Was nie wiem o czym w ogóle mogłabym pisać, więc co chwilę pisałam jakieś takie posty maksymalnie wyrwane z kontekstu, ktoś mi odpowiedział i lawina Waszych postów leciała dalej.
Nie oczerniam Was, tylko myśle , że jesteście już dość zżyte i skondensowane więc trudno się wbić ot tak do Was.
Ponadto oczywiście rozumiem, że w takiej dużej grupie ludzi nie każdy się lubi, ale było sporo postów odnośnie tego, że któraś z Was tak ostentacyjnie chciała pokazać, że pewnych osób nie lubi, a jak ich widzi zalewa ja niemalże krew :/
A jeśli chodzi o zakupy, to może tez tak trafiłam , ze cały czas leciały zamówienia i też kilka z Was to zauwazyło, że tracicie więz a wątek opiera się na samych zamówieniach, więc może po prostu trafiłam w zły moment.

Nie chcę , żebyście czuły się urażone , bo kompletnie nic do Was nie mam, ale trochę przerasta mnie ta moja "nowość" wobec Was, trudno jest się wbić w grupę bardzo zżytych osób kiedy nie zna się nikogo.

Dziekuje bardzo lalaith że postarała się mnie zrozumiec
Malla - nie wiem o co chodzi z jakim klubem :/

Edytowane przez anekania
Czas edycji: 2012-04-15 o 15:54
anekania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 15:56   #1712
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Poszliśmy wczoraj na zakupy, bo garderoba TŻ woła o pomstę do nieba. Chciał buty i dzięki Bogu nareszcie spodnie, bo została mu jedna para I przestałam mu się dziwić, że on sobie tak niechętnie coś kupuje. Znaleźć dla niego dżiny to jest wyzwanie. Albo powycierane jak na wiejskie dicho, albo ciemne i sztywne.. Znowu nie kupiliśmy tych gaci Czy tylko my tak mamy ?

Sobie upolowałam miętowe rurki z P&B i się zastanawiam z czym zestawiac poza biała koszulką i granatową marynarką.. Czas chyba zacząć polowanie na łososiową koszulę
Spróbuj zerknąć na męskie spodnie w Housie, K. stamtąd ostatnio coś nawet fajnego przytargał
I chyba się wybiorę do P&B bo od dłuższego czasu waham się pomiędzy miętowymi a...białymi rurkami Kiedyś nienawidziłam białych spodni ale tak ładnie można je zestawić

Cytat:
Dziewczyny, nie ma któraś blisko na ul. Eisenberga przy Mogilskim, albo do okolic Teatru Ludowego na NH ? Chciałabym sobie kupić Studencką na allegro, a można odebrać osobiście, tylko mam daleko Chyba że wiecie, gdzie można kupić i pomożecie, bo w Delikatesach u Jacka koło mnie sobie życzą 11 zł za tabliczkę To tutaj mam półtora
Ja tą ulicę na E. mam niedaleko przecież
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:02   #1713
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
I chyba się wybiorę do P&B bo od dłuższego czasu waham się pomiędzy miętowymi a...białymi rurkami Kiedyś nienawidziłam białych spodni ale tak ładnie można je zestawić
Wez miętowe, tez na takie poluje.
Stary 2012-04-15, 16:13   #1714
francuski pocalunek
Zadomowienie

Dzien dobry Ja znow prosto po uczelni .
Dzi s sie dowiedzialamz e za tydzien mam trzy egzaminy jednak Regulamin wyraznie mowi ze powinni dawac wczesniej znac dwa tygodnie tymczasem maja to w dupie i dzis walczylam o to zeby jeden przelozyli bo mialy byc 4.
Nie wiem tylko jak sie na te 4 za 5 dni nauczyc???
Caluje i ide jesc

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:14   #1715
Lenkapuma
Zakorzenienie

Lalaith, nie ma co. Mamy zupełnie inny gust Ja lubię słodkie, smakowe driny typu malibu czy tequila sunrise

anekania, nie wiem czy to przypadkiem nie przy Twoim pojawieniu napisałam żartobliwie, że wcale zżyte nie jesteśmy, za co dostałam później baty
Jeśli mogę zabrać głos w sprawie, która - jak widzę - budzi tu pomiędzy niektórymi dziewczynami trochę emocji..... Wydaje mi się, że to raczej nowa osoba musi wykazać więcej dobrej woli i chęci, ponieważ to od niej zależy czy się wkręci w wątek czy podda pierwszemu wrażeniu, że jesteśmy zamkniętą grupą. O tym, że jesteśmy otwartą grupą najlepiej świadczy fakt, że jest nas coraz więcej i nie ma miesiąca by nowa dusza nie dołączyła do nas. Kwestia chęci i nieco wytrwałości na początku, by dzielnie brać udział w wątku. Dla przykładu, dopiero 2 tygodnie temu poznałam osobiście blair, która na wątku jest od dłuższego czasu. Wiele wśród nas nie widziało się nawzajem na oczy, choćby z tego względu, że na spotkaniach jest rotacja. Na jedno spotkanie przyjdzie X,Y,Z a na drugie A,B i C. I tak możemy się mijać i mijać
Mnie tam nie przeszkadza, że powstaje równoległy krakowski wątek, ale tak się już przyzwyczaiłam, że pojawiają się na spotkaniach nowe osoby, a więc nowe pasje, nowe osobowiści, hobby i tematy, że najzwyczajniej w świecie szkoda by było, gdybyście nie dołaczyły. Tyle z mojej strony, bo nie mam żadnych emocji w związku z dzisiejszą-wczorajszą wymianą zdań pomiędzy niektórymi z Was.

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Wez miętowe, tez na takie poluje.
Coś czuję, że jak się ociepli to nas zaleje ocean mięty i po ulicach będą chodzić same klony

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Dzi s sie dowiedzialamz e za tydzien mam trzy egzaminy jednak Regulamin wyraznie mowi ze powinni dawac wczesniej znac dwa tygodnie tymczasem maja to w dupie i dzis walczylam o to zeby jeden przelozyli bo mialy byc 4.
Caluje i ide jesc
Dosyć częsta praktyka. Wykładowcy po prostu dbają o to, byśmy miały co po latach wspominać Nie bez powodu studenci co roku narzekają to samo. To jednoczy!

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-04-15 o 16:16
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:15   #1716
cholernarejestracja
Copyraptor

Ineso, chodzi mi o to z polecanym przez Ciebie filtrem - jeżeli będzie do piątku to będę zainteresowana, jeżeli nie, to nie. Wyrywam się na tydzień w ciepłe kraje
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:18   #1717
taka ja
Wtajemniczenie

a ja dodam że jak sie poczyta was kilka dni to nawet personalne posty da się zrozumieć i wiedzieć o co chodzi- wystarczy troszke cierpliwosci by nadrabiać dokładnie
taka ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:22   #1718
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ineso, chodzi mi o to z polecanym przez Ciebie filtrem - jeżeli będzie do piątku to będę zainteresowana, jeżeli nie, to nie. Wyrywam się na tydzień w ciepłe kraje
Gdzie się wybierasz?
Cytat:
Napisane przez taka ja Pokaż wiadomość
a ja dodam że jak sie poczyta was kilka dni to nawet personalne posty da się zrozumieć i wiedzieć o co chodzi- wystarczy troszke cierpliwosci by nadrabiać dokładnie

Wątek jest skarbnicą wiedzy na różnorakie tematy, wystarczy zawitać tu na dłużej niż 5 minut i odsiać wątki zamówieniowe (no cóż, przecież szczerze uprzedzamy w pierwszych postach kolejnych części wątku, że uwielbiamy zakupy ), by się o tym przekonać.

Stary 2012-04-15, 16:24   #1719
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość

Dosyć częsta praktyka. Wykładowcy po prostu dbają o to, byśmy miały co po latach wspominać Nie bez powodu studenci co roku narzekają to samo. To jednoczy!
Niestety a ja mam prace do 15 wiec ciezko bedzie na wszytskie trzy sie pouczyc. W dodatku mam wstretna pania od angielskiego ktora jest bardzo wymagajaca i niemila

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

KLIK
Stary 2012-04-15, 16:30   #1720
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Ja tą ulicę na E. mam niedaleko przecież

Dasz się wykorzystać Zamawiamy czekolady ?

Bylismy w Housie wczoraj, coś tam mierzył, ale mu sie nie podobało.. Ja w tym czasie mierzyłam ładne dżiny i dalej łażą mi po głowie

edit : o takie mam http://www.pullandbear.com/webapp/wc...22897/KOLOROWE JEGGINSY

ale kolor jest troszke inny niż na tym zdjęciu chyba że mi notebook przekłamuje
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2012-04-15 o 16:36
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:38   #1721
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Caluje i ide jesc

Niestety a ja mam prace do 15 wiec ciezko bedzie na wszytskie trzy sie pouczyc. W dodatku mam wstretna pania od angielskiego ktora jest bardzo wymagajaca i niemila
Uczelnia i jej bombowi wykładowcy... <idzie i podpala szkole>
Francuska, najszybsza metoda to chyba tylko testy z lat ubiegłych. Masz do nich dojście?
Nie wiem z czego masz pozostałe egzaminy, ale ja pewnie najbardziej przyłożyłabym się do angielskiego, bo tu jest duża szansa, że wyniesiesz coś na dalsze życie

Cytat:
Coś czuję, że jak się ociepli to nas zaleje ocean mięty i po ulicach będą chodzić same klony
Jestem tego samego zdania

Cytat:
Napisane przez taka ja Pokaż wiadomość
Dlatego zawsze uprzedzam nowe avatary, że tu jest fajnie, tylko niestety - początku bywają trudne.
Moja rada jest taka żeby wbijać jak najszybciej na spotkanie. Wtedy można już część nicków przypasować do poznanych osób i szybciej się zorientować kto, co, jak i dlaczego.

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Bylismy w Housie wczoraj, coś tam mierzył, ale mu sie nie podobało..
Mamy to samo!
Nie wiem, chyba szwalnie przestały szyć normalne jeansy
We wszystkich Tż wygląda jak obleśny gej

Pozostaje szukać dalej (u nas trwa to już z rok! )... i pewnie w końcu skończy się jakimiś wranglerami czy tym podobnymi z 3 z przodu w cenie, no bo ileż można
Stary 2012-04-15, 16:39   #1722
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Uczelnia i jej bombowi wykładowcy... <idzie i podpala szkole>
Francuska, najszybsza metoda to chyba tylko testy z lat ubiegłych. Masz do nich dojście?
Nie wiem z czego masz pozostałe egzaminy, ale ja pewnie najbardziej przyłożyłabym się do angielskiego, bo tu jest duża szansa, że wyniesiesz coś na dalsze życie

Dwa pozostale to przedsiebiorczosc i rachunkowosc --- wszytskie mam pisemne a w maju i czerwcu czekaja mnie ustne . Plus ustne z innych przedmiotow jeszcze.Ja generalnie sie sporo ucze ale z pania z angielskiego nie jest tak prosto bo mimo ze cos napiszesz poprawnie to ona i tak Ci Poprawi po swoejmu bo ma byc dokladnie jak ona uczy.

To ja musze na spotkanie sie wybrac jak najpredzej

KLIK
Stary 2012-04-15, 16:46   #1723
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Dwa pozostale to przedsiebiorczosc i rachunkowosc --- wszytskie mam pisemne a w maju i czerwcu czekaja mnie ustne . Plus ustne z innych przedmiotow jeszcze.Ja generalnie sie sporo ucze ale z pania z angielskiego nie jest tak prosto bo mimo ze cos napiszesz poprawnie to ona i tak Ci Poprawi po swoejmu bo ma byc dokladnie jak ona uczy.

