|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#26521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
http://youtube.com/watch?v=FMcQUbL6dXY
widziałyście to
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#26522 |
|
Zakorzenienie
|
seksie maniaczki
do mnaie przysła sąsiadk asuper i był sylwek na 102 ![]() wypiliśmy 3 szampany, koniak i wódeczke LD i jesten troszki wstawiona do zoba dziuś |
|
|
|
#26523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyżbyś miała na coś ochotę? mi się spać jeszcze nie chce ![]() a wiecie kto ma dziś urodzinki? Radzio Matusiak Pijemy
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#26524 |
|
Zakorzenienie
|
Idę se na spacer z psem
|
|
|
|
#26525 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry w nowym roku
![]() widze że tu dens, popijawa i spontan był wczoraj yyy dziś ciekawe któa będzie miała kaca ![]()
|
|
#26526 |
|
Zakorzenienie
|
no to troche fotek na rozpoczęcie roku
![]() Baszczu, Piotrek, Łukasz, Bartek, Darek i "deptanie trawy"
|
|
#26527 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze mam tlyko nowych fotek ale nic mi nie wchodzi bo za duży limit
pomniejszam i nic ![]() nagroda dla Baszcza
|
|
#26528 |
|
Zakorzenienie
|
Baszczu Sobol i Darek
|
|
#26529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#26530 |
|
Zakorzenienie
|
no to jeszcze prezencik noworoczny dla Słońca
|
|
#26531 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
witam was seksi maniaczki w Nowym roku, Luncia już zaszalała z fotkami P.S. wczoraj położyłam się o 3, a obudziłam się przed 9 i wogóle nie chce mi się spać , what's going on , ja jestem zawsze niewyspana nawet jak śpię 10 godzin , idę teraz kończyć referat, papusie |
||
|
|
|
#26532 |
|
Zadomowienie
|
Widzę Madzię, Tri
. Katie, zapraszamy na wątek . Pozdrawiam |
|
|
|
#26533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam no zaszalałam a co, niech będą fotki na nowy rok ![]() ja sie położyłam koło 1 i spałąm do 7.30 ![]() widze że moje współimprezowiczki jeszcze śpią kaca mają ![]() ja właśnie wróciłam z kościoła, nie dość że zmulona siedziałam przez całą msze to ksiądz jeszcze wyskoczył z listem papieża długim na 6 kartek każdy dosłownie spał
|
|
|
#26534 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh piękna była wczorajsza / dzisiejsza noc
wcalej nie żałuje że nigdzie nie poszłam bo bawiłam sie z Wami przewspaniale momentami już nie wyrabiałam, kiedy czytałam teksty Oleczki : "niech czochra banana " nie jedengo smutasa by tym rozśmieszyła i jej ze mną sie to udało a zapomniabym o Gosi która wpadła przed północą złożyć życzenia aaa i po raz pierwszy od wielu wielu dni zasypiałam szczęśliwa really
|
|
#26535 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje dziewczyny talcia fajnie, ze Ci się podobają te beżowe butki, kupiłam je ostatnio na brytyjskim ebayu za na prawdę małe pieniądze i jestem z tego taka dumna Cytat:
Cytat:
drina goni kolejny drin nanana Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bawiłam sie świetnie i troszku jestem skacowana, ale tylko troszku ![]() wytańcowałam wreszcie, ale przez moje 10cm szpilki kolana mnie dzisiaj bolą nawet nie zdenerwował mnie koleś, któty usilnie próbowałm mnie swatać widze, że tutaj też imprezowałyście pełną parą, tańce hulanki, swawole do rana za urodziny Radzia |
|||||||
|
|
|
#26536 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj nawet na dżampie był Cytat:
nie doszedl zaden sms ![]() Cytat:
Cytat:
no i mowie wam dziewczątka, ze talcia neta nie ma... i pozdrawia was goraco ja tez przy okazjiCytat:
![]() u mnie impreza udana główne rytmy: disco polo (naprawde swietnie sie przy nich bawilismy :P) zaplanowalismy sobie impreze w chacie kumpeli...w gronie towarzystwa raczej znanego...ale sie skonczylo zupelnie inaczej do polnocy balowalismy w tym podstawowym gronie ...wyszlismy na dwor z szampanem...ja poszlam sobie ogladac fajerwerki...ale tu zaraz jacys obcy faceci zaczeli... 'wszystkiego najlepsiejszego...tralala la' ... beke mieliśmy...bo sie okazalo, ze ich znam z widzenia...bo to kumple jednego żula z mojej ulicy ... no wiec tak zlozylam sobie zyczenia z 'żabą' (takie mial pseudo XD)... i w ogole nas czarowal...drugi zaczał po francusku cos klepac...mielismy beke po maksie...zaraz potem przyszlo dwoch chlopakow juz bardziej w nasyzm wieku... kolo 20...z jedna nasza 'znajoma'... i nas zaciągneli do siebie na impreze troche posiedzielismy...chcieli nas zabrac na dyskoteke i juz byli sklonni zamawiac jakiegos busa po cala gromade...ale nie pojechalismy...i juz wracamy znowu do siebie...ale zaraz mnie ktos wola....patrze...a to moj sasiad z zyczeniami... no to sie wracam...i sie okazalo, ze w koncu sie wkrecił do nas... z moim bratem ... juz zdarzyli obskoczyc kilka imprezek... bo było widac po nich impreza nam zeszla do 4 ...bo juz na koniec to sie chlopaki tylko modlili do kieliszkow a dzis wstalam trszke przez 12 glowa boli...ale znowu nie az tak bardzo...gardlo mam zdarte...tu juz gorzej, bo boli strasznie...deszcz chyba w nocy padal... bo pogoda marna...i jak sobie pomysle, ze na srode mam 2 klasówki to mnie trafia cos :Pteraz lece pod prysznic...i pewnie nie siade juz na kompa za wczesnie... bo brat mi zajmie...niestety juz wstal xD a wiec buziaczki w tym nowym, oby lepszym roku 2007 !!!! ![]() aaaa... i chcialam przeprosic wszystkich, ktorym nie odpisalam na meski...albo nie odpuscilam strzalek...no poprostu ciezko troche znalezc bylo telefon czasem :P a jak juz sie dobralam do niego to na chwilke i w ogole sorrrriiiii
|
|
|
#26537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no piosenka wypasina ![]() ja po tych tekstach sikałam impreza na całego była a to chyba każda będzie skacowana
|
|
|
#26538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to widze że miałaś niezłą jazde wzajemnie rozumiem że po pijaku trudno znaleźć tela ![]() eidt; ide na obiad, narazie
|
|
|
#26539 |
|
Zakorzenienie
|
SZCZEŚLIWEGO TEGO ROKU :P !!!
ide się kąpać ... w głowce tylko troszke szumi...zagłusze to zaraz moimi mundialówkami ![]() aaaa no... dodam jeszcze, ze talcia oprocz tego, ze nie ma neta to leczy 'zatrucie' ja tam sie nie bede chwalic co pilam XD bo w sumie to wszystko
|
|
#26540 |
|
Zakorzenienie
|
edit: moze lepiej nie zaczynajmy Nowego Ruku od nerwów
![]() zaraz sobie zapuszcze mundialówki i będzie gites |
|
|
|
#26541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niedawno wstałam i jak se pomyśle że jutro do szkoły to yyy
|
|
|
|
|
#26542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
też czuje to yyyy, ale jeszcze 4 dni i weekend a właśnie, kiedy Wy macie ferie
|
|
|
#26543 |
|
Zakorzenienie
|
eee widze że wszystkie odsypiają
ja tam nie mam czego odsypiać, obiecałam że nie będe pić i słowa dotrzymuje ale i tak był to dla mnie mega wypasiony sylwek ![]() a teraz jestem pełna nadzieji, że będzie lepiej, wiem musze sama pare rzeczy zmienic, i dlatego zaczełąm już od dziś
|
|
#26544 | |
|
Zakorzenienie
|
bo puszczali mecz Polska- Niemcy, ale ciii
![]() Cytat:
![]() a przy okazji dziele się z Wami moim torcikiem Pavlova
|
|
|
|
|
#26545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też sie ciesze Cudny Sylwester ![]() Dzis w nocy bylam juz troche przymulona ![]() Teraz juz jest lepiej choc jeszcze jedna lampke szmapana sie wypiło bo co sie mam marnowac.
|
|
#26546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj dużo rzeczy przede wszystkim chce zamknąć pewien rozdział z życia, fatalny z resztą i chce dążyć do dwóch marzeń któe przy odrobinie wysiłku sa możliwe ![]() Cytat:
heh no nie wolno pozwolić zeby sie zmarnowało
|
|
|
#26547 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, pysznie wygląda, mjami
|
|||
|
|
|
#26548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dziękuje
|
|
|
#26549 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa rany ale mi szczena opodła jestem na super wypasnniej stronce owen i peócz tego ze tam jest 5000 fotek to juz wiedziąłm od dawien dawna to tam tez jest duzzzooo avków rany ale sliczne
Dlaczego Filippek nie ma takiej stronki ja sie tak nie bawie. Ale Owen moze byc tylko nie wiem czy bym sobie mogła go nosic w avków
|
#26550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jest jak sie nie pojawia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

pomniejszam i nic 

, what's going on
, ja jestem zawsze niewyspana nawet jak śpię 10 godzin
mam nadzieję że w nadchodzącym roku się coś zmieni

i chce dążyć do dwóch marzeń któe przy odrobinie wysiłku sa możliwe