Trening Ewy Chodakowskiej - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-13, 16:54   #331
bajeczka000
Wtajemniczenie

Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
rada na to taka, ze wsadzasz plyte do napedu. nie otwierasz jej jak ci wyskoczy okienko. wchodzisz moj komputer > klikasz prawym na plyte w napedzie i klikasz > otworz (nie autoodtwarzanie!). wtedy otwiera ci sie folder. kopiujesz cala jego zawartosc audio i video... do jakiegos folderu na pulpicie np. ewa. trwa to jakies 10-15 minut. po tym czasie mozesz wyjac plytke. otwierasz jakikolwiek program do otwarzania filmow. ja uzywam VLC. przeciagam do niego caly swoj folder ewa, wchodze pozniej do video i mam jej caly program bez plytki cd w napedzie
Dziękuję Ci bardzo Jestem dziś po pierwszym treningu.. matko myślałam, że mam lepszą kondycję

Cytat:
Napisane przez marrellic
Jeżeli Wizaż jest bezradny, to nic tylko skakać z mostu

bajeczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 19:39   #332
konstel
Raczkowanie

6 treningów za mną, a siódmy jeszcze dziś przede mną. Daję radę zrobić cały trening prócz tego ćwiczenia co się leży na boku i podnosi nogi, najpierw góra-dół, później przód tył, a na koniec kółka, pierwsza seria spoko, później kilka machnięć góra- dół i koniec... To ćwiczenie mnie wykańcza
z wykonywania innych jestem w miarę zadowolona, ale jak jest to ćwiczenia gdzie się odrywa same pięty to nie daję rady tak szybko i robię dużo mniej powtórzeń, w innych jestem prawie na równi z Ewą
konstel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 20:00   #333
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajeczka000 Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci bardzo Jestem dziś po pierwszym treningu.. matko myślałam, że mam lepszą kondycję
mam nadzieje, ze zadzialalo
Stary 2012-04-13, 21:16   #334
pipson
Zadomowienie

hej mogę się dołączyć? cwiczę ten zestaw z facebooka od jakiegos czasu, ale bardzo nieregularnie, od 3 dni cwiczę z SHAPE i mam zamiar to robic 6-7 razyw tygodniu Czy faktycznie cwiczenia Ewy sa tak skuteczne? Warto?
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 22:29   #335
adakowalska009
Raczkowanie

pewnie, że warto! dla siebie samych! dla motywacji, ćwiczenia silnej woli!
ja jestem po pracy w kawiarni. od 14 do teraz na nogach plus sprzątanie, bieganie, jazda na rowerze-tam i z powrotem. Teraz co? włączam płytkę i lecimy..! a jutro wstaję o 5)
Ewa jest wspaniała.
adakowalska009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 23:01   #336
pipson
Zadomowienie

podziwiam Cię Ja niby też mam aktywne życie, bo studiuję na dwoch kierunkach, a z tym idzie duzo wysiłku umysłowego chcąc nie chcąc, uczelnia czasem od 8 do 20, ale jakos się ostatnio rozleniwiłam. Po Twoim poscie zachcialo mi się cwiczyc, a juz mialam dzis odpuscic a wiem, ze jakbym dzis odpuscila, to nici z efektow, bo ja mam slomiany zapał. A jak coś ciągnę i nie robię "przerw" to jakos idzie
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 23:06   #337
Pani Lennon
Rozeznanie

Witajcie. Pozwólcie, że się przyłączę

Dziś zakupiłam shapea w empiku i mam w planach rozpoczęcie ćwiczeń w poniedziałek (chwilowo moje mięśnie brzucha nie żyją po intensywnych zajęciach na siłowni).
Planowałam wstawać wcześniej i ćwiczyć o poranku
I tu mam pytanie: czy te ćwiczenia są aż tak straszne, że nawet po prysznicu i chwili odpoczynku będę półprzytomna ze zmęczenia do południa?
Bo troszkę się obawiam...
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:14   #338
rade
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny

Trzy treningi za mną.Póki co prócz poprawy kondycji nie widzę,wcześniej ćwiczyłam 5 tyg.z Mel B po tych treningach napięła się skóra na pupie,udach i na brzuchu.Teraz mam nadzieję,że te 4tyg.z Ewą wymodelują mi sylwetkę do bikiniw szczególności zależy mi na udach.
Dziewczyny musimy wytrwać!
Pozdrawiam i piszcie nadal o swoich efektach.
rade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 12:16   #339
wspaniala
Zakorzenienie

4ty trening za mna !
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 13:46   #340
konstel
Raczkowanie

ja zamierzam ćwiczyć dłużej niż 4 tygodnie, później gdy już bez problemów dam radę wykonywać te ćwiczenia to dołożę handelki i np ABS na brzuch

a wy jak planujecie? Tylko te 4 tygodnie czy dłużej?
Stary 2012-04-14, 17:33   #341
morrigan1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pani Lennon Pokaż wiadomość
Witajcie. Pozwólcie, że się przyłączę

Dziś zakupiłam shapea w empiku i mam w planach rozpoczęcie ćwiczeń w poniedziałek (chwilowo moje mięśnie brzucha nie żyją po intensywnych zajęciach na siłowni).
Planowałam wstawać wcześniej i ćwiczyć o poranku
I tu mam pytanie: czy te ćwiczenia są aż tak straszne, że nawet po prysznicu i chwili odpoczynku będę półprzytomna ze zmęczenia do południa?
Bo troszkę się obawiam...
Pewnie każdy ma trochę inaczej, ale w moim przypadku rzeczywiście po pierwszym treningu chciałam tylko leżeć plackiem i się nie ruszać, ale teraz jest ok. Ten trening wyzwala u mnie dużą dawke endorfin i jest mi potem jakoś tak...lżej I mam sporo energii.

morrigan1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 20:48   #342
konstel
Raczkowanie

dziewiąty trening za mną, nienawidzę tego pogłębiania ;p A wy jak tam laski? wyzdrowiałyście? ćwiczycie?
Stary 2012-04-14, 21:27   #343
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez konstel Pokaż wiadomość
dziewiąty trening za mną, nienawidzę tego pogłębiania ;p A wy jak tam laski? wyzdrowiałyście? ćwiczycie?
cwicze cwicze i jestem po 3 treningach. widze duza roznice, bo..

jedno kolano mialam kontuzjowane i ruchy w lewej nodze mam slabsze (slabsza tez sile miesniowa) niz w nodze prawej. i w wygladzie teraz sie nawet roznia ale to jest do dopracowania
Stary 2012-04-14, 22:45   #344
Pani Lennon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez morrigan1986 Pokaż wiadomość
Pewnie każdy ma trochę inaczej, ale w moim przypadku rzeczywiście po pierwszym treningu chciałam tylko leżeć plackiem i się nie ruszać, ale teraz jest ok. Ten trening wyzwala u mnie dużą dawke endorfin i jest mi potem jakoś tak...lżej I mam sporo energii.
dzięki za odpowiedź. może przeżyje
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-14, 23:04   #345
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Miałam 3 dniową przerwę bo mam remont w domu i maluję ściany po 12 godzin więc nie mam siły potem na nic i tylko marzę o śnie. (ale zawsze jakieś tam kcal się spala )

Myślę, że jutro spokojnie wrócę do treningów z Ewą

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 09:26   #346
ladyan
Rozeznanie

Ja też czuję się już lepiej, więc dzisiaj na pewno będzie 3 trening.
ladyan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 09:29   #347
Limonka1987
Zakorzenienie

Właśnie mam za sobą pierwszy trening z Ewą (płyta z Shape'a).
Miałam trochę lepsze zdanie o swojej formie
Największym wyzwaniem dla moich mięśni były te ruchy pulsacyjne...

Trening udało mi się przetrwać, choć momentami miałam problemy z utrzymaniem właściwej techniki.
Wierzę, że z każdym kolejnym będzie lepiej
Stary 2012-04-15, 15:12   #348
wspaniala
Zakorzenienie

5ty trening za mna.. ale dzisiaj slabo bylo . z poczatku nie moglam zapalac tempa, chyba z 4-5 razy pauzowalam. i pod koniec opuszczalam ze 2-3 powtorzenia, bo nie dawalam rady . no zla jestem na siebie, bo zamiast mi sie polepszac, to jest jeszcze gorzej .

nie jestem zadowolona, wiem, ze moglam to wszystko lepiej przecwiczyc .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 15:27   #349
ladyan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
5ty trening za mna.. ale dzisiaj slabo bylo . z poczatku nie moglam zapalac tempa, chyba z 4-5 razy pauzowalam. i pod koniec opuszczalam ze 2-3 powtorzenia, bo nie dawalam rady . no zla jestem na siebie, bo zamiast mi sie polepszac, to jest jeszcze gorzej .

nie jestem zadowolona, wiem, ze moglam to wszystko lepiej przecwiczyc .
Doskonale Cię rozumiem. Ja mam 3 trening za sobą, ale nieco sobie odpuściłam, bo jednak organizm mam osłabiony antybiotykiem i nie do końca się wyleczyłam.
ladyan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 15:50   #350
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Dziewczyny jest tutaj ktoś z Łodzi??

Poszukuję osoby chętnej do wspólnego biegania z Łodzi, z okolic centrum. Najchętniej takiej, która właściwie biega od niedługiego czasu lub dopiero zaczyna.

Ja wznowiłam niedawno swoje bieganie i niestety kondycję muszę budować prawie od początku, dlatego fajnie by było, gdyby był to ktoś na podobnym poziomie.

Biegam raczej sama, czasami przyłącza się do mnie mój TŻ, ale ma dość już swoich sportowych zachcianek, więc ciężko go wyrwać.

Mogę biegać w parku Staromiejskim, Helenówku, ewentualnie dojeżdżać na rowerze do parku 3ego maja. W weekendy chętnie wybiorę się na jakieś bieganie w Łagiewnikach itp. Dużo lepiej biega mi się w czyimś towarzystwie, dlatego zapraszam chętne!

Umówimy się, poznamy i dogadamy czasowo na wspólne bieganie!

Chętne proszę o wiadomość na priv.
Pozdrawiam!
CzerwonaKokarda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 16:38   #351
Joasia:)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CzerwonaKokarda Pokaż wiadomość

Poszukuję osoby chętnej do wspólnego biegania z Łodzi, z okolic centrum. Najchętniej takiej, która właściwie biega od niedługiego czasu lub dopiero zaczyna.

Ja wznowiłam niedawno swoje bieganie i niestety kondycję muszę budować prawie od początku, dlatego fajnie by było, gdyby był to ktoś na podobnym poziomie.

Biegam raczej sama, czasami przyłącza się do mnie mój TŻ, ale ma dość już swoich sportowych zachcianek, więc ciężko go wyrwać.

Mogę biegać w parku Staromiejskim, Helenówku, ewentualnie dojeżdżać na rowerze do parku 3ego maja. W weekendy chętnie wybiorę się na jakieś bieganie w Łagiewnikach itp. Dużo lepiej biega mi się w czyimś towarzystwie, dlatego zapraszam chętne!

Pozdrawiam!
Szkoda, że nie mieszkasz w Koluszkach (albo ja w Łodzi), bo też nie mam z kim biegać u siebie
Stary 2012-04-15, 17:34   #352
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joasia:) Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie mieszkasz w Koluszkach (albo ja w Łodzi), bo też nie mam z kim biegać u siebie

Masz rację, ogromna szkoda.
Obawiam się, że ciężko będzie kogoś znaleźć, no ale zobaczymy.
Stary 2012-04-15, 17:38   #353
la figa
Wtajemniczenie

szkoda w takim razie, ze mieszkam daleko od lodzi tez bym zaczela biegac, ale samej sie nie chce, z kolezanka zawsze jakas motywacja; ehhh i ta pogoda za oknem ;/

dzisiaj z nudow zrobie kolejny trening :p
Stary 2012-04-15, 17:41   #354
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
szkoda w takim razie, ze mieszkam daleko od lodzi tez bym zaczela biegac, ale samej sie nie chce, z kolezanka zawsze jakas motywacja; ehhh i ta pogoda za oknem ;/

dzisiaj z nudow zrobie kolejny trening :p

Dokładnie. Motywacja zawsze większa. Poza tym, można dogadać się czasowo - ustalić godziny i dni (np. 3 x w tygodniu), w których biegamy. Jedna drugą kopnie w tyłek i zawsze do przodu.
Stary 2012-04-15, 21:37   #355
agniesikk
Zakorzenienie

Hej, za mną pierwszy trening Już wcześniej zrobiłam jeden, ale miałam prawie tydzien przerwy, wiec zaczynam liczyc od nowa;p na razie pewnie dam rade zrobic tylko jeden, moze 1,5 cyklu, bo potem wyjezdzam na dwa miesiace, ale w sierpniu do nich wroce, zeby utrzymac forme do bikini (jesli oczywiscie uda mi sie jakis efekt osiagnac)
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 22:06   #356
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Hej, za mną pierwszy trening Już wcześniej zrobiłam jeden, ale miałam prawie tydzien przerwy, wiec zaczynam liczyc od nowa;p na razie pewnie dam rade zrobic tylko jeden, moze 1,5 cyklu, bo potem wyjezdzam na dwa miesiace, ale w sierpniu do nich wroce, zeby utrzymac forme do bikini (jesli oczywiscie uda mi sie jakis efekt osiagnac)

Jak wrażenia?

Ja miałam parę dni przerwy, zrobiłam wczoraj i dzisiaj mam na udach zakwasy nie do zniesienia.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez CzerwonaKokarda Pokaż wiadomość

Pozdrawiam!

Dość szybko poszło i już znalazłam chętną. Ale gdyby ktoś jeszcze chciał się dołączyć to proszę bardzo.
Stary 2012-04-16, 00:02   #357
ec3ecf67ca645da9bcfb4d4b64140b93ac2efc56_5e41ee94bdeb6
Konto usunięte

Hej dziewczyny!
Przyłączam się do was i do ćwiczeń. Dziś zaliczyłam 9-ty trening z Ewą. Póki co mam motywację i chęci zobaczymy jak będzie dalej
Mam nadzieję, że wy swojej motywacji i chęci też szybko nie stracicie;-)
ec3ecf67ca645da9bcfb4d4b64140b93ac2efc56_5e41ee94bdeb6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 13:28   #358
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Za mną kolejny trening z Ewą

Dzisiaj za to pobolewają mnie mięśnie brzucha zamiast rąk

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 13:36   #359
dudzinka
Raczkowanie

Witam już raz tu pisałam, ale zostałam olana totalnie ale nic...nie poddaję się, za mną 5ty trening- ćwiczyć mam zamiar 3-4 razy w tygodniu z Ewą a 2 razy mam zumbę więc myślę że będzie dobrze po tych 5ciu treningach czuję różnicę mnie wykańczają ćwiczenia z przysiaduresztę jakoś daję radęi mam wrażenie że brzuszek mi maleje powolutku, ale malejedzis mierzyłam się i z dolnej części brzucha zeszło mi w porównaniu z tamtym tygodniem chyba 2 cm reszty nie sprawdzałam jutro to zrobięzdjęcie na początku zrobiłam więc porównam efekty życzę wytrwałości

trening z Ewą od 01.04.12
zumba my love od 03.01.12
dudzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 13:56   #360
morrigan1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dudzinka Pokaż wiadomość
Witam już raz tu pisałam, ale zostałam olana totalnie ale nic...nie poddaję się, za mną 5ty trening- ćwiczyć mam zamiar 3-4 razy w tygodniu z Ewą a 2 razy mam zumbę więc myślę że będzie dobrze po tych 5ciu treningach czuję różnicę mnie wykańczają ćwiczenia z przysiaduresztę jakoś daję radęi mam wrażenie że brzuszek mi maleje powolutku, ale malejedzis mierzyłam się i z dolnej części brzucha zeszło mi w porównaniu z tamtym tygodniem chyba 2 cm reszty nie sprawdzałam jutro to zrobięzdjęcie na początku zrobiłam więc porównam efekty życzę wytrwałości
Mnie na początku też wykańczały przysiady, ale jest już o niebo lepiej. Za to unoszenie nóg w pozycji leżącej i spinanie do góry stojąc - to jest ból Mój chłopak twierdzi, że zminę już widać, ale na razie nie staję na wadze ani się nie mierzę. Zrobię to dopiero po pełnym miesiącu treningów z Ewą. Tylko zdjęcia przed nie zrobiłam, bo mi się nie chciało naładować baterii z aparatu

Tak w ogóle, to właśnie skończyłam trening i stwierdzam, że podziałał bardziej pobudzająco niż poranna kawa

morrigan1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości