|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
A ja na urlopie
|
#4712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Ja wymyśliłam z rańca będąc w sklepie .... zupę pomidorową |
|
|
|
|
#4713 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyny
|
|
|
|
#4714 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak wczoraj miałam a dziś już lepiej bo słoneczko wyszło a nie tylko ten deszcz i deszcz.
Edytowane przez Promykas Czas edycji: 2012-04-17 o 09:07 |
|
|
|
#4715 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od wczoraj mam zwiekszona dawke bromagornu i dzis chodze do tylu Cytat:
ciesze sie ze wszystko juz jasne i wrcamy do normalnych rozmów na forum o staraniach o ciązach o ślubiach bo takie staraczki tez mamy co zam za maz wychodza a no i mamusie co za mąż wychodza prosze ktos sie tu byczy dzis Cytat:
jak juz pisałam wczesniej chodze dzis do tyłu i to dosłownie jeszcze ta pogoda a wczoraj wyladowałam u lekarza wieczorem u ciotki mojej bo mnie tak ucho bolała i gardło ona zaglada i tam nic nie mam wszytsko czyściutkie musze teraz isc do dentysty sprawdzic czy mi sie jakis zab nie psuje od srodka ale najpierw pzrez trzy dni mam jakie tam homeopatyki jak nie pomorze to znowu moja dentystke bede musiala odwiedzic - zawsze sie smieje jak do niej ide bo ona też Kaśka i asystentka jej tez kaśka i sa trzy Kaśki w gabiniecie |
|||
|
|
|
#4716 |
|
Zadomowienie
|
widzę dzisiaj w większości "płynnie" na obiad
![]() ja wymyśliłam barszcz biały z jajkiem i kiełbaską, (ale nie białą bo nie lubię) Kupiłam tżowi cukierki na gardło, bo go boli i kaszle. A teraz siedzę z kawą i pączkiem ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- nastrajam się bo cały zlew naczyń mam do zmywania :d
|
|
|
|
#4717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a smacznego |
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaa ja chcę do Ciebie na obiad na barszcz biały , ja chcę !!!!!!!!! ![]() Ja to się ze zmywaniem nastrajam cały dzień, aż nastroję się godzinę przed przyjściem TŻ z pracy, co by syfu nie było |
|
|
|
|
#4720 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Keffi może Cię przewiało ? ta pogoda temu sprzyja
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4722 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Promykas widzę lubisz barszcz biały ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() Na zmywarkę przyjdzie czas, chociaż już mi się marzy |
||
|
|
|
#4723 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a ja kombinowła i wykombinowła i wstawiłam zmywarke duza a pierowtnie miała byc mała Cytat:
a jescze do tego naturalny kwas i sok z burakow mniam |
|||
|
|
|
#4724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja kosztowąła szeroka na 60cm 1350zl bo wziełam z wystawy i dtalego taniej a wkoncu mama zapłacila za zmywarke a przypominiałyscie mi ze mam zapłacić pzrelew ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- ja wiedizłam bo moja mam jak chorowała na nowotwór to własnie burakami i sokiem z buraków poprawiała wyniki |
|
|
|
|
#4726 |
|
Wtajemniczenie
|
Barszcz ukraiński oooo ale zjadłabym
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- eh żałuje, że kupiłam te głupie cukierki dla tż-a mogłam kupić mu miód na targu a nie jakieś tam cukierki ... |
|
|
|
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
ale z Ciebie głodomor
svarowska prawda ja mam przepis na sok z buraków a z pozostałych wiórków robi sie buraczki zasmażane a ja i tak robie tylko na sok |
|
|
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
w salonach ślubnych takie "ślubne" buty odniosłam wrażenie, że są droższe, może lepiej rozejrzeć się po sieciówkach
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane a co Wy tak od rana o jedzeniu?
Ja zjadłam własnie jajeczniczkę ![]() Na obiadek mam gulasz i ryż ![]() Pozdrawiam Was prosto z łóżeczka ![]() Znowu mam owulacje i znowu mnie mdli... ![]() Wiecie, że jeżeli zaszłam to moj małż będzie miał prezent an urodziny???? |
|
|
|
#4731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam takie, w których jeszcze kiedyś wyjde . A zdecydowałam sie na bukiecik ślubny na taki : http://pobieramysie.pl/zdjecia_slubne.php?k=26&z=2270#f w sobote jestem umówiona z kwiaciarką
|
|
|
|
|
#4732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sie jz nadziałam pare razy i ktos mi pokazała jak z 1 litra prawdziwego miodu robi sie "prawdziwy" miód tyle ze juz w 10 słoikach od tego czasu kupuje miód tylko od pszczelarzy i to najlepiej ja do nich jade i widze co maja ostatni prosilam o miód podgrzany zeby był płynny a nie scukrzony |
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przypomniałaś mi mój niedzielny omlecik na śniadanie ze szczypiorkiem, był pycha. No to rzeczywiście tż może mieć extra prezent! trzeba trzymać kciuki
|
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybrałam beżowe bo nie chciałam takich typowych slubnych. Na żywo wyglądaja jak milion dolarów! |
|
|
|
|
#4735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ech owulacja fajna była, bo chciało mi się mega fiku miku |
|
|
|
|
#4736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Promykas piękny bukiet! widzę będziesz miała kolor przewodni fiolet? Mi się marzy z piwonii, najlepiej jasnoróżowych, lub kolor szampana, coś takiego: |
|
|
|
|
#4737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Ja będe miała piwonie w kolorze szampana...bukiet, butonierka i na sali w wazonach... |
||
|
|
|
#4739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a masz zamiar je wykorzystać po ślubie jak ja?
|
|
|
|
|
#4740 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i TŻ ma fioletowy krawat, co to za walka była, bo powiedział, że On takiego koloru nie chce ![]() Piwonie piękne są a jak pachną ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() Piwonie też są super , ja uwielbiam ich zapach !!! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

Chodziło mi o to że forum/nasz wątek zostały zdominowane w pewien sposób przez nie, przez co długo starające się staraczki zaczeły się źle czuć. Mi chodziło wyłacznie o klub, na forum przecież można porozmawiać o wszystkim. Staraczki są tutaj w mniejszości, takie życie, być może i dojdą nowe dziewczyny ale wiem z doświadczenia że jak ktoś nie ma za bardzo czasu na internet to cięzko się wbić tutaj. Tak więc dziewczyny róbcie jak uważacie, jednak uważam tak jak beuty że sprawa została nadmiernie rozdmuchana, jeśli kogoś uraziłam to przepraszam.
) nie jedne przyjaźnie tutaj widziałam, nie jedne kłótnie a wręcz wojny, w niejednych wątkach uczestniczyłam, nawet przeniosłam się kilka lat temu na znak prostestu zbanowania moich koleżanek na inne juz prywatne forum i wiem że "przyjaźnie" internetowe są bardzo kruche, jak to określiła Edzia, to poprostu naturalna selekacja, ot poprostu życie. Dlatego mnie odejścia pewnych dziewczyn również nie dziwią.
musze teraz isc do dentysty sprawdzic czy mi sie jakis zab nie psuje od srodka ale najpierw pzrez trzy dni mam jakie tam homeopatyki jak nie pomorze to znowu moja dentystke bede musiala odwiedzic - zawsze sie smieje jak do niej ide bo ona też Kaśka i asystentka jej tez kaśka i sa trzy Kaśki w gabiniecie