W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. 4 6,90%
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! 1 1,72%
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. 8 13,79%
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. 6 10,34%
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. 1 1,72%
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. 11 18,97%
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! 1 1,72%
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki 1 1,72%
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy 0 0%
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna 1 1,72%
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny 11 18,97%
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję 8 13,79%
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. 2 3,45%
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. 0 0%
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. 3 5,17%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-17, 14:47   #3001
Shira_83
Zadomowienie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość

tak tak pisz....ja tez ciekawa...moje rece wolaja o pomste do nieba
no więc druga pani dr stwierdziła, że to nie egzema tylko grzybica od psa dała maść Travcort kuracja dwutygodniowa kazała dzwonić do weterynarza zobaczymy czy pomoże załamana jestem................

Cytat:
Obiecane zdjecia mojej gwiazdy...
Tak wygladala w dniu swojego swieta
jeeeeeeeeeeee
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Boże gdzie on jest????wariuje już.....myślalam, że ktoś zadzwoni ze schroniska, albo ze straży, ale nic...........

Oliweczko sto lat!!!!!

może poczuł suki i w pole wróci łajza zobaczysz!

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
shira

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
a tak mam chwile to wrzucam zdjęcie Hanyski - mało mi w aparat nie wlazła
no bajera
Stary 2012-04-17, 14:56   #3002
83monia
Zakorzenienie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
no więc druga pani dr stwierdziła, że to nie egzema tylko grzybica od psa dała maść Travcort kuracja dwutygodniowa kazała dzwonić do weterynarza zobaczymy czy pomoże załamana jestem................
syn ma takie swedzace czerwone plamy na reku od roku. wszyscy ze to alergia, egzema, dawali strydy i nic nie schodzilo. wiejski dochtor stwierdzil ze to swierzb, dal masc i znikło (czasem wraca, ale raz smarnięte znika ponownie...)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 15:21   #3003
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Cookie, super, że jesteś. Jak Zuza, już wyszliście ze szpitala? Co z krwiakami?

Kajool, ale faaaaajnie - tydzień brzmi dobrze, na pewno uda się zorganizować spotkanie. (mam tylko nadzieję, że się nie wyminiemy, bo my na majówkę jedziemy do rodziców, a od 19 nad morze) Tą motylarnią mnie zaciekawiłaś- już wygooglowałam i widzę, że świetne miejsce. Co prawda strasznie daleko, ale jeśli tż akurat będzie w domu to mógłby nas dowieźć- zobaczymy co na to pozostałe dziewczyny.(Blondynko, Piwnooka, Nataszko ?) Studiując w Poznaniu pewnie poznałaś trochę miasto, więc w razie czego chyba dasz radę trochę dalej się wypuścić (np. Cytadela- ode mnie było by to w połowie drogi)?
Telik, by też mógł ruszyć dupkę i byłoby większe spotkanie.

Stronczek
, prawdziwa gwiazda- elegancja i szyk. Torcik wyglądał bardzo apetycznie.

Pieleszko, super, że Hani tak apetyt dopisuje- jakie ona ma piękne, wielkie oczyska. (już to chyba nawet pisałam )
wiem gdzie jest cytadela poznalam poznan tylko od drugiej strony. mieszkalamna wildzie, wszedzi eblisko, mozna bylo z buta dojsc, a naramowice, to masakra.
strasznie chcialabym sie z wami spotkac wiec nie straszn emi nawet tramwaje czy tez autobusy. zreszta autobusy w poznaniu fajne sa zwlaszcza ulubiony mojego siostrzenca 52 :P (bo mowi )
Stary 2012-04-17, 15:27   #3004
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Kajool
liczymy na spotkanko ja mieszkam na Łazarzu więc też mam wszędzie blisko
A twoja siorka mieszka koło "Lisów"( czyt teściów).
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 15:34   #3005
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Jak księżniczka prawdziwa I jaką ma niewinną minkę

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
hej hej
pamieta mnie ktoś jeszcze? Nie wiem jak to robię, ale stale mi czasu ostatnio brakuje....
Ja wiem, jak to robisz - jesteś mamą rocznych bliźniąt

Cytat:
U nas jest jedno schronisko-oczywiście dzwoniłam- wzięli mój numer w razie czego....straż miejska też ma mój numer.....
po pracy jade rozwieszać ogłoszenia
Matko, żeby się znalazł jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
My mamy fotelik Maxi Cosi Priori. Nie ma regulowanego zagłówka, ale wygląda bardzo solidnie i myślę, że jest wygodny. Co nie zmienia faktu, że nie zdążę pasów zapiąć, a Domnik już marudzi, żeby go z niego zabrać. Ale ostatnio ma tak też z wózkiem i w ogóle ze wszystkim
Twoje dziecko to zdecydowanie typ anty-siedzeniowy
Ale i tak kochany

Cytat:
a tak mam chwile to wrzucam zdjęcie Hanyski - mało mi w aparat nie wlazła
Śliczna mała biedroneczka I te ooooczy

Cytat:
brumku fajne te krzesełko chicco. ja mam BD model Bambi, ale to spadkowe, więc mi się podoba Hance też odpoqwiada
Ja się wahałam ostatecznie właśnie między tymi dwoma. I z niektórych względów Bambi bardziej mi odpowiadało, z innych Chicco. Bambi się niżej opuszcza (w tek najniższej pozycji), co wydaje mi się super dla nieco starszego dziecka.

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
musze sie pochwalic bo ja z tych chwalipiętnych jestem że
Igorek 2 dni temu pierwszy raz stanął w łóżeczku
klask i:

[QUOTE=iustyna1;33599088]Brumku tym się kierował przy zakupie . Kuba w nim już 2 lata jeździ i jesteśmy zadowoleni. Mógłby tylko się bardziej rozkładać do spania, ale etap spania Kuby w aucie mamy już chyba za sobą . Poza tym Tż kierował się też firmą - Recaro (zamiłowania rajdowe )./QUOTE]
Nie, no to przesądzone, że Kuba będzie drugim Kubicą

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
Posiada regulowany zagłówek połączony z regulacją wysokości mocowania pasów barkowych. W Tobi jest czerwono-zielony wskaźnik optymalnego dociągnięcia pasa. Po odpięciu pasów fotelika, automatycznie luzują się one by ułatwić wyjęcie dziecka
pogrubione , z doświadczenia bardzo wygodna sprawa.
a tu masz 2 stronki z opisem obu modeli jesli chcesz poczytać :
tobi
priori
Dziękuję, Dziubasku Poczytam wieczorem.

A mnie znowu głowa boli. Przy czym stwierdzenie "ból głowy" nabrało ostatnio dla mnie zupełnie nowego znaczenia niż dotąd Chwała za to, że moje dziecko to anioł, to nie jest mi aż tak ciężko w takich momentach. Chociaż z dnia na dzień coraz z nim weselej. Jest wszędzie i wszystkiego dosięga Najnowsze hobby to wszelkie kable (ich gryzienie i wyciąganie) oraz pchanie paluszków do kontaktów Elektryk mi rośnie
A i jeszcze jedno. Pamiętacie tę moją dużą, okrągłą huśtawkę z Ikei? Tymek uwielbia pod nią "stawać" i jedną rączką wprawia ją w ruch. I ma radość, jak ona na niego leci. Albo kładzie się pod nią, a ona sobie nad nim fruwa, smyrając po główce, bo jest nisko zawieszona

Jak się już rozpisałam, to jeszcze powiem, że Tymuś ma dwie nowe miłości kulinarne: winogrona i pomidora surowego. Pomidora dałam mu wczoraj pierwszy raz, 3 kęsy, i aż się potem ślinił na jego widok, Niby to po 10 miesiącu dopiero, ale nic mu nie jest, więc raczej nie będzie miał alergii na niego.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
no więc druga pani dr stwierdziła, że to nie egzema tylko grzybica od psa dała maść Travcort kuracja dwutygodniowa kazała dzwonić do weterynarza zobaczymy czy pomoże załamana jestem.............
Ale w sumie nie byłoby tal źle chyba Jeśli ta maść pomoże, to będzie po problemie, nie? Czy to nawraca?
Stary 2012-04-17, 15:54   #3006
Lili 83
Zakorzenienie

Przyszła ta zabawka- arka noego. Radek się jej boi, zaczyna płakać jak słyszy te zwierzęta. Sama muszę przyznać, że jak dla dzieci to mocne głosy tych zwierząt są.
Marzena Twoja Hania się nie boi?
Nie wiem czy Radek taki cykor czy po prostu wystraszony bo niedawno wstał i ja go od razu do zabawki wzięłam.
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 16:18   #3007
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję że szybko się tego czegoś pozbędziesz
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A mnie znowu głowa boli. Przy czym stwierdzenie "ból głowy" nabrało ostatnio dla mnie zupełnie nowego znaczenia niż dotąd Chwała za to, że moje dziecko to anioł, to nie jest mi aż tak ciężko w takich momentach. Chociaż z dnia na dzień coraz z nim weselej. Jest wszędzie i wszystkiego dosięga Najnowsze hobby to wszelkie kable (ich gryzienie i wyciąganie) oraz pchanie paluszków do kontaktów Elektryk mi rośnie
A i jeszcze jedno. Pamiętacie tę moją dużą, okrągłą huśtawkę z Ikei? Tymek uwielbia pod nią "stawać" i jedną rączką wprawia ją w ruch. I ma radość, jak ona na niego leci. Albo kładzie się pod nią, a ona sobie nad nim fruwa, smyrając po główce, bo jest nisko zawieszona

Jak się już rozpisałam, to jeszcze powiem, że Tymuś ma dwie nowe miłości kulinarne: winogrona i pomidora surowego. Pomidora dałam mu wczoraj pierwszy raz, 3 kęsy, i aż się potem ślinił na jego widok, Niby to po 10 miesiącu dopiero, ale nic mu nie jest, więc raczej nie będzie miał alergii na niego.

Biedna jesteś z tymi bólami

A Tymuś musi przecież świat pozwiedzać, skoro się mobilny zrobił
Jak mu dawałaś winogrona?

Dziewczyny, mam głupie pytanie - JAK NAPRAWIĆ pojemnik ze sprayem? Kupiłam w rossmanie na próbę suchy szampon z Syoss, raz użyłam i się zepsuł tzn nie da się wcisnąć ani odrobinę

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 16:30   #3008
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
no więc druga pani dr stwierdziła, że to nie egzema tylko grzybica od psa dała maść Travcort kuracja dwutygodniowa kazała dzwonić do weterynarza zobaczymy czy pomoże załamana jestem.............
a pokazalabys te lapki jak u Ciebie to wyglada? dla porownania. Mozesz mi meilem wyslac. POdam Ci adres jak sie zgodzisz....

Dziekuje wszystkim za mile slowa odnosnie Wiki

Brumku kiedy do lekarza teraz idziesz? No i oklaski dla Tymka moja strasznie leniwa. Nauczyla sie siedziec i to wszystko. Nie ciagnie jej do raczkowania i wstawania.

Ania moze masz gdzies jakas stara butelke podobna, to sprobuj przelozyc ten psikacz albo calkiem zawartosc przelej

Edytowane przez Stronczek27
Czas edycji: 2012-04-17 o 16:31
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 17:18   #3009
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Ania moze masz gdzies jakas stara butelke podobna, to sprobuj przelozyc ten psikacz albo calkiem zawartosc przelej

tylko to chyba nie bardzo się uda? Bo to jak dezodorant, pojemnik pod ciśnieniem, więc nawet nie wiem jak to rozbroić...

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 17:28   #3010
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

My mieliśmy dziś wyprawe. Pojechałyśmy do koleżanki pociągiem. Juz jeździłyśmy ale Agaton był w chuście, a teraz wózkiem. Masakra. Cięzko się wsiada i wysiada. Ale super, zjadła II śniadanko i poszłyśmy o wróciliśmy po 15. W międzyczasie troche banana podjadła.

Któraś pytała o rozliczanie (nie pamiętam) wlicza się tez miesiąc w którym urodziło się dziecko, nawet jak to ostatni dzień miesiąca

Spać mi się chce

Dziubku

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:02   #3011
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:

tylko to chyba nie bardzo się uda? Bo to jak dezodorant, pojemnik pod ciśnieniem, więc nawet nie wiem jak to rozbroić...
hmm... a moze sprobuj zareklamowac...masz paragon?
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:07   #3012
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Stronczku
mam pytanie masz konto na angielskim abayu?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:22   #3013
madziaranew
Rozeznanie

Stronczek Wiki sliczna , och ksiezniczka
Witam :p
Byla dzis pani od zywnosci , pisalam Wam jak byla dwa tyg temu odnosnie mleka krowiego , pamietacie?
Dzis byla no I nie dokonca zadowolona ze nie daje mleka krowiego, powiedziala ze powinnam gotowac jeden obiad dla wszystkich. Powiedziala ze Sophie nie powinna pic tyle mleka w ciagu dnia tylko jesc wszytko . Czerwone mieso mozna dac dziecku po 8 miesiacu .
No I na dzien dzisiejszy musze zmienic plan dnia I powinnam ugotowac zupe na 12 a o 3 podac drugie danie , no I zobaczymy czy da sie tak zorganizowac.....
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:40   #3014
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
dziewczyny zapraszam na fb, ważna sprawa, wczoraj opisywałam
Dlaczego na FB? Nie można tutaj? O co chodzi?

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
cześć kochane, ja na szybko, bo dzidek marudzi.
Nie nadrabiałam, normalnie nie mam czasu, mały chory i same wiecie jak jest.
Więc tak, wczoraj udało mi się dostać do przychodni i zmiana antybiotyku ( bo niby po nim ta wysypka ) no i czerwone gardło. No i mamy Klacid czy jakoś tak. Gorączka dziś ustała ( po 6 dniach ), ale za to wysypka... jest na całym ciałku, wczoraj takiej nie było, i chyba dziś znowu będę musiała iść do lekarza, bo wygląda mi to na odrę
Na zdjęciach wysypka Igora wygląda tak samo. A jaki biedny jest mówię Wam, nawet na oczach ma plamki.
Załamana jestem, jakaś mnie deprecha złapała.

Całuski śliczne, lecę.

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

A wiecie co jest najgorsze? byłam już u 3 lekarzy w ciągu tyg i żaden nie wystawił konkretnej diagnozy, do tej pory nie wiem co to jest, za to wystawiają mega drogie recepty, ciągle się zapożyczam a i tak co chwila muszę zmieniać te leki. Naprawdę, szkoda słów.
Nie marudzę.
Marinko bardzo Ci współczuję , myślami jestem z Tobą...

Cytat:
Ale piękna dama

Cytat:

Dziewczyny, mam głupie pytanie - JAK NAPRAWIĆ pojemnik ze sprayem? Kupiłam w rossmanie na próbę suchy szampon z Syoss, raz użyłam i się zepsuł tzn nie da się wcisnąć ani odrobinę
Wydaje mi się, że nie da się naprawić...

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Stronczku
mam pytanie masz konto na angielskim abayu?
Ja nie Stronczek, ale mam konto na angielskim ebayu. Może mogę pomóc?

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Byłam dzisiaj z małym u lekarza... Głowa mi pęka po wizycie
Tylko usiąść i płakać nad angielską służbą zdrowia

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:41   #3015
madzia1k1
Raczkowanie

Dominik jest w szpitalu od wczoraj wieczorem nie chciał nic jeść. ostatnio wypij 140ml o 3 w nocy, po czym zaczął zwracać. rano juz nic nie chciał tknąć, a każda próba kończyła się wymiotem. Pojechaliśmy do lekarza, dostaliśmy skierowanie do szpitala. D. dostaje kroplówki, na szczescie nie ma goraczki. A żeby było jeszcze gorzej to w szpitalu mnie wzięło i dostałam biegunkę i zaczęłam wymiotować. Musiałam pojechać do domu, leżę i ledwo żyję Karol będzie na noc z Dominikiem, bo ja nie jestem na razie w stanie, babcia mu teraz tez pomaga.

Proszę was trzymajcie mocno kciuki, żeby ten koszmar jak najszybciej minął.

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:44   #3016
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Kurcze...kurcze...kurcze. ..córeczce koleżanki z ktora spotykalismy sie tu prawie codziennie wyszła dziś ospa, pewnie Sarenka nastepna w kolejce niech to

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:49   #3017
iustyna1
Wtajemniczenie

Carmela Wy dopiero za 2-3 tygodnie .
Madzia1k1 mooocne , rotawirus?
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:56   #3018
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
Dominik jest w szpitalu od wczoraj wieczorem nie chciał nic jeść. ostatnio wypij 140ml o 3 w nocy, po czym zaczął zwracać. rano juz nic nie chciał tknąć, a każda próba kończyła się wymiotem. Pojechaliśmy do lekarza, dostaliśmy skierowanie do szpitala. D. dostaje kroplówki, na szczescie nie ma goraczki. A żeby było jeszcze gorzej to w szpitalu mnie wzięło i dostałam biegunkę i zaczęłam wymiotować. Musiałam pojechać do domu, leżę i ledwo żyję Karol będzie na noc z Dominikiem, bo ja nie jestem na razie w stanie, babcia mu teraz tez pomaga.

eh zycze szybkiego powrotu do zdrowia...a ten szpital to mus byl??? ja to sie bronilam rekami i nogami zeby nie isc i sie udalo chociaz moze dobrze ze jest w szpitalu bo jak ty chora to byloby niefajnie

Igorek miał dłuższą drzemkę bo 2,5 godziny
zdazylam mu pozszywac ochraniacz bo zerwal go przy podnoszeniu ......
kapiel bedzie kolo 20
noi był jogurt z malinami na deser i szalenstwo hehe

Tż bedzie dziś koło 21 więc kolacja w samotkę.....
dziś kotlety sojowe......

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2012-04-17 o 19:00
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:57   #3019
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:

Trzymam kciuki! Zdrówka dla Was

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:57   #3020
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:

Trzymam za Was kciuki.
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:05   #3021
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
cudna jest
Cytat:
Dziękuję
U nas jest jedno schronisko-oczywiście dzwoniłam- wzięli mój numer w razie czego....straż miejska też ma mój numer.....
po pracy jade rozwieszać ogłoszenia
strasznie mi przykro - ale myślę że mógł poczuć gdzieś sukę i pójść w tango - nie martw się wróci trzymam kciuki.
Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
hej hej
pamieta mnie ktoś jeszcze? Nie wiem jak to robię, ale stale mi czasu ostatnio brakuje....
Moje dziewczyny sa coraz bardziej samodzielne, obie już ładnie stoją, przy wszystim... No i ja mam oczy dookoła głowy
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich jubilatów, tych wcześniejszych i dzisiejszych
gratulacje - ale Twoje panny już duże i nie dziwie się że czasu nie masz - ja przy jednej młodszej nie mam czasu na nic - a jak pomyślę o tym razy 2

podziwiam Cię

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

A mnie znowu głowa boli. Przy czym stwierdzenie "ból głowy" nabrało ostatnio dla mnie zupełnie nowego znaczenia niż dotąd
współczujętego bólu głowy - a lekarz mówił Ci co może być przyczyną ? dał Ci jakieś leki?
Cytat:

chyba nie da się naprawić - ja bym zareklamowała na Twoim miejscu - powinni Ci wymienić jeśli masz paragon

Cytat:
hmm... a moze sprobuj zareklamowac...masz paragon?
o tym samym pomyślałam
Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj z małym u lekarza... Głowa mi pęka po wizycie
Tylko usiąść i płakać nad angielską służbą zdrowia
a co się dzieje? Szymuś chory? ponoć służba zdrowia w UK jeszcze gorsza niż w PL...
Cytat:

Boże, i Was dotknęło takie nieszczęście.... a postawili jakąś diagnoze co jest przyczyną?
biedny Dominik.... i biedna Ty... trzymam kciuki za Was oboje i życzę zdrówka.

Carmela
- oby Was jednak ospa ominęła.. może Sarcia odporna i nie złapie wirusa

Marinko- strasznie współczuje choroby Igorka i kłopotów... oby Was już wreszcie niedługo wszystkie te nieszcześcia opuściły

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2012-04-17 o 19:07
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:23   #3022
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

aaa z ciekawych rzeczy kupiłam Julce dziś w moim Tesco Oballa Rattle takiego 11 cm oryginał za 9,90 bez promocji - ot tak sobie były na półce z zabawkami - aż pod czytnikiem sprawdzałam czy ceny nie pomylili - i nie pomylili - oryginał za dyche musiałam kupić - fajnie się bawi jak rzuca sobie i raczkuje za nią i się cieszy jak jej się odbija od podłogi

o taki jak w załączniku - zielonego jej kupiłam - były jeszcze niebieskie i czerwone i jeden bez grzechotek taki tęczowy - tez za 9,90

a tu za 40zł
http://www.tublu.pl/SPECJALNE_OKAZJE...NE_KOLORY.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg oball.jpg (51,4 KB, 33 załadowań)

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2012-04-17 o 19:28
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:47   #3023
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Dominik jest w szpitalu

Biedni Wy

Zdrowia dla Was.

Sweet mylisz mi się teraz z Isioak
Stary 2012-04-17, 19:48   #3024
Marina1
Zakorzenienie

dziewczynki Agadus dzwoniła do mnie... Nie wiem jak Wam i Jej podziękować... Mam w głowie pustkę, czuję ogromną wdzięczność i wzruszenie sięga zenitu.... dziękuję. Nie wiem jak mam okazać moją wdzięczność...

Jak ochłonę, to jeszcze coś napiszę...

Byłam w przychodni, baba powiedziała, że krostki a la odra, ale mam poczekać do jutra. I co? i teraz mój młody ma nawet w środku du.pki te plamki... Nigdy już nie pójdę chyba do tej przychodni...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 19:48   #3025
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Przyszła ta zabawka- arka noego. Radek się jej boi, zaczyna płakać jak słyszy te zwierzęta. Sama muszę przyznać, że jak dla dzieci to mocne głosy tych zwierząt są.
Marzena Twoja Hania się nie boi?
Nie wiem czy Radek taki cykor czy po prostu wystraszony bo niedawno wstał i ja go od razu do zabawki wzięłam.
ostatnio kupilam szymuli zabawke do kapieli, to nie chcial wejsc do wanny, bo sie bal :P
Cytat:

zdrowka dla dominika

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Kurcze...kurcze...kurcze. ..córeczce koleżanki z ktora spotykalismy sie tu prawie codziennie wyszła dziś ospa, pewnie Sarenka nastepna w kolejce niech to
moze niekoniecznie wyjdzie.

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
aaa z ciekawych rzeczy kupiłam Julce dziś w moim Tesco Oballa Rattle takiego 11 cm oryginał za 9,90 bez promocji - ot tak sobie były na półce z zabawkami - aż pod czytnikiem sprawdzałam czy ceny nie pomylili - i nie pomylili - oryginał za dyche musiałam kupić - fajnie się bawi jak rzuca sobie i raczkuje za nią i się cieszy jak jej się odbija od podłogi

o taki jak w załączniku - zielonego jej kupiłam - były jeszcze niebieskie i czerwone i jeden bez grzechotek taki tęczowy - tez za 9,90

a tu za 40zł
http://www.tublu.pl/SPECJALNE_OKAZJE...NE_KOLORY.html
bea ty to masz reke do okazji

brumku zapisalas sie do neurologa??
Stary 2012-04-17, 19:49   #3026
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
aaa z ciekawych rzeczy kupiłam Julce dziś w moim Tesco Oballa Rattle takiego 11 cm oryginał za 9,90

też chcę obala z 9,9.. A nie, ja mam już obala- za całe 42 zł :

Edytowane przez Lili 83
Czas edycji: 2012-04-17 o 19:56
Stary 2012-04-17, 20:18   #3027
isiaok
Rozeznanie

Witam!
Cały dzien podczytuje i chyba wszystko zapomniałąm...trzeba wielocytowac jednoczesnie

Marina nawet nie wiesz jak mi Was szkoda...mam nadzieje,że to nie odra i drugi antybiotyk pomoże-spokojnej nocy Wam kochani życze!

sweet jesteście teraz to dużo zdrówka-super,że już możecie cieszyć sie słoneczkiem!
brumek my też dzisiaj po pomidorku, i za nowe umiejętności! P.S. idziesz jeszcze raz do neurologa?Bo już zapomniałąm,wybacz:rolley es:
oliweczka Sto lat!!!!
czytałam wczoraj na kafeterii o jogurtach i doczytałam, że jedna sierpnióweczka w ciąży
beata_1988 Tobie to zawsze udaje sie zrobić jakiś dobry
interes
Lili83jak to sie mylimy? Moje stopyry ubrane
pieleszka cudo i jaka śliczna sukienka!
stronczek po minie widać, że panience wszystko pasowało-śliczne włoski!
Madzia1k1 niech to...trzymam kciuki za Was oboje...i za dzielnego tż
shira_83 Żbikowa u weterynarza niby logiczne(i od razu przepraszam za żart)

A my dzisiaj pierwszy raz byłyśmy na ogrooomnej trampoliniebyło ekstra!!!!Oczywiście cały wieczór spedze na namawianiu tż na trampolineEwcia na poczatku nie mogła złapać równowagi ale potem był szał

Filip,Dominik
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 20:22   #3028
dziubek79
Zakorzenienie

marzena
aania
jacieeeee
Scio

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
dziubek - dziubuniu powiedz mi a z czym te kanapy mu robisz....? bo ja daje czasem Igorkowi chlebek albo buleczke z maselkiem prawdziwym ale nic jeszcze nie kladlam na niego

daję szyneczkę drobiową wcina jak szalony

Cytat:

o matko ,
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 20:22   #3029
wodaqua
Zadomowienie

Cześć!
Nie mam siły pisać, w pracy zajazd, ale zdołowałam się sumą do zapłacenia za naprawę auta, ręce mi opadły i nie mam już na nic weny.
Kiedyś wrócę...
Aniu, piszę PW
Trzymajcie się Kobietki!
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 20:27   #3030
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

juz jestem, dziewczyny padły jak nigdy tak wcześnie;D

Nie ma co podziwiać, bo czasem sa grzeczne a czasem, zresztą zobaczcie
http://www.youtube.com/watch?v=X4mu7...edAUAAAAAAAAAA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości