Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam! - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-16, 20:34   #4801
201606210914
Konto usunięte

Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!

Laski kurcze ale Wam te kg lecą gratulacje

Bottega współczuję lokatorki , za to Twój królik czasem coś podje sobie Szczerze mówiąc nigdy nie wyrzuciłam pieczywa do kosza , więc fajnie że i Ty szanujesz jedzonko . A ta lokatorka to to nie dobra jest #*&^%$
Ostatnio pisałaś, że ona małpuje od Ciebie jedzenie czy coś czy kupuje to co ty , i tak sobie pomyślałam,że może zrobisz jej małego psikusa Zrób jakąś mega niedobrą sałatkę, może dużo papryki Chili (oczywiście ona by nie wiedziała o jej składzie i byś chwaliła sałateczke) jak by się ona na taką skusiła miała by za swoje
201606210914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:24   #4802
Bottega
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny!

gothika
, nie z Olsztyna a z Gdańska, ale do końca maja mieszkam w Ol

thenerd, znam to, żyłam z gorszymi ludźmi (wspominałam o butach przywiązanych do żyrandola,ciuchach w zamrażalce i mikrofali?)
Tyle, że to byli studenci, a obecni współlokatorzy to teoretycznie dorośli ludzie, którym brakuje 2-3 lat do 30tki.

superkas, hahahaha Ty to masz pomysły xDD najlepsze było jak po Sylwestrze chciała zrobić takie samo ciasto jak ja, tym razem przyszła po przespis, podałam jej i miała zrobić. Po paru dniach pytam: "i co? Kiedy robisz ciasto?", a ona na to: "a niee, wiesz, takie trochę za trudne"
Dziś z kolei wpadła do domu jak kończyłam robić granolę i jeszcze nie zdążyła zamknąć drzwi a już krzyczy: "CZEKOLADA! PACHNIE CZEKOLADĄ!" gdzie do granoli nie dodawałam ani trochę czekolady poszła łyżka kakaa (zwykłego), ale w ogóle nie było czuć jego zapachu, tylko miód no ale spoko

atram, ja Tobie też gratuluję!

eee dlaczego do tej pory nie wyświetlały mi się posty Czarnej?
Czarna, GRATKI za III cel! i za prawko szczególnie!!
Wpadaj do nas jak najczęściej!

Yenna, hehe mój TŻ też taki napalony po %, ale akurat to ja mam tak, że po % włącza mi się opcja "☠☠☠☠iki" w oczach i jestem łobuz.

na blogu nowa notka

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 21:29   #4803
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Bottega: w zamrażarce jeszcze jestem w stanie zrozumieć, żeby odmrozić gumę, ale w mikrofali? O.o buty na żyrandolu? co w ogóle, to nie prima aprilis?
słowo klucz: teoretycznie.
Stary 2012-04-16, 21:37   #4804
Bottega
Zakorzenienie

thenerd, haha nie :P Niestety nie.

Jutro idę po olejki

co do gina - jest jedno miejsce, gdzie być może mnie przyjmą. Niestety dziś i jutro nikt nie udzieli mi odpowiedzi, bo kogoś tam nie ma.Mam zadzwonić w środę.

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 23:05   #4805
YennaSnape
Rozeznanie

GG do YennaSnape

Oj Bottega, ja też mam ☠☠☠☠iki w oczach po pijaku, aż mi rogi rosną Z tym, że zazwyczaj mam je, jak jestem bez TŻ'ta Kiedyś pisałaś, że kochasz flirtować - ja też to uwielbiam i nigdy sobie nie mogę odmówić.
Uwielbiam być kokietowana :P Teraz jak mamy z Tżtem przerwę, to sobie pozwalam - takie są zasady, sam się zgodził na wszystko oprócz seksu :P

YennaSnape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 06:31   #4806
czarnaDama2394
Zadomowienie

szybciutko wpadam przywitać się i życzyć Miłego pięknego dnia moje skarbeńka

Yenna-kochana moja dziękujęw końcu do nas wróciłaś

Bottegan Wyrafinowana i inne również wam dziękuję za gratulacje i za pocieszeniafajnie,ż e mogę na was liczyć

Estecorazon-będzie dobrze(pisze twój wróg)zajmij się sobą i dzieckiem i nie myśl o tym tak bardzo,każdy facet ma coś we łbie poprzestawianeale skoro kocha to mu nie w głowie takie eskapady(chyba,że na poważnie ma coś w głowie nie tak)ZAUFAJ MU!

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 07:38   #4807
Silvia09
Zadomowienie

Bottega - Też nie lubię marnować jedzenia. Ludzie przeważnie kupują więcej niż są w stanie zjeść. Ja Cię podziwiam, że jesteś wstanie zrobić z niczego "coś", to się nazywa talent kulinarny
Cytat:
Sylvia – co to ma znaczyć przegoniłaś mnie heh Żartuję Gratulacje Kochana Super Ci idzie !!!
Wyrafinowany - No właśnie jeszcze nie, bo dzisiaj znowu jest 69, kocham te wahania

Cytat:
Jestem na US, a Ty? Gratki z Wagą.

Yenna
- heh no ja też US. Nie mów, że jesteś na WNEIZ?

Ja już po śniadanku, zaraz zabieram się za ćwiczenia, abs, łydki, a po poludniu bieganie
Zaczęłam robić sobie owsianki na śniadanie, ranyy jakie to jest syte, a miałam malutką miseczkę.

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 07:49   #4808
estecorazon
Rozeznanie

Puchatku ten balsam na brzuch to ujędrniajacy tak? Polecacie kobitki jakiś szczególnie dobry??

Czarna dziękuję Powiedz bo i Ty po ciąży jak to u Ciebie z brzuszkiem? Czego używasz jakie ćwiczenia? Jak kłade się na podłodze aby robić brzuszki to mała zaraz podbiega i ciągnie mnie za ręke abym wstała albo kładzie się na mnie hehehe no i weź tu ćwicz

Na wagę weszłam i jest tyle samo co wczoraj nie pisze bo aż strach hehehe jutro będzie lepiej mówie wam Z mężem już lepiej powiedziałam mu co i jak i zobaczymy jak to zaowocuje w życiu

Jest: 97,5

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
estecorazon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 08:01   #4809
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

Hej Laseczki
O niebo lepiej się dziś czuje wstałam o 6 rano i od razu poszłam pod prysznic – chyba zmyć z siebie tą chorobę co prawda gardło jeszcze mnie boli, chrypka i kaszel pozostał… więc na ćwiczenia za prędko … Ale po prysznicu zrobiłam sobie masażyk z olejkiem grejpfrutowym i balsamem z kawą mmmm To jest start dnia

Feciuch wiem coś o tym, sama leże co prawda dopiero 3 dzień w łóżku i też już mam dość – ani nie ma jak poćwiczyć, a wszystko co zjem wydaje mi się zbyt dużą ilością, bo wcale się nie ruszam tylko łazienka – łóżko …

Bottega, Yenna - Wy flirciary Mi zawsze brakuje pewności siebie – niestety ….

CzarnaDamo mua Pamiętaj że do Nas możesz zawsze ze wszystkim uderzyć jak w dym

Sylvia zobaczysz już jutro znów będziesz na minusie

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez estecorazon Pokaż wiadomość
Puchatku ten balsam na brzuch to ujędrniajacy tak? Polecacie kobitki jakiś szczególnie dobry??
estecorazon jeśli chodzi o balsam to nie mam jakiegoś jednego wartego polecenia (testuje coraz to nowe - może Dziewczyny jakiś balsam cud mają ), ale najważniejsze jest systematyczne stosowanie najlepiej połączone z masażem, może warto by było skorzystać z olejków eterycznych np. tego grejpfrutowego (kilka kropli do balsamu na rękę, mieszasz i jedziesz ... )
I gdybyś to powtarzała rano i wieczorem do tego ćwiczenia na brzuch - hula hop, brzuszki to efekt murowany

69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012
65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012

obecnie- 59,6 KG 20.12.12
60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg
WyrafinowanySmak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 08:38   #4810
estecorazon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WyrafinowanySmak Pokaż wiadomość
Hej Laseczki
O niebo lepiej się dziś czuje wstałam o 6 rano i od razu poszłam pod prysznic – chyba zmyć z siebie tą chorobę co prawda gardło jeszcze mnie boli, chrypka i kaszel pozostał… więc na ćwiczenia za prędko … Ale po prysznicu zrobiłam sobie masażyk z olejkiem grejpfrutowym i balsamem z kawą mmmm To jest start dnia

Feciuch wiem coś o tym, sama leże co prawda dopiero 3 dzień w łóżku i też już mam dość – ani nie ma jak poćwiczyć, a wszystko co zjem wydaje mi się zbyt dużą ilością, bo wcale się nie ruszam tylko łazienka – łóżko …

Bottega, Yenna - Wy flirciary Mi zawsze brakuje pewności siebie – niestety ….

CzarnaDamo mua Pamiętaj że do Nas możesz zawsze ze wszystkim uderzyć jak w dym

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

estecorazon jeśli chodzi o balsam to nie mam jakiegoś jednego wartego polecenia (testuje coraz to nowe - może Dziewczyny jakiś balsam cud mają ), ale najważniejsze jest systematyczne stosowanie najlepiej połączone z masażem, może warto by było skorzystać z olejków eterycznych np. tego grejpfrutowego (kilka kropli do balsamu na rękę, mieszasz i jedziesz ... )
I gdybyś to powtarzała rano i wieczorem do tego ćwiczenia na brzuch - hula hop, brzuszki to efekt murowany
Dziękuję napewno spróbuję, dzisiaj sobie kupię i codziennie rano i wieczorem będę masować ten brzuch, oby się wciągnął bo tak szczerze noce z mężem nie są takie jakie bym chciała bo mi moje ciało przeszkadza i wszystko psuje, jemu nie a ja czuje się źle

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
Stary 2012-04-17, 08:50   #4811
arsenalfan26014
Rozeznanie

o nieeeeeee kilka chwil mnie nie ma a tu co?! czarna mnie dogoniła!!! oczywiście gratuluję kochana tak naprawdę czekałam na ciebie

u mnie wczoraj było nie za bardzo, ale dzisiaj jest okres, więc już luzik. chora jestem strasznie. gorączka, ból gardła, głowy, kaszel, zamuła ogólnie i nie za ciekawie, jutro mam jeszcze zaliczenie. jak nic się nie poprawi to jutro do lekarza idę.

dobra idę sie uczyć, bo szkoda czasu. miłego dnia kochane

waga? jest, ale boję się na nią wejść
arsenalfan26014 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-17, 09:19   #4812
Silvia09
Zadomowienie

Estecorazon - Ja od siebie mogę polecić balsam ujędrniający eveline z serii 3D czerwony. Teraz używam Soraya summer slim z kofeiną i zieloną kawą i jestem z niego zadowolona. Tak jak dziewczyny wcześniej pisały zaopatrz się w chociaż w olejek grejpfrutowy i jakąś szczotkę do masażu ciała. Taki brzuszek musisz masować, bo to pobudza krążenie w skórze i poprawia jej kondycję. Z ćwiczeń to jak najbardziej brzuszki i hula hop. Warto w nie zainwestować, bo to wydatek paru złotych a efekty są widoczne. Kiedyś oglądałam "rozmowy w toku" i tam był poruszany temat jak kobieta, która urodziła dziecko ma robić ćwiczenia. Np. brzuszki, kładziesz dziecko na brzuch i robisz, dodatkowe obciążenie Nie dość, że spędzasz czas z dzieckiem to dodatkowo wykonujesz proste ćwiczenia.

Cytat:
No ja myślę, bo jak nie to

Arsenalka - Zdrowiej Nam szybko

Uff ćwiczenia skończone, zaraz długi prysznic i włączę sobie serial Dzisiaj mam dzień wolny, także mogę troszkę poleniuchować

Jest -> 76,5 kg

Stary 2012-04-17, 09:21   #4813
thenerdqueen
Wtajemniczenie

estecorazon: ja od jakiegoś czasu używałam pomarańczowego kremu od Lirene i rzeczywiście, skóra na udach, tyłku i brzuchu robiła się napięta.. tylko jak zwykle ze mną, przerwałam po tygodniu regularnego używania i nie wiem czy więcej jakoś działa. Aczkolwiek polecam
Stary 2012-04-17, 09:50   #4814
estecorazon
Rozeznanie

Tylko powiedzcie mi jedno na taki brzuchol to balsam czy serum ujędrniające czy wyszczuplające lub antycelullitowe bo sama już nie wiem....

Co sądzicie o tym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...8-.html&next=1

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
Stary 2012-04-17, 09:54   #4815
Silvia09
Zadomowienie

Ja osobiście mleczek nigdy nie używałam, na cellulit tylko serum.

Jest -> 76,5 kg

Stary 2012-04-17, 10:03   #4816
czarnaDama2394
Zadomowienie

Arsenalka-kochana mojaja wiedziałam,że czekałaś!dlatego się tak spieszyłam

Wyrafinowana-zawsze wiedziałam,że na was mogę liczyć jesteście kochane

Estecorazon-brzuszków nie robiękremy mi nie pomagają bo to jest pic na wodę i tyle!szkoda mi już kasy!przetestowałam ich tysiącemój brzuch wygląda jak flak!to jest moja zmorarozstęp na rozstępie.Nie na widzę na niego patrzeć.I uwierz mi,że te kremy mleczka to jedno G,ale nie mówię,żę nie możesz spróbowaćja myślę tylko,że jak będę miała 70kg to mi jakoś ten flak się skurczy,bo mam dość jędrne ciało jeszcze

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
Stary 2012-04-17, 10:06   #4817
estecorazon
Rozeznanie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...it.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...it.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tu.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tu.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...it.html&next=1

Proszę poradźcie co mam kupić dzisiaj mąż wraca na tydzień 7 maja, chciała bym się poczuć do tego czasu choć odrobinę lepie widzieć jakieś efekty, stosować będę rano i wieczorem póki co tylko na brzuch zobaczymy jak zadziała + hula hop też kupię dzisiaj + brzuszki i skakanka.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Arsenalka-kochana mojaja wiedziałam,że czekałaś!dlatego się tak spieszyłam

Wyrafinowana-zawsze wiedziałam,że na was mogę liczyć jesteście kochane

Estecorazon-brzuszków nie robiękremy mi nie pomagają bo to jest pic na wodę i tyle!szkoda mi już kasy!przetestowałam ich tysiącemój brzuch wygląda jak flak!to jest moja zmorarozstęp na rozstępie.Nie na widzę na niego patrzeć.I uwierz mi,że te kremy mleczka to jedno G,ale nie mówię,żę nie możesz spróbowaćja myślę tylko,że jak będę miała 70kg to mi jakoś ten flak się skurczy,bo mam dość jędrne ciało jeszcze
Boję się, że jaks chudnę bez używania kremów i innych specyfików na brzuch to flak będzie jeszcze gorszy i chce temu zapobiec od skakania raczej on isę nie wciągnie choć lata góra dół, z brzuszkami szczerze mówiąc jest mi ciężko wolę skakać a hula hopem nigdy nie kręciłam no ale kupię i zobaczę tylko coś do środka nasypać tego zwykłego aby był cięższy tak?

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
Stary 2012-04-17, 10:15   #4818
czarnaDama2394
Zadomowienie

este-ja odkąd zaszłam w ciążę zaczęłam używać różnych specyfików,i nic mi nie pomagało rozstępy się robiły i już.po ciąży nadal używałam wszystkiego co się dało i nicAle może tobie coś pomożeaby!!przest ałam kupować pół roku temu bo i tak zero efektów straciłam nadzieje
Nie mówię,że nic kompletnie nie pomagało,ale minimalnie a dla mnie osoby z taką masą jaką miałam,to tylko cud mógłby pomóc

Edytowane przez czarnaDama2394
Czas edycji: 2012-04-17 o 10:19
Stary 2012-04-17, 10:19   #4819
estecorazon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
este-ja odkąd zaszłam w ciążę zaczęłam używać różnych specyfików,i nic mi nie pomagało rozstępy się robiły i już.po ciąży nadal używałam wszystkiego co się dało i nicAle może tobie coś pomożeaby!!przest ałam kupować pół roku temu bo i tak zero efektów straciłam nadzieje
Ja nic nie używałam w czasie ciąży bo nie miałąm na to kasy niestety ciąża zagrożona cały czas w łóżku pracował tylko TŻ więc lipa a teraz chciałabym to naprawić choć nie wiem czy się da....

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
Stary 2012-04-17, 10:19   #4820
lordi
Raczkowanie

o matko! popracowalam troche, nie mialam jak zagladac na bieżaco a tu tyle mi nadrabiania zafundowalyscie?! MAŁPY WSTRĘTNE no ale daruje Wam... niech strace... juz nadrobilam
Czarna gratuluje Ci przede wszystkim prawkakl aski: moj mąż jest wlasnie na etapie nauki jazdy i juz sie boje na mysl ze bedzie mial egzamin. Spadku tez Ci gtaruluje ale to powoli przechodzi do codziennej rutyny jakby go nie bylo to bym sie mocno zdziwila i sprała Ci tylek

Yenna milo Cie widziec mamy nadzieje ze zostaniesz juz z nami na stale

Melodiie witam, troche spoznione to powitanie ale zawsze

Ciąża bliżniacza
8tydz : 67,5kg
20tydz : 70,3kg
30tydz : 77,5kg
w dniu porodu : 79,7kg
2tyg po porodzie: 66,6kg
lordi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 10:35   #4821
czarnaDama2394
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lordi Pokaż wiadomość
o matko!
Czarna gratuluje Ci przede wszystkim prawkakl aski: moj mąż jest wlasnie na etapie nauki jazdy i juz sie boje na mysl ze bedzie mial egzamin. Spadku tez Ci gtaruluje ale to powoli przechodzi do codziennej rutyny jakby go nie bylo to bym sie mocno zdziwila i sprała Ci tylek
dziękuję!hehe ja się bałam sama na myśl o egzaminiejakoś posżło w końcuja nie liczyłam na spadek,ale jak weszłam na wagę to myślałam,że mam zwidy,ale okazało się,że to realne

Este-nie zawsze na wszystko jest rozumiem.Zresztą najważniejsze,że masz zdrową córkę

Edytowane przez czarnaDama2394
Czas edycji: 2012-04-17 o 10:37
Stary 2012-04-17, 10:39   #4822
Silvia09
Zadomowienie

Cytat:
Nie mówię,że nic kompletnie nie pomagało,ale minimalnie a dla mnie osoby z taką masą jaką miałam,to tylko cud mógłby pomóc
Na roztępy krem nie pomoże zwłaszcza już w fazie zaawansowanej, kiedy robią się białe. Sama mam rozstępy na wew. stronie ud, zaczęły mi się pojawiać w okresie dorastania. Tutaj tylko kosmetyczka może pomóc, chociaż wiadomo, że całkowicie nie znikną.

Myślę, że używanie kremów ujędrniających nie zaszkodzi, a może tylko pomóc. Skóra musi być nawilżana, masowana itp, żeby dobrze wyglądała.

Este - Jeżeli chcesz zwykłe hula hop to wsyp ryżu czy co, żeby było jakieś obciążenie.

Lordi - Małpy?? Ładnie to tak Nas obrażać? Aaa Tyyy

Dziewczyny mam dzisiaj taki super humor, rozpiera mnie energia i wgl aaaaaaaaaa!!! Cieszę się nie wiadomo z czego xD

Jest -> 76,5 kg

Edytowane przez Silvia09
Czas edycji: 2012-04-17 o 10:50
Stary 2012-04-17, 10:50   #4823
czarnaDama2394
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Silvia09 Pokaż wiadomość
Na roztępy krem nie pomoże zwłaszcza już w fazie zaawansowanej, kiedy robią się białe. Sama mam rozstępy na wew. stronie ud, zaczęły mi się pojawiać w okresie dorastania. Tutaj tylko kosmetyczka może pomóc, chociaż wiadomo, że całkowicie nie znikną.

Myślę, że używanie kremów ujędrniających nie zaszkodzi, a może tylko pomóc. Skóra musi być nawilżana, masowana itp, żeby dobrze wyglądała.
Dla mnie nic nie pomogło dlatego mogę powiedzieć,że te kremy to badziewie.Ale może spróbować czemu nie.Jej może pomoże.Ja też się masuje od 2 tyg i to mi akurat bardziej pomaga niż te całe kremy.I jak się masuję po brzuchu to najpierw oliwka i później masaż,ale chcę spróbować tych olejków co sosha polecała,bo na ujędrnienie też niby dobre.

Stary 2012-04-17, 10:52   #4824
Silvia09
Zadomowienie

Czarna - No właśnie o to mi chodzi. Do tego masażu nie musi kupować nie wiadomo jakich kremów, żeby po prostu były. Aa ja mam te olejki cynamonowy i grejpfrutowy. Dzisiaj za dużo mi kropelek wyleciało i o bożeee jak mnie piekło, jak bym się paliła! Aż mi łzy cisnęły się do oczu Drugim razem kupie paczulowy zamiast tego cynamonu.

Jest -> 76,5 kg

Stary 2012-04-17, 10:53   #4825
lordi
Raczkowanie

[QUOTE=Silvia09;33599914]
Lordi - Małpy?? Ładnie to tak Nas obrażać? Aaa Tyyy

Silvia, weź te małpe za komplement w koncu np takie lemury to takie sliczne, zgrabne i śliczne zwierzaczki

Ciąża bliżniacza
Stary 2012-04-17, 10:55   #4826
sasza10
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny
Zaglądam do Was bardzo często, tylko się nie loguję, więc nic nie piszę ;]
Gratuluję Wam wszystkich spadków <brawo>
U mnie bardzo dobrze Odżywiam się zdrowo, ruch wszedł mi w nawyk, bieganie kocham i nie mam problemu z wagą jak na razie Po prostu zdrowe odżywianie i ruch- nie czuję, bym była na diecie, bym się odchudzała, a spodnie i tak się robią luźniejsze Może stres związany z obroną też robi swoje ;P

Bottega, superblog !! Bardzo często na niego zaglądam Strasznie mi się podoba, bo w odróżnieniu od innych blogów o podobnej tematyce, masz śliczne zdjęcia i bardzo estetycznie podane posiłki, co bardzo lubię Co do gina w Oln, wyślę Ci info na priv

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę powodzenia !!

Edytowane przez sasza10
Czas edycji: 2012-04-17 o 10:56
sasza10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 10:55   #4827
estecorazon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Silvia09 Pokaż wiadomość
Czarna - No właśnie o to mi chodzi. Do tego masażu nie musi kupować nie wiadomo jakich kremów, żeby po prostu były. Aa ja mam te olejki cynamonowy i grejpfrutowy. Dzisiaj za dużo mi kropelek wyleciało i o bożeee jak mnie piekło, jak bym się paliła! Aż mi łzy cisnęły się do oczu Drugim razem kupie paczulowy zamiast tego cynamonu.
Ale te olejki trzeba dodawać○ do czegoś tak? do oliwki czy balsamu? a jakie jeszcze zapachy i czemu akurat grejfrutowy?

Chyba dzisiaj kupię sobie to jak dostanę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...it.html&next=1 ma dobre opinie i z tego co niby piszą to powinien być cacy. Nie mam w domu żadnych takich specyfików więc chociaz jeden sobie kupię, mąż pracuje zarabia póki co super więc zadbam o siebie troszkę a nie wiecznie coś dla niego lub dziecka Czas na zmiany, tylko mam pytanie skoro to serum jest termo coś tam to mogę do tego dodac jeszcze kilka kropli olejku? Wiecie brzuchol przeszkadza aczkolwiek nie chciałabym go wypalić hehehe

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85

Edytowane przez estecorazon
Czas edycji: 2012-04-17 o 10:58
Stary 2012-04-17, 10:56   #4828
Silvia09
Zadomowienie

Lordi - Noo rzeczywiście śliczne zwierzątka , dziękuje Ci bardzo

Jest -> 76,5 kg

Stary 2012-04-17, 10:58   #4829
lordi
Raczkowanie

Czarna, ostatnio kupilam sobie olejek eteryczny grejfrutowy, no i moze fakt uzylam dopiero 4 razy ale ja nie widze zadnych efektow, skora w ogole mnie nie piekla (a mialam nadzieje ze jak bedzie piekla to bedzie dzialal a tu dupa) ani nie byla czerwona... nie wiem, albo jestem jakas dziwna ( a tak moze byc bo juz sie zdarzalo) albo za krotko go stosuje zeby zauwazyc efekt

Ciąża bliżniacza
Stary 2012-04-17, 10:59   #4830
Silvia09
Zadomowienie

Sasza - Witaj udzielaj się w Naszym temacie częściej

Cytat:
Ale te olejki trzeba dodawać○ do czegoś tak? do oliwki czy balsamu? a jakie jeszcze zapachy i czemu akurat grejfrutowy?
Este - Tak dodaj się z 3 krople do balsamu wyciśniętego na rękę i wciera w ciało. Te zapachy są na cellulit i ujędrnienie.

Lordi - A powiedz mi ile kropli stosujesz?

Jest -> 76,5 kg

Edytowane przez Silvia09
Czas edycji: 2012-04-17 o 11:02
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości