Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-17, 11:30   #3181
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Salą się nie przejmuj U mnie wchodzi około 200 osób, a tak jak liczyliśmy z Tż na wesele przyjdzie około 80 (albo nawet 70). Mamy osobne sale do tańczenia i ze stołami. Jeśli Ty masz jedną to po prostu pustki zapełnisz odpowiednim ustawieniem stołów tak jak ja to zrobię i po problemie
To tak jak u nas - sala na 230 osob ale u nas będzie może 70 jak dobrze pójdzie (z zaproszonych ok. 95) , na szczęście mają patent na zmniejszanie jej optycznie, więc dobrze jest.

A Ty gdzie masz wesele jeżeli mogę zapytać? Bo z moich okolic jesteś chyba?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:30   #3182
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata: jeszcze panna - już mężata - PM2012, cz. XXII

Przynoszę wieści, że lipcówki mogą odetchnąć z ulga. Czerwcowe panny młode, to jednak Was zaszczyt kopnął

http://www.pudelek.pl/artykul/39628/...yspiesza_slub/

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:42   #3183
jagata
Wtajemniczenie

u mnie też sporo osób odmówiło, ale my z góry zakładaliśmy, ze te osoby nie przyjdą bo nie będą miały jak to zrobić. Wczoraj dowiedziałam się, ze nie będzie kolejnego wujka z rodziną bo wczoraj zmarł jego teść, więc kolejne osoby odchodzą z listy. No ale wiadomo tego nie da się przewidzieć.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Omosia i wszystkie dziewczyny, którym goście odmawiają, nie przejmujcie się. Przynajmniej będą z wami osoby, które faktycznie chcą. Mi jeszcze dużo czasu zostało do potwierdzania, ale wiem, że na pewno będą osoby, które odmówią. I wcale nie obrażę się na kuzynkę, która nie przyjedzie 300km tydzień przed terminem porodu. Oczywiście, że bym chciała, żeby była, ale nie chciałabym, że mi rodzić na weselu zaczęła...
Cytat:
No to faktycznie się wam zebrało Z babcią mojego TŻ w tym momencie jest już bardzo źle i tylko czekamy na telefon, bo lekarze nie dają już szans Już nawet rozmawialiśmy o przełożeniu ślubu, ale ta babcia powiedziała, że mamy tego nie robić i ona sobie tego nie życzy...
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
To ja byłam na weselu w sobotę na które zostało poproszonych 210 osób potwierdziło im 130, a na weselu było może ze 120 i jeszcze ze trzy pary w dniu ślubu dzwoniły się pytać czy mogą przyjść a wcześniej im odmówili
Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Masakra Nie wiem, co bym zrobiła w takiej sytuacji. Na razie przeżywam strasznie fakt, że nie będzie naszych najbliższych znajomych (pary), bo ona nie dostanie wolnego w pracy w sobotę I jakoś nie mogę się z tym pogodzić...
Wiecie jak się historie układają? W 2010 roku mieliśmy 4 wesela - 2 rodziny TŻta i 2 naszych znajomych. No i okazało się, że wesele jednego kuzyna TŻta pokrywało się z weselem znajomych i drugie wesele kuzyna też się pokryło z weselem drugich znajomych. Ja chciałam pójśc na wesele do znajomych, ale na jednym weselu kuzyna TŻ był starszym a wesele drugiego kuzyna odbywało się w Krk i zjechała do nas cała rodzina, więc głupio było ich zostawić i pojechać do znajomych.
A teraz dowiedzieliśmy się, że ani jeden ani drugi kuzyn u nas nie będzie. Jeden jest wytłumaczony, ponieważ pracuje zagranicą i jak dostał teraz urlop to w maju nie ma takiej opcji. Spotkaliśmy się z nimi ostatnio - pogadaliśmy i było miło. A drugi ma komunię u siostrzeńca i też się nie pojawi. Teraz się śmieję, że moja kobieca intuicja podpowiadała mi, że dwa lata temu trzeba było iść do znajomych bo teraz wychodzi to co widać
Stary 2012-04-17, 11:42   #3184
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
To ja byłam na weselu w sobotę na które zostało poproszonych 210 osób potwierdziło im 130, a na weselu było może ze 120 i jeszcze ze trzy pary w dniu ślubu dzwoniły się pytać czy mogą przyjść a wcześniej im odmówili

Ojej to strasznie dużo nie przyszło... A co zrobili z tymi dzwoniącymi parami?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:44   #3185
omosia
Raczkowanie

W sumie macie racje przyjadą Ci krórzy nie wyobrażają sobie nie być z nami w tym pieknym dniu

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

A tak swoją drogą do kogo mam sie odezwać z prośbą o dostęp do poczty??
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:47   #3186
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
haha ta fota wymiata a co do ogółu napisałam na poczcie
ja chyba się spóźniłam bo nie widzę żadnego info od Ciebie :P

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no jestem jestem
tatuśko mi fotki strzelał
suknia na żywo prezentuje się zjawiskowo, teraz czeka już na TEN dzień w pokrowcu w pokoju wisi
no to wklejam fotki, mama nie związała mnie super dobrze no ale wcięcie jest
nie paczcie na rękawiczki, założyłam bo mama chciała
wow super wygladasz!

Cytat:
kuku to dawaj na biało mniejszy wstyd

dziewczyny poczta wątek o dostępie do poczty
też go nie widziałam :P

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a ja się pochwalę, że zarobiłam na allegro i szykują się niezłe zakupy, bo już mam tyleee rzeczy upatrzonych

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
wróciłam ale fotek nie mam bo na dobrą sprawę nie było co zrobić bo falbanek było brak

gorset jest do poprawy i dół spódnicy też - muszą ją zwęzić o 3cm bo mi się schudło i to samo na gorsecie

za to wszem i wobec ogłaszam, że szarfa będzie w kolorze chabrowym a butki pasują idealnie

nie jestem pewna co do koloru bo albo byłam nieprzytomna albo ślepa ale do końca to był ten kolor sukni co miałam na samym początku będę miała szyte bolerko z organzy (takie Rosa Clara ) i zastanawiam się nad welonem - miałam dwa na sobie podwójny długi z krótkim i było OK ale nie było WooW, i krótki i ten z miejsca odpadł

no i tak ostatnia przymiarka 8 maja i tego samego dnia będę miała ją w domu
za wybór szarfy

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

cześć i czołem

haha, najlepsze, że ja zrobiłam w końcu te kolczyki i zawieszkę - nie było Cię jeszcze wtedy na wątku. Oczywiście zrezygnowałam z nich. A były takie:
Załącznik 4626452Załącznik 4626453

Ale śmieszne takie posty, wtedy chyba nawet sukni nie miałam. Ja to często wracam do swojego postu, w którym dotarła do mnie suknia i za każdym razem mam świeczki w oczach.

ja mieszkam w domu jednorodzinnym i trochę się waham nad dekoracją, bo jak wszyscy pojedziemy na wesele a na domu zostaną ozdoby typowo ślubne, to będzie to wręcz zaproszenie dla złodzieja, tak myślę...nie wiem co robić, bo marzy mi się biały wianek z kwiatów na drzwi i ozdobienie bramy wjazdowej i ogrodzenia białymi kwiatami,
co robicie z dekoracją dziewczyny z domów jednorodzinnych?

tatuaż - boski Moim marzeniem są jaskółki na nadgarstku, ale nie mogę sobie na taki pozwolić

ja własnie nie palnuję z tego samego powodu co Ty żadnych ozdób - dla mnie jest to równe z powiedzeniem: nie ma nas zapraszamy bierzcie co chcecie z naszego domu drodzy złodzieje dlatego ozdobom NIE!

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Hej laseczki.
Ja mam mega doła już tyle osób dzwoniło, że nie przyjadą na ślub
Ze 130 osób zaproszonych jak będzie 80 to będzie dobrze
Wyć mi się chcę
my zapraszaliśmy 172 osoby z czego 61 już potwierdziło na tak 40 osób ma czas do końca kwietnia a 71 osób nam odmówiło
więc też będziemy mieć mniej niż 120 osób, czyli tyle ile na poczatku planowaliśmy.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Przynoszę wieści, że lipcówki mogą odetchnąć z ulga. Czerwcowe panny młode, to jednak Was zaszczyt kopnął

http://www.pudelek.pl/artykul/39628/...yspiesza_slub/
ja mam ślub na początku czerwca
Stary 2012-04-17, 11:48   #3187
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Wiecie jak się historie układają? W 2010 roku mieliśmy 4 wesela - 2 rodziny TŻta i 2 naszych znajomych. No i okazało się, że wesele jednego kuzyna TŻta pokrywało się z weselem znajomych i drugie wesele kuzyna też się pokryło z weselem drugich znajomych. Ja chciałam pójśc na wesele do znajomych, ale na jednym weselu kuzyna TŻ był starszym a wesele drugiego kuzyna odbywało się w Krk i zjechała do nas cała rodzina, więc głupio było ich zostawić i pojechać do znajomych.
A teraz dowiedzieliśmy się, że ani jeden ani drugi kuzyn u nas nie będzie. Jeden jest wytłumaczony, ponieważ pracuje zagranicą i jak dostał teraz urlop to w maju nie ma takiej opcji. Spotkaliśmy się z nimi ostatnio - pogadaliśmy i było miło. A drugi ma komunię u siostrzeńca i też się nie pojawi. Teraz się śmieję, że moja kobieca intuicja podpowiadała mi, że dwa lata temu trzeba było iść do znajomych bo teraz wychodzi to co widać

Jednak coś w tym jest, że z rodziną się najlepiej na zdjęciu wychodzi...

Tak mi się przypomniało co mój teść zrobił w sobotę na weselu. Była tam jego kuzynka, z którą nie utrzymują żadnych kontaktów, a też mieszka w Lublinie. I jak to on lubi się przechwalać, chlapał na prawo i lewo, że nasz ślub w sierpniu i ją zaprosił!!! W naszym imieniu, że przyjedziemy z zaproszeniem... A na liście tej pani i jej rodzinki nie ma, bo nic o niej nie mówił. Co lepsze kuzyn TŻ zaprosił ją, bo wypadało (mieszka z ciotką, którą zapraszali i coś tam, nie znam szczegółów) i był pewny, że nie przyjdzie, bo nie utrzymują kontaktów. A tu się pani pojawiła z całą rodziną, syn z dziewczyną itd. Ja nie zamierzam im tworzyć teraz zaproszenia, niech on się martwi.
Stary 2012-04-17, 11:49   #3188
melod_y
Zakorzenienie

ej dziewczyny moge na chwile wtracic sie z czyms innym?
Bo wlasnie sprzedalam cos na allegro i laska przeslala mi kase przez "plac z allegro" czyli zaplacila przez payU...
jak ja to mam niby wypalacic skoro nie podoalam konta tylko chcialam podac jej go meilowo?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:50   #3189
kindziulindzia
Zakorzenienie

my też ciągle czekamy na potwierdzenia i zaczynam się powoli stresować bo czas zacząć robić winietki ale bez listy nic nie zrobimy

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Bo wlasnie sprzedalam cos na allegro i laska przeslala mi kase przez "plac z allegro" czyli zaplacila przez payU...
jak ja to mam niby wypalacic skoro nie mam konta?
nie masz konta bankowego ??
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:51   #3190
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
my też ciągle czekamy na potwierdzenia i zaczynam się powoli stresować bo czas zacząć robić winietki ale bez listy nic nie zrobimy

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

nie masz konta bankowego ??
mam konto ale nie podalam go w aukcji zaznaczajac ze podam nr konta do przelweu po zakonczeniu aukcji

Stary 2012-04-17, 11:52   #3191
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
my zapraszaliśmy 172 osoby z czego 61 już potwierdziło na tak 40 osób ma czas do końca kwietnia a 71 osób nam odmówiło
więc też będziemy mieć mniej niż 120 osób, czyli tyle ile na poczatku planowaliśmy.
To też wam sporo odmówiło... Ja liczę, że ze 100 zapraszanych będzie z 70. Ale to dlatego, że 100 to z dziećmi, a od razu rodzinka mówiła, że najmłodszych brać nie będą.
Stary 2012-04-17, 11:52   #3192
baskaeta
Zadomowienie

dziś mamy 53 dni do ślubu <yeah>
Stary 2012-04-17, 11:53   #3193
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
mam konto ale nie podalam go w aukcji zaznaczajac ze podam nr konta do przelweu po zakonczeniu aukcji
Nie mam zielonego pojęcia niestety
Stary 2012-04-17, 11:55   #3194
omosia
Raczkowanie

Cytat:
To tak jak ja
Stary 2012-04-17, 11:56   #3195
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej to strasznie dużo nie przyszło... A co zrobili z tymi dzwoniącymi parami?
Kazali przyjść, i tak było kilka osób co potwierdziło a nie przyszli bo stwierdzili że nie mają z kim iść
Stary 2012-04-17, 11:57   #3196
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
no to dziewucha pewnie nie doczytała i pieniądze masz przelane na konto bankowe, które masz zarejestrowane w allegro, jeśli te konto bankowe masz już zamknięte to kasa powinna się do niej cofnąć
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:59   #3197
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 11:59   #3198
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
jak ja to mam niby wypalacic skoro nie podoalam konta tylko chcialam podac jej go meilowo?
W Twoich ustawieniach użytkownika do payU podajesz swoje konto i zaznaczasz, żeby Ci przekazywali płatności automatycznie na Twoje konto. Ni epodajesz wtedy numeru konta na aukcji
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 12:01   #3199
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
To też wam sporo odmówiło... Ja liczę, że ze 100 zapraszanych będzie z 70. Ale to dlatego, że 100 to z dziećmi, a od razu rodzinka mówiła, że najmłodszych brać nie będą.
jeszcze czekamy na odpowiedź 40 osób ciekawe czy wyrażą chęć przybycia w sumie jakby wszyscy zgodzili się to na weselu by było 101 osób + obsługa aczkolwiek jestem świadoma tego że aż tak różowo nie będzie i będzie pewnie max 80-90 osób - nie załamuję się tym faktem na pewno bo mi koncepcja naszego ślubu po tych 2 latach palnowania się zmieniła i cieszę się że będzie tyle osób ile potwierdzi

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
To tak jak ja
to brawa dla nas: a co jeszcze musisz załatwić?

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
dziękuję
Stary 2012-04-17, 12:02   #3200
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
no to dziewucha pewnie nie doczytała i pieniądze masz przelane na konto bankowe, które masz zarejestrowane w allegro, jeśli te konto bankowe masz już zamknięte to kasa powinna się do niej cofnąć
udusze moja siostre bo Ona to wystawiala mi i zaznaczyla opcje pauU lub na konto..
Widze ze faktycznie przelala na to pierwsze bo mam informacje z all. Normalnie zastrzele ja
No nic pozniej bede sie martwic jak to wyplacic

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
W Twoich ustawieniach użytkownika do payU podajesz swoje konto i zaznaczasz, żeby Ci przekazywali płatności automatycznie na Twoje konto. Ni epodajesz wtedy numeru konta na aukcji
dzieki zbawco

Stary 2012-04-17, 12:04   #3201
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
udusze moja siostre bo Ona to wystawiala mi i zaznaczyla opcje pauU lub na konto..
Widze ze faktycznie przelala na to pierwsze bo mam informacje z all. Normalnie zastrzele ja
Teraz w bandyckim Allegro się nie da wyłączyć opcji płatności przez PayU, jest w każdej aukcji automatycznie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 12:04   #3202
morelka1987
Zadomowienie

Napiszę odnośnie przystrojenia domu Wczoraj właśnie przyszła paczka zamówiłam balony białe i czerwone, taśme do girland, zaciski do balonów ( ułatwia bardzo sprawę bo nie trzeba ich wiązać) 9 m organzy białej. Mama ma taką wizję, żeby kilka balonów przyczepić przy drzwiach wejściowych i na płocie. My będziemy wychodzić tylnym wyjściem ( takim na podwórze i ogródek) i tam będzie większosć dekoracji czyli organza i balony.
Wogóle nie pomysłałam o tym, że dekoracja może kusić zlodzieji. Ale my mamy w całym domu rolety zewnętrzne więc wszystkie się spuści. Bramy i furtki bez klucza/pilota też się nie da u nas otworzyć, więc myślę że będzie bezpiecznie
Stary 2012-04-17, 12:05   #3203
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Wklejam fotkę z moją biżu tak jak obiecałam
Rzeczywiście piękna i jakoś się tak błyszczy bardziej niż na fotkach z allegro Chyba i ja w takiej wystąpię
kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 12:05   #3204
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

dzieki zbawco
ojej ja zawsze wszystko płącę przez all na payU i takiej sytuacji nie miałam jeszcze - zawsze przysyłają mi jak tak zapłacę mega szybko a jak normalnie płacę zwykłym przelewem to masakra zanim wpłynie na konto zanim ktoś to zauważy i tak dni mijają
Stary 2012-04-17, 12:05   #3205
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Teraz w bandyckim Allegro się nie da wyłączyć opcji płatności przez PayU, jest w każdej aukcji automatycznie.
dzieki dziewczyny

Stary 2012-04-17, 12:07   #3206
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

dzieki zbawco
Nie ma za co
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 12:09   #3207
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Napiszę odnośnie przystrojenia domu Wczoraj właśnie przyszła paczka zamówiłam balony białe i czerwone, taśme do girland, zaciski do balonów ( ułatwia bardzo sprawę bo nie trzeba ich wiązać) 9 m organzy białej. Mama ma taką wizję, żeby kilka balonów przyczepić przy drzwiach wejściowych i na płocie. My będziemy wychodzić tylnym wyjściem ( takim na podwórze i ogródek) i tam będzie większosć dekoracji czyli organza i balony.
Wogóle nie pomysłałam o tym, że dekoracja może kusić zlodzieji. Ale my mamy w całym domu rolety zewnętrzne więc wszystkie się spuści. Bramy i furtki bez klucza/pilota też się nie da u nas otworzyć, więc myślę że będzie bezpiecznie
kurcze ja wolę nie ryzykować - wystarczy że sąsiedzi będą widzieli ze coś się dzieje - ale przypadkowi użytkownicy drogi już nie będą widzieli jak nie będzie ozdób że nikogo w domu nie ma. Ja w ogóle mam takiego stracha z tym że będziemy sie bawić a ktoś na tym skorzysta - nawet największe formy zabezpieczeń nie dadza gwarancji że nie wkradną się.
Stary 2012-04-17, 12:13   #3208
omosia
Raczkowanie

[QUOTE=[B]baskaeta[/B];33600379]

Co mamy do załatwienia? Hmmm
Na początku maja przymiarka sukni ślubnej. Ustalenie jaka będzie biżuteria i czy będzie bolerko.

Wybór bukietu ślubnego

Jutro makijaż próbny, a próbna fryzura dwa tygodnie przed ślubem

Załatwienie busa

Zamówienie winietek

I chyba tyle
Stary 2012-04-17, 12:17   #3209
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja chyba się spóźniłam bo nie widzę żadnego info od Ciebie :P

też go nie widziałam :P

Pierwsza wiadomość była skierowana do niutka do jej sukni ślubnej.

A wątek o dostępie do poczty jest na samej górze na poczcie oznaczany gwiazdka

A tak w ogóle to dzień dobry wstałam po 9 i dalej jestem zaspana
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 12:20   #3210
baskaeta
Zadomowienie

[QUOTE=omosia;33600671]
Cytat:
Napisane przez [B
baskaeta[/B];33600379]

Co mamy do załatwienia? Hmmm
Na początku maja przymiarka sukni ślubnej. Ustalenie jaka będzie biżuteria i czy będzie bolerko.

Wybór bukietu ślubnego

Jutro makijaż próbny, a próbna fryzura dwa tygodnie przed ślubem

Załatwienie busa

Zamówienie winietek

I chyba tyle
ooo to mamy podobnie też mam już wszystko praktycznie zalatwione - wczoraj skusiłam się na zamówienie na all tub strzelających taki wybryk /szaleństwo - tylko nie wiem jeszcze czy będę mogła ich uzyć pzred kościołem - czy ksiądz się zgodzi - a i nam zostalo jeszcze odbiór zapowiedzi od księży i przejęcie karteczki na spowiedź ale to dopiero w maju a i tym samym podzwonienie do par slubujacych odnośnie przystrojenia kościoła jakie chcemy fryz próbny mam na 19.05 bo coś tej fryzury to mam pecha - jak sie umówię to albo jestem chora i mam atak kaszlu albo zrobia tak że lepiej się schowac i nie wychodzić

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Pierwsza wiadomość była skierowana do niutka do jej sukni ślubnej.

A wątek o dostępie do poczty jest na samej górze na poczcie oznaczany gwiazdka

A tak w ogóle to dzień dobry wstałam po 9 i dalej jestem zaspana

ślepa jestem

.... a widzę hmm

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-04-17 o 12:23
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości