|
|
#1981 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Kasiencja - Złapany na osiedlu do kastracji i dokarmienia, uciekł komuś lub ktoś go wywalił. Na pewno mieszkał w domu, bo jest całkowicie oswojony, lgnie do człowieka i ma obcięte pazury. Ma ogłoszenia w necie i na osiedlu typu "znaleziono kotka", ale nie ma żadnych telefonów.
|
|
#1982 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, nie jest podpisana
Trafiła do mnie przez pomyłkę od gg22
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
A to na pewno moja
Zgarnę ją od Ciebie przy okazji jakiegoś spotkania dobrze?
|
|
#1984 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
zaraz poszukam i przeleję, dzięki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
poprawię się myślisz, że dojdzie Ci wszystko do przyszłego tygodnia? bo będę się wybierać do fryzjerki to bym od razu zgarnęła a z mazideł to ja bym w sumie potrzebowała hydrolatu chociaż miałam już nie zamawiać Cytat:
Cytat:
moja wina- wrzuciłam wszystko do jednej siatki przed przeprowadzkę i nie zajrzałam do niej, ale widzę, że już się porozumiałyście z OMD. Przepraszam. Jeśli nie będzie Ci wygodnie oddać OMD to możesz dać Blair jak się będziecie kwasić, albo Ineso bo z nimi w najbliższym czasie się spotkać to już sama oddam zgubę właścicielce Cytat:
Cytat:
muszę się z Tobą umówić na przymierzanie obawiam się tylko, że rozmiarowo będą za małe ja mam większe biodra + cholerne boczkiTobie niedługo braknie dni w roku żeby założyć przynajmniej raz każdą Twoją kieckę podoba mi się ona i podejrzewam, że genialnie wysmukla, ale jak tak na nią patrzyłam to nie bardzo miałam pomysł na jej wykorzystanie- do pracy się nie nadaje, na imprezy typu wesele jest za ciemna, na chodzenie ot tak o bez okazji za elegancka, no to gdzie? ma ochotę któraś na siłkę dzisiaj po 17.00?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje męskie towarzystwo też się jakoś ostatnio strasznie ograniczyło ![]() Obie sukienki są na mnie ciut za duże więc chill, zresztą nie przesadzaj, nosimy podobny rozmiar ![]() A co do czarnej kiecki-yyyy zawsze może wisieć w szafie i cieszyć oko Ewentualnie będzie okazja żeby wybrać się na jakieś balety
|
|
|
#1986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakby Ci się spieszyło to daj znać - będziemy kombinować chyba że rzeczywiście będziesz się niedługo widzieć z gg, to mogłabym podrzucić komuś. Ktoś - blair, Ineso? |
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso - a czy z zsk nie będzie zamówienia? Kwas hialuronowy mi się kończy a na mazidłach drożej wychodzi
Chciałam spróbować tego potrójnego
|
#1988 |
|
Konto usunięte
|
ja też się nie mam z kim mieszać, jak się mam mieszac z byle kim, wolę pozostać nie zmieszana :P
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też się nie mam z kim mieszać, jak się mam mieszac z byle kim, wolę pozostać nie zmieszana :P jacyś owszem kręcą się wokół ale są jacyś tacyś nie teges ![]() ostatnio coraz częściej zastanawiam się nad zalogowaniem na sympatii i lekkim szaleństwie ale jeszcze mam jakiś opór wew.z jakiego powodu Ci się ograniczyło to towarzystwo? kupić kieckę żeby wisiała w szafie i cieszyła oko to tylko OneMoreDress może tak stwierdzićMelka- przelew poszedł
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-04-17 o 13:54 |
|
|
|
|
#1990 |
|
Konto usunięte
|
gg, co do logowania się na sympatiach to można rożnie trafić, ale to o tym Ci powiem poza forum - o tym jakie mają z tymi portalami moi znajomi.
Kręcą się różni, ale wiesz, możemy ich zamiary postrzegać odmiennie niż oni to mają w zamysłach. co do kiecek - kupiłabym sobie gdybym miała kasę
|
|
|
|
#1991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1992 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Byłam odebrać wcierkę w Farmonie, zamówiłam ten zestaw do którego linka wysłała Melka, nie było mgiełek, więc dostałam bez mgiełki, za to masę próbek
Jeśli nei straszne Wam spacery na Łokietka, to polecam, Pan, który obsługuje jest bardzo sympatyczny. |
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Tusze przyszły
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1994 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Z mazideł potrzebuję niestety antyoksydanty, więc jeśli już to tam zamówienie. :udajezeniewidzialadostaw ynowychproduktownazsk: ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- ecrulo - znajdziesz chwilę, żeby zaglądnąć do wątku ogłoszeniowo-regulaminowego w klubie? |
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Nie brala ktoraz z was przypadkiem telefonu do Wrednej Myszki ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Dostane gdzieś jeszcze takie bluzki ?? http://allegro.pl/c1358-bershka-ecru...283110414.html
W Bershce juz przebrane kolory..
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On jest na odnowienie rogowki i mnie bardzo pomagal![]() Ciesze sie ze lepiej z oczkiem ![]() Ja z pracy wlasnie wrocilam---padam na pysk a tu masa nauki przede mna W nagrode az sobie w niedziele po egzaminach pojade na chokolade do Mount Blanca a co!
|
|
|
#2000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może koło aktualnego opisu wstaw sobie coś w stylu odnośnika '<-moje zdjęcia'? Będzie więcej odwiedzających ![]() Cytat:
Wtedy lepiej sobie poczekać i ćwiczyć cierpliwość-ja z tej cierpliwości to niedługo medytować zacznę Ograniczyłam męskie towarzystwo bo leniwa jestem i z większością kumpli spotykałam się u siebie na mieszkaniu, wpadali na piwko i jakiś film a teraz yyy nadal mam współlokatora ![]() Co do sympatii-jak dodasz tam zdjęcie to już w ogóle nie pojawisz się na wizażu bo nie będziesz mogła odgrzebać się spod tony maili Zawsze jeszcze możesz wrzucić ogłoszenie na gumtree, tam chyba przynajmniej będzie się dało połapać kto i z kim ![]() A co do kiecek to proszę się nie czepiać, nie moja wina, że nie mam gdzie ich zakładać
|
|
|
#2001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęłam sobie co wieczór buzię smarować tym zwykłym który mam i nie poznaję swojego czoła - miałam takie bruzdy od marszczenia a teraz mam wrażenie że im się znika ![]() I nie chcę być wredna, ale..... Zapowiada się obiecująco (i kasopochłaniająco!) I są obiecujące składy spisane na każdej aukcji... Boże wpadłam w nałóg http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11239516 Cytat:
Powiem Ci że lepiej mi nawilżają i hmm poprawiają takie drugie kropelki, nie wiem czy lepszy poślizg mają niż żel czy co, ale wczoraj jak nimi zakropliłam (ostatnimi, bo żelik i antybiotyk miałam od razu w aptece a te kupowałam na wieczór) to nagle taka wieeeeeelka ulga! U mnie praca dopiero jutro, pójdę wpół ślepa, a co mi tam Szybcy są Ci od soczewek - kliknęłam rano a kolo 14 dostałam maila że już nadali
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-04-17 o 17:55 Powód: zmiana milionów na mililitry ;) |
||
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Co chwilę dostaje jakieś maile od gościa z mojego wydziału z prośbami o modlitwe. Ok. Dzisiaj patrze do skrzynki, a tam kopia jego listu do Dziwisza..
"Wazna dla mnie jest krucjata modlitewna za tak zlaicyzowany i ateistyczny Wydział bez Boga Prawa i Administracji" "Otaczam wszystkie Intencje Jego Eminencji oraz zapewniam o trudzie dziela nowe ewangelizacji przez internetowe media spolecznosciowe facebook, blogi, twitter, youtube i inne ku pokrzepieniu serc pogan, ktorzy przyjelichrzest, ale nie przyjmuja Chrystusa do swego serca czyniac z zycia paganski obrzed." "Prosilbym o przeslania mi podziekowan za 2011 rok moja Prace dla Pielgrzymki Krakowskiej i Stron Braci Mniejszych Kapucynów, Benedyktynów." ![]() Tego nienawidzę.. Dlaczego oni nie potrafią dać spokoju ludziom, którzy w to nie wierzą
|
|
|
|
#2003 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ja tylko na moment.
Błagam, żeby któraś z Was dała znac Shiruvii smsem, że zostaje w pracy po godzinach i nie dam rady się dziś spotkać ![]() Rozladował mi się tel i nie mogę sama tego zrobić. Wyslalam jej PW, ale nie wiem czy tu wejdzie. Dzięki i uciekam
|
#2004 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2008 |
|
Konto usunięte
|
Melka cieszę sie zatem że już na tym wydziale nie jestem, ale znam paru oszołomów którzy z chęcią by mnie z krzyżem gonili celem nawrócenia
|
|
|
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję ślicznie
Dopiero teraz wychodzę z pracy, po 12,5h ![]() Ok, w domu nadrobię, żeby tu minuty dłużej nie siedzieć
|
#2010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

Kolor zgaszony czerwony, właśnie taka zwiewna a dekolt taki hmm jak Mairlyn Monroe w słynnym zdjęciu nad wentylacją 
ja mam większe biodra + cholerne boczki

to tylko OneMoreDress może tak stwierdzić

I są obiecujące składy spisane na każdej aukcji... Boże wpadłam w nałóg