|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
a tak w temacie nazwiska alonki kumpela mi opowaidała że ma sąsiadów o tym nazwisku i przestało im się podobać
to chcieli z tego nazwiska zmienić na Baroncała ulica z nich polewkę miała i w końcu nie zmienili
|
#3692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
taaa z tym udawaniem to tak jest że jak ktoś nie chce to będzie w ciąży a jak ktoś chce to jej nie będzie;/
my przez 2 lata lecieliśmy na stosunku przerywanym i taka forma zabezpieczenia starczyła czaicie??
|
#3695 | |||||
|
sajkolidżist
|
![]() Cytat:
No właśnie miałam pytać czy znowu masz drugą zmianę ![]() Miło mi Cytat:
Przestań, wcale nie smęcisz, rozumiemy, że jest Ci bardzo ciężko. Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie, tu żadnych kłótni nie ma! ![]() Ja też ciągle piszę co robiłam, co jadłam i tak dalej Dal, kiedy my się w końcu spotkamy, Babo? Cytat:
![]() Dal, musiałam obciąć Twoje ekspresje mimiczne, bo mi wyskoczył nadmiar grafiki :P ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- A właśnie: Hania, jakie zagadnienia potrzebujesz? Może będę mogła Ci pomóc, w końcu mam opracowane ponad 100
|
|||||
|
|
|
#3696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
Mi też wyskoczyło w poprzednim poście, jak tyle zacytowałam :P. Musiałam pousuwać różne emotki ( w tym swoje!). |
||
|
|
|
#3697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj biedaku.. Mam nadzieję, że jest lepiej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cześć Tż-et wreszcie zaczął pracować starym systemem i w środę ma wolne. Z jednej strony się cieszy, bo będzie mógł cały dzień z nami spędzić, ale z drugiej przez to będzie miał mniejszą pensję. |
||
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Dalenko - wiem, wiem. za jakiś czas znów pójdę do dermatolog, żeby zobaczyła, czy ze znamieniem wszystko ok.
A propos nazwisk - widzę, że o nich debatujecie, nie będę się odnosić do konkretnych waszych odpowiedzi, tylko napiszę ogólnie. Macie rację, niektóre nazwiska to przegięcie (te obraźliwe), zaraz bym je zmieniła. współczuję ludziom, którzy muszą je nosić. Parę śmiesznych przykładów: - z moim dziadkiem na kopalni pracowało 3 górników. byli oni kimś tam z zarządu i nazywali się Porwoł Lis Cebula (co w tłumaczeniu ze śląskiego na ogólny, czego nie trudno się domyślić, brzmiałoby Porwał Lis Cebulę) ![]() - poza tym, na kopali pracował też z nim facet, który się nazywał H.uj (tak, przez samo "h"). i najlepiej jak ktoś dzwonił do jego żony, a ta odzywała się w słuchawce "Hu.jo.wa, słucham". Albo sytuacja, jak wkurzony sztygar drze się po górnika, bo coś tam źle zrobili i mówi: "Jeszcze czego, może mam wam tu Hu.ja przyprowadzić?" A ci byli oburzeni, że on tam brzydko się wyraża Nie wspominając, że na pogrzebie tego faceta, pomimo tragicznej chwili, wszyscy czekali, aż ksiądz na ambonie powie "Módlmy się za naszego brata Hu.ja" W temacie nazwisk, mój jeden z ulubionych skeczów (chyba już Wam kiedyś wklejałam) : http://www.youtube.com/watch?v=mV_fE...eature=related Pisałam Wam wczoraj, że byłam zła na TŻ. Na szczęście na spokojnie sobie pogadaliśmy i wyjaśniliśmy i już jest ok ![]() Dziś myślałam, że w szkole kilku uczniów..... Jeden z nich przechodził samego siebie. byłam z nim nawet u wicedyrektor... Przez połowę lekcji siedział i nic nie robił, chciał walnąć z krzesła koledze i cały czas gadał!!! Nie muszę dodawać, że istna patologia Rozmawiałam dziś z kolegą z pracy ( z P.) .... Zaproponował mi, żebym w razie potrzeby jechała z jego klasą na wycieczkę 3-dniową Wstępnie się zgodziłam. Jeśli naprawdę dojdzie to do skutku, to TŻ będzie przeszczęśliwy, bo P. to 32-letni (przystojny ) wuefista
|
|
|
|
#3699 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
), ale z drugiej strony TŻ też mi się podoba i też nie jest częste, a poza tym jakoś tak chyba lepiej jak małżonkowie mają takie same nazwiska Cytat:
ale bez przesady z tym rozwijaniem fakt, faktem 4 maja mam przeprowadzić już takie profesjonalne szkolenie ze sprzętu dla pani, która go od nas kupiła. Trochę się boję no bo to w sumie takie prawdziwe szkolenie już, ale z drugiej strony używam go na codzień to chyba sobie poradzęCytat:
![]() dziękuję za TŻ ![]() Cytat:
![]() co do chłopca to się nie dziwię w sumie, że się tak zachowywał skoro ma taką sytuację w domu.. a TŻ na pewno będzie przeszczęśliwy jeśli to wypali :P hej kobitki, a ja właśnie siedziałam z mamą i gadałam o ślubie i weselu, patrzyłyśmy na sale i zastanawiamy się czy lepiej zrobić u nas czy w mieście.. no nic, trzeba przemyśleć sprawę dokładnie
|
||||||
|
|
|
#3700 | ||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
to straszne! Cytat:
Cytat:
![]() Śmiesznie z tymi nazwiskami A co do wycieczki - mój TŻ te byłby zachwycony :P A w ogóle nie powiedziałam Wam tego jeszcze - w piątek mój TŻ uznał (sam od siebie!), że podoba mu się imię Anastazja :P Wiem, że się podniecam byle czym, ale u niego dzieci to nie jest ulubiony temat ![]() Cytat:
![]() Instaluję SIMSY! :P |
||||
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
a ja próbuje sie uczyc, ale cieżko mi to wychodzi, jeszcze A. wymyslił domowe frytkiiiiiiiii
wiec teraz sie zajadam![]() morsi dziekuje za pomoc ale dostalam od kolegi notatki ktore robil na ćw, kilka moich mam i mysle ze wystarczy, wiecej sie i tak nie naucze---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- a co nazwisk to A. mi kiedys tez opowiadał pewna historyjke zasłyszana na kopalni w miescie obok nas podobno mieszka własnie taka rodzina Hu.ji mieli kiedys Msze i ksiądz na ambonie wygłosił " módlmy sie za cala tą Hu.jowa rodzinę"
|
#3702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A Wiktorię nadal męczy ten katar. Już nie wiem co mam robić A tak w ogóle to ktoś wie co u Niuni? Wy tak o tych nazwiskach, aż z ciekawości sprawdziłam co oznacza moje panieńskie : ‘ten, co robi gonty lub pokrywa nimi dachy’. Nic ciekawego, a obecnego nawet nie mam co sprawdzać
|
||
|
|
|
#3703 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jaaa, zazdroszczę simsów ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
3 sierpnia 2013? fajna data
|
#3705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Widzę debata na temat Hu.jowych nazisk
Cytat:
Cytat:
też ostatnio miałam mase na simsy ale nowe mi nie chodzą mam za słąby komp a już nie prosze taty o polepszenie tego bo po ślubie mam zamiar kupić sobie swojego własnego lapka
|
|
#3706 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektóre dzieci to mają ciężko ...Mój mąż by mnie wolał chyba zabić, niż puścić Cytat:
!Cytat:
Mnie zawsze też cieszą takie drobnostki Przyjadę do Ciebie zagrać !Cytat:
Studiuje coś zaocznie chyba ekonomię. I tyle wiem. |
||||
|
|
|
#3707 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze lepiej jest mieć już zrobione rozeznanie jeśli chodzi o sale.Cytat:
dla TŻ za poruszenie tematu o dziaciachSimy Cytat:
a co do słów księdza - Cytat:
my też mamy z TŻ w planach kupić lapka... ale to po ślubie, bo na razie funduszy brak. w dodatku TŻ ostatnio zaszalał i kupił sobie "wypasiony" rower Normalnie zaraz chyba kogoś |
||||
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to jeszcze dziewczyny....
|
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko pamiętam jak to się w podstawówce przepisywało wypracowania na przerwach ale sie przynajmniej trudziliśmy zeby w każdym było co innego ja lapka chcę wziąć "na raty" ale nie na raty w sensie w sklepie tylko wziąć chce sobie 2 tys z kasy z wesela a że będę tak jak teraz dostawać kase co msc póki nie pracuję to będę 100 200 zł z tej kasy zwracac na konto na którym będzie kasa z wesela taki nieoprocentowany kredycik
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety czasem ręce opadają.... Zmykam spać. Wyśpijcie się |
|
|
|
|
#3711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej dziewczyny Bylismy wczoraj na chrzcinach blizniaczek ... w drodze do domu nie myslalam o niczym innym jak o tym zeby sie polozyc w wlasnym lozku .. ![]() Dzisiaj wymalowalam literki do pokoju Dominika jak Wam sie podobaja?
|
|
|
#3712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
a co tu tak dziś cicho tylko Almik pisze
Cytat:
świetne te literki ![]() wczoraj mój TŻ dostał spory prezent przedślubny i nasze problemy weselno finansowe się rozwiązały
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
a mam pytanko bo tu większość już PO może i o to już pytałam ale za msc mam iść zamowić ciasta w cukierni i zaklepać stelaż na tort... ile liczyć ciasta i ile liczyć owoców (na 100 osób) to pytanie głównie do tych co nie miały tych rzeczy w cenie talerzyka
|
#3716 | |||
|
Zakorzenienie
|
akurat 2 czy 3 dni temu pisałam do niej na fb
u niej wszystko ok, właśnie szuka drugiej pracy bo stara jej nie odpowiadała, studiuje jak Dal napisała ekonomię i jakoś tam leci![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
BYŁAM U GINA chciałam tylko na jutro na usg umówić się ale dziś mnie przyjął, 13dc, mam 2 pęcherzyki jeszcze małe, endometrium ładne jest, testy owu mam robić od soboty a w poniedziałek mogę iść drugi raz na usg, cykl znowu mi się przedłuży, co najlepsze owu mam mieć z prawego jajnika a dodam że w poprzednim cyklu miałam owu też z prawego, jak to możliwe że 2 cykle pod rząd mam owu z tego samego jajnika, qurwa mać wiedziałam że coś będzie nie tak z tym lewym czyli co?? nie działa i poprzedni cykl z prawym jajnikiem trwał 30dni, teraz cykl również z prawym jajnikiem będzie trwał 35 dni ciekawe z którego jajnika była owu w lutym jak miałam cykl 36-dniowy
|
|
#3717 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
super z ta kasa!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale dziekuje Kurcze ja to sie nie znam .. ale co gin mowil ze lewy nie dziala?
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
doczytałam że możliwe jest jajeczkowanie kilka razy pod rząd z jednego jajnika i jest to jak najbardziej normalne ale mam nadzieję że drugi też działa
|
#3719 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
literki są śliczne!Cytat:
Cytat:
Może zapytaj gina, czy z tym lewym jajnikiem wszystko ok?
|
||||
|
|
|
#3720 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. A u Was są takie czyste, białe do kupienia? Bo ja widziałam głównie takie już ze wzorem. Urzekły mnie z tej strony: http://www.peticado.pl/ , ale są drogie .Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
. A co do lewego jajnika, to gin by Ci powiedział chyba, gdyby coś było z nim nie tak.Idę jeść zupę, bo ledwo wróciłam z pracy i ze spaceru z psem, to za kompem zasiadłam . Na chwilę, aż się zupa odgrzeje, ale jednak :p.
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

to chcieli z tego nazwiska zmienić na Baroncała ulica z nich polewkę miała i w końcu nie zmienili

dziękuję Kochana... mam nadzieję że wasze starania jak najszybciej przyniosą wam maluszka 

i zdrowiej szybko! 

hmm czy nasze nazwisko jest ładne?? nie zastanawiam się nad tym, serio, u M. na wsi bardzo dużo jest rodzin z takim nazwiskiem i ciążko na inne trafić hehe, a żebyście widzieli miny ludzi jak mówią do kogoś po moim nazwisku w celu obrażenia go 

Wstępnie się zgodziłam. Jeśli naprawdę dojdzie to do skutku, to TŻ będzie przeszczęśliwy, bo P. to 32-letni (przystojny
to straszne! 
wiec teraz sie zajadam

. A wczoraj, jak chłopak mojej kumpeli go zobaczył, to powiedział "X szaleje", a moja kumpela na to "X szaleje, bo Madzia jest"
i poprzedni cykl z prawym jajnikiem trwał 30dni, teraz cykl również z prawym jajnikiem będzie trwał 35 dni