Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 15:57   #1231
szarri
Wtajemniczenie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
I ja
Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Otóż to!

Jak to jest, że każda się musi "wyliczyć"? Zaczęło się od za-wysokich-koturnów za-niskiej-blogerki i voila!

A ja dla odmiany zarzucę Wam masthejwem nadchodzącego sezonu, co byście się obkupiły na zaś http://www.wiocha.pl/554256,Sweterek

A tak na marginesie: szarri - Twoja blogowa współpraca mnie powaliła!
Dziewczyny, uwielbiam Was Lejecie miód na me serduszko

I jasne, że każda się musi wyliczyć, przecież jesteśmy babami
Chcę ten sweterek!!!!
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 16:38   #1232
Germini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Na allegro mnie najbardziej rozwala to, że tytuły aukcji przypominają bardziej zbiór tagów niż naprawdę mówią co jest w środku - np. "pastel neon tulipan klosz wysoki stan hit" - eeeee? A druga rzecz to jak na miniaturce jest zdjęcie katalogowe jakiegoś ciucha a jak się wejdzie to się okazuje że to jakaś szmata do podłogi - nie wiem czemu zupełnie jest to niezauważane przez całe rzesze pracowników allegro...
Właśnie nadziałam się na tę aukcję i w nawiązaniu do Twojej wypowiedzi po prostu nie mogłam się nią z Wami nie podzielić
Stary 2012-04-16, 16:49   #1233
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Germini Pokaż wiadomość
Właśnie nadziałam się na tę aukcję i w nawiązaniu do Twojej wypowiedzi po prostu nie mogłam się nią z Wami nie podzielić
nie rozumiem to sa koszulki czy ta garsonka szara?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 16:51   #1234
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
nie rozumiem to sa koszulki czy ta garsonka szara?
to jest komplet, bluzka ze spódnicą w sumie zgłosiłabym, ale nie wiem jak co? bo to niezgodność zdjęć czy jak

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:35   #1235
NuFCia
Zadomowienie

Oglądałam ostatnio program Cejrowskiego. Był chyba w Boliwii czy gdzieś i tam w sklepach z bielizną sprzedają takie cuda...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg !BsYZUIQEWk~$(KGrHqIH-CQEu87yfoG+BL3l+0OyVg~~_3.jpg (49,1 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100906SIC.jpg (22,1 KB, 37 załadowań)
Stary 2012-04-16, 17:42   #1236
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
to jest komplet, bluzka ze spódnicą w sumie zgłosiłabym, ale nie wiem jak co? bo to niezgodność zdjęć czy jak
Ani to miętowe, ani H&M, ani Tuskowe... Po wejściu na tę aukcję czuję się totalnie zrobiona w konia, naiwna myślałam, że chociaż mięta się uchowa, a tu ktoś mi serwuje jakieś paskudne szare szmaty... Jak najbardziej można zgłosić.

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 17:55   #1237
LadyBeatta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość
Oglądałam ostatnio program Cejrowskiego. Był chyba w Boliwii czy gdzieś i tam w sklepach z bielizną sprzedają takie cuda...
o d*pnym szale slyszalam gdzies tez czytalam, ze jedna babeczka aby uwydatnic swoj zadek, wstrzyknela sobie w niego... cement wygladala masakrycznie, tylek byl przerysowanie wielki w stosunku do reszty ciala. ale nie wiem, jak to sie skonczylo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 18:03   #1238
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam takie majtaski z gąbką w Esotiqu. Szału chyba nie robią, bo zawsze wiszą na przecenie

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:11   #1239
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Szarri, ja też jestem fanką niskich-średnich facetów, okolice 175-180cm są idealne
Mam tak samo 185 cm to jest max, przy wyższych kolegach zawsze czułam się... dziwnie, a jak któryś miał powyżej 190 cm, to już w ogóle tragedia

Dodam, że sama mam 164 cm, a mój mąż 175 cm - niby nieduża różnica wzrostu między nami, a i tak staję na palcach, jak się całujemy
Stary 2012-04-16, 19:35   #1240
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

to tak żeby nikt nie zapomniał że Kt kupuje tylko na przecenach

ciekawe na ilu blogach teraz pojawi się nagle żakard
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:17   #1241
lwia paszcza
Zakorzenienie

Cytat:
A nie w Brazylii przypadkiem? Tam kobiety słyną z niesamowitego dbania o urodę w każdym razie wynalazek ciekawy
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 20:33   #1242
weronika7
Wtajemniczenie

Jeśli chodzi o temat wzrostu mężczyzn, to ja uwielbiam wysokich. Dla mnie im wyższy tym automatycznie staje się dla mnie nieco bardziej atrakcyjny Sama mam 164/165 wzrostu, więc niewiele. Chyba po prostu lubię się czuć bezpiecznie, trochę jak mała dziewczynka Mój ostatni TŻ miał 180 cm i jak dla mnie to jednak było za mało Idealnie czułam się z chłopakiem, który miał ok. 187 cm, chociaż faktem jest, że od takiego całowania się później kark niemiłosiernie boli
weronika7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:37   #1243
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przypomniało mi się jeszcze co mnie strasznie rozwala, mam nadzieję, że w miarę "modowe" Mianowicie - szał na "modelkowanie" i jakiś dziwny kult modelek. I nie mówię teraz o chudości czy dietach, ale o tym, że masa stosunkowo ładnych dziewczyn marzy tylko i wyłącznie o super fociach, wygibasach przed aparatem i pozowaniu. Nie wiem jak jest u Was, ale u mnie masa koleżanek robi mniej lub bardziej amatorskie sesje, jeździ po Polsce na castingi, startuje w Top Models i tak dalej, jakby to było coś wspaniałego. Nie chcę nikogo obrażać, ale nie wiem co jest fajnego w śmiganiu po wybiegu i byciu ocenianym i rozliczanym z każdego centymetra ciała. No i zawsze zastanawiają mnie komplementy: "wyglądasz jak modelka". Nie dość, że dla mnie modelki nie są zbyt piękne, więc dziękuję bardzo za takie komplementy , to jeszcze jestem rasowym kurduplem i brakuje mi jakiś 20cm do wzrostu wybiegowego. Wiec o co cho?

Edytowane przez Nuova
Czas edycji: 2012-04-16 o 20:38
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:48   #1244
NuFCia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lwia paszcza Pokaż wiadomość
A nie w Brazylii przypadkiem? Tam kobiety słyną z niesamowitego dbania o urodę w każdym razie wynalazek ciekawy
Znalazłam odcinek w internecie - Wenezuela. A odcinek miał tytuł "Macho"
Stary 2012-04-16, 20:50   #1245
catlady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się jeszcze co mnie strasznie rozwala, mam nadzieję, że w miarę "modowe" Mianowicie - szał na "modelkowanie" i jakiś dziwny kult modelek. I nie mówię teraz o chudości czy dietach, ale o tym, że masa stosunkowo ładnych dziewczyn marzy tylko i wyłącznie o super fociach, wygibasach przed aparatem i pozowaniu. Nie wiem jak jest u Was, ale u mnie masa koleżanek robi mniej lub bardziej amatorskie sesje, jeździ po Polsce na castingi, startuje w Top Models i tak dalej, jakby to było coś wspaniałego. Nie chcę nikogo obrażać, ale nie wiem co jest fajnego w śmiganiu po wybiegu i byciu ocenianym i rozliczanym z każdego centymetra ciała. No i zawsze zastanawiają mnie komplementy: "wyglądasz jak modelka". Nie dość, że dla mnie modelki nie są zbyt piękne, więc dziękuję bardzo za takie komplementy , to jeszcze jestem rasowym kurduplem i brakuje mi jakiś 20cm do wzrostu wybiegowego. Wiec o co cho?
Wiesz, jeżdżenie na castingi to jako tako - w końcu realizowanie swoich marzeń. Chociaż ja nie rozumiem tej fascynacji i marzenia o przejściu się po wybiegu. Jeszcze jakby na pokazach występowały normalne dziewczyny w rozmiarach np. 36-38-40 (nie że jakoś dyskryminuję inne, po prostu są to najpopularniejsze rozmiary wśród kobiet), a oni preferują wychudzone kobiety (czasami bardzo skrajnie przypominające młodych chłopców o dziewczęcych twarzach - wiadomo dlaczego pożądane... No, oprócz tych tłumaczeń, że ubrania lepiej leżą na szkielecie.)
Bardziej mnie rozwalają konta na maxmodels - KOSZMARNE amatorskie zdjęcia hot trzynastek. No ja tego nie znoszę po prostu. I wystawiają sobie nawzajem szósteczki, a jak ktoś im walnie niską ocenę bo brak odpowiedniego przygotowania, to od razu spam i "zemsta".
Ale... Zdjęcia na torach, zdjęcia w zbożu, zdjęcia pod ścianą bloku wypięte jakby dostały ataku kolki...
To jest wiocha. Ale też znak czasów, dzisiaj każdy może mieć aparat i każdy może wrzucić je do internetu.
catlady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:04   #1246
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam odcinek w internecie - Wenezuela. A odcinek miał tytuł "Macho"
Brazylijki dbaja o tyleczki. Pupa ma byc podniesiona, gladka- ani wloska i absolutnie zero cellulitu

nie moglam sie powstrzymac zeby nie umiescic foci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lol.jpg (94,8 KB, 272 załadowań)
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.

Edytowane przez kennedy
Czas edycji: 2012-04-16 o 21:10
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:17   #1247
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Słodkie :brzyda l:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 131312.0x022.jpg (87,6 KB, 361 załadowań)
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:43   #1248
Lady in Blue
Zakorzenienie

Dawno nie zaglądałam na bloga Kissie
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:47   #1249
cute poison
Raczkowanie

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;33563176]True that-.- Moja lista zawiera jeszcze zwroty "cośtam w kolorze nude", "potraktować włosy/paznokcie/... czymś"() oraz posty na blogach albo wieszaki na wizażu zatytułowane przysłówkiem: "wiosennie", "pistacjowo", "miętowo", "koronkowo", "pasiakowo" itd. [/QUOTE]

zapomniałaś jeszcze o zdjęciach na wszelakich portalach: sylwestrowo, osiemnastkowo
cute poison jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 22:07   #1250
catlady
Raczkowanie

Co sądzicie o tym? Dziewczyna sympatyczna, uśmiechnięta, stylizacje kolorowe, z tego co zauważyłam szyje sama.
Ale czy tylko mnie się tak one nie podobają (w sensie, że są dość kontrowersyjne... nawet nie wiem jak wyjaśnić te moje mieszane uczucia )?
Stary 2012-04-16, 22:14   #1251
marta954
Raczkowanie

Jakieś pół roku temu w telewizji śniadaniowej mówili, że średni wzrost kobiety wynosi 162cm. 2cm brakuje mi do normy A swoją drogą, ja od zawsze mam wysokie koleżanki i ogólnie jak mijam dziewczyny, to wszystkie są sporo wyższe(a przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie), a tu proszę, z wątku wynika, że nie jest nas tak mało

Zapraszam
marta954 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:32   #1252
pani-jesień
Zakorzenienie

Ja mam 164 cm wzrostu i absolutnie nie uważam się za niską, tylko za najzupełniej przeciętną pod względem wzrostu

Chociaż nie powiem, do końca podstawówki miałam nieco mniej niż 160 cm i w tamtych czasach () czułam się jak kurdupel.
Pewnie dlatego, że niektórzy mówili mi wprost, jaka to niewyrośnięta jestem

Edytowane przez pani-jesień
Czas edycji: 2012-04-16 o 22:33
pani-jesień jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:43   #1253
beyza
Perfume Lover

Nie chcę wywoływać V wojny światowej ( bo III i IV już na wizażu widziałam) także spróbujmy zignorować fakt wykorzystania futra w tej torebce i pochylić się nad samym projektem:

http://moda.allegro.pl/ninatorbalews...220026148.html

powiedzcie mi, że to żart....

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 22:49   #1254
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beyza Pokaż wiadomość
Nie chcę wywoływać V wojny światowej ( bo III i IV już na wizażu widziałam) także spróbujmy zignorować fakt wykorzystania futra w tej torebce i pochylić się nad samym projektem:

Powinna sobie wpisać w tytule "torba słowacki wojaczek witkacy hit" - nie wierzę, że nie zrobiła tego pod wpływem jakichś intrygujących substancji W każdym razie powinna zmienić dilera
Stary 2012-04-16, 22:59   #1255
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Powinna sobie wpisać w tytule "torba słowacki wojaczek witkacy hit" - nie wierzę, że nie zrobiła tego pod wpływem jakichś intrygujących substancji W każdym razie powinna zmienić dilera
taaa.. albo "miętowy HIT GwIaZd Zdechło mi coś na torbie Kasia Tusk"

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:04   #1256
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

wygląda to tak jakby, za przeproszeniem, zdechły kot przyczepił się do torebki.. ja nie wiem na co ludzie liczą tworząc takie cuda, chyba na drugiego tak samo mondrego kupującego
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:35   #1257
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
wygląda to tak jakby, za przeproszeniem, zdechły kot przyczepił się do torebki.. ja nie wiem na co ludzie liczą tworząc takie cuda, chyba na drugiego tak samo mondrego kupującego
Raczej rozjechana kuna czy co tam można spotkać w polskich lasach...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 23:48   #1258
catlady
Raczkowanie

Mnie to trochę przypomina miniaturkę mrówkojada. Która z nas by nie chciała takiej torebeczki?
I te profesjonalne wykończenia... Może oskóruję swojego kota i nakleję jak leci na torbę?
Stary 2012-04-17, 06:05   #1259
Ghost19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
o d*pnym szale slyszalam gdzies tez czytalam, ze jedna babeczka aby uwydatnic swoj zadek, wstrzyknela sobie w niego... cement wygladala masakrycznie, tylek byl przerysowanie wielki w stosunku do reszty ciala. ale nie wiem, jak to sie skonczylo
Czy to to?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z11342665X,fot--za-huffingtonpost-com.jpg (27,7 KB, 301 załadowań)
Ghost19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 06:28   #1260
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez catlady Pokaż wiadomość
Co sądzicie o tym? Dziewczyna sympatyczna, uśmiechnięta, stylizacje kolorowe, z tego co zauważyłam szyje sama.
Ale czy tylko mnie się tak one nie podobają (w sensie, że są dość kontrowersyjne... nawet nie wiem jak wyjaśnić te moje mieszane uczucia )?
szkoda, że kobitka nie wie jakie fasony do niej pasuję bo pomysły ma

Cytat:

katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości