|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Konto usunięte
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Laski kurcze ale Wam te kg lecą gratulacje
![]() ![]() ____________________ Bottega współczuję lokatorki , za to Twój królik czasem coś podje sobie ![]() ![]() Ostatnio pisałaś, że ona małpuje od Ciebie jedzenie czy coś czy kupuje to co ty , i tak sobie pomyślałam,że może zrobisz jej małego psikusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny!
![]() ![]() ![]() gothika, nie z Olsztyna a z Gdańska, ale do końca maja mieszkam w Ol ![]() thenerd, znam to, żyłam z gorszymi ludźmi ![]() ![]() Tyle, że to byli studenci, a obecni współlokatorzy to teoretycznie dorośli ludzie, którym brakuje 2-3 lat do 30tki. superkas, hahahaha Ty to masz pomysły xDD najlepsze było jak po Sylwestrze chciała zrobić takie samo ciasto jak ja, tym razem przyszła po przespis, podałam jej i miała zrobić. Po paru dniach pytam: "i co? Kiedy robisz ciasto?", a ona na to: "a niee, wiesz, takie trochę za trudne" ![]() Dziś z kolei wpadła do domu jak kończyłam robić granolę i jeszcze nie zdążyła zamknąć drzwi a już krzyczy: "CZEKOLADA! PACHNIE CZEKOLADĄ!" ![]() ![]() ![]() ![]() atram, ja Tobie też gratuluję! ![]() ![]() eee dlaczego do tej pory nie wyświetlały mi się posty Czarnej? ![]() ![]() Czarna, GRATKI za III cel! ![]() ![]() ![]() Wpadaj do nas jak najczęściej! ![]() Yenna, hehe mój TŻ też taki napalony po %, ale akurat to ja mam tak, że po % włącza mi się opcja "☠☠☠☠iki" w oczach ![]() na blogu nowa notka ![]()
#4803 |
Wtajemniczenie
|
Bottega: w zamrażarce jeszcze jestem w stanie zrozumieć, żeby odmrozić gumę, ale w mikrofali? O.o buty na żyrandolu? co w ogóle, to nie prima aprilis?
![]() słowo klucz: teoretycznie. ![]()
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
thenerd, haha nie :P Niestety nie.
![]() Jutro idę po olejki ![]() co do gina - jest jedno miejsce, gdzie być może mnie przyjmą. Niestety dziś i jutro nikt nie udzieli mi odpowiedzi, bo kogoś tam nie ma.Mam zadzwonić w środę.
#4805 |
Rozeznanie
|
Oj Bottega, ja też mam ☠☠☠☠iki w oczach po pijaku, aż mi rogi rosną
![]() ![]() ![]() Uwielbiam być kokietowana :P Teraz jak mamy z Tżtem przerwę, to sobie pozwalam - takie są zasady, sam się zgodził na wszystko oprócz seksu :P
#4806 |
Zadomowienie
|
szybciutko wpadam przywitać się i życzyć Miłego pięknego dnia moje skarbeńka
![]() ![]() Yenna-kochana moja dziękuję ![]() ![]() ![]() Bottegan Wyrafinowana i inne również wam dziękuję za gratulacje i za pocieszenia ![]() ![]() ![]() Estecorazon-będzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]()
#4807 | ||
Zadomowienie
|
Bottega - Też nie lubię marnować jedzenia. Ludzie przeważnie kupują więcej niż są w stanie zjeść. Ja Cię podziwiam, że jesteś wstanie zrobić z niczego "coś", to się nazywa talent kulinarny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Yenna- heh no ja też US. Nie mów, że jesteś na WNEIZ? ![]() Ja już po śniadanku, zaraz zabieram się za ćwiczenia, abs, łydki, a po poludniu bieganie ![]() ![]() Zaczęłam robić sobie owsianki na śniadanie, ranyy jakie to jest syte, a miałam malutką miseczkę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 |
Rozeznanie
|
Puchatku ten balsam na brzuch to ujędrniajacy tak? Polecacie kobitki jakiś szczególnie dobry??
Czarna dziękuję ![]() ![]() Na wagę weszłam i jest tyle samo co wczoraj nie pisze bo aż strach hehehe jutro będzie lepiej mówie wam ![]() ![]()
#4809 | |
Rozeznanie
|
Hej Laseczki
![]() O niebo lepiej się dziś czuje ![]() ![]() ![]() ![]() Feciuch wiem coś o tym, sama leże co prawda dopiero 3 dzień w łóżku i też już mam dość – ani nie ma jak poćwiczyć, a wszystko co zjem wydaje mi się zbyt dużą ilością, bo wcale się nie ruszam tylko łazienka – łóżko … Bottega, Yenna - Wy flirciary ![]() CzarnaDamo mua ![]() ![]() Sylvia zobaczysz już jutro znów będziesz na minusie ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() I gdybyś to powtarzała rano i wieczorem do tego ćwiczenia na brzuch - hula hop, brzuszki to efekt murowany ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4811 |
Rozeznanie
|
o nieeeeeee kilka chwil mnie nie ma a tu co?! czarna mnie dogoniła!!! oczywiście gratuluję kochana
![]() ![]() u mnie wczoraj było nie za bardzo, ale dzisiaj jest okres, więc już luzik. chora jestem strasznie. gorączka, ból gardła, głowy, kaszel, zamuła ogólnie i nie za ciekawie, jutro mam jeszcze zaliczenie. jak nic się nie poprawi to jutro do lekarza idę. dobra idę sie uczyć, bo szkoda czasu. miłego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Zadomowienie
|
Estecorazon - Ja od siebie mogę polecić balsam ujędrniający eveline z serii 3D czerwony. Teraz używam Soraya summer slim z kofeiną i zieloną kawą i jestem z niego zadowolona. Tak jak dziewczyny wcześniej pisały zaopatrz się w chociaż w olejek grejpfrutowy i jakąś szczotkę do masażu ciała. Taki brzuszek musisz masować, bo to pobudza krążenie w skórze i poprawia jej kondycję. Z ćwiczeń to jak najbardziej brzuszki i hula hop. Warto w nie zainwestować, bo to wydatek paru złotych a efekty są widoczne. Kiedyś oglądałam "rozmowy w toku" i tam był poruszany temat jak kobieta, która urodziła dziecko ma robić ćwiczenia. Np. brzuszki, kładziesz dziecko na brzuch i robisz, dodatkowe obciążenie
![]() Cytat:
![]() ![]() Arsenalka - Zdrowiej Nam szybko ![]() Uff ćwiczenia skończone, zaraz długi prysznic i włączę sobie serial ![]() ![]()
![]() |
#4813 |
Wtajemniczenie
|
estecorazon: ja od jakiegoś czasu używałam pomarańczowego kremu od Lirene i rzeczywiście, skóra na udach, tyłku i brzuchu robiła się napięta.. tylko jak zwykle ze mną, przerwałam po tygodniu regularnego używania i nie wiem czy więcej jakoś działa. Aczkolwiek polecam
![]()
![]() |
#4814 |
Rozeznanie
|
Tylko powiedzcie mi jedno na taki brzuchol to balsam czy serum ujędrniające czy wyszczuplające lub antycelullitowe bo sama już nie wiem....
Co sądzicie o tym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...8-.html&next=1
#4815 |
Zadomowienie
|
Ja osobiście mleczek nigdy nie używałam, na cellulit tylko serum.
#4816 |
Zadomowienie
|
Arsenalka-kochana moja
![]() ![]() Wyrafinowana-zawsze wiedziałam,że na was mogę liczyć ![]() ![]() ![]() Estecorazon-brzuszków nie robię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4817 | |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...it.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...it.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tu.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tu.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...it.html&next=1 Proszę poradźcie co mam kupić dzisiaj mąż wraca na tydzień 7 maja, chciała bym się poczuć do tego czasu choć odrobinę lepie widzieć jakieś efekty, stosować będę rano i wieczorem póki co tylko na brzuch zobaczymy jak zadziała + hula hop też kupię dzisiaj + brzuszki i skakanka. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() |
#4818 |
Zadomowienie
|
este-ja odkąd zaszłam w ciążę zaczęłam używać różnych specyfików,i nic mi nie pomagało rozstępy się robiły i już.po ciąży nadal używałam wszystkiego co się dało i nic
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mówię,że nic kompletnie nie pomagało,ale minimalnie a dla mnie osoby z taką masą jaką miałam,to tylko cud mógłby pomóc
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-04-17 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 |
Raczkowanie
|
o matko! popracowalam troche, nie mialam jak zagladac na bieżaco a tu tyle mi nadrabiania zafundowalyscie?! MAŁPY WSTRĘTNE
![]() ![]() ![]() Czarna gratuluje Ci przede wszystkim prawka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yenna ![]() ![]() Melodiie witam ![]() ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Este-nie zawsze na wszystko jest rozumiem.Zresztą najważniejsze,że masz zdrową córkę ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-04-17 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że używanie kremów ujędrniających nie zaszkodzi, a może tylko pomóc. Skóra musi być nawilżana, masowana itp, żeby dobrze wyglądała. Este - Jeżeli chcesz zwykłe hula hop to wsyp ryżu czy co, żeby było jakieś obciążenie. Lordi - Małpy?? Ładnie to tak Nas obrażać? ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny mam dzisiaj taki super humor, rozpiera mnie energia i wgl aaaaaaaaaa!!! ![]()
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-04-17 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4824 |
Zadomowienie
|
Czarna - No właśnie o to mi chodzi. Do tego masażu nie musi kupować nie wiadomo jakich kremów, żeby po prostu były. Aa ja mam te olejki cynamonowy i grejpfrutowy. Dzisiaj za dużo mi kropelek wyleciało i o bożeee jak mnie piekło, jak bym się paliła! Aż mi łzy cisnęły się do oczu
![]()
#4825 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Silvia09;33599914]
Lordi - Małpy?? Ładnie to tak Nas obrażać? ![]() ![]() ![]() ![]() Silvia, weź te małpe za komplement ![]() ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Zaglądam do Was bardzo często, tylko się nie loguję, więc nic nie piszę ;] Gratuluję Wam wszystkich spadków <brawo> U mnie bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() Bottega, superblog !! Bardzo często na niego zaglądam ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie i życzę powodzenia !! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sasza10 Czas edycji: 2012-04-17 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba dzisiaj kupię sobie to jak dostanę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...it.html&next=1 ma dobre opinie i z tego co niby piszą to powinien być cacy. Nie mam w domu żadnych takich specyfików więc chociaz jeden sobie kupię, mąż pracuje zarabia póki co super więc zadbam o siebie troszkę a nie wiecznie coś dla niego lub dziecka ![]()
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 ![]() Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-04-17 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zadomowienie
|
Lordi - Noo rzeczywiście śliczne zwierzątka , dziękuje Ci bardzo
![]() ![]()
#4829 |
Raczkowanie
|
Czarna, ostatnio kupilam sobie olejek eteryczny grejfrutowy, no i moze fakt uzylam dopiero 4 razy ale ja nie widze zadnych efektow, skora w ogole mnie nie piekla (a mialam nadzieje ze jak bedzie piekla to bedzie dzialal a tu dupa) ani nie byla czerwona... nie wiem, albo jestem jakas dziwna ( a tak moze byc bo juz sie zdarzalo) albo za krotko go stosuje zeby zauwazyc efekt
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Zadomowienie
|
Sasza - Witaj
![]() ![]() Cytat:
Lordi - A powiedz mi ile kropli stosujesz?
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-04-17 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.