To ja musze na spotkanie sie wybrac jak najpredzej
Przedsiębiorczość - pewnie do wykucia
A rachunkowość na jakim poziomie? Zadania na księgowanie operacji typu amortyzacja lub "zapłacono z góry za roczny czynsz" i zabawa z RMK czy "zakup obligacji" i obliczanie depozytów wstępnych i zabezpieczających?
Stary 2012-04-15, 16:47   #1724
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Ja dziś tylko na szybko, bo mam dużo do zrobienia.

Ineso Jeśli można to dołączyłabym do zamówienia wysłałam Ci PW.

Cytat:

Owszem, jest kilka rzeczy, których "powinnaś" używać, ale spokojnie, jestem tu od roku i jeszcze nie mam wszystkich, także proces adaptacyjny może być długi i będzie zależał od preferowanego przez Ciebie poziomu bezpieczeństwa stanu Twojego konta
Pięknie powiedziane

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Akurat masz pecha i trafiłaś w wysyp zamówieniowy, nie zawsze tak jest
Albo szczęście Bo zamawiam z Wami i będę mieć taniej

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Dostałam odpowiedź w sprawie wysyłki szamponów, muszę to teraz jakoś poprzeliczać, ale różnice nie będą chyba zbyt duże, więc jeśli macie jakieś preferencje to słucham zamówienie otworzę pewnie jutro
Dziś niestety nie mam czasu, ale jutro lub pojutrze dam Ci znać który szampon chce zamówić

Cytat:
Dziewczyny, nie ma któraś blisko na ul. Eisenberga przy Mogilskim, albo do okolic Teatru Ludowego na NH ? Chciałabym sobie kupić Studencką na allegro, a można odebrać osobiście, tylko mam daleko Chyba że wiecie, gdzie można kupić i pomożecie, bo w Delikatesach u Jacka koło mnie sobie życzą 11 zł za tabliczkę To tutaj mam półtora
Ja mam blisko w okolice Teatru Ludowego

Cytat:
Caluje i ide jesc
Na pewno pójdzie Ci tak dobrze jak z egzaminem z finansów

Edytowane przez WrednaMyszka
Czas edycji: 2012-04-15 o 16:50
WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:48   #1725
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz się wykorzystać Zamawiamy czekolady ?

Bylismy w Housie wczoraj, coś tam mierzył, ale mu sie nie podobało.. Ja w tym czasie mierzyłam ładne dżiny i dalej łażą mi po głowie

edit : o takie mam http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbearpl/pl/pullandbear/29022/DŻINSY#/422897/KOLOROWE JEGGINSY

ale kolor jest troszke inny niż na tym zdjęciu chyba że mi notebook przekłamuje
Jakie czekolady? Pitne?

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Albo szczęście Bo zamawiam z Wami i będę mieć taniej
I o to chodzi, aby zawsze patrzeć na plusy

Stary 2012-04-15, 16:48   #1726
WrednaMyszka
Zakorzenienie

zdublowany post

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:49   #1727
Melka88
Zakorzenienie

Nic na to nie poradzę, że mi się mięta podoba, no nic.. Czy jestem gorsza?

O, Myszka też chce się dać wykorzystać
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:52   #1728
nicRu
maszyna, nie człowiek

Mnie mięta też się podoba - marzy mi się miętowy sweterek. I granatowy też.
Stary 2012-04-15, 16:53   #1729
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Przedsiębiorczość - pewnie do wykucia
A rachunkowość na jakim poziomie? Zadania na księgowanie operacji typu amortyzacja lub "zapłacono z góry za roczny czynsz" i zabawa z RMK czy "zakup obligacji" i obliczanie depozytów wstępnych i zabezpieczających?
Przedsiebiorczosci sie nie boje a z rachunkowosci beda zadania w wiekszej mierze miedzy innymi :

zadanie 5.2

W spółce salda wybranych kont w dniu 1 grudnia były następujące:
- materiały na składzie 20 000
- odchylenia od cen ewidencyjnych (Ct) 400
- rozliczenie zakupu
omateriały w drodze 6 000
odostawy niefakturowane

1. na podstawie dowodu PZ przyjęto do magazynu zafakturowane w poprzednim okresie sprawozdawczym materiały; wartość materiałów według cen ewidencyjnych 6 400
2. otrzymano fakturę od dostawcy „A” zawierającą następujące dane
omateriały 4 800
oVAT 22% 1 052
oSuma faktury 5 856
Materiały objęte powyższą fakturą przyjęto do magazynu w ubiegłym miesiącu.
3. otrzymano od dostawcy „Z” fakturę zawierającą następujące dane:
oMateriały 40 000
oVAT 7% 2 800
oSuma faktury 42 800
4. otrzymano od dostawcy „Z” materiały i przyjęto je do magazynu na podstawie dowodu Pz do magazynu według cen ewidencyjnych na sumę 38 000
5. otrzymano fakturę od dostawcy „M” zawierającą następujące dane:
oMateriały 4 500 kg po 4,- - 18 000
oVAT 22% 3 960
oSuma faktury 21 960
6. otrzymano od dostawcy „M” (dotyczy poz. 5) 4 000 kg materiału; materiały wyceniono w dowodzie Pz po 4,40 za 1 kg ......................... ........
7. wysłano do dostawcy „M” reklamację w związku z niedotrzymaniem zafakturowanej ilości materiałów oraz zwrócono fakturę. Dostawca reklamację uznał i przysłał nową fakturę zawierającą następujące dane:
oMateriały 16 000
oVAT 22% 3 520
oSuma faktury 19 520
8. otrzymano fakturę od dostawcy „N” zawierającą następujące dane
oMateriały 16 000
oVAT 7% 1 120
oSuma faktur...

I tak w sumie mam stres straszny tylko przed angielskim i wszystko mi wylatuje z glowy przed egzaminem.

KLIK
Stary 2012-04-15, 16:58   #1730
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Melka, podoba Ci się, bo mass media Ci to wmówiły Nie daj się
Ile do tej pory miałaś w swojej szafie ciuchów w tym kolorze?
Jeśli więcej niż 3-5 to rzeczywiście można mówić o szczerym upodobaniu

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Bo granatowy jest piękny

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Przedsiebiorczosci sie nie boje a z rachunkowosci beda zadania w wiekszej mierze miedzy innymi :

zadanie 5.2

W spółce salda wybranych kont w dniu 1 grudnia były następujące:
- materiały na składzie 20 000
- odchylenia od cen ewidencyjnych (Ct) 400
- rozliczenie zakupu
omateriały w drodze 6 000
odostawy niefakturowane

...

I tak w sumie mam stres straszny tylko przed angielskim i wszystko mi wylatuje z glowy przed egzaminem.
VAT (szczerze nie znoszę ).
Masz z tym jakiś problem? Myślę, że coś tam mogę pomóc od wtorku, bo sama jutro piszę egz z rewizji finansowej

Może zacznij łykać suplement typu lecytyna? Jak nie zadziała biologicznie to zawsze zostaje placebo
Stary 2012-04-15, 17:01   #1731
francuski pocalunek
Zadomowienie

wiesz nawet
Cytat:

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Bo granatowy jest piękny

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

VAT (szczerze nie znoszę ).
Masz z tym jakiś problem? Myślę, że coś tam mogę pomóc od wtorku, bo sama jutro piszę egz z rewizji finansowej

Może zacznij łykać suplement typu lecytyna? Jak nie zadziała biologicznie to zawsze zostaje placebo
Dziekuje w miare sobie radze z tymi zadaniami tylko ten anglik paskudny
A co Ty studiujesz???

KLIK
Stary 2012-04-15, 17:01   #1732
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ha! Ja mam miętowy Udało mi się w Lidlu dostać - mieli bardzo fajne jakieś 2 miesiące temu i niedrogie (po 20 zł chyba), a do pracy potrzebowałam czegoś eleganckiego a zarazem nie takiego zbyt... nie do pracy. Chyba w nim nawet u GG byłam ostatnio

Wam też się tak nic nie chce?

Wredna - z zakupami różnie bywa, ale grunt to siła woli Ja dałam sobie bana na zakupy do końca maja, na takie 'pierdołki' które mi niezbędne nie są (oprócz Jantara ), i w sumie kupuję tylko to, co mi się kończy na bieżąco, i póki co się twardo trzymam, mimo że już mam z 6 rzeczy wymarzonych wynalezionych na allegro i ebayu Czekają na czerwiec

Zadzieram kiecę i lecę do gg z prezentem z parapetówki

Edytowane przez blair witch
Czas edycji: 2012-04-15 o 17:02
blair witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 17:05   #1733
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:

O, Myszka też chce się dać wykorzystać
Cytat:

Melka, jaka tam znowu gorsza ;p Ja również lubię miętę, ale przez to, że teraz jest modna, to będzie miętowo na ulicach aż do wyrzygania ;p

granatowa, u mnie można mówić o szczerym upodobaniu. Mam 2 rzeczy kupione co najmniej 3 lata temu A teraz nie kupuję mięty, bo nie będę powielać ogólnego trendu! <wykrzyknęła Lenka buńczucznie jednocześnie zdając sobie sprawę, że jeszcze nie biegała w tym sezonie po sklepach i nie widziała najnowszych kolekcji>

Stary 2012-04-15, 17:08   #1734
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ostatnio nie polowałam za sweterkami (mam biały, czarny, szary, turkusowy i różowy z takich rozpinanych), więc przegapiłam
Za to zrobię sobie miętowe paznokcie, bo bordo po tygodniu miało obdrapane końcówki od ciągłego klikanie, pisania i stukania nimi
Stary 2012-04-15, 17:09   #1735
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
granatowa, u mnie można mówić o szczerym upodobaniu. Mam 2 rzeczy kupione co najmniej 3 lata temu A teraz nie kupuję mięty, bo nie będę powielać ogólnego trendu! <wykrzyknęła Lenka buńczucznie jednocześnie zdając sobie sprawę, że jeszcze nie biegała w tym sezonie po sklepach i nie widziała najnowszych kolekcji>
Zawsze można skorzystać z okazji, że będzie tego pełno w sklepach, a zacząć nosić, jak szał minie
Stary 2012-04-15, 17:13   #1736
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Się zastanawiałam dłuższą chwilę czy wdawać się w dyskusję na temat dziewczyn i ich podejścia w drugim wątku kontra ten wątek.... czy się nie wdawać gdyż zalatuje to amerykańskim hajskulem .... i doszłam do wniosku, że mi się nie chce. A więc Blair....

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Wam też się tak nic nie chce?
.... tak! Mi też się nic nie chce ale tak mi z tm dobrze .

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Hej ale przecież mięta i inne wszelkie pastele już były modne w zeszłym sezonie.... zatrzęsienie tego było w wakacje.
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 17:14   #1737
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Zawsze można skorzystać z okazji, że będzie tego pełno w sklepach, a zacząć nosić, jak szał minie
Mam tak często. Wygrzebuję coś starego z szafy i nagle to coś okazuje się być niesamowicie piękne...
Stary 2012-04-15, 17:25   #1738
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/Moda/Porady-stylist...Hexeline#image
Stary 2012-04-15, 17:29   #1739
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Caluje i ide jesc
Hej Krakuski

Ja od rana miałam taki zły humor, że "chowaj się kto może"
Dopiero po 12 (jak już skończyłam zajęcia) pojechałam na zakupy i trochę się wyluzowałam, a teraz popijam winko (o dziwo nie Fresco, a Cote) i mam chwilę wytchnienia o której marzyłam już od poniedziałku tego tygodnia
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 17:34   #1740
OneMoreDress
Zakorzenienie

Udaję, że nie widzę ostatniego linka z sukienkami

Cytat:
Mogę dać się wykorzystać i tam podejść-żaden problem
I link mi nie działa, nie mogę podejrzeć co i jak

Cytat:
A na jakiej uczelni i jaki kierunek? Lub u kogo? Może jakieś testy nawet między nami krążą

Robię Cholerkowe ciasto czekoladowe z cukinią....jak pachnie!
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości