|
|
#1951 | |
|
Pani Buka
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
ja zamierzam popróbować zmywanie się metodą OCM, ale do tego chyba mi nie potrzeba nic z mazideł? wystarczy olej rycynowy z apteki i oliwa z oliwek albo oliwka dla dzieci? kusi mnie to wyciąganie syfów spod skóry, bo jak się oglądam w łazienkowym lustrze, to widzę jaka jestem pozapychana.
Cytat:
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33594384]Tak, otworzę, ale nie dziś tylko jutro, bo dzisiaj spadam już spać
![]() Będzie tam podsumowanie wszystkiego i na bieżąco będę Was o wszystkim informować. A teraz spadam spać Super Dobranoc
|
#1953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ukradłaś mojego posta! ![]() Cytat:
Cytat:
Nie zaczęłam działalności na wizażu od tego wątku A jak znalazłam ślubny to też myślałam, że zahaczam tylko na chwilę. Poza tym nie przeszkadza mi to ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33594294]Ineso - prawdopodobnie w czwartek odbieram nasze koturenki Właśnie miałam Was kiedyś pytać - od której dziewczyny od butów można zamawiać osobiście?
|
|
#1954 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale dospałam do teraz... jest ciut lepiej, mogę otworzyć oko, i trochę mniej boli... jednak sen regeneruje, leki pewnie też swoje zrobiły.
Dziękuję za słowa otuchy wszystkim Cytat:
Za głupotę się płaci no i się przekonałam boleśnie ![]() Za jantara przeleję jutro, dobrze? Muszę sobie podejść i w banku wpłacić gotówkę na konto ![]() Cytat:
![]() Dalej ma szyrek, bo nie zdążyłam się z nią spotkać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oszczędzaj oko ![]() Ok, to spróbuję jakoś go od niej odzyskać
|
|
#1956 |
|
Zadomowienie
|
granatowa całkiem nieźle, wyszłam z najgorszego, ale komputer odstawiam maksymalnie - nie mam na niego czasu, zresztą metody relaksu też wybieram inne, toteż mało mnie tu będzie.. Ale muszę podejrzeć, kiedy się jakieś spotkanie szykuje - może wysupłam parę wolnych minut.
![]() Co do kręgosłupa - idę dopiero pierwszy raz, ale już ze zdjęciem, bo bez niego to raczej ani rusz
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Będę zamawiała jutro u tego sprzedającego:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2251839907 Lekarz mi dziś polecił soczewki i chcę spróbować. Komuś coś?
|
#1958 |
|
Nie depcze krokusów
|
Pojemnik do Monoseptu kup!
|
|
#1959 | |||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33594294]Ineso - prawdopodobnie w czwartek odbieram nasze koturenki Cytat:
Zamawiać osobiście to nie, zamawiasz normalnie na wątku zgodnie z zasadami. Odbierać możesz osobiście. Z Krakowa jest Starlit i Sulova (chyba, że ktoś jeszcze-ale nie jestem na bieżąco). Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Jak spotkam się szyrkiem na kwaszeniu, to mogę odebrać i dorzucić do moich zamówień jak dotrą. ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Ale piękne zdjęcia http://www.digart.pl/grupy/29/fotogr...l#.T40AYy95GIW |
|||||
|
|
|
#1960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- ![]() Milego dnia Dziewczyny ![]() Ja do pracy jade wlasnie . Blair takze mialam cos z antybiotykiem i tez zelik . Mam nadzieje ze juz lepiej bedzie ![]() Ja mialam to oko spuchniete 4 dni ale po dwoch o wiele mniej bolalo
|
|
|
#1961 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ból rogówki jest prawie nie do wytrzymania, brrr...
Mój kot jest aspołeczny.
|
|
#1962 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Chcesz jeszcze 3? Może w 5 się polubią...
|
#1963 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kit z lubieniem, chodzi o czynności fizjologiczne
|
|
#1964 |
|
Konto usunięte
|
czyżby raczył fiołkowymi bakami ???
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1967 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie, Szary się tak boi mojego, że sika pod siebie
Nie muszę mówić, jak pachnie w moim mieszkaniu.W poprzednim domu zachowywał się idealnie, kuwetkował bezbłędnie, jadł tę samą karmę z apetytem... Przychodzi do mnie się połasić, mruczy jak tylko na niego popatrzę, słodziak straszny i tylko się u mnie męczy, bo od kuwety ucieka, a do miski podchodzi ze strachem.
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2012-04-17 o 10:16 |
|
|
|
|
#1969 |
|
Konto usunięte
|
Mall, może przez to że wyczuwa że kuwetka i miska należą do Danielsa?? I sie boi że właściciel tych rzeczy go sfuka?
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcę !
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Na razie się tego... wstrzymam
Tak się z lekka zraziłam Trudno żeby w szpitalu mieli soczewki na próbę niestety :/ Poprosiłam żeby mi powiedział jakie soczewki są dobre jak dużo przy komputerze i w samochodzie, zapytał jakie nosze teraz i jakie parametry, i powiedział żebym spróbowała te. Więc chcę kupić jedną parę, ale zmieniam sprzedawcę - tamten leci w kulki z kosztami wysyłki i na nich zarabia, a ja tego na allegro nie pochwalam 14,50 zł za wysłanie listem poleconym priorytetowym. Ja tyle za paczkę 2kg biorę ![]() I klikam tutaj: http://allegro.pl/purevision-2-hd-no...257504479.html Nie ma płynu gratis ale są uczciwi z przesyłką przynajmniej ![]() Z kwaszeniem się wstrzymam, bo z moim pechem to mi pewnie kwas do oka wleci ![]() Tata mi przelał więc zaraz Ci wpłacam ck Cytat:
Popatrzyłam i mam ten sam żelik też, on z B&L jest, tak? Taki w tubce ![]() Jest o niebooooo lepiej. Oko nie jest przekrwione, nie boli tak bardzo, powieki są opuchnięte i fioletowawe, ale bąble z nich zeszły I nie ma dyskomfortu przy otwieraniu powieki czy drugiego oka
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-04-17 o 10:44 Powód: edycja linku |
|
|
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
nawet nie nadrabiam, wróciłam wczoraj wieczorem od rodziców, maksymalnie przejedzona, żałuję że nie wziełam wolnego wtorku i że nie mam większej lodówki ![]() Ola to co z nail tekiem? Przekazywac Blair? Blair - bidaku Melduję, że mam czyjąś girlandę kwiatów (tak to się nazywa? taki sznurek z kwiatami). Malla - masz nowego kota?? :0 |
|
|
|
#1973 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wyczyściłam kuwetę przed jego przyjazdem i dałam świeżego żwirku. Daniels wieczorem poszedł się załatwić, a ten stał pół metra obok i patrzył, więc powinien wiedzieć, do czego to służy. Zamykam się z nim co jakiś czas w łazience, szuram łapkami po żwirku, ale on przytula się do mnie, mruczy, wystawia brzuszek do głaskania, ale kuweta jest dla niego przezroczysta.
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Edytuję link, bo wrzuciłam do drugego konta tego samego sprzedawcy - tutaj ma więcej wystawione:
http://allegro.pl/purevision-2-hd-no...257504479.html
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malla może Twój pierwszy stosuje wobec niego jakiś mobing jak Cię nie ma?
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mall, masz kota Hrabiego, może mu imię zmienić?
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko wyszło znad chmurek !
|
|
|
|
#1978 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tylko czym jest "swoja" kuweta? Przecież mój zaraz przyjdzie i tam nawali i szlag trafi rozdzielność majątkową.
|
|
#1979 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
Malla, skąd ten drugi?
|
|
#1980 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiecka moja, mogę pożyczyć Ale kupiłam w piątek jeszcze jedną-boską Kolor zgaszony czerwony, właśnie taka zwiewna a dekolt taki hmm jak Mairlyn Monroe w słynnym zdjęciu nad wentylacją Cytat:
![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33594247] Dziewczyny od Awanti - mam zamówienie na mailu od: OMD, Ineso, 6xm, oli_gie, kasiencji, WrednejMyszki, gg22 i cholerki. Tyle? Nikt więcej? Żadnych zmian? Bo zaraz zamawiam.[/QUOTE] Przeleję Ci pieniądze wieczorem bo teraz w pracy jestem, ok? Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

Dobranoc 

blair słowem nie wspomniała, że nie wie co to za płyn, a pisałam, że nie dołączam specjalistycznego pojemnika, więc wydawało mi się to jasne.

Nie bij!
14,50 zł za wysłanie listem poleconym priorytetowym. Ja tyle za paczkę 2kg biorę 
Kolor zgaszony czerwony, właśnie taka zwiewna a dekolt taki hmm jak Mairlyn Monroe w słynnym zdjęciu nad wentylacją