|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VIII
Cytat:
Ja witam z rana z kawusią z pracy
|
|
|
|
|
#2552 | ||||
|
Zakorzenienie
|
WItam
![]() niedawno wstyałam, ale sie wyspałam ![]() kawe juz wypiłam, zmierzyłam sie i moje aktualne wymiary to 103 w brzuchu i 103 w biodrach ![]() mam całą brode wysypaną , jakies dziwne to jest ![]() nie przyznam sie Dziękuje ze wysłałas Kochana jestes![]() przy okazji obudziłas mnie na siku bop nawet nie wiedziałam z emi sie bardzo chcialo Cytat:
łooooooo jacie!!! gratuluje synulka!!!!!! Cytat:
i w ogóle masz wielkiego klapsa ![]() to se pokrzyczałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzymaj się ciepło
|
|
|
|
|
#2554 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hello |
|||
|
|
|
#2555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Już wczoraj padłam i nie miałam siły nic tutaj pisać, dzięki za kciuki i trzymajcie dalej. Wizyta dopiero o 13.30 Cytat:
Cytat:
ale następnym razem proszę się nas słuchać bo jak nie to ![]() Kathrina gratuluję ![]() Ando nie dziwię Ci się, że już jesteś strasznie zmęczona i masz dość. To zupełnie zrozumiałe, strasznie dużo już przeszłaś. Staraj się jednak być dobrej myśli, to bardzo ważne. I jak będziesz potrzebowała, to smęć nam tutaj dowoli
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-04-17 o 08:36 |
||
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2557 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
!Cytat:
Cytat:
-------------------------------------------------------------------- A ja dzisiaj zaczynam 30 tydzień ciąży!!! ![]() ![]() z tej okazji zapraszam na babeczki
|
||
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
a teraz mnie obkopuje po brzuchu jak szalona, aż cała podskakuje. Niektóre jej kopniaki to już zaczynają trochę boleć ![]() Gratki z okazji 30 tygodnia
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULACJE !!! ja czekam an swoje 30 tygodni
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Byłam w przychodni po skierowanie na badania i o dziwo moja pani doktor przepisała mi dopegyt myślałam że będzie robić problemy ![]() Słyszałam jak 2 staruchów gada o kolejności (mnie mąż zapisał wczoraj) i zapewne krew chciała tą babę zalać że weszłam pierwsza Zaczynamy dziś 21tydzień czyli jesteśmy w połowie
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Mam ochote na pomidorowke
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to zapraszam bo jeszcze mam tz wczorja ponad pol gara zjadł, ale jeszcze zostało
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś robię zupe ogórkową
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
w ddtvn będą mówić o pobieraniu krwi pępowinowej
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2566 | |||||
|
Zadomowienie
|
hej! witam się z białą czekoladą
![]() Cytat:
Cytat:
Tak więc, zdam się na jego opinię i nie idę do szkoły rodzenia. Może w innych szpitalach jest ona przydatna.... Cytat:
![]() Cytat:
no ale to nie zmienia faktu że bardzo się martwiłyśmy ![]() Cytat:
no i jeszcze te babeczki ![]() gratulacje połóweczki ![]()
|
|||||
|
|
|
#2567 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę ![]() Cytat:
. Skupie się na dodatkach Cytat:
Mam nadzieje ![]() Kolejny chłopiec,super Oby ![]() Cytat:
Cytat:
Skusze się na babeczke - mam dobry poziom cukru to sobie pozwole
|
|
#2568 | |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana. Kot mnie obudził 1,5 godz temu (lizaniem folii
![]() Cytat:
), że skoro dziecko od pierwszych swych chwil będzie wystawione na działanie potencjalnego alergenu, to żadna niepożądana reakcja mu się nie włączy...Ale Twoja historia - obłędna! I jakąś mocną sierść musiał mieć tamten kocio, że znajomi nie zorientowali się od razu - po tonach włosów na kołderce ![]() Gratulacje! i ![]() Gratuluję półmetka! |
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zadomowienie
|
Mamcia super, że z dzidzią w porządku, ale dziwne, że nagle przestałaś odczuwać tak mocne ruchy. Może jak mała się przekręci to będzie lepiej
a właśnie, czemu co tydzień masz chodzić na monitoring?Muminku Gratuluję! i pycha babeczki Ja mam ostanio straszne parcie na słodkie! Od wczoraj wieczora zjadałam już pół opakowania nutteli![]() Agunia mocno trzymam za wizytę![]() A ja jestem w trakcie remontu, od rana się tłuką w łazience i ja pospać sobie nie mogłam, a noc miałam okropną. Jak się położyłam, to mnie tak krzyż napierdzielał, że aż miałam wrażenie, że mi pulsuje z tego bólu. Ale jakoś w końcu usnęłam i obyło się bez przeciwbólowych. Z lepszych wieści, to mój mąż wczoraj wieczorem poczuł pierwszy raz ruchy! ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry Kochane
![]() cieszę się, że z Mamuśką i jej Maleństwem wszystko dobrze!!! u mnie dziś od rana pięknie świeci Słoneczko, do tego Małż w domku, to trzeba wykorzystać jakoś fajnie ten dzionek właśnie zjedliśmy śniadanko, zaraz ogarniemy mieszkanko i wyjdziemy sobie gdzieś... dziś na 18 idę na szkołę rodzenia, ciekawe jak sobie poradzę w tym niemieckim towarzystwie mam nadzieję, że fajnie będzie, muszę jeszcze sobie zakupić skarpetki na tę okoliczność, legginsy i koszulkę już mam![]() a jutro na 8 wizyta u ginki i badanie glukozy brrr....lęki mam, bo nie wiem jak to zniosę, ale mam nadzieję, że dam radę wczoraj robiłam porządki w mojej wyprawce dla Lileńki-sporo już tego jest, jutro napiszę więcej i powrzucam fotki co ciekawszych ciuszków i gadżetów, bo wszystko byłoby nudne ![]() a więc miłego dnia!!! postaram odezwać się wieczorem i dać znać jak było w szkole.... trzymajcie za mnie kciukasy, bo się troszkę bojam
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ja do szkoły rodzenia też się nie wybieram, najpierw planowałam, ale w sumie kasy nam szkoda.
|
|
#2572 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mąż stwierdził, że gdyby on był w ciąży to wie, że na pewno żądne hormony nie miałyby na niego wpływu i byłby radosny cały czas taaa akurat![]() Cytat:
![]() Cytat:
I nie martw się, głowa do góry, ja też nic jeszcze nie szykuję, nie mam nic kupionego a pokoiku nie wspomnę ![]() Super!!!!!!!!! gratuluję syneczka!!!!!!![]() Sierpniowa drużyna rośnie w siłę Cytat:
|
||||
|
|
|
#2573 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, co robicie dzisiaj na obiad, bo ja nie mam pomysłu?
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
Dziekuje za wasze wsparcie nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy Ciastek wiem ze istnieja telefony ale ja z tego stresu to telefon wlozylam do innej torebki a inna zabralam ze soba. A jak wrocilam do domu to bylam tak zmeczona tym wszystkim ze poszlam prosto do lozka. Ajka w sumie nie wiem czemu mam miec co tydzien ona powiedziala mi ze przez to ze nie czulam tak mocnych ruchow mam przychodzic co tydzien nawet jak mala bedzie mocno kopac, nie wiem o co chodzi, to bylo takie pogtowie ciazowe no i ona mowila zeby zawsze dzwonic i przychodzic raz w tygodniu najlepiej. Ohh wstalam jakos mi juz lepiej dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- ja tez nie mam pomyslu i chyba po prostu zrobie kotlety z piersi z kurczaka puree ziemniaczane i moze mizerie do tego
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj pieczarkowa na obiad
|
#2577 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
za wizytęCytat:
gratulacje!mniam moja ulubiona zupa!Cytat:
![]() Cytat:
dziękuje Cytat:
![]() żeby szybko wyrobili się z remontem!dasz radę! ![]() a my dzisiaj dostaniemy od znajomych stojak do wanienki ![]() lece troszkę ogarnąć mieszkanie
|
||||
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nóżki z kurczaka - z rosołu i mam 3 opcje....
1. placek po węgierski 2. kotlety 3. po prostu wrzucić je na patelnie ![]() zależy czy mi się będzie chciało coś bardziej zaawansowanego zrobić
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie wam z tym stojakiem, my o nim też myśleliśmy, ale zrezygnowaliśmy. Stwierdziliśmy, że nawet nie było by jak u nas się z tym zainstalować. Łazienkę mamy za małą, żeby to tam stało cały czas, z pokojem tak samo. I biorąc pod uwagę to, że i tak codziennie musielibyśmy to składać i rozkładać, a w łazience mamy tylko prysznic, to małą będziemy kąpać na stole w kuchni
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

SMS Ci wyślę, ok?

.

a teraz mnie obkopuje po brzuchu jak szalona, aż cała podskakuje. Niektóre jej kopniaki to już zaczynają trochę boleć 

no i jeszcze te babeczki 

leci mi jakies zolte g od dluzszego czasu - smierdzi to jak jasny gwint, wszystko mam tym zapachem przesiakniete, ile bym sie nie kapala i przebierala, chore...ny krwiak... wszystko mnie boli - juz kazda sprezyne w materacu mam wyrytą na ciele...jakos sie czuje tak dziwnie, mam problemy z trawieniem od tego lezenia, za kazdym razem jak mi brzuch twardnieje to mnie strach paralizuje, a to dopiero 20 tydzien!!!!!!!! buuuuuuuuu - ja juz nie moge 
taaa akurat