Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 18:42   #2941
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Hej.

Wpadłam na chwilę. Właśnie wróciłam z ustalania menu i z ostatecznej rozmowy z fotografem.

Nie mam na nic czasu ostatnio.

Wczoraj dziewczyny zrobiły mi niespodziewany wieczór panieński ale było śmiechu.
A jak stres? Dopada czy jeszcze? Dużo zostało jeszcze do załatwienia?

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
wiem właśnie że malutkie
a większe niestety są już dużo droższe... będziesz przyczepiać po kilka do jednej przyssawki ?
nie wiem z której strony to ugryźć żeby było ok musze nad tym pomyśleć...

edit:/
oczywiście jeśli to nie problem to wrzuć zdjęcie
A znalazłaś większe z dziurkami? Bo jak szukałam i pisałam zapytanie do sprzedawców, to żaden nie miał z otworem. Mam zamiar przyczepić kilka do jednej przyssawki. Prócz tych przezroczystych mam jeszcze fioletowe i zielone, także jakoś pokombinuje. Jak załatwię przyssawki, to wkleję zdjęcie zrobionego.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 04012012305.jpg (19,2 KB, 39 załadowań)

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 18:53   #2942
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Hejo

Czy ja juz wspominalam ze nienawidze poniedzialkow? Ja nie wiem czemu, ale w mojej firmie w poniedzialek telefony dzwonia caly czas!! Bez przesady, koncze jedna rozmowe i dostaje kilka smsow ze ktos probowal sie do mnie dodzwonic. Do tego bieganie z jednego spotkania na drugie. SZALENSTWO!! Jeszcze dzis w Krk taksowkarze strajkowali pol miasta zablokowane .

Poza tym wczoraj rozdalismy kolejne zaproszenia

No i teraz zla wiadomosc (wybacz Audrey ) musialam przelozyc przymiarke, nie bylam w stanie dzis sie wyrwac Nastepna szansa w czwartek

A gdzie wszystkie przymiarkowe zdjecia?
Wybaczcie, ze Was nie nadrobie, ale mimo wszystko nie widze przymiarkowych zdjec
kindzia i madzia jeszce nie wróciły a niutek ma wstawić wieczorem na poczte fotki
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:00   #2943
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
A jak stres? Dopada czy jeszcze? Dużo zostało jeszcze do załatwienia?

A znalazłaś większe z dziurkami? Bo jak szukałam i pisałam zapytanie do sprzedawców, to żaden nie miał z otworem. Mam zamiar przyczepić kilka do jednej przyssawki. Prócz tych przezroczystych mam jeszcze fioletowe i zielone, także jakoś pokombinuje. Jak załatwię przyssawki, to wkleję zdjęcie zrobionego.
faktycznie malutkie znalazłam ale mają inne kształty w półfabrykatach do biżuterii, jakieś serca krople albo okrągłe... nie ma takich w postaci lodu
przyssawki też widzę 1szt 50gr... a trochę tego trzeba i też nie wiem jaka wielkość żeby to później w trakcie jazdy nie odpadło z auta
jak coś zrobisz to się podziel wrażeniami i zdjeciami

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:01   #2944
Jamee
Zakorzenienie

A gdzie zdjęcia

Wróciłam z sali i powiem Wam dziewczyny, że mam mieszane uczucia... Tzn sala jest pięknie odpicowana i w ogóle ale jakoś tak się zastanawiam czy miejsca do tańczenia jest dość, czy filary nie będą przeszkadzać... w ogóle ostatnio nic co załatwiliśmy nie podoba mi się... najbardziej zadowolona jestem z butów i z niczego więcej...

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:03   #2945
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
A gdzie zdjęcia

Wróciłam z sali i powiem Wam dziewczyny, że mam mieszane uczucia... Tzn sala jest pięknie odpicowana i w ogóle ale jakoś tak się zastanawiam czy miejsca do tańczenia jest dość, czy filary nie będą przeszkadzać... w ogóle ostatnio nic co załatwiliśmy nie podoba mi się... najbardziej zadowolona jestem z butów i z niczego więcej...
Chyba każda z nas ma taką chwilę zwątpienia, mi moja sala w ogóle się nie podobała dopóki nie wymyśliłam jak ją udekoruje

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:08   #2946
madzia2306
Zakorzenienie

DZIEWCZYNY MAM SUKNIĘ W DOMKU
JAK SIĘ UBIORĘ TO POROBIĘ ZDJĘCIA CHOCIAŻ TELEFONEM I WAM WSTAWIĘ

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:09   #2947
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
faktycznie malutkie znalazłam ale mają inne kształty w półfabrykatach do biżuterii, jakieś serca krople albo okrągłe... nie ma takich w postaci lodu
przyssawki też widzę 1szt 50gr... a trochę tego trzeba i też nie wiem jaka wielkość żeby to później w trakcie jazdy nie odpadło z auta
jak coś zrobisz to się podziel wrażeniami i zdjeciami
Bede pamiętać, w razie czego przypominać

Cytat:
A gdzie zdjęcia

to pewnie ciężkie chwile i nie ma co szukać dziury w całym. Jak ludzie beda sie dobrze bawic to nawet te filary nie będą przeszkoda.

Franuś
Stary 2012-04-16, 19:11   #2948
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
to pewnie ciężkie chwile i nie ma co szukać dziury w całym. Jak ludzie beda sie dobrze bawic to nawet te filary nie będą przeszkoda.
Nic mnie ostatnio nie cieszy, moja pani doktor mówi, że to chyba znowu tarczyca zaczyna szaleć. TŻ i cioci sala bardzo się podoba, mnie też się podoba ale jakoś to wszystko przestało mnie kręcić...

Już przestaję smęcić bo tu przecież suknie zaraz się pojawią

Stary 2012-04-16, 19:15   #2949
ona8686
Zakorzenienie

a
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
beda zdjęcia

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Nic mnie ostatnio nie cieszy, moja pani doktor mówi, że to chyba znowu tarczyca zaczyna szaleć. TŻ i cioci sala bardzo się podoba, mnie też się podoba ale jakoś to wszystko przestało mnie kręcić...

Już przestaję smęcić bo tu przecież suknie zaraz się pojawią
Może za duzo myślisz o tym wszystkim i zaczyna Cie to przytłaczać. Nosek do góry

Franuś
Stary 2012-04-16, 19:17   #2950
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
a ile za nią dałaś?
my w sumie jeszcze nie zdecydowaliśmy czy u nas będzie księga
Kurde, wszystkie te księgi są bardzo ładne, a nawet śliczne. Zastanawiam się tylko co ja jako gość miałabym tam wpisać? Że jest cudownie, panna młoda wygląda świetnie i idealnie do siebie pasujemy? Nie podoba mi się takie pisanie cukierasów na siłę. Jakoś mnie one nie przekonują, mimo, że są ładne.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A ja się z rana zdenerwowałam - kolega napisał maila do TŻa że nie przyjdą z dziewczyną na nasz ślub bo on ma wyścigi rowerowe ("ale to nie powód") a jego dziewczyna nie załatwi sobie wolnego w pracy (rzeczywiście 1,5 miesiąca wyprzedzenia to mało czasu żeby załatwić sobie dzień wolnego ). Niby tu dobry kolega dla TŻa, a potem takie wykręty...
A ja tam go rozumiem. Sama mam swoje zainteresowania i nie wiem czy potrafiłabym odpuścić. Może spróbuj postawić się w jego sytuacji?

Cytat:
no a nam odmówił ten brat cioteczny tżta co wam mówiłam że powiedzieli że mają juz 18tke w tym roku i wesele koleżanki a jak tż spytał czy chociaż do kościoła przyjdą to powiedzieli że chyba też nie.. i to jest rodzina???? ja rozumiem nie iśc na wesele ale żby nawet na ślub nie przyjśc?? inny brat cioteczny powiedział że chyba nie przyjdzie bo jego połówka nie chce iśc na wesele boszzz... no ale tż mu powiedział żeby spróbował ją namówic i ma dac znac w poniedziałek... mnie tż odrazu wypalił że jakbym ja mu powiedziała że nie chcę iśc z nim na wesele to by sam poszedł, i ja bym pewnie podobnie zrobiła, bo nie mam zamiaru odmawiac sobie zabawy i to w gronie rodzinnym tylko dlatego że mam faceta/ dziewczyne dzikuske...
Miałam w życiu bardzo trudne sytuacje i nie będę miała nikomu za złe, jeśli nie przyjdzie na mój ślub z powodów finansowych. I nie mam zamiaru nikogo przekonywać, że pieniądze nie są ważne i tylko chcę, żeby był obecny. Sama to wiele razy słyszałam i wiem jak sama bym się czuła na takim weselu, kiedy w kopertę miałabym włożyć same życzenia. Nie chcę nikogo na siłę uszczęśliwiać, tylko uszanować po prostu czyjąś niełatwą decyzję. W kościele oczywiście zawsze byłam.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:19   #2951
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
będą fotyyy

Stary 2012-04-16, 19:20   #2952
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ostatnio kupiłam biżuterię do sukni,dziś załatwiliśmy USC-trafiliśmy na miłą panią A w niedzielę idziemy po mszy spisać protokół...
Leci ten czas...Jak narazie stresu nie odczuwam,zobaczymy... :P

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:24   #2953
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Ostatnio kupiłam biżuterię do sukni,dziś załatwiliśmy USC-trafiliśmy na miłą panią A w niedzielę idziemy po mszy spisać protokół...
Leci ten czas...Jak narazie stresu nie odczuwam,zobaczymy... :P
a pokazywałaś?

Stary 2012-04-16, 19:26   #2954
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
i to jest znak, ze powinnaś zakupić wlasnie JA! od początku pisalaś o tej sukni i widać, ze Cie do niej ciągnie jak ją przymierzysz to tylko sie upewnisz ja jestem przekonana, ze to wlasnie bedzie Twoja suknia
To żebyście mogły się posmiać, wstawiam Wam moją pierwszą suknie ślubną na tym wątku " Moja jedyna, wymarzona" edit: To jednak nie ta z załącznika, a ta z linka http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=14.labor

Dziękuję wszystkim i każdej z osobna!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg galia.jpg (16,8 KB, 28 załadowań)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-04-16 o 19:31
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:26   #2955
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja pamietam
Ja Ciebie też dalej mieszkasz w Norwegii?

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja już nie wiem sama czym mamy jechać do śłubu

do wyboru jest
- rover 75 limuzyna kolor butelkowa ciemna zieleń zdj 1 i 2
- czarna honda accord zdj 3
Honda

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam!!
Biżuterię i buty
Kolor butów wpada raz w szafirowy raz w fiolet. Już kupiłam takie, bo byłam zdołowana poszukiwaniami w Krakowie. Kupiłam w końcu buty u siebie na miejscu, ale trochę już na chamca, firma mało znana butów. Ogólnie kupiłam je w jakiejś galerii sklepów eleganza
Kolczyki śliczniutkie butki też eleganckie
Cytat:
Ja mam nawet taki zapis w umowie że mam przyjść z butami i bielizna na pierwsza przymiarke
Ja też mam taki zapis
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:31   #2956
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
A ja tam go rozumiem. Sama mam swoje zainteresowania i nie wiem czy potrafiłabym odpuścić. Może spróbuj postawić się w jego sytuacji?
No bez przesady zainteresowania zainteresowaniami ale jak ktoś się ściga co tydzień to raz może odpuścić i pojawić się na ślubie swojego dobrego kolegi. Absolutnie nie uważam tego za dobry powód ani za zachowanie w porządku.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:35   #2957
tusia_m
Zakorzenienie

Musiałam przeczytać to, co napisałyście przez kilka dni i.... zajęło mi to 1,5 godziny
Cytat:
Napisane przez Iwa87_18 Pokaż wiadomość
No właśnie ..podpinam się do poszukiwań.. jestem właśnie na tym etapie..
Makijaż : myślałam o Majce Magdziak .. o Baśce L. słyszałam różne opinie znalazłam też inne panią z http://www.micare.pl/ .. nawet nie najgorzej a jaka cena.. jeszcze Monikę Michalik też fajnie maluje.. a tak to nie znam już nikogo innego.
Co do Fryzury chyba będzie czesać mnie sąsiadka.. na co dzień pracuje w starym Laurencie..ale nic pewniego jeszcze się nie zapytałam nawet ;( słyszałam że ta pani z salonu Visage na Chrobrego też fajnie czesze ..w Aldonie też sobie chwalą ale trzeba jechac do salonu nie czeszą w domach raczej także.. jak ktoś woli w domu to
dzieki za informacje
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, to ja!! Zyje, ale takie zamieszanie teraz, ze nawet nie mam sie kiedy odezwac

Bylismy w Polsce, zalatwiliśmy protokół u księdza, rozdaliśmy zaproszenia, byłam na przymarce sukni, a TZ zamówił gajerek

Niestety, nie zdązylismy odwiedzic Dziadka TZ .. mielismy pojechac po poludniu, niestety wczesniej dostalismy niespodziewany telefon od Babci, ze Dziadek jest w szpitalu, reanimowany .. Nie zdazylismy To były najbardziej przygnebiajace chwile mojego zycia Przez chwile zastanawialismy sie co z tym robic, jednak Babcia i rodzice TZ powiedzieli, ze slubu nie mozemy przekladac, ze Dziadek na pewno by tego nie chciał : Cos okropnego
współczuję
Dziadek mojego TŻ zamarł 3 tyg. przed weselem brata TŻta...
Cytat:
czekamy na zdjęcia

Gosza - relacja cudowna, aż się wzruszyłam !!!! Super, że tak szczegółowo wszystko nam opisałaś
A powiedz mi po ile liczyli Wam te napoje w butelkach szklanych? ile zapłaciliście za nie? bo my też mamy wg zużycia....

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:39   #2958
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
No bez przesady zainteresowania zainteresowaniami ale jak ktoś się ściga co tydzień to raz może odpuścić i pojawić się na ślubie swojego dobrego kolegi. Absolutnie nie uważam tego za dobry powód ani za zachowanie w porządku.
A ja doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie. Sama byłam dwa razy na weselach koleżanek sama bo TŻ był za granicą a mi było głupio nie przyjść a pozatym chciałam byc z nimi chociż na chwile w takim ważnym dniu więc ten kolega tez powinien się bardziej postrać
Stary 2012-04-16, 19:51   #2959
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za pozytywne wibracje
Ja już po przymiarce, euforii nie było - jakoś nie zrodziły się we mnie nigdy te emocje jeżeli chodzi o suknie ślubną jest ulga bo zakrywa blizny
Pierwsza przymiarka troche dziwna bo ani sie dotknąć nie mogłam, wszedzie szpilki Raz się dotknęłam to zaraz się ukłułam, pokazało sie trochę krwi no to juz wcale- ręce z daleka
Wszystko trwało dosłownie 5 minut, nawet się rozbudzić nie zdążyłam

Chyba dobrze wyglądam Wrzucę wam wieczorem zdjęcia na pocztę
Moja pani salonowa twierdzi, że to bardzo dobry znak

Czekam na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość

A teraz Wam opowiem jak mnie TŻ dzisiaj uświadomił! Ostatnio gdy byliśmy u jego rodziców to szukał swoich notatek ze statystyki** dla mnie i mi mówi, że jego barek gdzie trzymał dokumenty i notatki opróżniony, a zawartość przeniesiona do innej szafki. Wszystko mu mama przeniosła. No i uświadomił mi, że wśród tych przeniesionych rzeczy był prezent ode mnie- KAMASUTRA ze zdjęciami... Ale co jest w tym najgorsze? Tam była dedykacja! Cytuję: "Mam nadzieję, że wypróbujemy wszystkie z nich. Twój Zboczuszek". Myślałam, że się zastrzelę jak sobie wyobraziłam minę mamy TŻ gdy to zobaczyła!
**

Czuję się fatalnie
Od kiedy wróciłam z uczelni umieram. Głowa mnie boli masakrycznie, a do tego mam jakieś dziwne falujące przebłyski przed oczami i mi niedobrze od tego.
A czekają mnie 2 dni siedzenia przy komputerze, bo mam masę roboty a ja najchętniej bym zgasiła światło i się zaszyła pod kołdrą
Stary 2012-04-16, 19:53   #2960
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Czuję się fatalnie
Od kiedy wróciłam z uczelni umieram. Głowa mnie boli masakrycznie, a do tego mam jakieś dziwne falujące przebłyski przed oczami i mi niedobrze od tego.
A czekają mnie 2 dni siedzenia przy komputerze, bo mam masę roboty a ja najchętniej bym zgasiła światło i się zaszyła pod kołdrą
Może atak migreny

Madzia, Kindzia
gdzie jesteście???:prosi :

Stary 2012-04-16, 19:56   #2961
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dla PM ślubujących 21 i 28.04- pogoda zapowiada się słonecznie!
tak co Tw oja
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:58   #2962
nena1984
Zakorzenienie

działo się coś ciekawego??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:59   #2963
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

działo się coś ciekawego??
Madzia odebrała suknie i ją wcieło... pewnie robi na foty

Stary 2012-04-16, 20:01   #2964
niusia_87
Zakorzenienie

Jestem jakoś dziwnie spokojna, jak na 5 dni przed.
Jak myślicie, co to oznacza?
Mężatki, kiedy skończył się spokój przedślubny?
Cytat:
Najgorsze jest to że TŻ zobaczę dopiero na ślubie za niecałe 2 tyg...
Zostały nam rozmowy tel. do tego czasu.
Co to za separacja?

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Pytam sie kto mi zabrał słonko?? Szaro, buro i deszczowo za oknem. U was też tak jest??
No właśnie która to, lepiej się przyznaj bez bicia i tak co w sobotę będzie słonko, bo nie ręczę za siebie

kindziulindzia
, jak przymiarka?

Cytat:
hej kochane no dzisiaj mam wolne i przymiarka no i prawdopodobnie dzisiaj suknia przyjedzie ze mną do domku
aha wstawię wam zdjęcie księgi gości którą zamówiliśmy z tżtem , tą rzecz zamówiliśmy w kolorze neutralnym nie w kolorze fuksji
na przesyłkę czekaliśmy o dziwo dośc krótko zważywszy na to że któraś z was zamawiała księgę od tego sprzedawcy i czekała długo... czy chyba lekko ponad tydzień czekaliśmy
zaraz wam wstawię jej zdjęcie ale najpierw muszę się z telefonem ogarnąc bo mi się biul nie chce z komputerem połączyc
Czemu mi tak późno o wsytskim przypominasz? Niedobra jesteś. Mimo wszystko dziękuję, że przypominasz, lepiej późni niż wcale

Cytat:
no wklejam zdjęcia wkońcu ten cholernik mi się połączył z komputerem
Super, pochwalisz się skąd ona jest?

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Niusia, a jak tam ostatnie dni panieństwa?
A, dobrze, trochę roboty jest, no nawet dużo. Relaksuję się na wizażu i czekam, na godzinę 20:00, to już za 5 minut

Cytat:
Dla PM ślubujących 21 i 28.04- pogoda zapowiada się słonecznie!
tak co Two ja nie skłamie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
To napiszę tak: w sobotę po południu msza może być mszą niedzielną - idź do księdza i się zapytaj, czy może być msza z drugim czytaniem.
Od tego będzie zależało, czy będzie hymn do miłości.
My wczoraj ustaliliśmy, że na mszy będzie tak:
I czytanie - gody baranka
psalm: Pełna jest ziemia łaskawości Pana (z tego co mi brat mówił jak I czytania nie można zmienić, to psalm nie musi być ten co następuje po czytaniu Gody Baranka).
II czytanie: Pieśń nad pieśniami
śpiew przed ewangelią
Ewangelia: Miłość Chrystusowa
Jeszcze nie rozmawiałam z księdzem na temat tego, czy pozwolą na mszę w obrządku niedzielnym czy nie, ale myślę, że się zgodzą.
No i wysyłam do stryja te informacje bo chce się przygotować do wygłoszenia kazania
Stwierdzili u mnie, że jestem wymyślata i mam dać sobie spokój...

Wybiła 20:00 , muszę iść, a nie przeczytałam wszystkiego, teraz zacznę 93 stronę ;/
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:05   #2965
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia odebrała suknie i ją wcieło... pewnie robi na foty
no to czekamy

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:16   #2966
niut0
Zakorzenienie

ulala, widzę czekacie na mnie
Stary 2012-04-16, 20:18   #2967
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Jestem wk.........!!!!!!!!! Legła moja koncepcja fioletu babka zmieniła kolorystykę na sali i dała bordo i jest ona na tyle ☠☠☠nięta że zabroniła mi dać fiolet na sali powiedziała że nie po to zamawiała dekoratorów żeby jej ktoś to psuł gdyby nie było tak blisko wesela to bym salę zmieniła jestem wkur..... na maxa
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:18   #2968
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
ulala, widzę czekacie na mnie
dawaj foteczki

Stary 2012-04-16, 20:20   #2969
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jestem wk.........!!!!!!!!! Legła moja koncepcja fioletu babka zmieniła kolorystykę na sali i dała bordo i jest ona na tyle ☠☠☠nięta że zabroniła mi dać fiolet na sali powiedziała że nie po to zamawiała dekoratorów żeby jej ktoś to psuł gdyby nie było tak blisko wesela to bym salę zmieniła jestem wkur..... na maxa
Ale się okropnie zachowała... Przegięcie totalnie
Stary 2012-04-16, 20:22   #2970
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

a w umowie masz coś że nie możesz własnej dekoracji dodać?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości