|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#26341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#26342 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzy z Zidanem i Materazzim hitem we Włoszech
Po piosenkach i żartach na temat "wyczynu" Zinedine’a Zidane’a podczas meczu finałowego MŚ 2006, we Włoszech robią furorę bluzy sportowe, inspirowane uderzeniem "z byka" w pierś Marco Materazziego przez francuskiego piłkarza. Włoski przedsiębiorca Alessandro Ferrari wprowadził na rynek kolekcję bluz sportowych z "obrazkiem" na plecach, przestawiającym pamiętną scenę z udziałem Zidane’a i Materazziego. Kolekcja nosi nazwę "Xqua", co jest odniesieniem do francuskiego słowa "pourquoi" (dlaczego), pytaniem, które od czasu incydentu dręczy miliony kibiców na całym świecie. - To przesłanie pokoju jest skierowane bezpośrednio do młodych ludzi. Już niemal wyprzedaliśmy te bluzy. Pracujemy nad innymi akcesoriami, takimi jak torby i pasy.
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#26343 | ||
|
Zadomowienie
|
oops, zapomniałam o tym
Cytat:
Cytat:
, piękna Talcia , miałam się pytać skąd ten ekstra sweterek w paseczki, a tu z H&M którego u mnie nie ma , ale niedługo ma być w nowej galerii którą budują |
||
|
|
|
#26344 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie mi sie opera zaciela i cala notka poszla sie...piiip... w kazdym razie pisze od nowa...ale juz nie tak dokladnie :P wlasnie wrocilam z zakupów slywestrowych... czyli głód przynajmniej nam nie grozi ;P a o dobrą zabawe bedziemy musieli postarac sie sami...a pewnie wlasciwie to JA XD ![]() rodzice tez maja swoje plany ;P bo moj tata juz mi kaze nagrywac plyty z jego zespolami ...biedni goscie jeszcze wczoraj ogladalam wiadomosci niemieckie i widzialam jak na polnocy DE ludzie chodza z dłońmi przy chodniku, zeby ich nie zwialo...a dzisiaj sama przezylam cos takiego... jest taki ogromny wiatr, ze sobie nie wyobrazacie... sylwek zapowiada sie ciekawie ;Pciezko mi jest sie pozegnac z tym 2006 rokiem ... mam do niego ogromny sentyment...chyba poprostu on zmienil moje zycie...przed nim mialam czas takiej niecheci do zycia...do swiata...dlatego teraz to tak ciezko przychodzi... pozegnanie ![]() Cytat:
![]() pani smolarek... no tak...ale ja cie pamietam jako baszczowa u mnie tez rok zaczal sie od WM serio... mój pierwszy mecz po WM: bayern muenchen - urawa reds (31.07.06)- pierwszy wystep poldiego w barwach bayernu - urodziny bastka (1.08) - przegrana 1:0 ... ale pamietam...do dzis i tak to wlasnie sie zaczelo gdybym kiedys chciala powrocic pamiecia ![]() Cytat:
(oby sie spelnilo...). a tobie... cóz ... chyba tylko pozostaje mi wysłać zwrotne życzenia ... i moc usciskow ![]() Cytat:
achhh... <w nowym roku zycze sobie...byc ladniejsza XD>a co to za mikolaj...ze ceny zostawia SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 SEKSI CZIKS MANIACZKOM ZYCZY MAGDA SZWAJNSZTAJGA PODOLSKA !!! oby byl co najmniej tak wspanialy (pod wzgledem pilki) jak ten mijajacy... i w ogole... same wiecie aaaa.... no i nie wiem czy sie jeszcze spotkamy w tym roku...wiec...wzruszylam sie ... buziaczki ![]() ja lece
|
|
|
#26345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale od czasu do czasu się można wybrać ![]() Cytat:
a Ty tłinie w domu też siedzisz ???ja wybrałam zostanie w domu, chociaz mialam propozycje 'wkrecenia' na impreze al epo 1 nie mam nastroju, po 2 nie chce sie wciskac na sile, tylko dlatego ze nie mam dokad pojsc jeśli ktos odczuwałby chęć spędzenie tego czasu w moim towarzystwie to sam by mi o tym powiedział i zaprosił... nie chce się wciskać na siłe tylko cały czas mnie zastanawia co robi X ..ale to juz inna historia a ja z tym rokiem chce się już pożegnać ) to jednak końcówka tego czasu jest dla mnie bardzo przytłaczająca, wypełniona rozmyślaniami i zadawaniem sobie pytań na które nie umiem znaleźć odpowiedzi chciałabym żeby ten 2007 rok przyniósł mi zmiany na które tyle czekam...a ten inteligentny Mikolaj co ceny zostawia to .... JA |
||
|
|
|
#26346 |
|
Zakorzenienie
|
|
#26347 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam od fryzjera i wyglądam jak gupek bo mam mega loki na włosach
![]() ja również przyłączam się do Noworocznych życzeń moje maniaczki kochane |
|
|
|
#26348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też życze Wam spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze w 2007 roku
Tri , cóż Ty wyprawiałaś z tymi włosami ?
|
#26349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
do wieczora pewnie opadną trochę za Nowy Rok |
||
|
|
|
#26350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
aha i dziewcyzny na ebikowym podały: http://www.pzpn.pl/konkursy.php głosujemy moje Panie, głosuejmy
|
|||
|
|
|
#26351 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra kobity , ja spadam . Jeszcze raz najlepszego !
|
#26352 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;P i mi ciezko sie z tym starym roczkiem pozegnac ;Pja za to jestem pod tym wzgledem mikolajem idealnym ![]() mialam juz nie wpadac... ale mi sie przypomnialo, ze na komorce nie mam zadnych tanecznych hitów a przeciez kiedy wybiegne na ulice w nowy rok...to musi być szampańsko...!!! jak zwykle zreszta ![]() haaa...pewnie jak zwykle bede dzwonik do kogo sie da po polnocy z zyczeniami... i jak zwykle bedzie ciagle sieć przepelniona ... ale nie zdziwcie sie jak sie od was dodzwonie gdzies XD huh...Cytat:
Cytat:
![]() mam wyjscie dopiero za 4 godzinki... hym...i nie mam co ze soba zrobic ... bo tylko siedze i mysle o tym mijajacym roku i o tym, ze szkola za pasem xD szzz....w nowym roku pozycze sobie szwajnia XD) -'Gwiazda w górze lśni, pierwszym mym życzeniem jesteś ty! Spadająca gwiazda spełnia sny, w których główną rolę grasz ty!' (akcent - 'moja gwiazda') ![]() KOCHAM WAS !!!!!!!!!!!!! spontan...
|
|
|
#26353 | |
|
Zakorzenienie
|
baw się szampańsko
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#26354 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja też Wam życzę wszystkiego najlepszego , dobrego wskoku do nowego roku, szampańskiej zabawy i wszystkiego naj naj anj
chociaż ja sama mam spaczony humor
|
|
|
|
#26355 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne podsumowanie ![]() ja nie wiem jak było u mnie na ulicach w czasie mundailu bo w czasie mundialu byłam przylepiona do fotela przed tv a co to za wyspa ![]() Cytat:
i na wzajem Firletko Cytat:
i wyżerke na pokazujesz zebyśmy zazdrościły co tam jadłaś Cytat:
oj przepraszam jesteśmy taksamomyślne Cytat:
dziś na wszystkim można zarobić kase Cytat:
prześwietle cały blog ![]() teraz pani Baszczowa ojjj bo sie rozpłacze przez te życzenia ![]() Cytat:
![]() no już koniec tych smutów było minęło, nie ma sensu tego rozpamiętywać, trzeba patrzeć w przyszłość a nie myśleć o tym co było Cytat:
a właśnie coś dawno jej nie było za nią
|
|
|
#26356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a my Ciebie niczym Smolarek hehe ja właśnie wstałam bo mi sie przysnęło tzn wstalam pół h temu ale zanim napisałam tego posta to tyyyle czasu minęło ![]() ehh plecy mnie bolą i wogóle wszystko mnie boli to nie na moje lata takie imprezy a i w domu zostaje, leń jestem i mi sie nie chce nigdzie iść najwyżej koło północy sie coś wymyśli z sąsiadami, tak na spontanie ![]() Cytat:
|
|
|
#26357 |
|
Zakorzenienie
|
no, to teraz czas na moje żyecznia
więc ja Wam życze żeby każdy dzień był pełen szczęścia i uśmiechów żebyście szybko zapomniały o tym co złe a myślały wyłącznie o dobrym żeby Wasza miłość do piłkarzy nigdy nie zgasła żeby ten wątek zawsze był pełen życia i żebyście sie wkońcu spotkały na meczu ![]() tego życzy Wam Luna
|
|
#26358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fotka fajna No Bączek fajny jest dziękuję Ci że się nim podzieliłaś ![]() Czołem Zidane --> A ja ostatnio siedziałam i myślałam, i wymyśliłam -dlaczego Zidana nie bolała głowa? -bo wylądował na materacu ![]() Pijemy za nasze maniaczki
|
|
|
|
|
#26359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam zaproszenia od koleżanek ale w dupie nie chce mi się nigdzie iść, najchętniej to bym zadzwoniła do Michała ale nie mam jego nr ![]() Już nie smutam (od kiedy jestem panną? ja zamężna )Aaaa Dobrze że mam piwko w lodówce to się coś łyknie o północy ![]()
|
|
|
|
|
#26360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nmzc a Arczi verrrry hoooot ![]() Ty to masz łeb
|
|
|
#26361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie pij za dużo bo po co Ci kac w nowym roku aaa też pomyślałam że Ty już mężatka
|
|
|
#26362 |
|
Zakorzenienie
|
o matko co za pijańtwo, mnie dzisiaj u fryzjera szampanem częstowali
|
|
|
|
#26363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Darek, hmmm tu taki delikatny, nieśmiały się wydaje ale w... boski ![]() łeb jak sklep
|
|
|
|
|
#26364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eee tam tylko jeden :P Właśnie
|
|
|
|
|
#26365 |
|
Zakorzenienie
|
Tri laska widziałam twój zestaw na modzie, śliczna sukienka
|
|
|
|
#26366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja jakoś nie wzbudzam zainteresowania wsród mężczyzn Cytat:
Cytat:
o ja musze też zobaczyć
|
|||
|
|
|
#26367 | ||
|
Zakorzenienie
|
o widzisz jeszcze sie napiłaś za damoche
![]() Cytat:
![]() dokładnie Cytat:
wyjdź wyjdź ale mi net muli
|
|
|
#26368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie smutaj mi sie tu juz prosze nowy rok ma być wypasiony a nie z takimi myślami
|
|
|
#26369 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie patrze na stronki z avatarkami --> szukam tapetki na komórke
i też mi się mulą http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164835 tu macie naszą ślicznotkę ![]() Tak sobie myśle, będę zaraz sama na chacie, ale będę pape darła przy mundialowych piosenkach, oooo sąsiedzi strzeżcie się, Oleczka nadchodzi
|
|
|
|
#26370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za wsparcie mam nadzieję że w nadchodzącym roku się coś zmieniCytat:
a ja oglądałam na TVP2 podsumowanie sportowe roku i pokazywali MUNDIAL i naszą reprezentację, i kawałki meczów najważniejszych, i gole z Portugalią i naszycg siatkarzy ... cuda cuda aż mi się łezka w oku zakręciła
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

Na ebiowym już byłam, ale Was pominąć też nie mogę 

, ale niedługo ma być w nowej galerii którą budują 
???
na impreze
al epo 1 nie mam nastroju, po 2 nie chce sie wciskac na sile, tylko dlatego ze nie mam dokad pojsc
jeśli ktos odczuwałby chęć spędzenie tego czasu w moim towarzystwie to sam by mi o tym powiedział i zaprosił... nie chce się wciskać na siłe