|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
A znacie wodę toaletową Yves Rocher Pur Desir o zapachu bzu? Powinna się spodobać miłośniczką bzu
|
|
|
|
#4112 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
O fajnie, to dzisiaj wypróbuję nowy balsam.
![]() Lynn a jak długo ćwiczyłaś na skakance i jakie były efekty? Przede mną dziś 45 minut steppera i 15 minut z Tamilee Webb.
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jak ten czas leci ). Przez długi czas ćwiczyłam 6 razy w tygodniu, od dłuższego czasu staram się co 2-3 dni w zależności od możliwości czasowych. Ćwiczę min. 20 min, max 30 min, bo na skakance nie powinno się zbyt długo skakać. A efekty ogólnie super, myślę, że dzięki skakance raczej utrzymuję wagę mimo siedzącej pracy itp. Ja polecam! A i do tego obowiązkowo brzuszki
|
|
|
|
|
#4114 | |
|
|
Cytat:
Jakim systemem skaczesz? Żabką? I jaką masz skakankę, jakąś szczególną? Sorry za masę pytań, ale mam ochotę spróbować. ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Z brzuchem na szczęście nie mam żadnych problemów, cały tłuszcz gromadzi się niżej.
|
|
|
#4115 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam bzowe perfumy z YR. Bardzo je lubię i długo się utrzymują!
Lynn, podziwiam Cię, ze dajesz radę tyle skakać!
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku to wysiadałam po 5 min, miałam zakwasy. Zresztą do tej pory po dłuższej przerwie mam zadyszkę czasem i lekkie zakwasy w łydkach. Skaczę ... nazwałabym to freestylem Włączam rytmiczną muzkę typu lady gaga itp i skaczę do muzyki, raz na jednej nodze, raz żabką, trochę z nogami na bok itd Dopasowuję skok do muzyki Co do skakanki to miałam kilka, ale najlepsza była pierwsza jaką kupiłam, używam jej zresztą do tej pory. Jest to skakanka z drewnianymi rączkami i linką z podwójnego sznurka. Myślę, ze te cechy są dość ważne, bo skakanka zupełnie się nie plącze. Miałam też taką z licznikiem, która tak się plątała, że nie dało się skakać. Zainwestowałam też w 'profesjonalną' skakankę z reeboka, która linkę ma z tworzywa przypominającego skórę. Fajna jest, bo też się nie pląta, ale jak zahaczę o stopę to palce chcą odpaść
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-04-16 o 20:36 |
|
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie robię tego, bo nie mam nawet kiedy... Poza tym nawet gdybym miała czas to wolałabym go spożytkować inaczej. Moja współlokatorka sobie po 3 filmy dziennie ogląda. Skąd ludzie mają na to czas?! Dzięki konwersacjom nie mam już aż takich braków, poza tym widzę, że dobry plan dnia i można jakoś wyrobić. Ale podkreślam - jakoś... Wszystko się wyklaruję jak się okaże czy będę się bronić w czerwcu/lipcu czy we wrześniu i czy będę musiała robić sobie rok przerwy. Póki co mogę sobie jedynie gdybać. Nie, właśnie ta filologia jest o tyle beznadziejna, że mam specjalność w dziedzinie językoznawstwa, literaturoznawstwa lub glottodydaktyki i dydaktyki... Nie ma limitu. Możesz mieć 40 lat i zacząć studia, tylko kto w tym wieku to robi? Ja mam na roku koleżankę, która skończyła 2 kierunki i studiuje z nami jako trzeci, a ma 31 lat.Za konwersacje + to czego nie rozumiem na zajęciach, z gramatyki lub inne rzeczy takie jak słuchanie piosenek, dyktanda itp. płacę 46 zł za godzinę z dojazdem lektora do mnie. Zazdroszczę Wam wyjazdów. My z TŻ jeśli gdzieś pojedziemy do Trójmiasta na 2-3 dni, ale pewnie nie wypali i będę siedzieć nad licencjatem. No i jeszcze mamy tą Pragę do wykorzystania, ale to po sesji już. A ja 36, więc na pewno z rozmiarówką coś nie tak Byłam dziś na małych zakupach i kupiłam komplet bielizny w H&M - uroczą bardotkę ecru w czarne kropeczki i z czarnymi kokardkami na ramiączkach i majteczki troszkę dłuższe, z takiej mgiełki z małymi ściągaczami i też kokardkami
|
|
|
|
|
#4119 | |
|
|
Cytat:
Jestem ciekawa jak z moją kondycją będzie, bo stepperuję od czasu do czasu.
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/QUOTE]ja też je mam pachną jak bez bez domieszek, czyściutko i pieknie ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- i już się zaczyna kuszenie
|
|
|
#4122 |
|
|
Fitokeratynę, honeyquat, pantenol i jedwab morski..
I jeszcze myślę nad pseudokolagenem, sorbitolem i olejem makadamia. Możliwość odbioru osobistego z EcoSpa mnie zabije.
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w sumie rozmiarówka w Housie mi się podoba - ostatnio kupiłam tam dwie spódniczki Ski. Kupiłam dzisiaj cień do powiek My Secret Matt nr 506 (brąz) z zamiarem używania go do malowania brwi. Wzięłam na czuja, ale teraz wydaje mi się, że będzie zbyt rudy. Miałam jeszcze odrobinkę tego jaśniejszego cienia w paletce do brwi Essence, ale wczoraj mi upadła, wszystko się pokruszyło i wysypało. Tego ciemniejszego cienia nie użyłam wcale, więc szkoda mi było teraz wydawać kasę na kolejny set, który używam tylko w połowie i wzięłam ten cień MySecret. Pewnie wyjdzie, że i tak będę musiała kupić zestaw Essence i w efekcie wydam więcej kasy.
|
|
#4124 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja teeeeeż
wywaliłam resztkę WAXa, bo wrzuciłam do niego spirulinę jakiś czas temu i tak stało takie wymieszane i chyba zgniło czy cuś bo śmierdziało poza tym dopisuję do bilansu kupioną odżywkę isany z babassu
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie tak jak pisałam zamówienie z YR, a w nim: -żel lawendowy -żel truskawkowy -pokład wygładzający -krem do rąk ze świątecznej serii W ten sposób mam obecnie 6 żeli pod prysznic. Nigdy w życiu tylu nie miałam ![]() Oddałam mamie resztkę podkładu City Matt Lirene, bo nie potrzebne mi 2 podkłady. |
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam krem do rak 40 ml
|
|
|
|
#4127 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() muszę sobie kupić (oczywiście jak wykończę kilka smarowideł )
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dostałam @ od Joanny, jutro darmowa wysyłka
![]()
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
o masz no i jak tu się oprzeć zamówieniu?
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Kusi mnie kilka rzeczy, głównie z serii Naturia.
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też nie rusza Joanna
Zużyłam żel pod prysznic YR
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie kusi ta seria bzowa o której piszecie, ale nigdzie jej nie widziałam...
Jednak nie przyjdą mi wody Herve Leger
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie skuszę się, trzeba zużywać zapasy
|
|
#4135 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) w niskich cenach
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33605817]Ja kąpiel widziałam w SuperPharm, a balsam w Naturze, ale pojedyncze sztuki... Ale Joannę ogólnie wolę zamawiać z Inermisu, bo mam darmową przesyłkę powyżej 50zł, a poniżej płacę tylko 5zł, bo oni są z Torunia, a mają pełna ofertę Joanny (i Ziai itd
) w niskich cenach [/QUOTE]to masz dobrze ja nie mam w pobliżu ani super pharm ani natury
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(mam taką jedną drogeryjkę typu budka 2x2m, gdzie kupuję naturie bez spłukiwania po 3,70-4)
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-04-17 o 16:52 |
|
|
|
|
#4138 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale zlikwidowali mi chamy!
|
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33606560]Też miałam taką cudowną drogerię, same polskie marki za grosze, sklep wielkości Rossmanna, karty stałego klienta
Ale zlikwidowali mi chamy! [/QUOTE]ja mam drugą tez budeczkę taką małą gdzie mają masę bingo (nie wszystko ale dużo) kupiłam tam też np. maskę glorię, której nigdzie nie widziałam...ale takiego dużego fajnego sklepu to u nas nie ma niestety ![]() jeszcze mam zielarski na oku, ale tam nie byłam do tej pory (ale to wszystko takie sklepy wielkości małego pokoju ![]() a czemu zlikwidowali?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

(jak ten czas leci
). Przez długi czas ćwiczyłam 6 razy w tygodniu, od dłuższego czasu staram się co 2-3 dni w zależności od możliwości czasowych. Ćwiczę min. 20 min, max 30 min, bo na skakance nie powinno się zbyt długo skakać. A efekty ogólnie super, myślę, że dzięki skakance raczej utrzymuję wagę mimo siedzącej pracy itp. Ja polecam! A i do tego obowiązkowo brzuszki
Sorry za masę pytań, ale mam ochotę spróbować. 

Mnie po prostu dziwi Twoja decyzja o kolejnych studiach gdy jakiś czas temu pisałaś że masz wrażenie że na obecne nie robisz tyle ile powinnaś. Ale Ty najlepiej wiesz ile czasu trzeba poświęcić na nie, ile go zyskasz po obronie europeistyki i czy dodatkowy kierunek nie zaszkodzi obecnemu.
Jestem ciekawa jak z moją kondycją będzie, bo stepperuję od czasu do czasu.

poza tym dopisuję do bilansu kupioną odżywkę isany z babassu