|
|||||||
| Notka |
|
| Konkurs - Paznokcie w stylu ART Napisz jakie masz sposoby na stworzenie pięknych, niepowtarzalnych, artystycznych wzorów stylizacji paznokci i wygraj wspaniałe nagrody marki IsaDora! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Fantazje Karoli :)hej dziewczęta! Postanowiłam spróbować i ja z moimi pazurami, dodam, że jestem totalną amatorką w robieniu paznokci,a że ostatnio miałam odwyk od malowania na cały miesiąc-ponieważ moje paznokcie były cienkie jak papier i bardzo łamliwe. Postanowiłam coś z tym zrobić, efekt jest świetny(zobaczycie na zdjęciach),ale nie mogę już dłużej bez malowania wytrzymać ![]() wszystkie zdjęcia są mojego autorstwa i chciałabym aby pozostały na tym wątku ![]() Chciałabym na tym wątku pokazać, że niewielkimi kosztami można zrobić coś ciekawego, bo szczerze nie znam się na lakierach, kupuję w małych sklepikach, na bazarkach lub w przydomowej drogerii raczej patrze na cenę, niż jakość lakieru, niestety, ale cóż takie czasy no ale czasem można znaleźć coś fajnego także zapraszam do oglądania, czerpania inspiracji i komentowania może akurat uda się wyrwać jakąś nagrodę![]() takich lakierów będę używała do stylizacji są najnowsze i chcę zobaczyć jak się nimi maluje i jakie dają efekty ![]() ![]() Tutaj moje pazurki, po miesięcznym odwyku od takich zaczynam w 100% naturalne ![]() ![]() no to zaczynamy w postach do końca konkursu będę wrzucała kilka moim propozycji stylizacji![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Propozycja nr 1 do pomalowanie użyłam tych lakierów(plus jeszcze zwykłego białego kilka kropel): ![]() najpierw nałożyłam bezbarwną odżywkę na paznokcie używam barbra pro z jedwabiem poźniej dwa razy machnęłam fioletem i wzorki. do wzorków używam pędzelka wyciągniętego z lakieru do stylizacji (tanio i skutecznie ) czyszczę go wacikiem i mogę używać każdego koloruefekty: ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Propozycja nr 2
Lakiery jakich użyłam: ![]() i mój pomysł: ![]() ![]()
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fantazje Karoli :)
Propozycja nr 3 Lakiery: ![]() pazurki (troszkę koślawe ale robiłam szybko w pracy nie miałam możliwości poprawić ale chodzi o pomysł same na pewno zrobicie lepiej ) :![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Propozycja nr 4 Trochę kolorków i pękającego ![]() ![]() i efekty: ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Propozycja nr 5
lakiery: (oczywiscie nie mogłam nigdzie znaleźć w moim bałaganie lakierów do frencha wiec radziłam sobie jak mogłam )![]() i zwykły-niezwykły french: ![]() ![]()
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
truskawki sa cooooool
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
O tak! Truskawki są meeegaaa
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
kolorowo
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się
i dziekuje za miłe komentarze bo myslałam ze są porażką dzisiaj porobie coś nowego bo u tż koledzy to mam czas tylko dla siebie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

(tanio i skutecznie

ale chodzi o pomysł same na pewno zrobicie lepiej
) :